Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko
-
direstraits0078
#17301 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nasa demokratska fronta stranke za bolju buducnost. 
- drug_profi
#17302 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Moram ti reci da si se tesko ogrijesio i od Nenada Velickovica.homar wrote:Čast Jasmili Žbanić, a ovo su još gora bagra od onih ranijih.Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ja sam bio cijelo vrijeme dole i mogu ti samo reći da je ovo šuplja, nikakva lista budućih premijera nije donesena...nastavak plenuma u petak. Nemojte nasijedati na podvale.rajvosa1 wrote:Molim vas, razjasnite ovo. Istina, podmetanje ili neki neozbiljan prijedlog?
Dok se u brojnim gradovima BiH održavaju protesti, danas je u 17.30 sati, u Kampusu Univerziteta u Sarajevu održan Plenum građana Sarajeva. Internetom kruže razni prijedlozi budućih premijera i ministara, a mi vam donosimo neke od njih, s nadom da je riječ o šali.
Peđa Kojović - Premijer (Naša stranka)
Jasmila Žbanić- Ministarstvo kulture i sporta
Svetlana Cenić - Ministarstvo finansija
Sabina Čudić– Ministarstvo prostornog uređenja i okoliša (Naša stranka)
Denis Gratz - Ministarstvo pravde (Naša stranka)
Adnan Solaković - Ministarstvo za boračka pitanja (SBB)
Edin Memić – Ministarstvo saobraćaja
Darko Brkan – Ministarstvo privrede
Naser Nabil - Ministarstvo zdravstva (SBB)
Nenad Veličković - Ministarsvo obrazovanja i mladih
Svetlana Nedimović– Ministar socijalnih pitanja
Vahid Karavelić – Ministar unutrašnjih poslova
Takodje Svjetlana Cenic je izuzetan strucnjak i svakako spada pod definiciju eksperta.
Pedju ne bih nazvao bagrom. Ostale dovoljno ne poznajem.
-
kluz franjo
#17303 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Last edited by kluz franjo on 31/08/2016 00:46, edited 1 time in total.
- Corto Maltese
#17304 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Mislim da je, bez obzira na ironičan ton, prilično jasno da na šta se sumnja odnosi.kluz franjo wrote:Kao neko ko od samog otvaranja topic-a prati ovu diskusiju, koristim priliku da prvi put dam i komentar. Zbog naprijed navedenog ću možda biti malo opširniji, na čemu se izvinjavam.
Najprije bih istakao, da su mi u datoj političkoj ponudi u BiH stavovi Naše stranke najprihvatljiviji i najbliži.
Na zadnje (lokalne) izbore nisam izlazio, razočaran za mene neshvatljivim ponašanjem velike većine biračkog tijela, koje u kontinuitetu od 20 godina višestranačja sa većinom od 90% daje glasove istim likovima, uz mala prelivanja unutar tih 90%.
Konačno, po prvi put, autistična politička elita dobija jasnu poruku velike manjine nezadovoljnih građana (velika većina nažalost, još uvijek pasivno posmatra i navija).
Smatram, da se Naša stranka i njeni istaknuti predstavnici (i pored avantura na gradskom nivou sa SDP-om prije 6 i SDA prije 2 godine) ne mogu držati odgovornim za trenutno stanje u društvu i samim tim se i ne mogu trpati u isti koš sa svim ostalim parlamentarnim partijama u BiH, koje su sve u određenim momentima bile dio neke izvršne vlasti.
Ipak, smatram odgovornim svaku stranku, a najprije Našu stranku, da u ovom momentu omogući i olakša jasnu artikulaciju građanskih zahtjeva i njihovu što bržu institucionalnu implementaciju. U tom procesu ne bih isključio ni predstavnike ostalih stranaka - uz preduslov prethodne čistke u njihovim redovima tj. njihove unutarstranačke demokratizacije, dekriminalizacije i jasnog preuzimanja odgovornosti za nastalo stanje.
Argument, da je ovo bunt građana i da se na protestima učestvuje samo u tom svojstvu (ugasite onda stranku), je neprihvatljiv sa aspekta uređenja parlamentarne demokratije, jer na kraju se sprovođenje zahtjeva može obezbijediti opet samo na izborima kroz programsku ponudu stranaka, pa ako opet 90% glasa za Sulju, Fahru, Zlatka, Dragana, Milorada, Vjekoslava, Lijana, Radeljaša, Mladena i sl., onda je to tako.
Za kraj, sve pohvale predstavnicima Naše stranke za otvorenu komunikaciju i spremnost za direktnu razmjenu argumenata i kritike. Koliko je meni poznato, to je jedinstven primjer stranačke i odborničke odgovornosti prema javnosti u BiH.
Zamolio bih još samo poklonika dijela H. Prata da mi potvrdi da se sumnja odnosi na dio izjave u vezi "pravog mjesta", a ne na "neke razlike", uz prijedlog da se generalno ne koristimo teškim kvalifikacijama i metaforama.Corto Maltese wrote: Pošto cijenim da, bez obzira na sličnost imena, neke razlike između NS i NS DAP postoje, nisam siguran da je ovo pravo mjesto za iznošenje teza koje si gore napisao. Doduše, Albinove poruke, kao i neki twittovi Peđe Kojevića, ostavljaju prostor za sumnju.
Inače se slažem se sa prijedlogom koji si iznio u svojoj poslijednjoj rečenici. Teško mi je zamisliti teže kvalifikacija od uključivanja priloženih Goebbelsovih citata u polemiku:
Michio Kaku wrote:Šta je to autentični politički akt? Autentični politički akt je onaj koji u kreajnjem ishodu mijenja status kvo ili barem uvodi novu dimenziju u sferu politike - ukoliko je nasilje neophodno kako bi se skrenula pažnja javnog mijenja (javno znači svjetsko) kao što je to ovde slučaj - onda je razumljivo.
U takvim političkim okolnostima, čak ako je čin vandalizma motivisan čistim rušilačkim nagonom od strane potplaćenih huliga sasvim nebitno - on u krajnjem ishodu ima pozitivan učinak jer je derivat autentične političke (klasne) frustracije sistemom. Stoga je u etičkom smislu čin paljevine moralan - utoliko što mijenja status kvo i otvara neve mogućnosti - makar one bile ovaj put zloupotrebljene.
Poenta je da samo autentičan politički akti, a često je praćen vandalizmom, čak, to je njegova sastavna substanca (uzmimo francusku revoluciju) donosi progres.
Ne smijemo dozvoliti da nas reakcionarni mozgovi ucjenjuju na tako plitkom nivou tipa izgorio arhiv, izgorila, zgrads, huligan nije gladni rudar, platio fahro, bla, bla.... možda je to sve i istina ali uopšte nije poenta. posebno se ne smije biti glup i potpasti pod ideološku krilaticu "ko ruši taj je protiv države". Ko tako razmišlja već je izgubljen i ne može mu se pomoći.
Last edited by Corto Maltese on 13/02/2014 14:07, edited 1 time in total.
-
kluz franjo
#17305 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Last edited by kluz franjo on 31/08/2016 00:59, edited 1 time in total.
- drug_profi
#17306 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Sasvim je legitimno da neka stranka podrzi gradjanske zahtjeve jer je to i smisao, a u krajnjem potpuno je svejedno ko ce zahtjeve sprovesti jer je interes gradjana da budu sprovedeni.
- Corto Maltese
#17307 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Upravo tako. Izlaskom na izbore prihvatio si pravila po kojim se politička borba odvija u skupštinskim klupama. Onog momenta kada si se izjasnio da neki drugi način borbe, u ovom slučaju- ulica, bolje artikuliše tvoje ciljeve, tvoj boravak u skupštini je postao besmislen.kluz franjo wrote:Hvala na odgovoru i drago mi je da se slažemo.
Generalno smatram, da bi Naša stranka, kao politička organizacija koja za sebe tvrdi da je najbliža zahtjevima građana, trebala svoj institucionalni kapacitet (tamo gdje ga ima tj. u Skupštini KS i Domu naroda FBiH) da stavi na raspolaganje građanskom plenumu i da u svojstvu predlagača unese te zahtjeve u proceduru. Time bi se na najbrži način utvrdilo, ko stvarno, a ko samo deklerativno podržava opravdane proteste.
Postoje dva koliko-toliko poštena izlaza te situacije:
1. Napustiti skupštinu i na ulici se pridružiti onima za koje smatraš da bolje artikuliše tvoje ciljeve.
2. Ostati u skupštini a mandat staviti u službu demonstranata.
Prvo rješenje je jasno k'o dan.
Sa drugim ima nekih problema. Prvi je taj da se mandat se ne stavlja na raspolaganje samo deklarativno, u maniru "Volim ja vas, pravo ste mi simpatični". U ovom slučaju, predstavljanje bi značilo zastupanje jasno iznesenih zahtjeva demonstranata. Jasnih zahjeva, barem u KS, ovom trenutku ili nema, ili se kreću u preširokom rasponu od većih penzija do ukidanja entiteta. Drugi problem je u tome što osoba koja je odlučila mandat dati ulici, nije došla do tog mandata preko ulice, nego u redovnoj izbornoj proceduri, glasovima nekih birača. Šta je sa odgovornošću prema njima?
Zbog svih tih komplikacija, smatram da je samo rješenje pod brojem 1 realno ostvarivo.
Primati svojih par hiljada nesmanjenih maraka u skupštini, a samo deklarativno podržavati one koji van skupštine obavljaju tvoj posao, još i besplatno, je čist hinjaluk.
Last edited by Corto Maltese on 13/02/2014 18:53, edited 2 times in total.
-
hellue
#17308 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Corto Maltese wrote:Naša Stranka za Bolju Budućnost.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#17309 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
FGR Naša Stranka za Budućnost Emine von NeuMarkt 
-
hellue
#17310 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Mujice znam da volis Senadovo pisanje:JoseMujica wrote:FGR Naša Stranka za Budućnost Emine von NeuMarkt
Izvjesna pacijentica društvenih mreža, SABINA ĆUDIĆ, prisiljen sam joj, avaj, bio upamtiti identitet, usljed nepopravljive, beznadežne nepismenosti, nepotkrijepljene navalentne drčnosti, mjesecima ne propušta prililiku da nešto, građanski odvažno, naučno fundirano, da prostite, pišne, kakne, po „Slobodnoj Bosni“. „A i urednik vam je ružan“, usrdno je i redovno piškarala po fejsbucima i tviterima ta online ovisnica.
Danas me nekakav posao prisili, natjera, da se spustim do Novog Sarajeva i vidim: ta (nema koja druga biti) individua kandidat(ica) je Naše stranke za načelnika/načelnicu te Općine. Uspješna, sa bogatim CV-ijem, magistrirala je ljudska prava u Americi, sprema doktorat u Hamburgu, ima bogatu međunarodnu biografiju;skoro pa do u dlaku isto kao Emir Suljagić; nepismena, agresivna, ambiciozna neznalica ... nasmrt, Bogu i narodu, dosadna.
U programskom dijelu navodi da nudi „riješenja“, na društvenim mrežama ima retroimbecilnu kolumnu METROMAHALA. Budućim biračima nudi „inkluziju“ i „aktivan odnos prema reciklaži“ .
ZDRAVKO GREBO u svoje „postsoroševske“ znanstvene-uspjehe ubraja i instaliranje Centra za interdisplinarne studije“ iz kojeg je kasnije nastao ACIPS. A iz ACIPS-a, kao i srodnih bolonjskih znanstvenih surogata, izleglo se na stotine magistara ljudskih prava, certificiranih grebatora, nadmenog polupismenog, neradničkog intelektualnog lumpen-proleterijata; onakvi profili-ideološki jurišnici kakve je decenijama dresirala Poltička škola „Josip Broz Tito“ u Kumrovcu.
Taj me svijet, razni analitičari, koordinatori, Barbalići, Suljagići, Bajrovići, Pećanini, Ćudićke... prisilio na nešto što ni u snu sanjao nisam da će mi se desiti - da razvijem stanovite simpatije čak i prema neupitnom, nezaustavljivom profiteru, aktuelnom načelniku Novog Sarajeva NEDŽADU KOLDŽI
(šatrovački Džo Kol)...
-
Pedja Kojovic
#17311 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Nakon par dana napokon sam uhvatio vremena…
katarinakosaca
Moj utisak je da veci dio poslanika ne shvata sustinsku razliku izmedju BiH danas i prije deset i ako je to ono sto ste i vi htjeli reci, slazem se s vama. U svom prvom nastupu (Hvaeric) mi smo na sjednici iznijeli to misljenje i izasli s prijedlogom da se odmah pocne sa procesom izbora nove vlade. Tacnije, nas prijedlog je bio da se prvo formulisu zadaci te vlade pa da se tek onda povedu razgovori o tome ko ce biti izvrsilac naloga Skupstine. (O detaljima naseg prijedloga mozete vise procitati u nasem nedavnom saopstenju - trajno zasjedanje, spisak hitnih mjera, cinovnicka vlada).
Kada je nas prijedlog odbijen - da li zbog toga sto su vec u toku razgovori o obnavljanju SDP-SDA koalicije ili razloga za koje cemo ubrzo saznati - mi smo ne zeleci da zaostrenom retorikom i stvaranjem inata onemogucimo svako naknadno rjesenje koje bi bilo u interesu najveceg broja gradjana - mi smo odlucili da ne insistiramo da se o tome prica na jucerasnjoj sjednici.
Sa poslanikom Cardzicem ne vodim privatne razgovore.
Nemam pojma o cemu je, konkretno, govorio juce.
Moguce je da se to odnosi na nedavnu situaciju kada mi je u hodniku Skupstine dok sam razgovarao sa nekim drugim ljudima rekao; ho's da ti ja ispricam sta se radi u Butmiru?(PD Butmir - vjerovatno, op.a.).
(Generalno, ne slusam njegove istupe a oni koji cujem samo opravdavaju generalni moj generalni stav da ih ne vrijedi slusati).
p.k.
katarinakosaca
Moj utisak je da veci dio poslanika ne shvata sustinsku razliku izmedju BiH danas i prije deset i ako je to ono sto ste i vi htjeli reci, slazem se s vama. U svom prvom nastupu (Hvaeric) mi smo na sjednici iznijeli to misljenje i izasli s prijedlogom da se odmah pocne sa procesom izbora nove vlade. Tacnije, nas prijedlog je bio da se prvo formulisu zadaci te vlade pa da se tek onda povedu razgovori o tome ko ce biti izvrsilac naloga Skupstine. (O detaljima naseg prijedloga mozete vise procitati u nasem nedavnom saopstenju - trajno zasjedanje, spisak hitnih mjera, cinovnicka vlada).
Kada je nas prijedlog odbijen - da li zbog toga sto su vec u toku razgovori o obnavljanju SDP-SDA koalicije ili razloga za koje cemo ubrzo saznati - mi smo ne zeleci da zaostrenom retorikom i stvaranjem inata onemogucimo svako naknadno rjesenje koje bi bilo u interesu najveceg broja gradjana - mi smo odlucili da ne insistiramo da se o tome prica na jucerasnjoj sjednici.
Moguce je da se to odnosi na nedavnu situaciju kada mi je u hodniku Skupstine dok sam razgovarao sa nekim drugim ljudima rekao; ho's da ti ja ispricam sta se radi u Butmiru?(PD Butmir - vjerovatno, op.a.).
(Generalno, ne slusam njegove istupe a oni koji cujem samo opravdavaju generalni moj generalni stav da ih ne vrijedi slusati).
p.k.
-
hellue
#17312 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pedja Kojovic wrote:Nakon par dana napokon sam uhvatio vremena…
katarinakosaca
p.k.
Pedja,
gledao sam jucer skupstinu, pozitivno sam iznenadjen tvojim stavovima, vise drzavotvornosti je bilo u tvojoj prici nego kod svih ostalih zajedno koji se obicno time hvale.
Vi i Konakovic ste ideoloski razliciti ali vas dvojica ste jedino sto vrijedi dole i volio bih vas vidjeti kako radite skupa u izvrsnoj vlasti
-
rahmanjin
#17313 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Pedja,
zasto g.Haveric, g. Hosic i Vi( vas trojicu smatram ljudima koji nemaju oraha u dzepu i mogu reci sve sto misle ) niste insistirali da se vidi sta je sa prijavama koje je sluzbeno uputio ministar MUP-a KS za malverzacije u privatizacijama nadleznim tuzilastvima. Ovo govorim zbog toga sto je po mom misljenju nase pravosudje katastrofalno, i kada dobiju neke prijave za korupciju i kriminal oni ne mrdaju prstom.
zasto g.Haveric, g. Hosic i Vi( vas trojicu smatram ljudima koji nemaju oraha u dzepu i mogu reci sve sto misle ) niste insistirali da se vidi sta je sa prijavama koje je sluzbeno uputio ministar MUP-a KS za malverzacije u privatizacijama nadleznim tuzilastvima. Ovo govorim zbog toga sto je po mom misljenju nase pravosudje katastrofalno, i kada dobiju neke prijave za korupciju i kriminal oni ne mrdaju prstom.
-
Pedja Kojovic
#17314 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
rahmanjin
Potpuno se slazem sa vasim misljenjem o radu Tuzilastva.
Vlast koja se ozbiljno bude zeljela pozabaviti kriminalom na praktican a ne na samo deklarativan nacin
ce to pokazati budzetskim stavkama.
p.k.
Vlast koja se ozbiljno bude zeljela pozabaviti kriminalom na praktican a ne na samo deklarativan nacin
p.k.
-
rahmanjin
#17315 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Budzetskim stavkama? Na koji nacin?Pedja Kojovic wrote:rahmanjin
p.k.
-
Pedja Kojovic
#17316 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
rahmanjin
Novcem kojim ce se omoguciti da se napokon popune nedostajuci kadrovi u
tuzilastvu i kantonalnoj inspekciji.
p.k.
p.k.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#17317 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
perfektno opravdanje da se zbrinu stranački kadrovi pred kraj mandata
smajlistandingovations
smajlistandingovations
-
rahmanjin
#17318 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Vi mislite da je samo to problem? Ne bih se bas 100% slozio. Pa direktor federalne uprave za inspekcijske poslove Tirak mrtav hladan izadje pred kamere i kaze od sutra inspektori idu po firmama da provjeravaju stanje?! To je katastrofa, za trenutnu smjenu, najavljuje ono sto mu je posao svakodnevno, a na kraju krajeva uputi i upozorenje firmama. Sta je sa dosadasnjim prijavama tuzilastvima na raznim nivoima, te prijave se kisele negdje u ladicama, nije moguce da za ovaj vremenski period nisu mogli pokrenuti makar jednu tuzbu i dati na sud.Pedja Kojovic wrote:rahmanjin
p.k.
- Alfons Kauders
#17319 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
jaooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooCorto Maltese wrote:Naša Stranka za Bolju Budućnost.
-
Pedja Kojovic
#17320 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
rahmanjin
Vjerovatno nisam bio sasvim jasan.
Tacno je da tuzilastvu nedostaje propisani broj uposlenika i tacno je da to nije jedini razlog
jalovosti ovog organa. Nedostatak politicke volje, odnosno, naredbe da se predmeti ne procesuiraju i mnogi drugi sasvim sigurno leze u osnovi problema.
Za bilo koju politiku koju zelite provesti a ne samo pricati o njoj morate odrediti odgovornu osobu/organ i dati im sredstva kojima ce izvrsiti to sto im nalazete kao i rok.
Posto je kolicina novca u budzetu ogranicena to znaci da morate imati prioritete. Morate novac uzeti sa neke i prebaciti na drugu poziciju.
p.k.
Tacno je da tuzilastvu nedostaje propisani broj uposlenika i tacno je da to nije jedini razlog
jalovosti ovog organa. Nedostatak politicke volje, odnosno, naredbe da se predmeti ne procesuiraju i mnogi drugi sasvim sigurno leze u osnovi problema.
Za bilo koju politiku koju zelite provesti a ne samo pricati o njoj morate odrediti odgovornu osobu/organ i dati im sredstva kojima ce izvrsiti to sto im nalazete kao i rok.
Posto je kolicina novca u budzetu ogranicena to znaci da morate imati prioritete. Morate novac uzeti sa neke i prebaciti na drugu poziciju.
p.k.
-
rahmanjin
#17321 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Mozda sam previse uporan, ali konkretno mi objasnite ovo boldirano, recimo kako vi kao stranka, koja zeli da pokrene stvari sa mrtve tacke to da uradite u skupštini KS?Pedja Kojovic wrote:rahmanjin
p.k.
- ultima_palabra
#17322 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Da si mu familiju opsovao manje bi ga uvrijediohellue wrote:Vi i Konakovic ste ideoloski razliciti ali vas dvojica ste jedino sto vrijedi dole i volio bih vas vidjeti kako radite skupa u izvrsnoj vlasti
-
Pedja Kojovic
#17323 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
rahmanjin
Veliki dio stranica ovog foruma bavio se upravo time i to cete, odlucite li se na trazenje i citanje, i sami moci vidjeti.
Mi smo u saopstenju od prije nekoliko dana naveli neke od hitne budzetske intervencije koje smatramo da su neophodne.
Na narednoj sjednici, 24-og, na dnevnom redu ce se naci nacrt budzeta za 2014. godinu i tada cemo iznijeti kakav bi trebao biti budzet.
(Zao mi je sto je prekrsen dogovor da se prije pocetka nove sjednice zavrsi rasprava o revizorskom izvjestaju za 2012. godinu koji detaljno opisuje propuste i kriminale Vlade u 2012 i ukazuje na sistemska krsenja zakona i trosenja javnog novca koja su nastavljena i dan danas)
I da dodam…
Stvarni budzet KS za 2014. je, po mojoj procjeni, negdje oko 550/560 miliona km.
Sve iznad toga je nerealno i nije bazirano na izglednim prihodima.
i jos jedan dodatak(budzet mi stvarno dize pritisak)…
Ideja da se akumulirani deficit od 130 miliona km pokrije komercijalnim kreditima???????????????????
p.k.
Veliki dio stranica ovog foruma bavio se upravo time i to cete, odlucite li se na trazenje i citanje, i sami moci vidjeti.
Mi smo u saopstenju od prije nekoliko dana naveli neke od hitne budzetske intervencije koje smatramo da su neophodne.
Na narednoj sjednici, 24-og, na dnevnom redu ce se naci nacrt budzeta za 2014. godinu i tada cemo iznijeti kakav bi trebao biti budzet.
(Zao mi je sto je prekrsen dogovor da se prije pocetka nove sjednice zavrsi rasprava o revizorskom izvjestaju za 2012. godinu koji detaljno opisuje propuste i kriminale Vlade u 2012 i ukazuje na sistemska krsenja zakona i trosenja javnog novca koja su nastavljena i dan danas)
I da dodam…
Stvarni budzet KS za 2014. je, po mojoj procjeni, negdje oko 550/560 miliona km.
Ideja da se akumulirani deficit od 130 miliona km pokrije komercijalnim kreditima???????????????????
p.k.
-
rahmanjin
#17324 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
Hvala na pojasnjenju. Sto se tice budzeta, on je kreiran tako da bude novca do izbora, a poslije toga... koga briga. Uzasno ponasanje SDA i njenog ministra Kozadre, ali to me ni najmanje ne cudi, tako su se ponasali do sada zasto bi nesto promjenili kada im je sve prolazilo. Ovi protesti su im mozda cak i dobro dosli da skinu problem budzeta sa sebe.Pedja Kojovic wrote:rahmanjin
I da dodam…
p.k.
-
Pedja Kojovic
#17325 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imal
rahmanjin
Da ste gledali jucerasnju sjednicu SKS uvidjeli bi da ste, u ublazenoj formi, citirali mog kolegu Haverica.
p.k.
Da ste gledali jucerasnju sjednicu SKS uvidjeli bi da ste, u ublazenoj formi, citirali mog kolegu Haverica.
p.k.