Pa ako ne uhvate da zavrse parnu godinu, samo produze do slijedece.
Posto narod isto glasa - svejedno je.
Pa ako ne uhvate da zavrse parnu godinu, samo produze do slijedece.
i tu je pitanje sta radi vik sto ne cisti te odvode godinama ih niko nije vidio da ciste odvode a to su nekada i po parkinzima radili, opremu imaju samo je izgleda stara dobra kurcobolja u pitanju
nije gori od onog prelaza u rajlovcu kod megamixa, mehaničari će i dalje imat posla
taj i onaj kod carine "ubiše" šleperiCaterpilar wrote: ↑02/10/2023 09:22nije gori od onog prelaza u rajlovcu kod megamixa, mehaničari će i dalje imat posla
Blažuj, pruga prema Bosanki.insaneinthebrain wrote: ↑29/09/2023 14:38 Falim te Boze sa su se sjetili i smilovali. Oni je postalo katastrofa za prelaziti
https://www.klix.ba/vijesti/bih/u-subot ... /230929109
I osjete se ti prelazi bas zestoko. Ili je do mog auta.
Ja prije kad krenem s posla u Velesice svratim prvo do majstora na pregled pa onda kuci. Valjalo je ujutro opet preko onih transeja. Sad ne znam kako cu. Moram traziti druge prelaze sa rupama
Ali baš je i ono zakrpljeno tek tako. Jeste bolje nego što je bilo, jer gore ne može, ali šahtovi su ostali barem 5cm niže, prelaz se osjeti, vidi se da su radili brzinski
Ma kakvi sahtovi, nisu ni bitni koliko je bitna pruga. Sahtovi su 2 m od pruge.
jest kod fds-a je katastrofa isto i u Safeta Zajke od Petrol pumpe do Kurta Schorka. I ono je sevap dici izravnjati i asfaltiratimistek wrote: ↑02/10/2023 18:13Ali baš je i ono zakrpljeno tek tako. Jeste bolje nego što je bilo, jer gore ne može, ali šahtovi su ostali barem 5cm niže, prelaz se osjeti, vidi se da su radili brzinski![]()
Nadam se da će u narednih par mjeseci na red doći i raskrsnica kod FDS, a Boga mi nekad i Ložionička, dio VI transverzale (Alije Kučukalića). Također, Majdanska i Ive Andrića su sramota za grad u Evropi, pa kakav god da je. Zar nisu još prije godinu-dvije najavljivali da će rekonstruisati to, neke kružne, čuda?