Farma
Moderator: anex
- TheWatcher
#17276 Re: Farma
zovite lady da ovo opet locked
puno se debila ovde nakotilo 
-
Ljuba Moljac
#17277 Re: Farma
Margita81 wrote:Realno gledajuci: da li bi mi bili odusevljeni mogucom pobjedom nekoga iz Srbije, Hrvatske i sl? Nebi. I to nije cak ni specificno samo za ove nase prostore, taj neki nacionalni rivalitet postoji valjda sirom svijeta.
Memu i Ekrema su tamo gotivili samo tako.
Sto se Mine tice procitah joj gore ime i prezime i pretpostavljam da je Romkinja? Ako jeste zasto bi onda automatski pretpostavljali da je muslimanka i da ce iz tog razloga da bude Memin ili Ekremov fan? A cak i da jeste-ona je i dalje srpkinja. A cak da i to sve nema veze s vezom- zena je limited edition sta ocekivati?
-
HARIS96
#17278 Re: Farma
Nije tacno.U Big Mama House pobjedio je Marin Ivanović - Stoka.Lik je bio legenda i jednostavno pobrao je simpatije vecine sarajlija....Eto vidis momak je Hrvat i nikome nije smetao ....Margita81 wrote:Realno gledajuci: da li bi mi bili odusevljeni mogucom pobjedom nekoga iz Srbije, Hrvatske i sl? Nebi. I to nije cak ni specificno samo za ove nase prostore, taj neki nacionalni rivalitet postoji valjda sirom svijeta.
Sto se Mine tice procitah joj gore ime i prezime i pretpostavljam da je Romkinja? Ako jeste zasto bi onda automatski pretpostavljali da je muslimanka i da ce iz tog razloga da bude Memin ili Ekremov fan? A cak i da jeste-ona je i dalje srpkinja. A cak da i to sve nema veze s vezom- zena je limited edition sta ocekivati?
Mina Kostic-romkinja,usvojena,prekrstili je,zaboavila brata i roditelje,stidi se zato sto je romkinja.... sta reci ?
-
Ambrozija
#17279 Re: Farma
Ripicipi wrote:
U raspravi izmedju mene i njega, ti si njemu rekla da "pusti bolesnike".
Nisam ni vidjela da ti ucestvujes u raspravi, vratila sam se na post i vidim neki drugi nick. Anyway, zao mi je ako si pogresno shvatio i ako sam te uvrijedila. A zapravo s druge strane ne znam ni zasto se izvinjavam (i toi po drugi put) kad si mi se onako ogavno obratio.
- dječak sa šibicama
#17280 Re: Farma
Nucleo1985 wrote:Jao Stane sto bere glasove, satro zamisljenja i zao je Fufka

za zvucnu podlogu predlazem temu iz Grizli Adamsa...
- vozdrica
#17281 Re: Farma
Mozda se lozis na njega.Ambrozija wrote:Ripicipi wrote:
Nisam ni vidjela da ti ucestvujes u raspravi, vratila sam se na post i vidim neki drugi nick. Anyway, zao mi je ako si pogresno shvatio i ako sam te uvrijedila. A zapravo s druge strane ne znam ni zasto se izvinjavam (i toi po drugi put) kad si mi se onako ogavno obratio.
- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#17282 Re: Farma
Najjace kad Kosticka rece Memo pa onda ne zna da objasni zasto ? A svima jasno naravno 
-
Margita81
#17283 Re: Farma
Ja sam jos uvijek misljenja da bi Sha trebalo da pobjedi. Nekako imam osjecaj da njemu to bas treba vise nego bilo kome drugome. Osim mozda Goci. Memo je sam priznao da bu pare od pobjede potrosio u par dana na merakluk znaci nije mu NEOPHODNO
, Radojka ima selo i imanje pretpostavljam, Stanija ima guzove i sise moze jos par godina od toga fio da zivi, Aki grandovac tezge i ti fazoni, a Sha stekla sam utisak da na grbaci nosi citavu porodicu. Tako da bih ja te pare njemu urucila al nista od toga
Pobjedu prognoziram Akiju. Ili Staniji.
Pobjedu prognoziram Akiju. Ili Staniji.
- ČičineBrčine
#17284 Re: Farma
Sta ste se toliko nalozili, ovo je cista razbibriga, zar je bitno ko ce pobjediti 1. 2, 5.6 farma nevazno malo se nasmijat, ubiti dosadu, cista zajebancija.
Nije dobro previse ste vi to ozbiljno shvatili kakvo glasanje i bakraci.
-
Ljuba Moljac
#17285 Re: Farma
pa i Gile je pobijedio.HARIS96 wrote:Nije tacno.U Big Mama House pobjedio je Marin Ivanović - Stoka.Lik je bio legenda i jednostavno pobrao je simpatije vecine sarajlija....Eto vidis momak je Hrvat i nikome nije smetao ....Margita81 wrote:Realno gledajuci: da li bi mi bili odusevljeni mogucom pobjedom nekoga iz Srbije, Hrvatske i sl? Nebi. I to nije cak ni specificno samo za ove nase prostore, taj neki nacionalni rivalitet postoji valjda sirom svijeta.
Mina Kostic-romkinja,usvojena,prekrstili je,zaboavila brata i roditelje,stidi se zato sto je romkinja.... sta reci ?
Pa i Marijana u BB...
e da, i Danijel Boto
- TheWatcher
#17286 Re: Farma
pa sta tebe boli kurac za minu i njezino porodicno stabloHARIS96 wrote:Nije tacno.U Big Mama House pobjedio je Marin Ivanović - Stoka.Lik je bio legenda i jednostavno pobrao je simpatije vecine sarajlija....Eto vidis momak je Hrvat i nikome nije smetao ....Margita81 wrote:Realno gledajuci: da li bi mi bili odusevljeni mogucom pobjedom nekoga iz Srbije, Hrvatske i sl? Nebi. I to nije cak ni specificno samo za ove nase prostore, taj neki nacionalni rivalitet postoji valjda sirom svijeta.
-
Ripicipi
#17287 Re: Farma
Pa i meni je ogavno kada me neko iz vedra neba nazove "bolesnikom" samo zbog drugacije misljenja o mainstream Bosnjaka iliti "patriJote".Ambrozija wrote:Ripicipi wrote:
Jbg. uvrijedilo me
P.S. izvinjavam se i ja tebi
Last edited by Ripicipi on 07/07/2013 00:41, edited 1 time in total.
-
Pescanik
#17288 Re: Farma
Kod nas nacije imaju i komplekse nize vrijednosti. Muslimani nemaju svoju televiziju, a i kad bi je imali ne bi nam se svidjala bas zato sto je takva kakva jeste. Zato Ekrem i Memo idu na tu televiziju.Margita81 wrote:Realno gledajuci: da li bi mi bili odusevljeni mogucom pobjedom nekoga iz Srbije, Hrvatske i sl? Nebi. I to nije cak ni specificno samo za ove nase prostore, taj neki nacionalni rivalitet postoji valjda sirom svijeta.
Cetiri mi sina, 17000 postova za jednu ovakvu emisiju. Pink - Mission Accomplished. Koliko god poricali, gledanje ovoga sigurno utice na nas, a na koje nacine (osim zaglupljivanja i sirenja raznih vrsta ideologije) trebalo bi istrazivati.
Last edited by Pescanik on 07/07/2013 00:39, edited 1 time in total.
-
Kemp
#17289 Re: Farma
ČičineBrčine wrote:Sta ste se toliko nalozili, ovo je cista razbibriga, zar je bitno ko ce pobjediti 1. 2, 5.6 farma nevazno malo se nasmijat, ubiti dosadu, cista zajebancija.
Pogotovo me zaboli šta misli Mina i slični njoj.
- vozdrica
#17290 Re: Farma
Normalno,al da je kurva jest ruku na srceKemp wrote:ČičineBrčine wrote:Sta ste se toliko nalozili, ovo je cista razbibriga, zar je bitno ko ce pobjediti 1. 2, 5.6 farma nevazno malo se nasmijat, ubiti dosadu, cista zajebancija.
Nije dobro previse ste vi to ozbiljno shvatili kakvo glasanje i bakraci.![]()
- karanana
#17291 Re: Farma
boli me racku i za sarajliju hairliju memu i za bosanskog predstavnika tamo. meni je licno antipatican. ali kad vidis i cujes sta i na koji nacin neko prica o memi, jednostavno znas da tako misli i o svakom drugom ko zivi ovdje gdje i memo. nekako ti lakse kad ne cujes.ČičineBrčine wrote:Sta ste se toliko nalozili, ovo je cista razbibriga, zar je bitno ko ce pobjediti 1. 2, 5.6 farma nevazno malo se nasmijat, ubiti dosadu, cista zajebancija.
ali opet kazem, mi smo krivi pa ovo gledamo i finansiramo.
- ČičineBrčine
#17292 Re: Farma
Ko je hebe i njeno misljenje, takvih je vazda bilo i bice, jbg misljenje je ko pakas svako ga imavozdrica wrote:Normalno,al da je kurva jest ruku na srceKemp wrote:ČičineBrčine wrote:Sta ste se toliko nalozili, ovo je cista razbibriga, zar je bitno ko ce pobjediti 1. 2, 5.6 farma nevazno malo se nasmijat, ubiti dosadu, cista zajebancija.
Nije dobro previse ste vi to ozbiljno shvatili kakvo glasanje i bakraci.![]()
-
Kemp
#17293 Re: Farma
Dječače sa žigicom ,
jesi li upratio Memiša večeras, reče, broj 7 koji je Pašić nosio, ne zna Memo da je Paja 11-ku nosio...
jesi li upratio Memiša večeras, reče, broj 7 koji je Pašić nosio, ne zna Memo da je Paja 11-ku nosio...
-
Margita81
#17294 Re: Farma
Ma naravno. Ja licno nit sam glasala nit cu ikada taman posla. Meni je DO JAJAČičineBrčine wrote:Sta ste se toliko nalozili, ovo je cista razbibriga, zar je bitno ko ce pobjediti 1. 2, 5.6 farma nevazno malo se nasmijat, ubiti dosadu, cista zajebancija.
-
Mustang1
#17295 Re: Farma
Jebo farmu gledaj ovih budala sto cuvaju ruku na autu .. Jel moguce da ljudi 12 sati stoje ondje .. A stojat ce jos Bog zna koliko 
- leki hz
#17296 Re: Farma
A Pape 7, joj MemišaKemp wrote:Dječače sa žigicom ,
-
Ljuba Moljac
#17297 Re: Farma
i zato je trebalo proci selekciju. proslogodisnji pobjednik je cini mi se 30 sati cuvaoSwatkiMawi13 wrote:Jebo farmu gledaj ovih budala sto cuvaju ruku na autu .. Jel moguce da ljudi 12 sati stoje ondje .. A stojat ce jos Bog zna koliko
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#17298 Re: Farma
pametan si, kipi iz tebe. naravno da cu sad iz principa glasati jer si mi ti rekaotrustm3 wrote:Ona šiptarka Mina Kostic ex "Jašari" sta ona nesto protiv Memiša kevće mame joj se najebem ! ! ! Sa njenom izjavom izazvala je revolt kod raje, sad i ovi što nisu glasali za Memiša iz nekog principa ce uzeti da glasaju.
Još jednom MAME ŠIPTARSKE JOJ SE NAJEBEM !
-
trustm3
#17299 Re: Farma
Glasaj lave, ljubim ti pickuMatijevic_Vlado wrote:pametan si, kipi iz tebe. naravno da cu sad iz principa glasati jer si mi ti rekaotrustm3 wrote:Ona šiptarka Mina Kostic ex "Jašari" sta ona nesto protiv Memiša kevće mame joj se najebem ! ! ! Sa njenom izjavom izazvala je revolt kod raje, sad i ovi što nisu glasali za Memiša iz nekog principa ce uzeti da glasaju.
Još jednom MAME ŠIPTARSKE JOJ SE NAJEBEM !
-
howdy
#17300 Re: Farma
karanana wrote:ma mi smo gori sto ovo pratimo i glasamo. ja sam se navuko, ali necu iduci put hundred percent.
Nemo zaebavat