Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
cendlerbing wrote:
A i lijepo izgleda, sjaji se.
Hajmo reklamu napravit.
Nas dvije, kraljice začatavanja i offtopica
Ja ću je staviti kao šljem, a ti možeš na facu da pokriješ čelenku i namažemo kose sosom i napravimo šiljke i odemo na koncert Pero deformero
cendlerbing wrote:
Hajmo reklamu napravit.
Ja ću je staviti kao šljem, a ti možeš na facu da pokriješ čelenku i namažemo kose sosom i napravimo šiljke i odemo na koncert Pero deformero
Ako takve nastupite i kao Perini back-vokali, docicu na koncerat da pljescem...
cendlerbing wrote:
Hajmo reklamu napravit.
cendlerbing wrote:
Hajmo reklamu napravit.
Ako takve nastupite i kao Perini back-vokali, docicu na koncerat da pljescem...
Dok se priča o posuđu, to opet ima veze s temom, al Arzo uđe u crveno
Stroganoff a la me
Teletina + šampinjoni i malo vrganja u tanjiru od hljeba
Porcija za 2.
Prilog - šampinjoni marinirani u bučinom ulju sa začinima, punjeni abc sirom sa nekim mađarskim dimljenim žutim sirom i zapečeni u rerni
Bloo wrote:Stroganoff a la me
Teletina + šampinjoni i malo vrganja u tanjiru od hljeba
Porcija za 2.
Prilog - šampinjoni marinirani u bučinom ulju sa začinima, punjeni abc sirom sa nekim mađarskim dimljenim žutim sirom i zapečeni u rerni
cendlerbing wrote:Da li se prvo pojede teletina, gljive i vrganji pa tanjir, il to ide zajedno, pazeći da ne pojedeš tanjira toliko da ti sos stane izljevati na sto