deterdzent za suđe, pijesak za macke, silikonski gel itdDaryl Dixon wrote:moze i pjena ali ne drzi puno, provjeri na Gazprom pumpama..kafanski_covjek wrote:pjenom za brijanjetarikBA wrote:kupit kvalitetnu tecnost za odmagljivanje / protiv zamagljivanja sajbe
Gdje u Sa......
- kafanski_covjek
#17251 Re: Gdje u Sa......
-
quarterback
#17252 Re: Gdje u Sa......
upalis brate klimu ako je auto ima
-
Dzontra_Volta
#17253 Re: Gdje u Sa......
quarterback wrote:upalis brate klimu ako je auto ima
-
tarikBA
#17254 Re: Gdje u Sa......
upalim, ali dok zagrije sajbu bar 5min trebaquarterback wrote:upalis brate klimu ako je auto ima
-
quarterback
#17255 Re: Gdje u Sa......
ne treba ti je uopste grijati, nije u tome poenta nego u tome da paljenje klime isusuje zrak i trebalo bi ti ocistiti prozore u roku odmahtarikBA wrote:upalim, ali dok zagrije sajbu bar 5min trebaquarterback wrote:upalis brate klimu ako je auto ima
-
tarikBA
#17256 Re: Gdje u Sa......
e ne znam onda u cemu je problem sto moram sacekat par minuta da se se ocistila sajba i to ne bas citava. maloprije sam jedva vidio vozit. dodatak na sve je ovaj minus od 22 stepena, zatim snijeg na patosnicama 24/7 (ako ima kakve veze), kederi su dobri, auto je na otvoreno i to na propuhu po vazdanquarterback wrote:ne treba ti je uopste grijati, nije u tome poenta nego u tome da paljenje klime isusuje zrak i trebalo bi ti ocistiti prozore u roku odmahtarikBA wrote:upalim, ali dok zagrije sajbu bar 5min trebaquarterback wrote:upalis brate klimu ako je auto ima
-
quarterback
#17257 Re: Gdje u Sa......
izvini moja greska, zaboravio sam da je prehladno za klimutarikBA wrote: e ne znam onda u cemu je problem sto moram sacekat par minuta da se se ocistila sajba i to ne bas citava. maloprije sam jedva vidio vozit. dodatak na sve je ovaj minus od 22 stepena, zatim snijeg na patosnicama 24/7 (ako ima kakve veze), kederi su dobri, auto je na otvoreno i to na propuhu po vazdan
"My Focus lights up an orange snowflake symbol in the instrument cluster at 4C which turns red at 0C.
If the snowflake is on the aircon does not cut in, although the aircon on indicator is on."
"The VW aircon wouldnt work below 5c."
"Basic physics - below 4oC air temperature the moisture in the air passing through the car's evaporator will freeze and cause all sorts of problems, hence the aircon clicks off when the ambient temperature drops below that level"
"Cars do vary in their performance at temperatures around freezing. My 1993 Mondeo was quite bad, and the air con seemed to stop working at about 5-6 degrees, at which point the windscreen would mist over in a flash."
http://www.honestjohn.co.uk/forum/post/ ... tm?t=80686
-
tarikBA
#17258 Re: Gdje u Sa......
znaci ne cackat klimu dok ne prodju minusiquarterback wrote:izvini moja greska, zaboravio sam da je prehladno za klimutarikBA wrote: e ne znam onda u cemu je problem sto moram sacekat par minuta da se se ocistila sajba i to ne bas citava. maloprije sam jedva vidio vozit. dodatak na sve je ovaj minus od 22 stepena, zatim snijeg na patosnicama 24/7 (ako ima kakve veze), kederi su dobri, auto je na otvoreno i to na propuhu po vazdan
"My Focus lights up an orange snowflake symbol in the instrument cluster at 4C which turns red at 0C.
If the snowflake is on the aircon does not cut in, although the aircon on indicator is on."
"Basic physics - below 4oC air temperature the moisture in the air passing through the car's evaporator will freeze and cause all sorts of problems, hence the aircon clicks off when the ambient temperature drops below that level"
"Cars do vary in their performance at temperatures around freezing. My 1993 Mondeo was quite bad, and the air con seemed to stop working at about 5-6 degrees, at which point the windscreen would mist over in a flash."
http://www.honestjohn.co.uk/forum/post/ ... tm?t=80686
- holowey
#17259 Re: Gdje u Sa......
kod mene kada je ventilacija u auto modu, ako ukljucim recirkulaciju zraka (zbog nekog "ekologa" ispred mene), odmah se ukljucuje klima... bar zasvijetli kao da je ukljucena... iskljucivanjem recirkulacije, iskljucuje se i klima... ovo sve neovisno o vanjskoj temperaturi...tarikBA wrote:znaci ne cackat klimu dok ne prodju minusiquarterback wrote:izvini moja greska, zaboravio sam da je prehladno za klimutarikBA wrote: e ne znam onda u cemu je problem sto moram sacekat par minuta da se se ocistila sajba i to ne bas citava. maloprije sam jedva vidio vozit. dodatak na sve je ovaj minus od 22 stepena, zatim snijeg na patosnicama 24/7 (ako ima kakve veze), kederi su dobri, auto je na otvoreno i to na propuhu po vazdan
http://www.honestjohn.co.uk/forum/post/ ... tm?t=80686![]()
- vješalica
#17260 Re: Gdje u Sa......
Ima veze izbaci ponjave ako su ti mokre i vidi jesu li ti mokre one ispodtarikBA wrote:
e ne znam onda u cemu je problem sto moram sacekat par minuta da se se ocistila sajba i to ne bas citava. maloprije sam jedva vidio vozit. dodatak na sve je ovaj minus od 22 stepena, zatim snijeg na patosnicama 24/7 (ako ima kakve veze), kederi su dobri, auto je na otvoreno i to na propuhu po vazdan
Meni je tako bilo
I provjeri da ti gdje voda ne ulazi i ne kvasi unutrasnjost i to mi se desilo od zadnjeg brisaca crijevo otislo pa voda kroz nesta prolazila
-
Kataklinger
#17261 Re: Gdje u Sa......
Gdje u Sa kupit poklon za bebu od cca 6 mjeseci? I sta uopste kupiti, a da nije ono standardno, ona mala odjeca itd...hajde dzevojke mastu na pasu... 
- JanuaryJones
#17262 Re: Gdje u Sa......
Kupi poklon bon u DM-u na neki iznos koji si mislio potrošiti a roditelji će iskoristiti za pelene i potrepštine za dijete. Sa dvoje male djece znam da poklanjanje gluposti tipa odjeće, igračaka, neke opreme nema smisla jer roditeljima najviše trebaju pelene i adaptirano mlijeko (ako beba ne doji) a to najviše košta i najviše se troši.Kataklinger wrote:Gdje u Sa kupit poklon za bebu od cca 6 mjeseci? I sta uopste kupiti, a da nije ono standardno, ona mala odjeca itd...hajde dzevojke mastu na pasu...
- CherryLips
#17263 Re: Gdje u Sa......
Iznos koji namjenis u neku lijepu kovertu,super ako ima i cestitka. Ovo sto @JJ napisa bas stoji, sta sam samo odjece poklonila koju dijete ama nijednom nije obuklo.JanuaryJones wrote:Kupi poklon bon u DM-u na neki iznos koji si mislio potrošiti a roditelji će iskoristiti za pelene i potrepštine za dijete. Sa dvoje male djece znam da poklanjanje gluposti tipa odjeće, igračaka, neke opreme nema smisla jer roditeljima najviše trebaju pelene i adaptirano mlijeko (ako beba ne doji) a to najviše košta i najviše se troši.Kataklinger wrote:Gdje u Sa kupit poklon za bebu od cca 6 mjeseci? I sta uopste kupiti, a da nije ono standardno, ona mala odjeca itd...hajde dzevojke mastu na pasu...
- JanuaryJones
#17264 Re: Gdje u Sa......
Ostaviš sa strane, kao dok naraste, u međuvremenu dobiješ nešto drugo a hrpu nove odjeće zaboraviš da ima...pa izroviš za pola godine i skontaš novo a dijete preraslo. Znači samo keš ili ako ne voliš keš, poklon bon u DMu na 50,100,150 koliko si već naumio dati.CherryLips wrote:Iznos koji namjenis u neku lijepu kovertu,super ako ima i cestitka. Ovo sto @JJ napisa bas stoji, sta sam samo odjece poklonila koju dijete ama nijednom nije obuklo.JanuaryJones wrote:Kupi poklon bon u DM-u na neki iznos koji si mislio potrošiti a roditelji će iskoristiti za pelene i potrepštine za dijete. Sa dvoje male djece znam da poklanjanje gluposti tipa odjeće, igračaka, neke opreme nema smisla jer roditeljima najviše trebaju pelene i adaptirano mlijeko (ako beba ne doji) a to najviše košta i najviše se troši.Kataklinger wrote:Gdje u Sa kupit poklon za bebu od cca 6 mjeseci? I sta uopste kupiti, a da nije ono standardno, ona mala odjeca itd...hajde dzevojke mastu na pasu...
- CherryLips
#17265 Re: Gdje u Sa......
Mada neki dan cujem kako je tako seljacki dati kes,ono kao toliko moras biti bez ideje pa nekom pokloniti novac. I kao super je fensi pokloniti bon iz Lindexa pa da se beba sredi...samo sam pitala - zasto nekoga ogranicavati gdje ce sta kupiti djetetu?- nije bilo komentara...
P.s. mada mi je drugi dan uho "gorilo" ,garant sam bila na "tapeti":)
- JanuaryJones
#17266 Re: Gdje u Sa......
Mi smo tako dobili bon za Baby Centar i sad kontamo šta da kupimo (da iskoristimo bon jer nije mala svota) jer smo se već namirili po svom ukusu za bebu... i izabrali smo putni krevetić koji nas je tu došao 4X skuplje nego da smo ga kupili u nekoj drugoj radnji ili vani. Da smo dobili u kešu ostala bi nam pofina svotica za pelene i nepredviđene troškove al vako...jbg. Bolje da su nam uzeli DM bon al et'CherryLips wrote:Mada neki dan cujem kako je tako seljacki dati kes,ono kao toliko moras biti bez ideje pa nekom pokloniti novac. I kao super je fensi pokloniti bon iz Lindexa pa da se beba sredi...samo sam pitala - zasto nekoga ogranicavati gdje ce sta kupiti djetetu?- nije bilo komentara...
- spree
#17267 Re: Gdje u Sa......
f5 haj da jos jednom probam
spree wrote:kupiti tyre weld, tj. ono cudo za popravak auto guma u spreju?
Poslano sa mog koristeći Tapatalk
- JanuaryJones
#17268 Re: Gdje u Sa......
Probaj u Conradu, imaju tekuću gumu u spreju ako je to što tražiš (možda će morati naručiti).spree wrote:f5 haj da jos jednom probam![]()
-
SHTEVELEC
#17269 Re: Gdje u Sa......
Srej za krpljenje u guma? Bude po pumpama (EP, Ina, Petrol...), ja kupio u Darkomu (kada sam ugradio plin kod njega)
spree wrote:f5 haj da jos jednom probam![]()
- spree
#17270 Re: Gdje u Sa......
fala obma
. pogledam sve navedeno, mada i plin sam fakat kontao ugraditi, pa eto mozda to ubrzam 
- supercali
#17271 Re: Gdje u Sa......
Imad to cak i u konzumu velikom peniju i slspree wrote:fala obma. pogledam sve navedeno, mada i plin sam fakat kontao ugraditi, pa eto mozda to ubrzam
-
quarterback
#17272 Re: Gdje u Sa......
da, gledao sam juce posto sam isao na duzi put, upali se ac ali sama klima se zapravo ne upali, bar kod meneholowey wrote:kod mene kada je ventilacija u auto modu, ako ukljucim recirkulaciju zraka (zbog nekog "ekologa" ispred mene), odmah se ukljucuje klima... bar zasvijetli kao da je ukljucena... iskljucivanjem recirkulacije, iskljucuje se i klima... ovo sve neovisno o vanjskoj temperaturi...tarikBA wrote: znaci ne cackat klimu dok ne prodju minusi![]()
medjutim nije bilo problema sa magljenjem, malo zamagli kada upalim recikulaciju ali cim ugasim sve ok
- mali Ninja
#17273 Re: Gdje u Sa......
gdje ima kupiti projekcionih sijalica, osim u spotu kod ohr-a jer su tamo 40KM, na ebayu su po 4-5€...
- vješalica
#17274 Re: Gdje u Sa......
retro homeMAN-lion's coach wrote:Gdje naći svijeće koje su totalno u boji, ne samo premazane izvana?
pohledaj tamo imaju na sajtu 1,5 km komad razne ako ti odgovaraju
imali su u konzimu ali kako su sada razjebali program i ppnudu nije im nista ostalo jreteni
-
db cooper
#17275 Re: Gdje u Sa......
Gdje se ima kupiti rubikova kocka ( Po mogucnosti malo kvalitetnija) ?