Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Logovan

#17276 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Logovan »

Ubit će nas Francuzi večeras. :facepalm:
jazzer

#17277 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by jazzer »

Nasi skoro pa obezbijedili drugi krug. Zato veceras opusteno s Francuzima,
ocekujem nesto kao All Star utakmicu, puno dobrih poteza, zakucavanja, pregrst trica, nadmudrivanja u duelu
Hasandic vs De Colo.....

Pa neka pobijedi bolji, hahah..
Laertes

#17278 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Laertes »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Laertes wrote:Ima li TV prenosa i gdje?
ima,sportklub 1
Taman da se bhtelekomovcima opet sjetim familije :evil:
Point.

#17279 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Point. »

hrasno38 wrote:
It_is_a_Leclerc wrote:
spree wrote:Ne moze se s tobom pricati. Covjece kako ne kontas da on treba da igra za drzavu zato sto je to cast? Kakva bolan kuca. Ej ja cu igrati ako ce te mi kucu napraviti. Jebem ja takvog igraca. Kosarkaski savez nije ministarstvo izbjeglih i raseljenih lica i nikakve veze sa njegovom kucom ne bi smjeli imati. Zna se kakve nagrade zasluzni sportisti mogu dobiti, a nigdje se ne spominje da se preko neke stele i zakulisnim radnjama trebaju pomagati sportisti. Uostalom, nemanja nije nesto zasluzan. A te price da je mogao igrati za drugu reprezentaciju su smijesne i nikakve veze nemaju sa trenutnom temom. Jel to insinuiras da je on srbin, pa kao odlucio igrati za nas i onda mu spomenik treba dici?? Ko uslovljava reprezentaciju treba mu mamu jebati, a ne podržavati ga. I da dodam da ni blizu nije imao kvaliteta da igra za neku drugu reprezentaciju. Na kraju stvarno nemam rijeci za ljude koji podržavaju ovakve nelegitimne i nelegalne radnje/dogovore, a pljuju drzavne institucije i govore da drzava ne valja, da je sve korupcija i tako to. Znaju oni to pricali im ovi sto su gledali druge kako guze :( . Znas li ti da postoje planovi po kojima se jos uvijek obnavljaju kuce? Jel' treba raditi po planovima i pravilima ili obrnuto samo zato jer je neko sportista? Jel' recimo nemanja vrijedniji od neke nane koja je na redu, a recimo ima minimalnu penziju? Nikada mi naprijed necemo. Sve vise mi se gadi ovo društvo.
Svaka čast na ovom.

Eno puni Mihatovići raseljenih i izbjeglih u kolektivnim centrima, a nama jedan igrač s mjesečnim primanjima od nekoliko hiljada eura koji se trenutno kupa na nekoj plažii u Dubaiju tražio i, što je još žalosnije, neko mu odobrio nekakvu obnovu kuće. :? :shock:

Još jedan relikt Svetog Haruna Plačnog i njegove klike koji su zavalili savez ovakvim i sličnim marifetlucima da će nam trebati deset godina da se iz ovog izvučemo. A sve - "Nikad bolje, nikad bolje", a kad su otišli počeli ispadati kosturi iz ormara.

Sram te bilo Nemanja!
Ja mislim da bi igraci trebali da svaki put kada dodju na okupljanje ponesu po jedno 50.000 i pola uplate na racun drzave a pola na racun saveza jer jebi ga "cast je i patriotski" igrati za reprezentaciju kojoj je najveci domet otici na neko takmicenje! S obzirom da je takav odnos prema sportistima generalno u BiH to ce nam i ubuduce biti najveci domet.
Ti nikako da shvatiš da se za reprezentaciju igra na dobrovoljnoj bazi a da u klubu zarađuju za život. Od Saveza dobiju kolektivni bonus u slučaju da se plasiraju na neko prvenstvo ili eventualno osvoje medalju, nikako da Savez plaća nekome nešto samo da se odazove na poziv. Gdje to bolan ima?

Mene bi lično bilo sramota tražiti takvo nešto a vamo zarađuješ i više nego dovoljno. Ma marš u tri pičke materine i Gordić i svi drugi papci koji ultimatumima vagaju da li da igraju za državni dres ili ne. Jebem i njega i njegovu kuću, koju može obnoviti dvomjesečnom platom lično on.
MarlboroGold

#17280 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by MarlboroGold »

Cijena nije korektna s obzirom da se mnogi nisu odazvali... plaćamo 20 KM da bi gledali kako nas neko razvaljuje sa 20-30+ razlike...
klosar pravi

#17281 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by klosar pravi »

Ti ideš zbog rezultata?
MarlboroGold

#17282 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by MarlboroGold »

klosar pravi wrote:Ti ideš zbog rezultata?
Naravno zbog navijanja, ali ne volim da me organizatori prave budalom.
arzuhal

#17283 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by arzuhal »

Pa nije te organizator napravio budalom.
klosar pravi

#17284 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by klosar pravi »

Ma ne ide ovaj uopšte na utakmicu.
MarlboroGold

#17285 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by MarlboroGold »

Idem, a još je i u mom gradu. U mejdanu redovno pratim sve utakmice reprezentacije.

@Arzo - dobro, nisu. Prvenstveno igrači. Međutim organizatori su se ipak mogli malo potruditi po tom pitanju. Zaboravljam da je ovo Bosna, pa je teško nešto tako očekivati.
manijak1

#17286 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by manijak1 »

Slažem se :oops: realno do cenera bi trebala biti karta .
Još , ako ne bude šta u redu sa zapisnikom , a mi nekako prevarimo bagru :D ....da ne slutim.
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#17287 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Point. wrote:Ti nikako da shvatiš da se za reprezentaciju igra na dobrovoljnoj bazi a da u klubu zarađuju za život. Od Saveza dobiju kolektivni bonus u slučaju da se plasiraju na neko prvenstvo ili eventualno osvoje medalju, nikako da Savez plaća nekome nešto samo da se odazove na poziv. Gdje to bolan ima?

Mene bi lično bilo sramota tražiti takvo nešto a vamo zarađuješ i više nego dovoljno. Ma marš u tri pičke materine i Gordić i svi drugi papci koji ultimatumima vagaju da li da igraju za državni dres ili ne. Jebem i njega i njegovu kuću, koju može obnoviti dvomjesečnom platom lično on.
Ako ne mozes da tacno skontas ono sto sam napisao sta se koji kurac patas i javljas! :? Gdje sam ja to napisao da bi trebalo da se plati??? Medjutim ne igraju u reprezentaciji svi koji imaju dobre ugovore i velika primanja. Nego ako tako razmisljas sto svaki dan poslije 8 sati radnog vremena ne odradis jos 4 onako za gazdu.....dobrovoljno. To je vase razmisljanje samo da je bajde!!! O cemu vi pricate....ljudi koji zaradjuju za zivot svojim rukama i nogama i neki od njih koji su prezestoko placeni dodju u reprezentaciju rizikujuci svoju karijeru, dzaba da igraju i onda je strasno kada zatraze neku uslugu za sebe. Evo ima u Avazu sta je savez trebao i sta je savez i uradio za Gordica i ako je to tacno popisam mu se u sred usta ali ne zato sto je trazio nego zato sto ispada da je slagao. Mada ja mu necu zaboraviti kada je sa slomljenoim rukom igrao za nasu zemlju isto kao i Karacic u rukometu mada je to vama specijalcima sasvim normalno jer vas boli kurac za druge i jer nikada u zivotu ne bi uradili nista besplatno kao sto ne bih ni ja jer ne zivi se od slave, patrotizma is licnih sranja. Patriotizam je samo stvar trenutka i na njega se mozes vaditi kada je izuzetno tesko ali sve ostalo je samo uobicajena rutina zivota.
spree

#17288 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

Sta hocete 20KM da gledate NBA igrace i egzibiciju :mrgreen: . Jbg skontali da na tome mogu uzeti lovu. Nista novo. Ko onda kada su za rukomet prodali vise ulaznica od kapaciteta :-) .
It_is_a_Leclerc

#17289 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

Čuj s obzirom da će nas razvaliti puno 20 maraka :lol:

Pa nemojte ni ići. Ionako je svaki put cirkus, pa što da ne bude i ovaj put.
kakavdanakneiskustvu

#17290 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

Point. wrote:
hrasno38 wrote:
spree wrote:Ne moze se s tobom pricati. Covjece kako ne kontas da on treba da igra za drzavu zato sto je to cast? Kakva bolan kuca. Ej ja cu igrati ako ce te mi kucu napraviti. Jebem ja takvog igraca. Kosarkaski savez nije ministarstvo izbjeglih i raseljenih lica i nikakve veze sa njegovom kucom ne bi smjeli imati. Zna se kakve nagrade zasluzni sportisti mogu dobiti, a nigdje se ne spominje da se preko neke stele i zakulisnim radnjama trebaju pomagati sportisti. Uostalom, nemanja nije nesto zasluzan. A te price da je mogao igrati za drugu reprezentaciju su smijesne i nikakve veze nemaju sa trenutnom temom. Jel to insinuiras da je on srbin, pa kao odlucio igrati za nas i onda mu spomenik treba dici?? Ko uslovljava reprezentaciju treba mu mamu jebati, a ne podržavati ga. I da dodam da ni blizu nije imao kvaliteta da igra za neku drugu reprezentaciju. Na kraju stvarno nemam rijeci za ljude koji podržavaju ovakve nelegitimne i nelegalne radnje/dogovore, a pljuju drzavne institucije i govore da drzava ne valja, da je sve korupcija i tako to. Znaju oni to pricali im ovi sto su gledali druge kako guze :( . Znas li ti da postoje planovi po kojima se jos uvijek obnavljaju kuce? Jel' treba raditi po planovima i pravilima ili obrnuto samo zato jer je neko sportista? Jel' recimo nemanja vrijedniji od neke nane koja je na redu, a recimo ima minimalnu penziju? Nikada mi naprijed necemo. Sve vise mi se gadi ovo društvo.
Svaka čast na ovom.

Eno puni Mihatovići raseljenih i izbjeglih u kolektivnim centrima, a nama jedan igrač s mjesečnim primanjima od nekoliko hiljada eura koji se trenutno kupa na nekoj plažii u Dubaiju tražio i, što je još žalosnije, neko mu odobrio nekakvu obnovu kuće. :? :shock:

Još jedan relikt Svetog Haruna Plačnog i njegove klike koji su zavalili savez ovakvim i sličnim marifetlucima da će nam trebati deset godina da se iz ovog izvučemo. A sve - "Nikad bolje, nikad bolje", a kad su otišli počeli ispadati kosturi iz ormara.

Sram te bilo Nemanja!
Ja mislim da bi igraci trebali da svaki put kada dodju na okupljanje ponesu po jedno 50.000 i pola uplate na racun drzave a pola na racun saveza jer jebi ga "cast je i patriotski" igrati za reprezentaciju kojoj je najveci domet otici na neko takmicenje! S obzirom da je takav odnos prema sportistima generalno u BiH to ce nam i ubuduce biti najveci domet.
Ti nikako da shvatiš da se za reprezentaciju igra na dobrovoljnoj bazi a da u klubu zarađuju za život. Od Saveza dobiju kolektivni bonus u slučaju da se plasiraju na neko prvenstvo ili eventualno osvoje medalju, nikako da Savez plaća nekome nešto samo da se odazove na poziv. Gdje to bolan ima?

Mene bi lično bilo sramota tražiti takvo nešto a vamo zarađuješ i više nego dovoljno. Ma marš u tri pičke materine i Gordić i svi drugi papci koji ultimatumima vagaju da li da igraju za državni dres ili ne. Jebem i njega i njegovu kuću, koju može obnoviti dvomjesečnom platom lično on.[/quote]

u ovome je sva sustina
Point.

#17291 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Point. »

hrasno38 wrote:
Point. wrote:Ti nikako da shvatiš da se za reprezentaciju igra na dobrovoljnoj bazi a da u klubu zarađuju za život. Od Saveza dobiju kolektivni bonus u slučaju da se plasiraju na neko prvenstvo ili eventualno osvoje medalju, nikako da Savez plaća nekome nešto samo da se odazove na poziv. Gdje to bolan ima?

Ako ne mozes da tacno skontas ono sto sam napisao sta se koji kurac patas i javljas! :? Gdje sam ja to napisao da bi trebalo da se plati??? Medjutim ne igraju u reprezentaciji svi koji imaju dobre ugovore i velika primanja. Nego ako tako razmisljas sto svaki dan poslije 8 sati radnog vremena ne odradis jos 4 onako za gazdu.....dobrovoljno. To je vase razmisljanje samo da je bajde!!! O cemu vi pricate....ljudi koji zaradjuju za zivot svojim rukama i nogama i neki od njih koji su prezestoko placeni dodju u reprezentaciju rizikujuci svoju karijeru, dzaba da igraju i onda je strasno kada zatraze neku uslugu za sebe. Evo ima u Avazu sta je savez trebao i sta je savez i uradio za Gordica i ako je to tacno popisam mu se u sred usta ali ne zato sto je trazio nego zato sto ispada da je slagao. Mada ja mu necu zaboraviti kada je sa slomljenoim rukom igrao za nasu zemlju isto kao i Karacic u rukometu mada je to vama specijalcima sasvim normalno jer vas boli kurac za druge i jer nikada u zivotu ne bi uradili nista besplatno kao sto ne bih ni ja jer ne zivi se od slave, patrotizma is licnih sranja. Patriotizam je samo stvar trenutka i na njega se mozes vaditi kada je izuzetno tesko ali sve ostalo je samo uobicajena rutina zivota.
Šta si i ti koji kurac stalno agresivan i nadrkan. Ne možeš normalno sastaviti post da ne ispoljavaš neku agresivu.

Prvo, šta je ova usluga za obnavljanje kuće ako nije neki vid naplate? O kakvim ti uslugama i protuuslugama pričaš jebote, pa nije Savez 'Ndrangheta ili Cosa Nostra da radi na tom principu. Fakat misliš da je Savez obavezan davati neke usluge Džeki, Pjaniću ili Nurkiću da bi se odazvali da igraju za repku? Bolan, igranje za reprezentaciju je dobra volja igrača, nema ugovor sa Savezom, na dobrovoljnoj je bazi. Sa klubom je drugačije jer mu on plaća platu i od njih je zaposlen. Tvoje poređenje sa poslom je totalno nigdje veze, ne znam kako uopšte tako razmišljaš. Nevjerovatno.
kakavdanakneiskustvu

#17292 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

vjerovatno je i toni kukoč igrao za SFRJ uslovljavajući tadasnji KSJ da mu ćaći naprave vikendicu na braču,i jbg KSJ morao naci nacin da mu se to učini
costacurta

#17293 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by costacurta »

MarlboroGold wrote:Cijena nije korektna s obzirom da se mnogi nisu odazvali... plaćamo 20 KM da bi gledali kako nas neko razvaljuje sa 20-30+ razlike...
Nadam se da će dvorana biti poluprazna.
Papci jedni. Koliko raje uvijek ostane ispred tribine sa kupljenim ulaznicama? Jesu li ikad ikome refundirali karte?
Gledam ogradili Mejdan onim žicama, prići ne možeš, ko da Tramp dolazi, a danas niko u čaršiji i ne spominje utakmicu.
Dajte karte bhtelekomu i Selmama Bajrami.
MRŠ
hrasno38

#17294 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Point. wrote:Prvo, šta je ova usluga za obnavljanje kuće ako nije neki vid naplate? O kakvim ti uslugama i protuuslugama pričaš jebote, pa nije Savez 'Ndrangheta ili Cosa Nostra da radi na tom principu. Fakat misliš da je Savez obavezan davati neke usluge Džeki, Pjaniću ili Nurkiću da bi se odazvali da igraju za repku? Bolan, igranje za reprezentaciju je dobra volja igrača, nema ugovor sa Savezom, na dobrovoljnoj je bazi. Sa klubom je drugačije jer mu on plaća platu i od njih je zaposlen. Tvoje poređenje sa poslom je totalno nigdje veze, ne znam kako uopšte tako razmišljaš. Nevjerovatno.
Ufati se ti jarane tih talijaniskih fasista puno ti bolje ide!I da "TO NIJE NIKAVA USLUGA NEGO SAMO POMAGANJE OKO KONTAKTIRANJA SA OSOBAMA KOJE SE BAVE TIM POSLOM" Oces da ti nacrtam u Corelu? I nije njegova kuca nego kuca njegovih roditelja koji su bili u sasvim normalnom procesu kao i svi ostali za donaciju. Imas danasnji Avaz pa procitaj.
hrasno38

#17295 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

costacurta wrote:
MarlboroGold wrote:Cijena nije korektna s obzirom da se mnogi nisu odazvali... plaćamo 20 KM da bi gledali kako nas neko razvaljuje sa 20-30+ razlike...
Nadam se da će dvorana biti poluprazna.
Papci jedni. Koliko raje uvijek ostane ispred tribine sa kupljenim ulaznicama? Jesu li ikad ikome refundirali karte?
Gledam ogradili Mejdan onim žicama, prići ne možeš, ko da Tramp dolazi, a danas niko u čaršiji i ne spominje utakmicu.
Dajte karte bhtelekomu i Selmama Bajrami.
MRŠ
Stari dobri obicaj a kada udjes samo sto ti po supku ne cackaju oni redari da bi pokazali koliko su zajebani i da ne bi nesto unio na utakmicu.
Point.

#17296 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Point. »

hrasno38 wrote:
Point. wrote:Prvo, šta je ova usluga za obnavljanje kuće ako nije neki vid naplate? O kakvim ti uslugama i protuuslugama pričaš jebote, pa nije Savez 'Ndrangheta ili Cosa Nostra da radi na tom principu. Fakat misliš da je Savez obavezan davati neke usluge Džeki, Pjaniću ili Nurkiću da bi se odazvali da igraju za repku? Bolan, igranje za reprezentaciju je dobra volja igrača, nema ugovor sa Savezom, na dobrovoljnoj je bazi. Sa klubom je drugačije jer mu on plaća platu i od njih je zaposlen. Tvoje poređenje sa poslom je totalno nigdje veze, ne znam kako uopšte tako razmišljaš. Nevjerovatno.
Ufati se ti jarane tih talijaniskih fasista puno ti bolje ide!I da "TO NIJE NIKAVA USLUGA NEGO SAMO POMAGANJE OKO KONTAKTIRANJA SA OSOBAMA KOJE SE BAVE TIM POSLOM" Oces da ti nacrtam u Corelu? I nije njegova kuca nego kuca njegovih roditelja koji su bili u sasvim normalnom procesu kao i svi ostali za donaciju. Imas danasnji Avaz pa procitaj.
Dobro ti je rekao lik gore, fataj se bolan šaha u parku sa vršnjacima, pusti se foruma.
Kakve veze imaju njegovi roditelji sa Košarkaškim Savezom BiH i njihov proces za obnovu kuće? Ako su u normalnom procesu, onda neka normalno čekaju svoj red ko i sav normalan narod. U Bosni još uvijek vlada taj "preko štele" mentalitet, zato i jest kako je. Šta ima Savez sa kućom njegovih roditelja, nek sam zove, zna valjda okrenuti broj i reći šta ga muči.
channel10

#17297 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by channel10 »

Koliki bolid moras biti pa da gledas vecerasnji gangbang u Tz :D ? Zar su vam oni drazi od vlastitog zdravlja?
asker

#17298 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by asker »

Imal' kakav link drugari?
asker

#17299 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by asker »

Evo nadjoh ja neki, fercera

http://sportbh.stream/sk1.php
zlajapravaraja

#17300 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by zlajapravaraja »

Ovo je sasvim dobra stvar za reprezentaciju, jer će ovi što izađu na parket dobiti besplatnu lekciju zlata vrijednu i podići nivo svoje igre preko noći, jer moraju ići preko limita. Kad bi to oni inače u životu p dobili priliku da zaigraju ozbiljne minute protiv ovakvih velemajstora,...? Tu se može puno naučiti, a u košarci se najbolje uči iz batina. Najozbiljnije :D

Bit će to opet mnogo gušće nego što svi misle... :wink:
Post Reply