Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
mad_max_ba

#17251 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mad_max_ba »

arslanica wrote:
mad_max_ba wrote:
triconja wrote: Pa koliko ti cerga (ima jedan lokalizam sto oznacava djecu) ima godina (mozes od najstarijeg do najmladjeg ili po bilo kojem rasporedu)? :D
u čergi imamo od pubertetlija do 3 :D

al ako ćeš me tjerat da objašnjavam kompletan događaj sve sa skicom nemoj, nemam kad :D
reci fino - 3, 8 i 13 :mrgreen:
jok
:D
triconja

#17252 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

mad_max_ba wrote:
arslanica wrote: reci fino - 3, 8 i 13 :mrgreen:
jok
Koji si ti fibonaci :lol: :lol: :lol:
mad_max_ba

#17253 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mad_max_ba »

triconja wrote: Koji si ti fibonaci :lol: :lol: :lol:
co to je fibonaci

fkt nikad čuo :D
triconja

#17254 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by triconja »

mad_max_ba wrote:
triconja wrote: Koji si ti fibonaci :lol: :lol: :lol:
co to je fibonaci

fkt nikad čuo :D
Nemoj jebat da ne znas 0 1 1 2 3 5 8 13 21 itd?
arslanica

#17255 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by arslanica »

mad_max_ba wrote: jok
a čuj :shock:
mad_max_ba

#17256 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mad_max_ba »

arslanica wrote:
pa dobro pogodila si 1 od 3 :D
3 9 14
arslanica

#17257 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by arslanica »

mad_max_ba wrote:
arslanica wrote:
pa dobro pogodila si 1 od 3 :D
3 9 14
znači da uplatim loto :mrgreen: :lol: :lol:

čuj 14 :? nekako mi to poznato :-) :-)
mad_max_ba

#17258 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by mad_max_ba »

triconja wrote: Nemoj jebat da ne znas 0 1 1 2 3 5 8 13 21 itd?
a jednostavno to ba
praviš u razmacima po 5
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
nepass1

#17259 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

Tomahawk11 wrote:
beni-bu-man wrote: umorili se ljudi

Meni bi krivo sto zemsku nisam pustio da me pukne na raskrsnici kod palme prema socialno imas 2 trake kojima mores skrenuti lijevo,
naravno ja u desnoj dao zmigavac lijevi, pustim pjesaka, kad treba u fabiji sjece, kud zakoci.
Stanemo na crveno ja pored nje izaso fino vani da joj se svega najebem :mrgreen:
Poce plakat treba, ja umro od smjeha :lol: :lol: :lol:
Đe neće, kad si izašao toliki :mrgreen:
Magare :lol: :lol: zamišljam kad si se počeo smijati :lol: :lol:

Valjda bi u saobraćaju trebali biti jednaki, generalno kažu da su žene pažljivije od nas muških, valjda i zato što se mi često osilimo, pa onda ne zapažamo neke (često veoma bitne) detalje.
To što ona ili bilo ko drugi krši propise, to je najbolje nabaviti kakvu krntiju i nek se nabijaju. Još kakve gelendere udariti i naprijed i nazad, pa kad zvekne, gledaće malo bolje kud vozi.
Neka si, sad nas je troje na forumu :D :D
A jesu zene opreznije, danas u gz kod binga naka sa puntom, izasla u rikverc sa parkinga i sad treba lijevo da namota. Pa preko metar je imala naprijed do drugog auta, mozes fap namotati. Ona mic po mic pa se dize gleda moze li. Ja samo cekao kad ce izaci da vidi koliko ima :D
zdruzdjo

#17260 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

Evo citam i ne vjerujem.
A kad mene zensko jxxx bez vazelina pa se malo otimam, onda zdruzdjo ima problem sa zenama.

Nemam ba.

P.s. ama u krevetu i pored sporeta, nugdje drugo.
nepass1

#17261 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by nepass1 »

zdruzdjo wrote:Evo citam i ne vjerujem.
A kad mene zensko jxxx bez vazelina pa se malo otimam, onda zdruzdjo ima problem sa zenama.

Nemam ba.

P.s. ama u krevetu i pored sporeta, nugdje drugo.
Na tebe sam mislio kao treceg :D
zdruzdjo

#17262 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by zdruzdjo »

nepass1 wrote:...Na tebe sam mislio kao treceg :D

Sto bi braca ameri rekli

Maaa' meeen.
Travnički Noćni Šetač

#17263 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

Nisam se baš nešto puno iznervirao ali eto... Ovde nema pješaka ali ima na zadnja dva dijela snimke motora... i puno brate se pretiče kod nas na punoj liniji...

Sodom1

#17264 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Mene je danas u po bjela dana , ubio motorista svjetlima i to jos bio iza mene. To sljasti sto bi rekla vesalica
славянин

#17265 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by славянин »

Nisam slikao ali dijasporci lagano stali na autoput zaustavna traka, i to na izlaz kod Vogosce i lagano se izaslo iz 2 auta seta se ukolo ceka dok ostala im raja prodje naplatne... valjda nema autoputeva odakle su oni stigli :D , mislim da su bili blizu i jagnje da okrenu... :lol:
славянин

#17266 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by славянин »

Travnički Noćni Šetač wrote:Nisam se baš nešto puno iznervirao ali eto... Ovde nema pješaka ali ima na zadnja dva dijela snimke motora... i puno brate se pretiče kod nas na punoj liniji...

Ej jaaaaaaaj pa na svakom snimku su te po prekidanoj krenuli preticati - nemoj cjepidlaciti :D , sta ti ono uradi obidje policiju po punoj... to se ne smije ukoliko se ne postavi znak od strane policije/cestovne sluzbe i ovlasteno lice ti da pravo da ides preko pune.. ako tako vec cjepilacis :D
Sodom1

#17267 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

славянин wrote:Nisam slikao ali dijasporci lagano stali na autoput zaustavna traka, i to na izlaz kod Vogosce i lagano se izaslo iz 2 auta seta se ukolo ceka dok ostala im raja prodje naplatne... valjda nema autoputeva odakle su oni stigli :D , mislim da su bili blizu i jagnje da okrenu... :lol:
Ispred tunela Karawanke npr to je normalna pojava , setanje , baci se i koji pis i tako. :D
Travnički Noćni Šetač

#17268 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Travnički Noćni Šetač »

славянин wrote:
Travnički Noćni Šetač wrote:Nisam se baš nešto puno iznervirao ali eto... Ovde nema pješaka ali ima na zadnja dva dijela snimke motora... i puno brate se pretiče kod nas na punoj liniji...

Ej jaaaaaaaj pa na svakom snimku su te po prekidanoj krenuli preticati - nemoj cjepidlaciti :D , sta ti ono uradi obidje policiju po punoj... to se ne smije ukoliko se ne postavi znak od strane policije/cestovne sluzbe i ovlasteno lice ti da pravo da ides preko pune.. ako tako vec cjepilacis :D
Mozda ti vidis to kao cjepidlacenje.... u ZOBS-u pise drugacije...
...
Snimak policije je, ako si citao opis videa, pohvala za efikasnu pomoc na putu... a znakovi koje daju ovlastena lica takodje je propisao ZOBS...
....
'Ne mora ti se uopste i nikako svidjati sta ja snimim i kakav je moj stav o tome i to je sasvim ok i to je tvoje pravo...
ali pravila su propisana i o njima nema diskusije vec samo postivanje...
vješalica

#17269 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vješalica »

Sve naše ceste posebno tunele treba pokriti kamerama visoke kvalitetne rezolucije i slati na adresu fotose sa prigodnim ciframa
A usiljenoj bagri dijasporskoj na granici ako ih policija ne kazni unutar bih pljuskati naloge da vidimo kome če se kuražit
Priča mi čovjek koji radi na ovim radarima
Tine stranih tablica a sve dijaspora kamara prekršaje i zabrane....misle oni more ovdje pizduneri
Nek idu u svoje austrijske,slovenačke njemačke jazbine pa nek tamo ventile čiste stoka umišljena seljačka
Samo rendat nalozima i čao
konektovan
Vozim: Francusku kantu

#17270 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by konektovan »

vješalica wrote:Sve naše ceste posebno tunele treba pokriti kamerama visoke kvalitetne rezolucije i slati na adresu fotose sa prigodnim ciframa
A usiljenoj bagri dijasporskoj na granici ako ih policija ne kazni unutar bih pljuskati naloge da vidimo kome če se kuražit
Priča mi čovjek koji radi na ovim radarima
Tine stranih tablica a sve dijaspora kamara prekršaje i zabrane....misle oni more ovdje pizduneri
Nek idu u svoje austrijske,slovenačke njemačke jazbine pa nek tamo ventile čiste stoka umišljena seljačka
Samo rendat nalozima i čao
Doci ce i to nekad, sve ce se pokriti kamerama pa onda kad cestitke pocnu dolaziti, valjda se neko i opameti.
Sodom1

#17271 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Sodom1 »

Zivla Sj Korea :D :D
vješalica

#17272 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vješalica »

Ima ba normalnog svijeta koji rijetko plati kaznu i to nešto minorno neki prekršaj
Ovdje stoka najteze prekršaje prave i sile se ko mahniti
Pogotovp ove socijale iz Europskih zemalja što se iživljavaju
Daryl Dixon

#17273 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Daryl Dixon »

situacija od prije par dana.. lokacija gradska mahala i ulicice.. sve puno sa strana, vidim g3 metalik sivi hoce da se parkira uz desnu stranu, ja lagano idem niz brdo i sacekam ga.. na pola se parkirao u rikverc i vidim stade.. reko da mu svirnem da mogu proci kad vidim otvaraju se suvozaceva vrata, zena izlazi lagano sa bebom. ok, sacekam ja, nisam svirao.. radnja se odvija debele dvije minute, ako ne i vise.. par metara ispred nas je kao neko prosirenje, uzbrdica mala gdje se mogu okretati auta, tu vidim g5 crni kako se okrece i ima 2-3 slobodna mjesta za parking a ne mogu da dodjem do tog mjesta jer se jaro parkira kao da vozi fapa.. nista, ja jos cekam da jaranika parkira pa da mogu proci.. kako se on parkirao eto ti hamše skroz do mene popela se uz brdasce i vidim kao nesto mlatara da se vratim u rikverc (njoj 2-3 metra da se vrati nazad meni 23m a još bih guzicom izašao na glavnu cestu), ma reko ne zanima me, odmahnem rukom rekoh vrati se.. nece.. nesto grana rukama opet.. ugasim svjetla, rekoh izvoli vrati se molim te, cekam vec neko vrijeme da prodjem, vidio sam te dole kako se okreces, ne pada mi na pamet da se vratim, sve lijepim tonom.. i poslusa me.. da je opet nesto mlatarala rukama poceo bih bogarati i iz principa se ne bih pomjerio sa tog mjesta koliko god je potrebno.. ma nisam je ni pogledao samo produzio.. poenta price, koliko god muskarci treba da imaju strpljenja i rezona u saobracaju toliko Boga mi i pojedine dame trebaju da malo razmišljaju glavom.. nisu sve iste to znam zasigurno.. ali treba nekada i procijeniti situaciju na koju naidjes..
Throttle

#17274 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Throttle »

Ma treb'o si joj vaspitnu jednu :mrgreen:
commendatore

#17275 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by commendatore »

Daryl Dixon wrote:situacija od prije par dana.. lokacija gradska mahala i ulicice.. sve puno sa strana, vidim g3 metalik sivi hoce da se parkira uz desnu stranu, ja lagano idem niz brdo i sacekam ga.. na pola se parkirao u rikverc i vidim stade.. reko da mu svirnem da mogu proci kad vidim otvaraju se suvozaceva vrata, zena izlazi lagano sa bebom. ok, sacekam ja, nisam svirao.. radnja se odvija debele dvije minute, ako ne i vise.. par metara ispred nas je kao neko prosirenje, uzbrdica mala gdje se mogu okretati auta, tu vidim g5 crni kako se okrece i ima 2-3 slobodna mjesta za parking a ne mogu da dodjem do tog mjesta jer se jaro parkira kao da vozi fapa.. nista, ja jos cekam da jaranika parkira pa da mogu proci.. kako se on parkirao eto ti hamše skroz do mene popela se uz brdasce i vidim kao nesto mlatara da se vratim u rikverc (njoj 2-3 metra da se vrati nazad meni 23m a još bih guzicom izašao na glavnu cestu), ma reko ne zanima me, odmahnem rukom rekoh vrati se.. nece.. nesto grana rukama opet.. ugasim svjetla, rekoh izvoli vrati se molim te, cekam vec neko vrijeme da prodjem, vidio sam te dole kako se okreces, ne pada mi na pamet da se vratim, sve lijepim tonom.. i poslusa me.. da je opet nesto mlatarala rukama poceo bih bogarati i iz principa se ne bih pomjerio sa tog mjesta koliko god je potrebno.. ma nisam je ni pogledao samo produzio.. poenta price, koliko god muskarci treba da imaju strpljenja i rezona u saobracaju toliko Boga mi i pojedine dame trebaju da malo razmišljaju glavom.. nisu sve iste to znam zasigurno.. ali treba nekada i procijeniti situaciju na koju naidjes..
dame kurca mog.... nisam dame vidio godinama
Post Reply