Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- one hundred eyes
#17326 Re: Manchester United FC
Ako je suditi po Portu onda je i Andre Villas-Boas trenerčina a nigdje ga. Nećemo se praviti da ne znamo kakve skaute Porto ima i da su mnogi trenerski 'anonimusi' postali poznati upravo zahvaljujući Portu 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#17327 Re: Manchester United FC
Je l' to i on osvojio neku Ligu prvaka?
Đe su ti silni trofeji ovog takmičenja Portu prije i poslije Mourinha onda?
- one hundred eyes
#17328 Re: Manchester United FC
Sječaš li se s kim je tad igrao finale, s Monacom. I nije neka sezona bila dalo bi se zaključiti zar ne? Tad su obje ekipe imale solidnu generaciju igrača koji su kasnije završili u najvećim klubovima tako da i nije baš neki vanzemaljski podvig ali jest za respect. Izmedju ostalog zašto uvijek ispuše nakon par sezona, nema više šta pričati trenutnim igračima jer i njemu ponestane motivacijskih fora, pa mora ili promijeniti skoro čitavu ekipu ili on otići. Do sad je uvijek bilo ovo drugo, vidjet ćemo sad.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#17329 Re: Manchester United FC
Jer su igrači debili i čelnici klubova retardirani.
Zamisli da je United otjerao Fergusona jer je gađao Beckhama kopačkom? Ovdje nastane skandal jer je potisnuo Casillasa, koji je jebenoj trebi davao informacije iz svlačionice. U Chelseaju se Hazardu digne kurac -> problem trener.
Činjenica je da izgubi svlačionicu (osim u Interu) i tu treba klub stati iza njega jer donosi ono najvažnije - trofeje!
Zamisli da je United otjerao Fergusona jer je gađao Beckhama kopačkom? Ovdje nastane skandal jer je potisnuo Casillasa, koji je jebenoj trebi davao informacije iz svlačionice. U Chelseaju se Hazardu digne kurac -> problem trener.
Činjenica je da izgubi svlačionicu (osim u Interu) i tu treba klub stati iza njega jer donosi ono najvažnije - trofeje!
-
Dr Baltazar
#17330 Re: Manchester United FC
Trener koji ima jedan veliki kompleks - Guardiola. U poređenju sa njim, uvijek će biti drugi.Velkoski wrote:Je l' to i on osvojio neku Ligu prvaka?![]()
- Tito_i_Partija
#17331 Re: Manchester United FC
Da, a ja sam guzio Adrianu Limu i Kate Upton neki dan.Velkoski wrote:U Portu je potrošio rekordnih 800 miliona funti.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#17332 Re: Manchester United FC
Možda u Kataloniji i Bavarskoj, u ostatku svijeta jok 
Uh, Kate bih silov'o svaki dan, Limu ne bih ni dotak'o, ne čini mi se da je za sexa

Tito_i_Partija wrote:Da, a ja sam guzio Adrianu Limu i Kate Upton neki dan.Velkoski wrote:U Portu je potrošio rekordnih 800 miliona funti.
Uh, Kate bih silov'o svaki dan, Limu ne bih ni dotak'o, ne čini mi se da je za sexa
- one hundred eyes
#17333 Re: Manchester United FC
Ja mislim da je on bolji psiholog nego trener i da mu se uspjeh najviše zasniva na tome što zna nafurati igrače da igraju životom, evo i većina igrača Uniteda izgleda preporodjeno (Felaini, Rooney, itd.). I onda nakon nekog vremena kod tih istih igrača više ne prolaze te psihološke fore jer ih sve znaju i tu dodje do belaja i trebalo bi promijeniti veći dio ekipe da bi to nafuravanje opet prolazilo. To je moje mišljenje, ne mora značiti da je tačno. United mu je najbolje mjesto gdje bi mogao ostati duži niz godina pa eto vidjet ćemo kako će to ići.
- Muhamed Đakmić
#17334 Re: Manchester United FC
Jarane, najjače je kad me neko uzme ubjeđivati da mu se nešto posložilo u Portu
Dakle, u sezoni 2001/2002 vodio Leiriu, bio među 4 ili 5 na tabeli što je za taj klub vanserijski uspjeh. U januaru preuzeo Porto koji je bio ispod Leirie, zauzeo treće mjesto u ligi ako me sjećanje dobro služi.
Doveo 5-6 pojačanja s kojima je poharao iduće sezone i osvojio sva takmičenja u kojima su igrali, uključujući Kup Uefa.
Iduće godine osvojio ponovo ligu, izgubio finale domaćeg kupa i osvojio Ligu prvaka. Izbacio United, Lyon i Deportivo prije Monaca.
Mislim, možemo pričati šta hoćemo, ali niko od osnivanja Lige prvaka nije ostvario nikakav sličan rezultat.
Dakle, u sezoni 2001/2002 vodio Leiriu, bio među 4 ili 5 na tabeli što je za taj klub vanserijski uspjeh. U januaru preuzeo Porto koji je bio ispod Leirie, zauzeo treće mjesto u ligi ako me sjećanje dobro služi.
Doveo 5-6 pojačanja s kojima je poharao iduće sezone i osvojio sva takmičenja u kojima su igrali, uključujući Kup Uefa.
Iduće godine osvojio ponovo ligu, izgubio finale domaćeg kupa i osvojio Ligu prvaka. Izbacio United, Lyon i Deportivo prije Monaca.
Mislim, možemo pričati šta hoćemo, ali niko od osnivanja Lige prvaka nije ostvario nikakav sličan rezultat.
- Tito_i_Partija
#17335 Re: Manchester United FC
Pa sta onda cekas? Ako Mourinho moze u Portu za dvije i po godine mandata potrosit' izmisljenih 800 miliona funti, mozes onda i ti karat' izmisljene supermodele.Velkoski wrote:Možda u Kataloniji i Bavarskoj, u ostatku svijeta jok
Tito_i_Partija wrote:Da, a ja sam guzio Adrianu Limu i Kate Upton neki dan.Velkoski wrote:U Portu je potrošio rekordnih 800 miliona funti.
Uh, Kate bih silov'o svaki dan, Limu ne bih ni dotak'o, ne čini mi se da je za sexa![]()
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#17336 Re: Manchester United FC
Neću da varam izmišljenu ženu i troje djeceTito_i_Partija wrote:Pa sta onda cekas? Ako Mourinho moze u Portu za dvije i po godine mandata potrosit' izmisljenih 800 miliona funti, mozes onda i ti karat' izmisljene supermodele.Velkoski wrote:Možda u Kataloniji i Bavarskoj, u ostatku svijeta jok
Tito_i_Partija wrote:
Da, a ja sam guzio Adrianu Limu i Kate Upton neki dan.
Uh, Kate bih silov'o svaki dan, Limu ne bih ni dotak'o, ne čini mi se da je za sexa![]()

- PriNc_ba
#17338 Re: Manchester United FC
Miki i lingard pogubise sve lopte tito ih jebo... Nisam vidio ovoliko izgubljenih lopti od dva igraca u 10 minuta u zivotu. Znaci mislim da su skoro svaku loptu koju su drzali duze od 2sec i izgubili. Boze sacuvaj 
-
Fudo387
#17339 Re: Manchester United FC
A jest frajer sebi ubo prezime, bas je Blind.
-
Dr Baltazar
#17340 Re: Manchester United FC
Gdje su crveni šampioni 
- skafiskafsnjak
#17342 Re: Manchester United FC
Oj krize bokte.... Pep kara
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- PriNc_ba
#17343 Re: Manchester United FC
joj da nam hoce zabiti 5 majku mu jebem debilnu, jebo mu lingard mater debilnu.
jbt ono se vadi u 15oj minuti i salje se u mladi tim pa nek jebe mater tamo sebi...
jbt ono se vadi u 15oj minuti i salje se u mladi tim pa nek jebe mater tamo sebi...
- PriNc_ba
#17344 Re: Manchester United FC
Izveo je bogalje...
Zahvaljujem
Budu li mogli svaku jacu tekmu igrati 60ak minuta kao ovo drugo poluvrijeme nece biti problema. Koja razlika u zalaganju i organizaciji
najebo im se Mou mamice na poluvremenu
Zahvaljujem
Budu li mogli svaku jacu tekmu igrati 60ak minuta kao ovo drugo poluvrijeme nece biti problema. Koja razlika u zalaganju i organizaciji
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
#17345 Re: Manchester United FC
Lingarda otjerati još večeras. Sav pritisak Cityja u prvom poluvremenu je bio preko njega, toliko je lik nesigurnosti unio da je to bilo za povraćati, fuj.
U odnosu na ono viđeno u prvih pola sata, rezultat je i dobar. Mislim i da je Ibra bio pogrešan za ovakve postave, jer je baš spor. Rashford je ovo morao početi, mali bolesno igra i sve ovo u drugom poluvremenu je više-manje zahvaljujući njemu.
Zaslužen poraz kada se sve sabere i oduzme, mada je malo falilo da se uzme bod, jebiga. Čekamo revanš na arapskom stadionu.
Svejedno, titula je definitivno u igri, samo treba mlatiti ove 'male'.
U odnosu na ono viđeno u prvih pola sata, rezultat je i dobar. Mislim i da je Ibra bio pogrešan za ovakve postave, jer je baš spor. Rashford je ovo morao početi, mali bolesno igra i sve ovo u drugom poluvremenu je više-manje zahvaljujući njemu.
Zaslužen poraz kada se sve sabere i oduzme, mada je malo falilo da se uzme bod, jebiga. Čekamo revanš na arapskom stadionu.
Svejedno, titula je definitivno u igri, samo treba mlatiti ove 'male'.
-
Dr Baltazar
#17346 Re: Manchester United FC
Ohladila se glava. Sad je zaslužen poraz, a bila je neviđena sudijska krađa prije 20ak minuta

- Logovan
#17347 Re: Manchester United FC
Ono što sam odgledao - zaslužen poraz.
Igra nepovezana, puno grešaka, itd. Dobro je što je početak sezone.
Igra nepovezana, puno grešaka, itd. Dobro je što je početak sezone.
-
Teufik
#17348 Re: Manchester United FC
Mlatiti buranije i bit ce ok. City bolji, ali nista previse
Sent from my LG G5 using Tapatalk
Sent from my LG G5 using Tapatalk
- AmiĐa_Idriz
#17350 Re: Manchester United FC
Imal gdje Murinjova izjava, koga je okrivio za poraz?