Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
Daryl Dixon

#17276 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Daryl Dixon »

:lol: :lol:
tempuser

#17277 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Daryl Dixon wrote:ugasim svjetla...
U tim situacijama je najefikasniji nacin da obeshrabris "neprijatelja" je ugasiti auto i jasno dati doznanja da se neces pomaci i si spreman cekati koliko treba dok se on ne pomakne.
insomnia78

#17278 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

Jes ako si spreman da se pobijes
AmirBaa

#17279 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by AmirBaa »

znam da ima tema "...kod pjesaka" ali moram ovdje napisati. Vozim pored mrkve na malti onom ulicicom prema bingu, i baba hoda po trotoaru desnom stranom, meni okrenuta ledjima, i u po frke samo skrenu lijevo i preko ceste. Hvala Bogu nije mokra nimalo cesta bila i kocnice su poprilicno dobre, doslovno sam stao 20-tak cm pored nje...ona bulji u mene i mase rukama nesto. Bio sam u stanju soka i nisam nista rekao, sad kad sam se smirio jebo bi joj sve po spisku, makar duplo starija od mene bila. I sreca niko iza mene nije bio, inace bi pokupio i mene i nju... Ljudi, sirom oci otvorite i ocekujte nemoguce !
Optimist

#17280 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimist »

Danas izmedju 13:30 i 14:00 idiot dijasporac u Mercedesu E ili S klase njemackih tablica, pretice kolonu svatova na Nisicima, tacno pored one picerije od Heljde, smijer prema Olovu. Ja isao prema Sarajevu. Ko zna kad je uopce zapoceo samo preticanje, jedva se uspio utrpati kad me je ugledao u susret.
kabal1337

#17281 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kabal1337 »

Optimist wrote:Danas izmedju 13:30 i 14:00 idiot dijasporac u Mercedesu E ili S klase njemackih tablica, pretice kolonu svatova na Nisicima, tacno pored one picerije od Heljde, smijer prema Olovu. Ja isao prema Sarajevu. Ko zna kad je uopce zapoceo samo preticanje, jedva se uspio utrpati kad me je ugledao u susret.
ja kad vidim svatove ja se pridruzim i bibicem zajedno sa njima :lol:
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#17282 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

Optimist wrote:Danas izmedju 13:30 i 14:00 idiot dijasporac u Mercedesu E ili S klase njemackih tablica, pretice kolonu svatova na Nisicima, tacno pored one picerije od Heljde, smijer prema Olovu. Ja isao prema Sarajevu. Ko zna kad je uopce zapoceo samo preticanje, jedva se uspio utrpati kad me je ugledao u susret.
Ma Mirzet garant...... :mrgreen:
Optimist

#17283 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Optimist »

Kod Mirzeta je bio CLS. :D
BadBoy

#17284 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Ma treba jednostavno zabraniti saobraćaj u starom gradu, osim za stanovnike tih naselja. Dota više ovih kuršluza po mahalama ne može se živjeti više.
nepass1

#17285 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

AmirBaa wrote:znam da ima tema "...kod pjesaka" ali moram ovdje napisati. Vozim pored mrkve na malti onom ulicicom prema bingu, i baba hoda po trotoaru desnom stranom, meni okrenuta ledjima, i u po frke samo skrenu lijevo i preko ceste. Hvala Bogu nije mokra nimalo cesta bila i kocnice su poprilicno dobre, doslovno sam stao 20-tak cm pored nje...ona bulji u mene i mase rukama nesto. Bio sam u stanju soka i nisam nista rekao, sad kad sam se smirio jebo bi joj sve po spisku, makar duplo starija od mene bila. I sreca niko iza mene nije bio, inace bi pokupio i mene i nju... Ljudi, sirom oci otvorite i ocekujte nemoguce !
Prosle godine izlazim iz isevica sokak na obalu k.b. idem prema semaforu. Sreca crveno pa sam bas sporo vozio, mozda ispod 20km/h. Ide dedo trotoarom, samo podje da prelazi. Lagano sam zakocio. Mozda metar od njega. Izvinuo se on i sve ok. Kontam da je bilo zeleno ne bi on vise stao na noge jer bih ganjao da prodjem posto je zeleno max 20 sec.
annoy

#17286 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by annoy »

Vozaci bicikla koji se voze s jebenim slusalicama na usima
I to se voze posred trake
Pa jebemu mater
Kod mene svi biciklisti imaju neke suicidalne tendencije, majke mi
kloniran

#17287 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kloniran »

zracnu sirenu u auto i nece vise nikad
vjeruj
govorim iz iskustva :D
Mea_parvitas

#17288 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Mea_parvitas »

Ja sam fkt mislio da smo mi najveci seljaci i debili u autima, generalno, ali ova stoka u Albaniji i Grckoj, to je za Bogu plakati... pa covjece nikakvog, ama bas nikakvog postovanja saobracajnih pravila. Non stop sibaju i preticu preko pune (sire su dosta trake nego kod nas, pa je i to malo lakse, ali preko 2 pune idu kao sa pjesmom), ogranicenja, ma nista to... Pjesaci? Koga, cega?! Ja stao liku na pjesackom u po grada, pored mene u traci do najmanje je 10 auta proslo dok jedan nije odlucio stati. Kad pustis nekoga da se ubaci, kakva zahvala, klimanje glavom ili ne daj Boze sva 4, nema sanse... zmigavci ne postoje... ma ja sam se sjebo iskreno :D
A Tirana je posebna prica, tu samo cekas da pogines, kud sam dosao u udarnom terminu oko 16h, ulijecu pjesaci, motori, preticanja, ma katastrofa
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#17289 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by bitanga_sa_otesa »

kolicina papanlooka,bahatosti i bmk za ostale iza mene u bbi garazi prelazi svaku mjeru ...ne bi to platilo pa sjelo u auto da slucajno ne napravi 17 koraka...
pored one kucice nije dosta sto desnu traku zauzmu ,veceras i lijeva zauzeta i kao pomakli su se u stranu al ne moze ni tetrapak izmedju 2 kolone ,sviraj kurcu nece da se makne idiot.jos kao tukao bi se ,jer jbga on je u pravu jebe 20 ljudi iza jer mu se moze....
Daryl Dixon

#17290 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Daryl Dixon »

tempuser wrote:
U tim situacijama je najefikasniji nacin da obeshrabris "neprijatelja" je ugasiti auto i jasno dati doznanja da se neces pomaci i si spreman cekati koliko treba dok se on ne pomakne.
ok i to ali reko da joj xenoni ne smetaju da moze lakse u rikverc..
Daryl Dixon

#17291 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Daryl Dixon »

bitanga_sa_otesa wrote:kolicina papanlooka,bahatosti i bmk za ostale iza mene u bbi garazi prelazi svaku mjeru ...ne bi to platilo pa sjelo u auto da slucajno ne napravi 17 koraka...
pored one kucice nije dosta sto desnu traku zauzmu ,veceras i lijeva zauzeta i kao pomakli su se u stranu al ne moze ni tetrapak izmedju 2 kolone ,sviraj kurcu nece da se makne idiot.jos kao tukao bi se ,jer jbga on je u pravu jebe 20 ljudi iza jer mu se moze....
zato na trubu pa nek gleda qrcu, izaci po potrebi i objasniti majmunu sta, kako.. ne bi prvi put bilo.. pa neki dan zamalo majmuna zutog da polomim u centru grada, neku skulu vozi.. zeleno mu, stoji 30 sekundi.. blicnem jednom-nista, bibiknem ono kratko da skonta da krene a on na rikverc i kucnu me u prednji dio.. jao.. ja napolje da izadjem, zena me cupa, ne mogu da izadjem.. mrak na oci.. ja izasao sta je reko buraz, jesi dobar? kao uradio si me.. jesam reko ja tebe udario i sta sad? eto kao ok je nema stete.. jebo lud zbunjenog.. i ja se smirim.. kod tebe ima li sta.. reko nema-nisam ni pogledao.. reko buraz kad ti je zeleno tad mozes krenuti, kontam nije pocetnik ni kakav debil sta ga ubacuje u rikverc koji qrac.. pruzi ruku i ode.. ma ima debila sto voze i terence, sve sisa do sise, babini sinovi, kad im izadjes izvinjavaju ti se kao gospodine ovo ono.. nije meni problem stati, nego uvijek kad sam sa nekim u vozilu mi se to desi, sam kad sam odmah izlazim da vidim sta je problem, neki dan sam se prasinaru nagovorio lik zacepio ali otom potom.. znam ne treba njima tersati, ali kurcio mi se balavac bezveze iako sam lijepo objasnio situaciju.. krivo mi kad mi obiju auto, qrcem ne maknu ali kada treba sa prosirenja skloniti auta onda imaju damu.. ma babe mi romobil zaduziti i rahat si :D
bitanga_sa_otesa

#17292 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Daryl Dixon wrote: zato na trubu pa nek gleda qrcu, izaci po potrebi i objasniti majmunu sta, kako.. ne bi prvi put bilo..
ma trubio sam al ne haje marva,dok nisam izasao i objasnio mu i onda se pomace i odmah i ova dvojica iza njega sto su bili maknuse se ,al se nastavio kurcit i on i treba ,kaze jesi to zajeban,reko jesam ,al ti si zajebaniji,jebes 20 ljudi iza sebe.jos poslije pokazuju kurac ,prijete nesto....ne kontam takve ljude uopste i koja je to kolicina neodgoja i bolikurca.
tacno treba kod te kucice jedan sikjuriti s ''bezbolnom'' palicom da ureduje malo...
Daryl Dixon

#17293 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Daryl Dixon »

bitanga_sa_otesa wrote:
Daryl Dixon wrote: zato na trubu pa nek gleda qrcu, izaci po potrebi i objasniti majmunu sta, kako.. ne bi prvi put bilo..
ma trubio sam al ne haje marva,dok nisam izasao i objasnio mu i onda se pomace i odmah i ova dvojica iza njega sto su bili maknuse se ,al se nastavio kurcit i on i treba ,kaze jesi to zajeban,reko jesam ,al ti si zajebaniji,jebes 20 ljudi iza sebe.jos poslije pokazuju kurac ,prijete nesto....ne kontam takve ljude uopste i koja je to kolicina neodgoja i bolikurca.
tacno treba kod te kucice jedan sikjuriti s ''bezbolnom'' palicom da ureduje malo...
dobro taj debil ok se sa majmunom prepirati, objasniti mu da se nalazi u civilizaciji, da nije na kamenjaru.. ali kad mi tako bičarka njegova počne nesto prijetiti tacno bih je pljunuo u facu da ne progovori vise ni jedne.. ma hojrati pravi, digne kredit 20k kupi auto, nema petaka u djepu da ga izvrnes naopacke i glumi nekog bega, a ono kurton obicni iskoristeni.. marve na svakom cosku, majke mi..
bitanga_sa_otesa

#17294 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Daryl Dixon wrote:
dobro taj debil ok se sa majmunom prepirati, objasniti mu da se nalazi u civilizaciji, da nije na kamenjaru.. ali kad mi tako bičarka njegova počne nesto prijetiti tacno bih je pljunuo u facu da ne progovori vise ni jedne.. ma hojrati pravi, digne kredit 20k kupi auto, nema petaka u djepu da ga izvrnes naopacke i glumi nekog bega, a ono kurton obicni iskoristeni.. marve na svakom cosku, majke mi..
da sam bio sam, nasamarao bi ih oboje,ali u autu mi stara i neki rodjaci, pa sam se suzdrzao i ovako sam trpio do kuce jezike,sto se svadjam i tako to...sta trebam trpit neizivljene debile da me karaju :run:
Daryl Dixon

#17295 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Daryl Dixon »

bitanga_sa_otesa wrote:
Daryl Dixon wrote:
da sam bio sam, nasamarao bi ih oboje,ali u autu mi stara i neki rodjaci, pa sam se suzdrzao i ovako sam trpio do kuce jezike,sto se svadjam i tako to...sta trebam trpit neizivljene debile da me karaju :run:
to ti kazem, najgori su ti jezici ili mukla tišina do kuće :lol: ma kažem opet, Bože na hajr, da ih đavo odnese svojim putem.. :thumbup:
kabal1337

#17296 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kabal1337 »

ahahaahaha ovo je prvi put da citam da je bitangu neko iznervirao hahahahaahaha :lol: :lol:
Travnički Noćni Šetač

#17297 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

Bezbolna je u nekim situacijama.zakon...
drug_profi

#17298 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by drug_profi »

Ja sam pestao iskakati otkad sam zeni obecao da necu vise. Sad mmmmm.

Image
tempuser

#17299 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by tempuser »

Daryl Dixon wrote:
tempuser wrote:
ok i to ali reko da joj xenoni ne smetaju da moze lakse u rikverc..
Cijenim uvidjavnost! :D
-storm-

#17300 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by -storm- »

Nervira me, kad čoban iza mene pizdi, samo zato, jer se pridrzavam ograničenja...
A i oni sto voze 30km/h, tamo gdje je 50km/h ograničenje...
Nerviraju me seljacine, koje misle, da audi, bmw, mercedes,...apsolutno nemaju potrebu putem zmigavaca, ostalima poruciti gdje skrecu...oni idu kud oni hoce...jel'te...
Nerviraju me naljepnice kurac/palac u autu...tatini sinovi i kceri, pijandure i narkosi...bahati vozaci kombija i kamiona (tko je jači, taj tlači)
Uglavnom, vecina prometa me nervira :lol:
Post Reply