Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Curve wrote:od sinoc, bar tad sam primjetio kad sam trazio na netu nes, safari prc.. ukucam pojam u google otvori normalno izbor, jel klinem na neki link nista se ne desava koda nisam ni klikno, ako hocu da otvorim link u novom prozoru tad zamrzne (Iphone 6 je u pitanju, updateovo sam na 9.3)
EDIT: googlo sam malo, vidim na appleovoj stranici dosta naroda prijavljuje isti problem, izgleda da je do iOSa, ko god je updateovo na 9.3 taj problem javlja, takodjer isto se desava ako se pokusa link otvorit iz maila
Ja neJmam tih problema
dobar si onda, ev bruka raje prijavljuje isti bug, nezgodno skroz, sinoc mi poslase link na viber da pogledam, ja da otvorim kad prc milojka..
Instaliram ovo govno 9.3 ios... Wlan ne mgou da nadjem osim kad sjedim ispod rutera zna li neko rjesenje osim da pobrisem mrezne postavke... Restore ne moze jer trazi sa ugasim find my iphone al trenutno icloud server ne radi ima vec dva dana....
Imam Note 5 i iPhone 6S+. Note ima bolju kameru, G4 ima bolju kameru. Nisu to sad neke velike razlike, ali cinjenice su cinjenice.
Ne kazem ja da je kamera losa, ali jednostavno su malo zakazali za flagship modelima.
6S ima ion pojačano gorilla staklo i među najtvrđima je u mobilnoj industriji. Na mom telefonu nakon par mjeseci korištenja nema packe. Nikad nista na ekranu nisam imao. Ne znam šta ti radiš sa svojim telefonom.
febo_acm wrote:Imam Note 5 i iPhone 6S+. Note ima bolju kameru, G4 ima bolju kameru. Nisu to sad neke velike razlike, ali cinjenice su cinjenice.
Ne kazem ja da je kamera losa, ali jednostavno su malo zakazali za flagship modelima.
Sve je to subjektivno, dok npr ovi tvrde da rade objektivno testiranje:
isx wrote:6S ima ion pojačano gorilla staklo i među najtvrđima je u mobilnoj industriji. Na mom telefonu nakon par mjeseci korištenja nema packe. Nikad nista na ekranu nisam imao. Ne znam šta ti radiš sa svojim telefonom.
Mah, to su "isto" govorili za iPhone 6 staklo, pa eno kod mene ne zna se gdje je dublja parnica po displeju.
6S je druga priča. Mada ja nisam ni na prethodnom 5S imao parnice. Od normalnog korištenja sigurno neće dobiti parnice, ako ne ide skupa sa metalom u džep, ne ispada telefon i sl.
isx wrote:6S ima ion pojačano gorilla staklo i među najtvrđima je u mobilnoj industriji. Na mom telefonu nakon par mjeseci korištenja nema packe. Nikad nista na ekranu nisam imao. Ne znam šta ti radiš sa svojim telefonom.
Mah, to su "isto" govorili za iPhone 6 staklo, pa eno kod mene ne zna se gdje je dublja parnica po displeju.
ja kad kupim mobitel prvo stavim foliju... neka ima 721312 gorilla glass meni to više ništa ne znači.
febo_acm wrote:Imam Note 5 i iPhone 6S+. Note ima bolju kameru, G4 ima bolju kameru. Nisu to sad neke velike razlike, ali cinjenice su cinjenice.
hakazvaka wrote:hmmm, jel u normalnu upotrebu spada da ker skace po telefonu dok pokusava da me probudi ujutro?
e ako to gorila stakolo, kako ga zovete, može izgrebati ključ u džepu, nabijem ja to staklo, a što se tiče tih folija i zaštita, kad to sve staviš dobiješ telefon ko 3310, isto parmak u ruci, nabijem i to, također.
Ja sam na svoj iphone, čim sam ga izvadio iz kutije, stavio staklo zaštitno i silikonsku masku. Doduše, telefon ide solo u džep, nikad sa ključevima u paru. Zaštitno staklo je dobra stvar, mada i bez zaštite nebi trebalo biti packe, ako se pazi
Nema te zastite koja ce mobitel sacuvati od ogrebotina... Ja znam sta je meni bilo sa Gorila glass 4 na S6... Najgore sto ja to nisam vidio dok nisam stavio mobitel pod lampu da pregledam displej...
Na iPhonu imam staklo i silikon, na Note foliju i silikon. I uvijek cu imati na displeju zastitu. Vi koji nemate nista stavite mobitel navece pod jako svjetlo i pregledajte ima li parnica.
Gledam ga pod najjačim svjetlom i na suncu, packe nema. Ni mikroogrebotine. Da mi je samo vidjet kako aktiviras 3D touch multitasking sa kaljenim staklom od po centa. Nikad ono sranje ne bih na natakario na telefon. Da ne govorim o plastikaner foliji.