It_is_a_Leclerc wrote:SDA nastavlja sa urnebesnim kadroviranjem političkih čobanina. Nakon rumenih ministara, zalizanih stolačkih "orjentalista" (koji misle da je pričati turskim - uumjentost), rahitičnih Selmana sa paranoidnom željom da otegnu papke na funkciji, Bakir je mjesto Predsjedavajućeg PDPBIH dao - Šefiku Džaferoviću. Ovaj priprosti advokat koji i po mišljenje ide u stranačku centralu, a koji se godinama poput crkvenog miša potuca po parlamentarnim salama, ne radeći uglavnom ništa, prava je preslika SDA-ovog rukovodstva - labilni neznalica, od kojeg i puding ima čvršći stav.
Očekujem da predsjedavajući Vijeća ministara bude Haleed Genjac, koji će leomyome zamijeniti budžetom, grlić maternice službenim automobilom, a gnojni vaginalni iscjedak sastancima rukovodstva stranke.
najiskrenije se nadam da si ovo prekopiro iz avaza i da ne mislis tako. odvratna mi je pomisao da se iko u ovoj drzavi osim fahre ovako izrazava. pa ovo je DNO DNA. pa u pamet mi moju ne moze stat ovaj rjecnik. ne mogu da YEBENO vjerujem. ja, dezurni psovac prljavog jezika i cest posjetilac pljuvanja po klixu. pa ja sam za tebe goethe, a svi ostali pljuvaci su shakespear.
ps - sta mislis koliko ovaj tvoj gornji "iscjedak" govori o tebi, a koliko o onom koga kritikujes? upitas li se nekad ima li i to veze sa rezultatima izbora? meni licno si ogadio (koga god vec zastupas) za sva vremena. pa meni se gadi jarane sve sto se o tebe ocesalo. a ne znam ni ko si ni sta si.
sto se tice imena koja si naveo, selman nemam pojma ko je i kakav je, da vidim sta ce i kako radit pa cu komentarisat, al reci za dzaferovica da je nesposoban moze samo neko ko blage veze nema niti prati ISTA u vezi s politikom. pa on je mozda i JEDINI u onom parlamentu koji zna sta radi. pa sta mislis sto je UVIJEK on predsjedavajuci ustavnopravne komisije? cak i kad je sda opozicija? zato sto NIKO DRUGI NE ZNA TO RADIT. to je zalosno al istinito. to je toliko zayebano da NE SMIJE niko ni iz sda ni iz svih drugih 500 stranaka da se toga prihvati, a PLACA SE DEBELO. pa ti vidi sto niko za 20 godina nije sjeo na tu fino placenu stolicu da uzme pare pa da makar glumi da se snalazi, da zasjede pa da konta briga me naci cu dva'es savjetnika pa nek mi sve pripreme, ja cu bit samo za slikanje i dizanje para. pa dodik to nije smio uzet ni kolko da razvali tu istu komisiju. ma kome ja pricam uostalom. reci za dzaferovica da se "povlaci" po zgradi besposlen i da nema pojma, pa to nije ni uvreda, to je PRESMIJESNO.