Farma
Moderator: anex
- vozdrica
#17326 Re: Farma
U ovoj farmi su se primjetile mnoge neregularnosti.Ako su vratili Vesnu i Gocu trebali su onda i Zoricu a Stanija nek vani sa njom zavrsava ostalo.Silna forsiranja Stanije i Filipa u trenutcima kad se mnogo interesantnije stvari desavaju.Njihova smijesna kaznjavanja i gledanja kroz prste,da je bio bilo ko drugi izletio bi sa farme.Konstatacija pobjeđuje ili Goca ili Stanija zbog svega navedenog.
- LEDA
#17327 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Ja eto, beogradjani gledaju novogodisnji koncert iz Beca...
Ko glasa za Nenada nego beogradjani.
Ovaj gore sto rece da jedan narod smrdi, nadam se da ce biti sankcioniran.... i konacno kraj farme, suvise niskih strasti oko jedne u sustini debilne emisije i showa.... ja sam farmu poceo gledati zbog sege i zajebancije, prestacu je gledati zbog ovih strasti.
Sent from my Fiat 750 using Tapatalk 2
ŠOKIRANA sam sinoćnjim izlivima nacionalizma na ovim stranicama
Izdignite se iznad Mina i sličnih , njih ima i biće ,ne trujte mozak mozgajući o takvim . Memo je daleko dogurao i uzeće dobru lovu za učešće. Nadam se da će mu i beogradska izložba dobro proći
-
lik5
#17328 Re: Farma
pa da je beograd glasao ,onda nebi nikad pobjedio onaj ljakse bojanic,imaju ljudi svoj zivot i stotinu kanala,ne vrti se sve oko pinka granda i ostalih kiceva i sundevadječak sa šibicama wrote:Ja eto, beogradjani gledaju novogodisnji koncert iz Beca...
Ovaj gore sto rece da jedan narod smrdi, nadam se da ce biti sankcioniran.... i konacno kraj farme, suvise niskih strasti oko jedne u sustini debilne emisije i showa.... ja sam farmu poceo gledati zbog sege i zajebancije, prestacu je gledati zbog ovih strasti.
- Asamoah Gyan
#17329 Re: Farma
Nenad Aleksic Sha shared a link.
7 hours ago
Samo za brata Memu od Vlajka i Peguleta....goriiiii Fontanaaaaaa !!:)
You and 150 others like this.
Pegulet je Šahov brat
Last edited by Asamoah Gyan on 07/07/2013 10:37, edited 1 time in total.
- Havatar
#17330 Re: Farma
gnjev wrote:Tim ljudima samo postaviti pitanje po cemu cete pamtiti Radojku ?!vozdrica wrote:Kako nije realno ljudi iz srbije vise vole svog seljaka nego americkog.gnjev wrote:Ekrem ima manje glasova od Radojke ? NEREALNO !
Prica je to on je bio makar medju prva tri kad su glasovi u pitanju posto je dobijao i glasove iz dijaspore i iz Crne Gore, Sandzaka, Bosne i jos pomalo iz Srbije pri kraju a prije ovog sa Kosovom dosta i iz Srbije tako da su to gluposti a Radojku samo drze da bi prikazali kako su ove javne licnosti sve zlo a predstavnik obicnog naroda, seljaka je dobar , neiskvaren i posten znaci sve ono sto Radojka nije i oni nju mogu da izbace kad hoce posto nema glasaca.
- Havatar
#17331 Re: Farma
A najvise je dolazilo od tebe i tebi slicnihRipicipi wrote:Covjek je apsolutno u pravu. Vise sam na ovoj temi procitao nacionalizma nego svi farmeri "cetnici" zajedno sto su izgovorili.P308 wrote:Ljuba Moljac wrote:Gileta zaista niko nije pljuvao, niti rekao nesto lose o njemu...
kolege forumasi zaista imaju problema i ispadaju veci fasisti od ovih ( Mina)... A Raka uopste nije cetnik...
ovdje ko lud zbunjenog, dodjite sebi ljudi...
Reci i ti sta ti je na dusi slobodno
- relativno84
#17332 Re: Farma
Ekremu je od ispadanja samo teze pala spoznaja da nema moc 
- Sabirni centar
#17333 Re: Farma
I od mene sretno i ugodan odmor @Kempgnjev wrote:Vozdra drug ,sretno .Kemp wrote:Moj posljednji post za ovu farmu, sutra valja na remo![]()
.
Očekujem pobjedu senjor Aleksića sutra ( a ubijeđen sam da dobija Goca ) a može bilo ko izuzev Stanije ili Radojke....
Bilo je lijepo družiti se na ovoj temi i pozdravi za sve ljude dobre volje a posebno dječaku, sabirnom, Igbali, LEDI , astrid, havataru, gnjevnom, čiči, nanakari ...
Ljudi pišemo se na nekoj drugoj temi ili farmi 5 ( ko to zna )...
I još jednom
Nenad Aleksić Sha do pobjede aBd
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
Do neke druge farme, teme..vozdrica
- Havatar
#17334 Re: Farma
Kemp wrote:Moj posljednji post za ovu farmu, sutra valja na remo![]()
.
Očekujem pobjedu senjor Aleksića sutra ( a ubijeđen sam da dobija Goca ) a može bilo ko izuzev Stanije ili Radojke....
Bilo je lijepo družiti se na ovoj temi i pozdravi za sve ljude dobre volje a posebno dječaku, sabirnom, Igbali, LEDI , astrid, havataru, gnjevnom, čiči, nanakari ...
I još jednom
- amiliana
#17335 Re: Farma
HAJMOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!
MEMO I SHA DO POBJEDEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

MEMO I SHA DO POBJEDEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!
- Sabirni centar
#17336 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Ja eto, beogradjani gledaju novogodisnji koncert iz Beca...
Potpis!
-
Ljuba Moljac
#17337 Re: Farma
jel se ekrem vidio sa zeljkom mitrovicem sinoc? kakvu li mu je bukvicu ocitao? 
- HAVANA
#17338 Re: Farma
Udjoh samo da vam kazem da ste pali qrcu za usi.Eki farma.muha_sa wrote:Chisum wrote:Muha, ba... sta je ovo s nama...muha_sa wrote:Chisum efendumprocitah hanumi šta si napiso
![]()
evo je ode gace da promjeni
![]()
![]()
![]()
Svadjamo se na temi o Farmi, k'o da nam je 16 dinago...
Znaci, ocekujem da uskoro pocnem i salvete da skupljam. Javi kad i tebe safata, da se mijenjamo.
The curious case of Benjamin Button - pojas Star sat-Shangaj.![]()
![]()
ja poceo s djecom tapke i pola cijelo igrat
Sta bi od nakih probisvjeta
- amiliana
#17339 Re: Farma
Ma Mitrovic sredio Ekremu da ispadne ciganska posla 
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#17340 Re: Farma
a moglo bi biti brisanja il banova za ova ciganska posla
? i za one vece bljuvotine koje unesose razni padobranci koji se ukljucise u temu tek ove sedmice
-
KIMBO
#17341 Re: Farma
Slijedeći koji ode tamo je glup, alo ono do bola, i moram reći koji ćeš ku.raq memiše tamo, hoćeš izložbu pa neideš na pink jebote, to je za kriminalce, i njihove pulene. Hajd zdravo bilo ,ali ja ovo ne ću gledati više, mislim da ovo sarajevu i treba jer svakog primaju samo da ih malo nahvali odma valja. Eto vam Mina ona je beton, nema dalje, sigurno može napuniti i grbavici, a ne ko neke sarajlice, tifa pa 600. ljudi. A memo sretno ali ja te gledati više ne..
- It_is_a_Leclerc
#17342 Re: Farma
Mina Kostić je apsolvirana na sekvenci od 02:38 - 03:15 ovog ultimativnog reperskog hita nastalog iz revolta ostalih Farmera prema Milošu i bandi oko njega. Inače, Minina mama je Juiceova tetka, pa zbog toga spominje tetku...
- forum_selektor
#17343 Re: Farma
sidje tebra ganeci?Matijevic_Vlado wrote:a moglo bi biti brisanja il banova za ova ciganska posla? i za one vece bljuvotine koje unesose razni padobranci koji se ukljucise u temu tek ove sedmice
- vozdrica
#17344 Re: Farma
I ovaj smrad đus visi po pinku bh...
Jos danas i nemamo sta komentarisat,moracemo otvorit temu za sapunice pa bacat cokove do nove farme.
Jos danas i nemamo sta komentarisat,moracemo otvorit temu za sapunice pa bacat cokove do nove farme.
-
Igbala
#17345 Re: Farma
Pescanik wrote:
P.S. Ekrem ostavlja rakiju, posvecuje se porodicnom zivotu, zeni sinove i dobija unuke, a duboki trag ce ostaviti pisanjem poezije koja dira u srce. Tako ti je to bate.
Bilo bi mi drago da tako bude, za njegovo dobro
-
Igbala
#17346 Re: Farma
Kemp wrote:Moj posljednji post za ovu farmu, sutra valja na remo![]()
.
I još jednom
Sretan put i ugodno moranje
Bilo je lijepo družiti se ovdje i komentarisati, ali se nadam da ja neću gledati ovu u septembru
-
Igbala
#17347 Re: Farma
Mina me razočarala, ti si bruka sama za sebe, a govoriti nešto bez argumenta je smiješno.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#17348 Re: Farma
joj Igbale sunce ti

-
Igbala
#17349 Re: Farma
Sabirni centar wrote:Nemo' da si tužna, gledaćemo mi Ekrema i u septembruIgbala wrote:F O K E N S H I T
![]()
![]()
Možda ako bude u tom žiriju, ali farmu više ne (nadam se), ovo je zarazna bolest, opsesija
- vozdrica
#17350 Re: Farma
iGbala ista cezar iz nocne more jajane. 
Last edited by vozdrica on 07/07/2013 13:07, edited 1 time in total.