Kosarkaska reprezentacija BiH

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
It_is_a_Leclerc

#17251 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by It_is_a_Leclerc »

spree wrote:Ne moze se s tobom pricati. Covjece kako ne kontas da on treba da igra za drzavu zato sto je to cast? Kakva bolan kuca. Ej ja cu igrati ako ce te mi kucu napraviti. Jebem ja takvog igraca. Kosarkaski savez nije ministarstvo izbjeglih i raseljenih lica i nikakve veze sa njegovom kucom ne bi smjeli imati. Zna se kakve nagrade zasluzni sportisti mogu dobiti, a nigdje se ne spominje da se preko neke stele i zakulisnim radnjama trebaju pomagati sportisti. Uostalom, nemanja nije nesto zasluzan. A te price da je mogao igrati za drugu reprezentaciju su smijesne i nikakve veze nemaju sa trenutnom temom. Jel to insinuiras da je on srbin, pa kao odlucio igrati za nas i onda mu spomenik treba dici?? Ko uslovljava reprezentaciju treba mu mamu jebati, a ne podržavati ga. I da dodam da ni blizu nije imao kvaliteta da igra za neku drugu reprezentaciju. Na kraju stvarno nemam rijeci za ljude koji podržavaju ovakve nelegitimne i nelegalne radnje/dogovore, a pljuju drzavne institucije i govore da drzava ne valja, da je sve korupcija i tako to. Znaju oni to pricali im ovi sto su gledali druge kako guze :( . Znas li ti da postoje planovi po kojima se jos uvijek obnavljaju kuce? Jel' treba raditi po planovima i pravilima ili obrnuto samo zato jer je neko sportista? Jel' recimo nemanja vrijedniji od neke nane koja je na redu, a recimo ima minimalnu penziju? Nikada mi naprijed necemo. Sve vise mi se gadi ovo društvo.
Svaka čast na ovom.

Eno puni Mihatovići raseljenih i izbjeglih u kolektivnim centrima, a nama jedan igrač s mjesečnim primanjima od nekoliko hiljada eura koji se trenutno kupa na nekoj plažii u Dubaiju tražio i, što je još žalosnije, neko mu odobrio nekakvu obnovu kuće. :? :shock:

Još jedan relikt Svetog Haruna Plačnog i njegove klike koji su zavalili savez ovakvim i sličnim marifetlucima da će nam trebati deset godina da se iz ovog izvučemo. A sve - "Nikad bolje, nikad bolje", a kad su otišli počeli ispadati kosturi iz ormara.

Sram te bilo Nemanja!
klosar pravi

#17252 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by klosar pravi »

+25 minimum i to s punim sastavom
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#17253 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

It_is_a_Leclerc wrote:
spree wrote:Ne moze se s tobom pricati. Covjece kako ne kontas da on treba da igra za drzavu zato sto je to cast? Kakva bolan kuca. Ej ja cu igrati ako ce te mi kucu napraviti. Jebem ja takvog igraca. Kosarkaski savez nije ministarstvo izbjeglih i raseljenih lica i nikakve veze sa njegovom kucom ne bi smjeli imati. Zna se kakve nagrade zasluzni sportisti mogu dobiti, a nigdje se ne spominje da se preko neke stele i zakulisnim radnjama trebaju pomagati sportisti. Uostalom, nemanja nije nesto zasluzan. A te price da je mogao igrati za drugu reprezentaciju su smijesne i nikakve veze nemaju sa trenutnom temom. Jel to insinuiras da je on srbin, pa kao odlucio igrati za nas i onda mu spomenik treba dici?? Ko uslovljava reprezentaciju treba mu mamu jebati, a ne podržavati ga. I da dodam da ni blizu nije imao kvaliteta da igra za neku drugu reprezentaciju. Na kraju stvarno nemam rijeci za ljude koji podržavaju ovakve nelegitimne i nelegalne radnje/dogovore, a pljuju drzavne institucije i govore da drzava ne valja, da je sve korupcija i tako to. Znaju oni to pricali im ovi sto su gledali druge kako guze :( . Znas li ti da postoje planovi po kojima se jos uvijek obnavljaju kuce? Jel' treba raditi po planovima i pravilima ili obrnuto samo zato jer je neko sportista? Jel' recimo nemanja vrijedniji od neke nane koja je na redu, a recimo ima minimalnu penziju? Nikada mi naprijed necemo. Sve vise mi se gadi ovo društvo.
Svaka čast na ovom.

Eno puni Mihatovići raseljenih i izbjeglih u kolektivnim centrima, a nama jedan igrač s mjesečnim primanjima od nekoliko hiljada eura koji se trenutno kupa na nekoj plažii u Dubaiju tražio i, što je još žalosnije, neko mu odobrio nekakvu obnovu kuće. :? :shock:

Još jedan relikt Svetog Haruna Plačnog i njegove klike koji su zavalili savez ovakvim i sličnim marifetlucima da će nam trebati deset godina da se iz ovog izvučemo. A sve - "Nikad bolje, nikad bolje", a kad su otišli počeli ispadati kosturi iz ormara.

Sram te bilo Nemanja!
Ja mislim da bi igraci trebali da svaki put kada dodju na okupljanje ponesu po jedno 50.000 i pola uplate na racun drzave a pola na racun saveza jer jebi ga "cast je i patriotski" igrati za reprezentaciju kojoj je najveci domet otici na neko takmicenje! S obzirom da je takav odnos prema sportistima generalno u BiH to ce nam i ubuduce biti najveci domet.
kakavdanakneiskustvu

#17254 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by kakavdanakneiskustvu »

Ma ne,treba im sredjivati preko stela i veza sve moguce sto pozele,to je valjda tako pocelo sa markovicem,firicem,primorcem pa treba nastaviti tu tradiciju
It_is_a_Leclerc

#17255 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Koji su to dupli standardi, majko mila.

Evo Musa je lažov jer neće da prizna da bira klub ispred reprezentacije, Jusufu Nurkiuć su se ovdje željeli lomovi nogu i pisalo da je govno iz Svojata jer je dva ljeta posvetio ličnom razvoju, a Nemanja Gordić je prevareni građanin koji iz principa neće da se odazove da igra za reprezentaciju. Pa dajte ljudi malo objektivnosti.
kakavdanakneiskustvu

#17256 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Fouriner napustio reprezentaciju, nije mu Savez na vrijeme izganjao dozvolu za vikendicu na Mont Blancu.
hrasno38

#17257 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

Za hrvatsku protiv Italije veceras igraju: Bogdanovic, Saric i Zubac! Interesantno kako oni skoro pa uvijek mogu!
kakavdanakneiskustvu

#17258 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

nemaju građevinskih problema
hrasno38

#17259 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by hrasno38 »

kakavdanakneiskustvu wrote:nemaju građevinskih problema
:thumbup: :D
al-em

#17260 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by al-em »

Nema ni doncica.
It_is_a_Leclerc

#17261 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

al-em wrote:Nema ni doncica.
ni Radončića u CG.

Hrvatima ni sto Bogdanovića ne može pomoći. Mrka im je kapa.
spree

#17262 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by spree »

Jbt s tri NBA igraca oni na guzove uzmu italiju :roll:
kakavdanakneiskustvu

#17263 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

spree wrote:Jbt s tri NBA igraca oni na guzove uzmu italiju :roll:
koja nema postenog centra
Tomahawk11
Globalni moderator

#17265 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

Ne vidim kako izgubiti ispod 30 razlike. Jedino ako se Francuzi budu zajebavali.
Svakako sam nešto planirao, zaboravio da je večeras utakmica, tako da je bolje ne gledati.
arzuhal

#17266 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by arzuhal »

Naprotiv, meni su ovakve utakmice najbolje za gledat, najrahatniji sam i najmanje se nerviram.
Tomahawk11
Globalni moderator

#17268 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

Treba onda dovesti GSW da odigraju jednu prijateljsku protiv Bosne. Da rahat odgledamo.
arzuhal

#17269 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by arzuhal »

Te revijalne me ne interesuju...
Tomahawk11
Globalni moderator

#17270 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Tomahawk11 »

Ovo još gore, takmičarska, a nemaš nikakve šanse :|
Laertes

#17271 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Laertes »

Ima li TV prenosa i gdje?
kakavdanakneiskustvu

#17272 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Laertes wrote:Ima li TV prenosa i gdje?
ima,sportklub 1
manijak1

#17273 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by manijak1 »

Hebeš ga :D ja uvijek vjerujem u čuda :oops: tad se najmanje sekiram , ako se ne dese .
Ono što je sigurno , naši će gristi koliko mogu.
Diwan

#17274 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by Diwan »

Tomahawk11 wrote:Ne vidim kako izgubiti ispod 30 razlike. Jedino ako se Francuzi budu zajebavali.
Svakako sam nešto planirao, zaboravio da je večeras utakmica, tako da je bolje ne gledati.

Realno nas mogu napucati 50 razlike, ali mislim da ce pokazati malo poštovanja. Svaki poraz ispod 20 razlike je uspjeh.
arzuhal

#17275 Re: Kosarkaska reprezentacija BiH

Post by arzuhal »

Pusti nas, najvažnije je da Rusi ne podbace :mrgreen:
Post Reply