Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
nepass1

#17301 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

Jucer treba u ml mercedesu udje u tunel, smanji na 20km/h i upali sva 4. Ja poludio. Jedino pozitivno kolonu od 15 auta sto je nanizqla ni jedno je u tunelu nije prestiglo.
amar1994

#17302 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by amar1994 »

kabal1337 wrote:ahahaahaha ovo je prvi put da citam da je bitangu neko iznervirao hahahahaahaha :lol: :lol:
Sta bi reko za mog starog , iscupo liku steku od auta :lol: :lol: , fol opasan a zakljuco se :D

Bogaro bogaro mu i opsova majku , kad izleti :izet: :run:
Travnički Noćni Šetač

#17303 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

drug_profi wrote:Ja sam pestao iskakati otkad sam zeni obecao da necu vise. Sad mmmmm.

Image
A i ja sam... obecao... :sad:
tempuser

#17304 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Jucer vozim jednim lokalnim utem gdje se auta regularno mimoilaze tako da desnim tockovima predjes na rizlu, ne treba cak i puno usporavati, kad eto u susret gospoje u C klasi, ja lagano na rizlu, ona se malo pomace ali svi tockovi na asfaltu. Valjda je racunala da cu se ja sam jos malo pomaci udesno da se komotno mimoidjemo ali necu iz principa, kad ona otvara prozor i meni objasnjava (valjda su je prevarile be-ha table, a ja sam tamo prakticno domorodac): "gospon jedan tocak mora sic sa ceste da se mimoidjemo", upravo tako gospodjo, ali moj tocak je vec van ceste, a vasi nisu! Automatsko zensko dizanje nosa i frktanje... :lol:
zdruzdjo

#17305 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

kloniran wrote:zracnu sirenu u auto i nece vise nikad
vjeruj
govorim iz iskustva :D
Jooooj da mi je da je nadjem. Jarane otvorili bi maxuz na klinici odjel "zdruzdjin odjel" na kojem bi lezali prepadnuti. Nanama sto stravu saljevaju bi skocio posao da bi pocele popust davati.
zdruzdjo

#17306 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

tempuser wrote:Jucer vozim jednim lokalnim utem gdje se auta regularno mimoilaze tako da desnim tockovima predjes na rizlu, ne treba cak i puno usporavati, kad eto u susret gospoje u C klasi, ja lagano na rizlu, ona se malo pomace ali svi tockovi na asfaltu. Valjda je racunala da cu se ja sam jos malo pomaci udesno da se komotno mimoidjemo ali necu iz principa, kad ona otvara prozor i meni objasnjava (valjda su je prevarile be-ha table, a ja sam tamo prakticno domorodac): "gospon jedan tocak mora sic sa ceste da se mimoidjemo", upravo tako gospodjo, ali moj tocak je vec van ceste, a vasi nisu! Automatsko zensko dizanje nosa i frktanje... :lol:

Uuu to mi je najgore u takvim situacijama. Isto da sa strane je vulkanska lava pa ce sve sagoriti ako malo sidje.
Dope_Man

#17307 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Dope_Man »

Jucer ja dolazim pred zgradu, odbacio jarana i kako dolazim izlazi zena A sa parking mjesta i ja stojim tacno pored tog mjesta, ali svakako ne planiram stati tu vec sa lijeve strane gdje je hlad. No, 50 metara dalje je zena-soko B koja je vidjela to mjesto pored kojeg ja vec stojim i zaletila se kao da je zadnje na svijetu.

Dodje, zalijepi se na karambolku meni i daje zmigavac da hoce tu.. Na mjesto gdje ja faking vec stojim ( jos cekam da se A iskopelja pet puta naprijed nazad -.- pa da mogu lijevo skrenuti na taj hlad). Jos i ja dam zmigavac da cu tamo, da me ne zanima ovo mjesto, ali se B zalijepila na karambolku, ne mozes maci. Maknen se u rikverc pola metra, da je obidjem, ona se u isti tren zalijepi opet... O 'bem ti majku kad sam je sasuo rafalom komplimenata, ohrabrujucih rijeci i izraza postovanja ka njoj i njenim najblizima. I onda se jos kao srade cuditi sto sam tako slatkorjeciv odjednom. Mozga ni grama, otisao sam a znam da joj tuki nije jasno zasto sam bio tako rjecit. Ona se tad jos peglala sa ulaskom u to parking mjesto jer bjese pousko izmedju dva auta.
zdruzdjo

#17308 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Travnički Noćni Šetač wrote:Bezbolna je u nekim situacijama.zakon...
Ma kakvi bezbolna, ona zna veoma bolna biti, samo je do primjene.
zdruzdjo

#17309 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Ooooooo pa gospodo dzentlmeni, vidim da se ima problema sa zenama za volanom.
A znate reci zdruzdjo ima problem sa zenama generalno, sovinista, vakav-nakav......
Nemojte ba.
"Bidnite" fini.
dadoka84

#17310 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dadoka84 »

tempuser wrote:Jucer vozim jednim lokalnim utem gdje se auta regularno mimoilaze tako da desnim tockovima predjes na rizlu, ne treba cak i puno usporavati, kad eto u susret gospoje u C klasi, ja lagano na rizlu, ona se malo pomace ali svi tockovi na asfaltu. Valjda je racunala da cu se ja sam jos malo pomaci udesno da se komotno mimoidjemo ali necu iz principa, kad ona otvara prozor i meni objasnjava (valjda su je prevarile be-ha table, a ja sam tamo prakticno domorodac): "gospon jedan tocak mora sic sa ceste da se mimoidjemo", upravo tako gospodjo, ali moj tocak je vec van ceste, a vasi nisu! Automatsko zensko dizanje nosa i frktanje... :lol:
To i je cesto uradim, a lole i gospoda obicno stede auto i nece da silaze sa ceste. E onda ce sici i vise nego sto treba. Kako mrzim takve ljude. Jednog sam takvog doduse pjeske u gradu zakacio ramenom tako da se lola dva puta oko sebe okrenuo. Pravi se sila i ide ko je ko on... malo je reć da se s*ebao. A raja je oplakala. I to sve u gužvi ispred centrala u štosmajerovoj.
kabal1337

#17311 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kabal1337 »

mozda te iste zene imaju muzeve kockastih glava :D da ne bilo bjezanije ahahahah
NediM17

#17312 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by NediM17 »

jos jedan "sarajlija" sto za vikend ide u zaviĆaj :lol:

je li sljiva rodila?
kloniran

#17313 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

zdruzdjo wrote:
kloniran wrote:zracnu sirenu u auto i nece vise nikad
vjeruj
govorim iz iskustva :D
Jooooj da mi je da je nadjem. Jarane otvorili bi maxuz na klinici odjel "zdruzdjin odjel" na kojem bi lezali prepadnuti. Nanama sto stravu saljevaju bi skocio posao da bi pocele popust davati.
mene je covjek prije 20 godina tako prepao i nikad vise slusalice u usi dok sam na biciklu, cak i kad sam isao pjeske uz cestu nisam ih nosio :mrgreen:
govno se u meni zaledilo kad je opalio po sireni :lol:

ja sam imao jednu i crkla mi, malo slabija bila od one na vozu :lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#17314 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

Hebo sve, kako vi uvijek naletite na te zemske, mene uvijek zapadne kakav rmpalija .... :mrgreen:
insomnia78

#17315 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

Kod hrmpalija odmah iskljuce tersanje
Sodom1

#17316 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Mene niko ne zapadne :? :?
Neam pojma sto ovo citam
tempuser

#17317 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

NediM17 wrote:
jos jedan "sarajlija" sto za vikend ide u zaviĆaj :lol:

je li sljiva rodila?
Da znas kakvu si glupost napisao ne bi ti bilo svejedno...
kloniran

#17318 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

Pusti ćojka ne zna da je i staro sarajevo puno takvih ulica i domorodaca
Travnički Noćni Šetač

#17319 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

zdruzdjo wrote:
Travnički Noćni Šetač wrote:Bezbolna je u nekim situacijama.zakon...
Ma kakvi bezbolna, ona zna veoma bolna biti, samo je do primjene.
A znam... :lol: :lol: :lol:
Laplace

#17320 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Laplace »

славянин wrote:
Travnički Noćni Šetač wrote:Nisam se baš nešto puno iznervirao ali eto... Ovde nema pješaka ali ima na zadnja dva dijela snimke motora... i puno brate se pretiče kod nas na punoj liniji...

Ej jaaaaaaaj pa na svakom snimku su te po prekidanoj krenuli preticati - nemoj cjepidlaciti :D , sta ti ono uradi obidje policiju po punoj... to se ne smije ukoliko se ne postavi znak od strane policije/cestovne sluzbe i ovlasteno lice ti da pravo da ides preko pune.. ako tako vec cjepilacis :D
Pa, već mu je u sljedećoj sceni policija uzvratila preticanje na punoj. Dakle, rezultat je 1:1.
Travnički Noćni Šetač

#17321 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Ma nije ono policija nego neki stranac sa slicnom kombinacijom boja na autu...
Korisničkoime

#17322 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Korisničkoime »

Vozaci koji voze neprimjerenom brzinom bilo da fura 80 u naseljenoj ulici ili 40 na magistrali, takodjer likovi koji ni za smrt nebi pretekli teretno vozilo koje se vuce sa 40 na sat.
Nabijanje na branik kada zelis da se parkiras paralelno naravno u rikverc, kao insan usporis i stanes cak das sva cetiri zmigavca da ga upoznas s tim sta hos da uradis krenes naprijed on ti se zalijepi odmah za gepek, opet stanes signaliziras mu rukom kroz prozor da zelis tu da se parkiras i da moras u rikverc a da ne mozes jer se on nabio krenes a on opet hooop pa u gepek. Pa jebo majku do sada bi se parkirao 3 puta samo da me pustis.
Vidim ovdje se prigovara vozacima BMW, Audija, Mercesesa ja sa istim nikad poteskoca ali zato su vozaci Golfa II i Skode Fabije smrt.
kloniran

#17323 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

Pa jes to ako vozis neko od pomenutih, dvojke i fabije vam samo ometaju putanju :roll:
evo ti moje iskustvo u zadnjih godinu i nekih 40k pređenih
najmanje 10 frontalnih udesa sa sigurnom smrcu izbjegnutih bjezanjem sa ceste i zamisli nijedna dvojka ni fabija, nego sve automobili pomenuti gore iznad sa papcima za volanom koji ne mogu sacekati pravac da prestignu tu istu dvojku ili fabiju ili slepera nego rizikuju i svoj i tuđi život glumeći majmune na cesti
što jači auto to veći papak za volanom
čast izuzecima ali ti izuzeci se ne upuštaju u rizična preticanja i ne divljaju po cesti ko pomenuti papci
drug_profi

#17324 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Mene su samo terenci sa ceste tjerali, ostalima samo zazmirim i banzaiiii....

A kad vec škodu pomenuste, sto u ceskom jeziku znaci "šteta", jbomajku, pa svaki vozi ko da mu je auto od kartona...
vješalica

#17325 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vješalica »

Noćas nekoj budaletini urlao alarm na parkingu ravno sat vremena
Caljda je neko i policiju zvao
Odjednom prestade
Koji moron moraš biti da ujutro od 3 ne čuješ alarm,al luješ i vidiš sve ono što te se najmanje u životu tiče
Post Reply