Digla_da_kreci wrote:Moram pohvaliti essence lip linere, kupila sam cute pink 07, wish me a rose 12...
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- Loulou
#17276 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
-
nozica
#17277 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Žene da vas pitam koristite li BRush Guard? Ako da, gdje ste ga nabavile, koliko para i to? Hvala! 
-
BJB
#17278 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne, ali kad ih operem dobro ih ocijedim prstima i sushim polozene na peskiric. Imam nekoliko sto mi je doslo uz neke cetkice i ne koristim ih, a imas na youtube-u kako napraviti brush guard jeftino.
-
nozica
#17279 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hvala BJB na odgovoru! Gledala sam, ali jos nigdje nisam nasla onu zicu kod nasBJB wrote:Ne, ali kad ih operem dobro ih ocijedim prstima i sushim polozene na peskiric. Imam nekoliko sto mi je doslo uz neke cetkice i ne koristim ih, a imas na youtube-u kako napraviti brush guard jeftino.
-
BJB
#17280 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Znas sta mi pade na pamet umjesto one zice, oni vikleri iz CM-a, a mislim da ih ima u Izboru i slicnim kineskim radnjama, oni kroz koje se kosa provlaci, mozda bi mogla njih upotrijebiti da napravis brush guards.
-
BJB
#17281 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne znam koja od vas je htjela kupiti Anastasia Beverly HIlls contour kit, mislim da je Emma, uglavnom, dosla im je nova zaliha na cultbeauty, nemojte da vas zavaara cijena, nije kao ona na website-u, kad se registrujete i ubacite u korpu odbije se PDV, pa bude puuunoooo jeftinije..

- Michun
#17282 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
a je li neko ima od anastasia za obrve sjene? kakve su?BJB wrote:Ne znam koja od vas je htjela kupiti Anastasia Beverly HIlls contour kit, mislim da je Emma, uglavnom, dosla im je nova zaliha na cultbeauty, nemojte da vas zavaara cijena, nije kao ona na website-u, kad se registrujete i ubacite u korpu odbije se PDV, pa bude puuunoooo jeftinije..
- emmahill
#17283 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja sam htjela naruciti sa anastasia.net ali me mogucnost carine odbila i uzela sam Inglotove. Za sebe sam Sleek, i u Face Form mi ono vise lici na bronzer pored Inglotovih kontura.BJB wrote:Ne znam koja od vas je htjela kupiti Anastasia Beverly HIlls contour kit, mislim da je Emma, uglavnom, dosla im je nova zaliha na cultbeauty, nemojte da vas zavaara cijena, nije kao ona na website-u, kad se registrujete i ubacite u korpu odbije se PDV, pa bude puuunoooo jeftinije..
Btw, bila sam u parfumeriiji prvi put u zivotu
- emmahill
#17284 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne znam za sjene ali ja imam Dipbrow koji je meni fantastican i definitivno uzimam jos nijansi. Cula sam pohvale i za Senna sjene za obrve ali mislim da su dostupni samo u odabranim prodavnicama i na IMATSu.Michun wrote:a je li neko ima od anastasia za obrve sjene? kakve su?BJB wrote:Ne znam koja od vas je htjela kupiti Anastasia Beverly HIlls contour kit, mislim da je Emma, uglavnom, dosla im je nova zaliha na cultbeauty, nemojte da vas zavaara cijena, nije kao ona na website-u, kad se registrujete i ubacite u korpu odbije se PDV, pa bude puuunoooo jeftinije..
- Michun
#17285 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
je li ti tesko da uradis swatch boje koju imas...samo da uporedim sa onim sto je na slikama.emmahill wrote:Ne znam za sjene ali ja imam Dipbrow koji je meni fantastican i definitivno uzimam jos nijansi. Cula sam pohvale i za Senna sjene za obrve ali mislim da su dostupni samo u odabranim prodavnicama i na IMATSu.Michun wrote:a je li neko ima od anastasia za obrve sjene? kakve su?BJB wrote:Ne znam koja od vas je htjela kupiti Anastasia Beverly HIlls contour kit, mislim da je Emma, uglavnom, dosla im je nova zaliha na cultbeauty, nemojte da vas zavaara cijena, nije kao ona na website-u, kad se registrujete i ubacite u korpu odbije se PDV, pa bude puuunoooo jeftinije..
hvala
-
BJB
#17286 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nisam probala i nemam, ali trosim vec 4 ili 5 brow wiz, i to imam uvijek u steku jedan.Michun wrote: a je li neko ima od anastasia za obrve sjene? kakve su?
Probaj ovo neces se pokajati, ima na beautybay-u, cesto im se rasprodaju neke nijanse, sacekaj pa kad bude naruci onu koja ti odgovara..

Na ovoj slici fale Chocolate i Medium Brown.Imas ovdje sve nijanse i mozes vidjeti sta ti odgovara.

Dipbrow mi se svidja, ali mi je chocolate malo pretamna, pa je moram nanositi bas pazljivo. Mislim da cu uzeti medium brown jer sam vidjela soft brown na obrvama one Sam iz Pixiwoo i cini mi se presvijetlom nijansa..
A chocolate cu iskoristit kao eyeliner.
- Michun
#17287 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
e super si - hvala ovo sto je po ruci iscrtano, ili ebony ili granite ili cak dark brown. sludih se, hahaha
rekla biH
rekla biH
-
BJB
#17288 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja bih da sam na tvom mjestu radije uzela dark brown, da ti ove druge dvije ne budu pretamne/hladne..ispunish ako negdje ima praznina, iscesljas onim spooleyijem na kraju i izgledash savrseno. Zapravo, progooglaj malo slike obrva sa svakom od te tri dok ne nadjes najslicniju sebi. 
- Michun
#17289 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ma ja imam permanetne - koje sam negdje ovdje stavljala. ono sto se nije svidjalo nekome.BJB wrote:Ja bih da sam na tvom mjestu radije uzela dark brown, da ti ove druge dvije ne budu pretamne/hladne..ispunish ako negdje ima praznina, iscesljas onim spooleyijem na kraju i izgledash savrseno. Zapravo, progooglaj malo slike obrva sa svakom od te tri dok ne nadjes najslicniju sebi.
boja je kao crno siva.
ja to samo da uz sminku ponekad dodam.
-
BJB
#17290 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Aha, onda ce ti ovo biti super rijesenje..Brzo, prakticno i jednostavno.
- badalpur
#17291 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Help! Gdje kupujete Mac? Ova cura iz Mostara nema ono što meni treba 
- Digla_da_kreci
#17292 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
budalpur, imas li bilo koga u inostranstvu da ti posalje/donese ili ako gdje budes putovala pa si uzmi, te opcije su ti najbolje... po internetu je puno fejkova tako da pazi.
Kako ta cura iz Mostara nabavlja i preprodaje?
Kako ta cura iz Mostara nabavlja i preprodaje?
- badalpur
#17293 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ne planiram još nikakav put, a nemam nikoga vani da mi to uzme. Vjeruj da ne znam za tu djevojku iz Mostara, ali sam ovdje nekad procitala da je kod nje original.
- Michun
#17294 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Na ebay su originali...sve sto je skuplje. I u beogradu sad ima MAC.
-
BJB
#17295 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Meni se ovo svidja
ali se ne usudjujem naruciti sa ebay-a. Imam paypal, ali sve me strah da ne kupim original, a dobijem kinesku kopiju.
ali se ne usudjujem naruciti sa ebay-a. Imam paypal, ali sve me strah da ne kupim original, a dobijem kinesku kopiju.-
nozica
#17296 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Koja si ti žena! Svaka cast! Ja se toga ne bih sjetila ni za tri godine! Bas ti hvala!BJB wrote:Znas sta mi pade na pamet umjesto one zice, oni vikleri iz CM-a, a mislim da ih ima u Izboru i slicnim kineskim radnjama, oni kroz koje se kosa provlaci, mozda bi mogla njih upotrijebiti da napravis brush guards.
- badalpur
#17297 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma znam al proizvod košta 30 dolara, a poštarina 15. E ne dam valaMichun wrote:Na ebay su originali...sve sto je skuplje. I u beogradu sad ima MAC.
- badalpur
- Michun
#17299 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Da da. Usce soping centar.badalpur wrote:Ma znam al proizvod košta 30 dolara, a poštarina 15. E ne dam valaMichun wrote:Na ebay su originali...sve sto je skuplje. I u beogradu sad ima MAC...U BG je u slobodnoj prodaji?
- Michun
#17300 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ovo je negdje na skenderiji?