Manchester United FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
missko
#17301 Re: Manchester United FC
Ovaj kreten na SK kaze iiiiii veliki korak za United za osvajanje EPL. Eki trece kolo i veliki korak od 3 boda a jos 100 u igri
Gesendet von meinem SM-N9005 mit Tapatalk
- Riddle
#17302 Re: Manchester United FC
Ne bih bio razocaran ni remijem, jer stvarno su bili bolji i isli na gol stalno, da nisu dobili, jednostavno bi bio jedan od onih dana. Ali za razliku od vremena pod van Gaalom, ovdje je postojao onaj osjecaj neizbjeznog gola, samo ga cekas, tako slicno utakmicama sa Fergiem na celu. Draze mi je ovo vidjeti nego laganu pobjedu od 3-0, pokazuje mnogo toga o ovom trenutnom timu. Jose time! 
- Riddle
#17303 Re: Manchester United FC
Ne konkretno ova utakmica, vec cinjenica da na ovaj nacin uzimaju bodove i sto pokazuju da to mogu. Slicne situacije su kljucne za titulu u zadnjih 2 mjeseca sezone.missko wrote:Ovaj kreten na SK kaze iiiiii veliki korak za United za osvajanje EPL. Eki trece kolo i veliki korak od 3 boda a jos 100 u igri
-
missko
#17304 Re: Manchester United FC
Steta sto je City odmah poslije pauze, bolje bi bilo da se igralo odmah sad u subotu
- insomnia78
#17305 Re: RE: Re: Manchester United FC
[emoji106]Riddle wrote:Ne bih bio razocaran ni remijem, jer stvarno su bili bolji i isli na gol stalno, da nisu dobili, jednostavno bi bio jedan od onih dana. Ali za razliku od vremena pod van Gaalom, ovdje je postojao onaj osjecaj neizbjeznog gola, samo ga cekas, tako slicno utakmicama sa Fergiem na celu. Draze mi je ovo vidjeti nego laganu pobjedu od 3-0, pokazuje mnogo toga o ovom trenutnom timu. Jose time!
-
Teufik
#17306 Re: RE: Re: Manchester United FC
Ti to uvijek fino srocis [emoji106] To je ono najvaznije. Gledas i imas se cemu nadati, za razliku od zadnje 3 sezone. Kao nekada.Riddle wrote:Ne bih bio razocaran ni remijem, jer stvarno su bili bolji i isli na gol stalno, da nisu dobili, jednostavno bi bio jedan od onih dana. Ali za razliku od vremena pod van Gaalom, ovdje je postojao onaj osjecaj neizbjeznog gola, samo ga cekas, tako slicno utakmicama sa Fergiem na celu. Draze mi je ovo vidjeti nego laganu pobjedu od 3-0, pokazuje mnogo toga o ovom trenutnom timu. Jose time!
Sent from my LG G5 using Tapatalk
- Logovan
#17307 Re: Manchester United FC
Bravo Teufiče.Teufik wrote:Rashford ce ga zabit [emoji6]
- AmiĐa_Idriz
#17308 Re: Manchester United FC
Ako Pogba vrijedi one pare...koliko onda Rašo vrijedi?

-
Teufik
#17309 Re: RE: Re: Manchester United FC
Ma tref...trebao bih u kladionicu [emoji6] Pozz tebi i skafiskafnjakuLogovan wrote:Bravo Teufiče.Teufik wrote:Rashford ce ga zabit [emoji6]
-
missko
#17310 Re: RE: Re: RE: Re: Manchester United FC
Realno LVG nije imao srece imao je bezbroj ovakvih tekmi i nikad ga nije prosralo u sudijskoj a da ne pricam koliko smo goloca primili odbicama od nasih igraca. Jednim djelom je i LVG zasluzan za ovo danas pa on je izmislio RashuTeufik wrote:Ti to uvijek fino srocis [emoji106] To je ono najvaznije. Gledas i imas se cemu nadati, za razliku od zadnje 3 sezone. Kao nekada.Riddle wrote:Ne bih bio razocaran ni remijem, jer stvarno su bili bolji i isli na gol stalno, da nisu dobili, jednostavno bi bio jedan od onih dana. Ali za razliku od vremena pod van Gaalom, ovdje je postojao onaj osjecaj neizbjeznog gola, samo ga cekas, tako slicno utakmicama sa Fergiem na celu. Draze mi je ovo vidjeti nego laganu pobjedu od 3-0, pokazuje mnogo toga o ovom trenutnom timu. Jose time!
EMS-om
-
Dr Baltazar
#17311 Re: Manchester United FC
Činjenica je da će dosta igrača koje je LVG uveo u prvi tim i u tim uopće tek sada proigrati i biti hvaljeni. On u svakom timu ostavi tako par igrača. U Bayernu je "izmislio" Alabu naprimjer. Ali će Mourinho, kao što je i Heynckes, očito pokupiti maslo 
- AmiĐa_Idriz
#17312 Re: Manchester United FC
Rašo je dragulj stvarno

- Riddle
#17313 Re: RE: Re: RE: Re: Manchester United FC
Ma ni nalik. Sa njim na celu, danas u 92. minuti bi Rooney vratio loptu nazad Shawu, pa onda bi pokusali okolo, na drugu stranu, pa mozda kroz sredinu... Kretanja u zadnjoj trecini ne bi bilo, odbrana bi lako sve citala i zavrsilo bi 0-0. Danas Rooney napada igraca i rijesava utakmicu.missko wrote:Realno LVG nije imao srece imao je bezbroj ovakvih tekmi i nikad ga nije prosralo u sudijskoj a da ne pricam koliko smo goloca primili odbicama od nasih igraca. Jednim djelom je i LVG zasluzan za ovo danas pa on je izmislio Rashu
EMS-om
-
missko
#17314 Re: Manchester United FC
Ma ja ovako na prvu se mogu par tekmi sjetit gdje smo napadali i imali peh, Celsi WH Norvic Nju Kastl Lester
EMS-om
EMS-om
- Riddle
#17315 Re: Manchester United FC
Naravno da je bilo situacija kad su ganjali rezultat, ali opcenito, stil igre i pristup je drugaciji sad. Hull je bio satjeran u 16 metara, ali danas je to bila ocajnicka borba za spas gola i predah na nekoliko sekundi. Prosle sezone bi to svjesno uradili znajuci da im United ne moze nista dodavajuci se okolo. Napadajte cijeli dan ako treba, sve cemo lako pokupiti. Dakle, ista slika, ali skroz drugi dojam.
- Riddle
#17316 Re: Manchester United FC
Jos nismo vidjeli kontranapade koje ja tako zeljno iscekujem, mozda za to bude sanse u derbiju. Ponovo igraju relativno brz i jako direktan fudbal.
Pogba je stvarno ogromno pojacanje. Od Di Marie od prije 2 godine na pocetku sezone nisam vidio igraca koji tako cesto probije prvu liniju odbrane i potpuno poremeti zadnju liniju. U tom trenutku se dosta stvari pocne desavati (odbrana se povlaci, ne znaju gdje prije gledati, opcije se otvaraju, rupe pojavljuju) i puno je lakse napadati. Svaka utakmica mi se gleda za razliku od prosle sezone naprimjer gdje stvarno nisam uzivao i znao sam preskociti prenos i onako povrsno pogledati snimke, bez obzira na rezultat.
Mourinho isto radi bez greske zasad. Ma i najmanje detalje ne propusta. Danas naprimjer Rash daje gol, on sekundu kasnije trci na klupu i trazi Smallinga za izmjenu. Protiv Hulla. HULL. Pored toga, govori ispravne stvari, motivise igrace, navijace i citav klub pozitivnim komentarima, borimo se za titulu, imam sjajan tim, zao mi je sto ne mogu neke igrace ubaciti u igru, to zasluzuju... Fellaini je super primjer pozitivnog pristupa. Osim one greske u CS, moguce da je bio najbolji igrac tima dosad.
Pogba je stvarno ogromno pojacanje. Od Di Marie od prije 2 godine na pocetku sezone nisam vidio igraca koji tako cesto probije prvu liniju odbrane i potpuno poremeti zadnju liniju. U tom trenutku se dosta stvari pocne desavati (odbrana se povlaci, ne znaju gdje prije gledati, opcije se otvaraju, rupe pojavljuju) i puno je lakse napadati. Svaka utakmica mi se gleda za razliku od prosle sezone naprimjer gdje stvarno nisam uzivao i znao sam preskociti prenos i onako povrsno pogledati snimke, bez obzira na rezultat.
Mourinho isto radi bez greske zasad. Ma i najmanje detalje ne propusta. Danas naprimjer Rash daje gol, on sekundu kasnije trci na klupu i trazi Smallinga za izmjenu. Protiv Hulla. HULL. Pored toga, govori ispravne stvari, motivise igrace, navijace i citav klub pozitivnim komentarima, borimo se za titulu, imam sjajan tim, zao mi je sto ne mogu neke igrace ubaciti u igru, to zasluzuju... Fellaini je super primjer pozitivnog pristupa. Osim one greske u CS, moguce da je bio najbolji igrac tima dosad.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#17317 Re: Manchester United FC
FERŽI TAJM BITCHES! 
- cvrčak_na_hedonizmu
#17318 Re: Manchester United FC
Murinjo je odličan trener kada postigne potpunu sinergiju kluba, igrača i navijača. U Realu to niko ne može da uradi, Celzi je pomalo plastican, al zato u Mancesteru, posebno nakon LVG, neće imati problem s tim. Strašan posao UTD-a, posebno jer je to i dalje jedna od ekipa gdje je trener glavni, a ne tupani od igrača.
Iako je liga nikad izjednačenja ( ne smijem da napišem nikad jača ) biće uspjeha za UTD u narednim sezonama. Što je loša vijest za Liverpul
Iako je liga nikad izjednačenja ( ne smijem da napišem nikad jača ) biće uspjeha za UTD u narednim sezonama. Što je loša vijest za Liverpul
-
Teufik
- MyTao
#17320 Re: Manchester United FC
Mourinho nigdje nije proveo vise od 3 sezone, ili ode ili ga otjeraju, obicno ga otjeraju jer mu brod uvijek potone. Tako nesto ce biti i u Unitedu, uzet ce on titulu, FA kup... ali kad tad slijedi ono neizbjezno, kada nije uspio u Chelsea dva puta gdje ga smatraju za boga onda nece ni u Unitedu. Vecina navijaca ga ne voli od prije jedan los period i to je to... onda nema povratka.cvrčak_na_hedonizmu wrote:Murinjo je odličan trener kada postigne potpunu sinergiju kluba, igrača i navijača. U Realu to niko ne može da uradi, Celzi je pomalo plastican, al zato u Mancesteru, posebno nakon LVG, neće imati problem s tim. Strašan posao UTD-a, posebno jer je to i dalje jedna od ekipa gdje je trener glavni, a ne tupani od igrača.
- Tito_i_Partija
#17321 Re: Manchester United FC
Najbolje mu je bilo u Interu. Da nije otis'o za Real, mog'o bi harat' onom smijurijom od lige sve do danas.
- AmiĐa_Idriz
#17322 Re: Manchester United FC
Pa i ne znam baš, imao je igrače na zalasku karijera (na taj faktor je i uzeo sve moguće trofeje), pitanje je kako bi odreagovao, mada vjerujem da bi Inter bio trenutno u boljoj poziciji. I taj odlazak u Real mu je po meni bio baš loš potez, mada, pitanje je koliko bi raje odbilo taj poziv...vjerovatno niko.Tito_i_Partija wrote:Najbolje mu je bilo u Interu. Da nije otis'o za Real, mog'o bi harat' onom smijurijom od lige sve do danas.
- one hundred eyes
#17323 Re: Manchester United FC
Njegov stil je do sad uvijek bio isti. Dodje u klub, potroši silne pare da dovede što više igrača koji mu odgovaraju, osvoji dosta trofeja i nakon par sezona kad treba raditi remont a vlasnici ne žele opet da potroše onoliko para koliko i kad je tek došao, tu negdje krene pad. U Unitedu imaju dosta para a i Murinjo odavno ima želju da ih trenira (još kad su Moyesa izabrali on se nadao da će njega) pa možda ova priča potraje malo duže
(nadam se zbog Uniteda i Ibre da hoće).
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#17324 Re: Manchester United FC
U Portu je potrošio rekordnih 800 miliona funti.
- AmiĐa_Idriz
#17325 Re: Manchester United FC
Hajmo reći da su mu se u Pprtu zvijezde složile, ipak imati onakvu ekipu huh.