Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
vozdrica

#17326 Re: Farma

Post by vozdrica »

U ovoj farmi su se primjetile mnoge neregularnosti.Ako su vratili Vesnu i Gocu trebali su onda i Zoricu a Stanija nek vani sa njom zavrsava ostalo.Silna forsiranja Stanije i Filipa u trenutcima kad se mnogo interesantnije stvari desavaju.Njihova smijesna kaznjavanja i gledanja kroz prste,da je bio bilo ko drugi izletio bi sa farme.Konstatacija pobjeđuje ili Goca ili Stanija zbog svega navedenog.
LEDA

#17327 Re: Farma

Post by LEDA »

dječak sa šibicama wrote:Ja eto, beogradjani gledaju novogodisnji koncert iz Beca...

Ko glasa za Nenada nego beogradjani.

Ovaj gore sto rece da jedan narod smrdi, nadam se da ce biti sankcioniran.... i konacno kraj farme, suvise niskih strasti oko jedne u sustini debilne emisije i showa.... ja sam farmu poceo gledati zbog sege i zajebancije, prestacu je gledati zbog ovih strasti.

Sent from my Fiat 750 using Tapatalk 2
:thumbup:

ŠOKIRANA sam sinoćnjim izlivima nacionalizma na ovim stranicama :shock: I ne razumijem kako neki ljudi mogu biti pogođeni izjavama neke pevaljke u pokušaju ,uz to ograničene i neobrazovane s IQ manjim od njenog br.cipela :shock:
Izdignite se iznad Mina i sličnih , njih ima i biće ,ne trujte mozak mozgajući o takvim . Memo je daleko dogurao i uzeće dobru lovu za učešće. Nadam se da će mu i beogradska izložba dobro proći :)
lik5

#17328 Re: Farma

Post by lik5 »

dječak sa šibicama wrote:Ja eto, beogradjani gledaju novogodisnji koncert iz Beca...

Ovaj gore sto rece da jedan narod smrdi, nadam se da ce biti sankcioniran.... i konacno kraj farme, suvise niskih strasti oko jedne u sustini debilne emisije i showa.... ja sam farmu poceo gledati zbog sege i zajebancije, prestacu je gledati zbog ovih strasti.

pa da je beograd glasao ,onda nebi nikad pobjedio onaj ljakse bojanic,imaju ljudi svoj zivot i stotinu kanala,ne vrti se sve oko pinka granda i ostalih kiceva i sundeva
Asamoah Gyan

#17329 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

Nenad Aleksic Sha shared a link.
7 hours ago
Samo za brata Memu od Vlajka i Peguleta....goriiiii Fontanaaaaaa !!:)

You and 150 others like this.

Pegulet je Šahov brat :thumbup: :thumbup:
Last edited by Asamoah Gyan on 07/07/2013 10:37, edited 1 time in total.
Havatar

#17330 Re: Farma

Post by Havatar »

gnjev wrote:
vozdrica wrote:
gnjev wrote:Ekrem ima manje glasova od Radojke ? NEREALNO !
Kako nije realno ljudi iz srbije vise vole svog seljaka nego americkog.
Tim ljudima samo postaviti pitanje po cemu cete pamtiti Radojku ?!
Prica je to on je bio makar medju prva tri kad su glasovi u pitanju posto je dobijao i glasove iz dijaspore i iz Crne Gore, Sandzaka, Bosne i jos pomalo iz Srbije pri kraju a prije ovog sa Kosovom dosta i iz Srbije tako da su to gluposti a Radojku samo drze da bi prikazali kako su ove javne licnosti sve zlo a predstavnik obicnog naroda, seljaka je dobar , neiskvaren i posten znaci sve ono sto Radojka nije i oni nju mogu da izbace kad hoce posto nema glasaca.
Havatar

#17331 Re: Farma

Post by Havatar »

Ripicipi wrote:
P308 wrote:
Ljuba Moljac wrote:Gileta zaista niko nije pljuvao, niti rekao nesto lose o njemu...

kolege forumasi zaista imaju problema i ispadaju veci fasisti od ovih ( Mina)... A Raka uopste nije cetnik...
ovdje ko lud zbunjenog, dodjite sebi ljudi...

Reci i ti sta ti je na dusi slobodno :D
Covjek je apsolutno u pravu. Vise sam na ovoj temi procitao nacionalizma nego svi farmeri "cetnici" zajedno sto su izgovorili.
A najvise je dolazilo od tebe i tebi slicnih
relativno84

#17332 Re: Farma

Post by relativno84 »

Ekremu je od ispadanja samo teze pala spoznaja da nema moc :D
Sabirni centar

#17333 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

gnjev wrote:
Kemp wrote:Moj posljednji post za ovu farmu, sutra valja na remo :-D :-D .

Očekujem pobjedu senjor Aleksića sutra ( a ubijeđen sam da dobija Goca ) a može bilo ko izuzev Stanije ili Radojke....

Bilo je lijepo družiti se na ovoj temi i pozdravi za sve ljude dobre volje a posebno dječaku, sabirnom, Igbali, LEDI , astrid, havataru, gnjevnom, čiči, nanakari ...

Ljudi pišemo se na nekoj drugoj temi ili farmi 5 ( ko to zna )...

I još jednom

Nenad Aleksić Sha do pobjede aBd

Vozdra drug ,sretno .

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
I od mene sretno i ugodan odmor @Kemp :-D

Do neke druge farme, teme..vozdrica :vozdra:
Havatar

#17334 Re: Farma

Post by Havatar »

Očekujem pobjedu senjor Aleksića sutra ( a ubijeđen sam da dobija Goca ) a može bilo ko izuzev Stanije ili Radojke....

Bilo je lijepo družiti se na ovoj temi i pozdravi za sve ljude dobre volje a posebno dječaku, sabirnom, Igbali, LEDI , astrid, havataru, gnjevnom, čiči, nanakari ...

I još jednom

:vozdra: tebrice i sretno :mrgreen:
amiliana

#17335 Re: Farma

Post by amiliana »

HAJMOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

MEMO I SHA DO POBJEDEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!

:bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih: :bih:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Sabirni centar

#17336 Re: Farma

Post by Sabirni centar »

Potpis!
Ljuba Moljac

#17337 Re: Farma

Post by Ljuba Moljac »

jel se ekrem vidio sa zeljkom mitrovicem sinoc? kakvu li mu je bukvicu ocitao? :D
HAVANA

#17338 Re: Farma

Post by HAVANA »

muha_sa wrote:
Chisum wrote:
muha_sa wrote:Chisum efendum :) procitah hanumi šta si napiso :lol: :lol: evo je ode gace da promjeni :lol: :lol: :lol:
Muha, ba... sta je ovo s nama... :lol:

Svadjamo se na temi o Farmi, k'o da nam je 16 dinago...

Znaci, ocekujem da uskoro pocnem i salvete da skupljam. Javi kad i tebe safata, da se mijenjamo.

The curious case of Benjamin Button - pojas Star sat-Shangaj.
:lol: :lol:

ja poceo s djecom tapke i pola cijelo igrat :lol:
Udjoh samo da vam kazem da ste pali qrcu za usi.Eki farma. :lol:
Sta bi od nakih probisvjeta :angry:
amiliana

#17339 Re: Farma

Post by amiliana »

Ma Mitrovic sredio Ekremu da ispadne ciganska posla :run:
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#17340 Re: Farma

Post by Matijevic_Vlado »

a moglo bi biti brisanja il banova za ova ciganska posla ;-) ? i za one vece bljuvotine koje unesose razni padobranci koji se ukljucise u temu tek ove sedmice
KIMBO

#17341 Re: Farma

Post by KIMBO »

Slijedeći koji ode tamo je glup, alo ono do bola, i moram reći koji ćeš ku.raq memiše tamo, hoćeš izložbu pa neideš na pink jebote, to je za kriminalce, i njihove pulene. Hajd zdravo bilo ,ali ja ovo ne ću gledati više, mislim da ovo sarajevu i treba jer svakog primaju samo da ih malo nahvali odma valja. Eto vam Mina ona je beton, nema dalje, sigurno može napuniti i grbavici, a ne ko neke sarajlice, tifa pa 600. ljudi. A memo sretno ali ja te gledati više ne..
It_is_a_Leclerc

#17342 Re: Farma

Post by It_is_a_Leclerc »

Mina Kostić je apsolvirana na sekvenci od 02:38 - 03:15 ovog ultimativnog reperskog hita nastalog iz revolta ostalih Farmera prema Milošu i bandi oko njega. Inače, Minina mama je Juiceova tetka, pa zbog toga spominje tetku...

forum_selektor

#17343 Re: Farma

Post by forum_selektor »

Matijevic_Vlado wrote:a moglo bi biti brisanja il banova za ova ciganska posla ;-) ? i za one vece bljuvotine koje unesose razni padobranci koji se ukljucise u temu tek ove sedmice
sidje tebra ganeci? :D
vozdrica

#17344 Re: Farma

Post by vozdrica »

I ovaj smrad đus visi po pinku bh...
Jos danas i nemamo sta komentarisat,moracemo otvorit temu za sapunice pa bacat cokove do nove farme.
Igbala

#17345 Re: Farma

Post by Igbala »

Pescanik wrote:

P.S. Ekrem ostavlja rakiju, posvecuje se porodicnom zivotu, zeni sinove i dobija unuke, a duboki trag ce ostaviti pisanjem poezije koja dira u srce. Tako ti je to bate.

Bilo bi mi drago da tako bude, za njegovo dobro :-D
Igbala

#17346 Re: Farma

Post by Igbala »

I još jednom

Sretan put i ugodno moranje :mrgreen:
Bilo je lijepo družiti se ovdje i komentarisati, ali se nadam da ja neću gledati ovu u septembru :wink:
:cao:
Igbala

#17347 Re: Farma

Post by Igbala »

Mina me razočarala, ti si bruka sama za sebe, a govoriti nešto bez argumenta je smiješno.
Matijevic_Vlado
Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..

#17348 Re: Farma

Post by Matijevic_Vlado »

joj Igbale sunce ti :mrgreen: :mrgreen:
Igbala

#17349 Re: Farma

Post by Igbala »

Sabirni centar wrote:
Igbala wrote:F O K E N S H I T

:zid: :zid: :zid:
Nemo' da si tužna, gledaćemo mi Ekrema i u septembru :kiss:

Možda ako bude u tom žiriju, ali farmu više ne (nadam se), ovo je zarazna bolest, opsesija :mrgreen:

:pasamoj: :kiss:
vozdrica

#17350 Re: Farma

Post by vozdrica »

iGbala ista cezar iz nocne more jajane. :D
Last edited by vozdrica on 07/07/2013 13:07, edited 1 time in total.
Locked