To sam nekad furao na 206 dok sam je imao. Mladost ludostbitanga_sa_otesa wrote:imal meni onaj stiker nou fet ćiks wil rab ? ili gas or ass?

Moderators: _BataZiv_0809, anex
To sam nekad furao na 206 dok sam je imao. Mladost ludostbitanga_sa_otesa wrote:imal meni onaj stiker nou fet ćiks wil rab ? ili gas or ass?

I meni isto pade na pamet...Throttle wrote:Ja bih ti odrezao skalpelom sise sa ove hanume nek izgleda ko muskarac
Nisam.drug_profi wrote:LPG da li si upratio?Better Man wrote:Umax za sada najeftiniji. Odlično što su na Umax-u za još 5 pfeninga spustili cijene. U Hrvatskoj u zadnjih deset dana više puta su spuštali cijene goriva.
Ma brate bilo je raznih doživljaja u to vrijeme. Bilo je od punih pogodaka, do toga da izađu iz auta.Throttle wrote:Ja bih ti odrezao skalpelom sise sa ove hanume nek izgleda ko muskarac
U Tz naspem prekjučer prvi puta na invivo-u.channel10 wrote:Padaju li cijene![]()
Jeb.i majku svoju lopovsku....Treba glat 20 feninga dole da ide, a oni zakovali ko da je 75 barel.
LPG?NediM17 wrote:Cepirao maloprije BMB95 na Umaxu. 2.06KM/lit i 6 minuta pranja dobio.
1.11KMdrug_profi wrote:LPG?NediM17 wrote:Cepirao maloprije BMB95 na Umaxu. 2.06KM/lit i 6 minuta pranja dobio.
Ima li ko volje da pokrene proteste sa žutim prslucima?Članice Organizacije zemalja izvoznika nafte (OPEC) i države koje nisu članice OPEC-a na sastanku u Beču su donijele odluku da smanje dnevnu proizvodnju nafte
Gotovo je sigurno da ce doci do poskupljenja,....kloniran wrote:sad ce kod nas skociti cijena, cim nafta skoci na 65$![]()
kod nas je to nemoguce uraditikako treba, jer uvijek neki politicari instaliraju svoje ljude i izvlace korist
Petrol Brijesce 1,21NediM17 wrote:1.11KMdrug_profi wrote:LPG?NediM17 wrote:Cepirao maloprije BMB95 na Umaxu. 2.06KM/lit i 6 minuta pranja dobio.
Nedavno bas na Petrolu kae ne moze plin nece...odem na Hifu Zabdje leti im plin hahaNediM17 wrote:Plin je zimi uvijek malo skuplji nego ljeti.
Petrol Visoko je 1.16KM i minus nesto na Petrol zlatnu karticu kad tocis vikendom. Vozacu danas jos malo, pa cu ga sutra cepirati, taman je jucer pocela blinkati rezerva.
Jedino gdje je Hifa u prednosti u odnosu na Petrol je sto pritisak otkida, nema problema sa "pocetnim udarcem" i nabijanjem kuglice (ono kad nece da krene da puni, pa razvrci sve i samo je na momenat gurni hemijskom), puno brze se toci i stane skoro 100% kapaciteta boce.
Na Petrolu je vjerovatno sve bazdareno po PS-u, ali bolje da nije.