SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
-
BJB
#17251 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Nije jos, ali ima kod FORGIVEUS 10%, mislim da jos radi.
- Michun
#17252 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
e ove cetke sto hvalite - ima li dobra tanka "ostra" za obrve
imam neke tanke ali mekane...pa kad pritisnem, razlete se dlacice.
fala
edit: i odakle ste ih narucivale?
fala
Last edited by Michun on 12/11/2014 12:01, edited 1 time in total.
- emmahill
#17253 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Sta konkretno, ne sjecam se kad sam ih spominjala?galamdzinica wrote:Emma javi nam se, ne rece valja li make up revolution? Svaki put mi iskoce na instagramu sa nekim novim proizvodima, a sve mi zao 8£ postarine.
- emmahill
#17254 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Sigmina za obrve, ali ne znam broj.Michun wrote:e ove cetke sto hvalite - ima li dobra tanka "ostra" za obrve
fala
- Michun
#17255 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
misljah na ove Zoeva...kakve su teemmahill wrote:Sigmina za obrve, ali ne znam broj.Michun wrote:e ove cetke sto hvalite - ima li dobra tanka "ostra" za obrve
fala
-
BJB
#17256 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
SA Beautybay-a, imali su ih u tri ture i eno nemaju ih vise..Odu im k'o halva.Michun wrote:e ove cetke sto hvalite - ima li dobra tanka "ostra" za obrve
fala
Bas cu im poslati mail da vidim kad ce im opet doci..
Ja imam Sigminu za obrve i majusna je a ostra, bukvalno mogu dlacice crtati s njom..
- Michun
#17257 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
daj broj ako ti nije zahmet...vidim sigma ima vise ovih za obrFeBJB wrote:SA Beautybay-a, imali su ih u tri ture i eno nemaju ih vise..Odu im k'o halva.Michun wrote:e ove cetke sto hvalite - ima li dobra tanka "ostra" za obrve
fala
Ja imam Sigminu za obrve i majusna je a ostra, bukvalno mogu dlacice crtati s njom..
- galamdzinica
#17258 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Pa sve što si uzimalaemmahill wrote:Sta konkretno, ne sjecam se kad sam ih spominjala?galamdzinica wrote:Emma javi nam se, ne rece valja li make up revolution? Svaki put mi iskoce na instagramu sa nekim novim proizvodima, a sve mi zao 8£ postarine.
- emmahill
#17259 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Zaboravila da sam to pisala... Uglavnom prijateljica mi je donosila, pa je uzela bronzer srce, ne rumenilo kao što sam htjela i nije mi nešto, formula je okej, ali nijansa mi je tamna i ima dosta krupnog shimmera u obliku zlatnog overspraya, pa to na licu izgleda shimmer preko mat teksture... Iconic 3 mi je super, druga prijateljica koja ima Naked 3 kaže da su sjene mrvicu više glatke, ali uzimam u obzir da je skoro 10x manja cijena. I manje se truse od MUA paleta, mada je primjetno kad se nanosi na drugima, pa ih rijetko koristim za to.galamdzinica wrote:Pa sve što si uzimalaemmahill wrote:Sta konkretno, ne sjecam se kad sam ih spominjala?galamdzinica wrote:Emma javi nam se, ne rece valja li make up revolution? Svaki put mi iskoce na instagramu sa nekim novim proizvodima, a sve mi zao 8£ postarine.znam da si spominjala iconic sjene i ona srcad
Stiže mi za 10-15 dana još 10 MUR paleta pa javim dojmove, različite su linije.
-
BJB
#17260 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
E75, a sta mi odgovorishe ovi sa beautybay-a..Danas sam im poslala pitanje zasto nema Zoeva cetkica na njihovom website-u i vidi sta mi odgovorishe.Michun wrote:daj broj ako ti nije zahmet...vidim sigma ima vise ovih za obrFeBJB wrote:SA Beautybay-a, imali su ih u tri ture i eno nemaju ih vise..Odu im k'o halva.Michun wrote:e ove cetke sto hvalite - ima li dobra tanka "ostra" za obrve
fala
Customer Services (BEAUTYBAY.com)
12 Nov 11:36
Hi BJB,
Thank you for contacting Beautybay.
Unfortunately due to recent brand restrictions I'm sorry to say that for now we are not able to ship any Zoeva products to your chosen country.
I would recommend browsing our website for an alternative product, as there are many similar items that we offer. Why not start with our own BeautyBay Collection?:
http://www.beautybay.com/beautybaythecollection/
I apologise for any disappointment this may cause.
If you have any further queries, please let us know.
Kind Regards
Helena
-
Ella656
#17262 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Emma koji si podton i kad ce novi clanak?
-
BJB
#17263 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma meni se cini da se njihova beautybay kolekcija cetkica lose prodaje a i sve ostale precjenjene cetkice na njihovom website-u a ove se rasprodaju pa su ih zato prestali nabavljati...emmahill wrote:Djubrad
Ali mi nije jasno ovo ogranicavanje izvoza brandova u BiH..
Sa escentual.com u BiH ne ide DIOR, GIvenchy, Guerlain, Clarins, a prije godinu su izvozili..
Sa feelunique ne ide CLinique i BEnefit, a idu bez problema Dior, Guerlain, Givenchy.
- emmahill
#17264 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Vjeruješ da sam maloprije nesto piskarala al nemam volje kad vidim koliko imam pisati, a i parcijale mi počele. Maslinasti podtonElla656 wrote:Emma koji si podton i kad ce novi clanak?
-
BJB
#17265 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Samo da vam prenesem ovo na www.sigmabeauty.com, Black Friday, od 27 do 28 Novembra..Ako hocete ista ugrabiti preporucujem rano 27 Novembra, jer se razgrabe cetkice..jedina dva dana kad je postarina besplatna worldwide sa njihove stranice..

I vidi sta mi odgovori ova sa Beautybay-a za Zoeva cetkice

I vidi sta mi odgovori ova sa Beautybay-a za Zoeva cetkice
Hi BJB
This is a recent restriction that has been put in place by the brand, so we can lo longer ship these items to your destination. If you have any further queries please let us know.
Kind Regards
Helena
- Partizzanka
#17266 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja samo da javnem da mi je art deco bb krema jako dobra! imam nijansu 6 i odgovara i mom tenu (ovdje ima jos i broj 3)
mooozda se maaalo teze razmazuje tj brzo se upije u kozu, u osnosu na lorealovu bb kremu ali je zaista super!
i da kazem da sam konacno i ja kupila onu famoznu maybelline zutu (ne znam ime) maskaru
i da mi se ne svidja
musije nozice od trepavica mi pravi i moze biti samo vikend maskara
produzi ih i sve ali ... mravlje nozice u mravlje nozice
mooozda se maaalo teze razmazuje tj brzo se upije u kozu, u osnosu na lorealovu bb kremu ali je zaista super!
i da kazem da sam konacno i ja kupila onu famoznu maybelline zutu (ne znam ime) maskaru
i da mi se ne svidja
-
razonoda
#17267 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ako ste u prilici probajte Kevyn Aucoin sjenila za oci 
- huremka
#17268 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

gdje ima kupiti kod nas?
- emmahill
#17269 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ode mi na bolnu tačku, želim njegov kontur puder baš dugo. Usput da izvršim reportrazonoda wrote:Ako ste u prilici probajte Kevyn Aucoin sjenila za oci
- emmahill
#17270 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
I meni nikad nije Colossal odgovarala, svi me čudno gledali. Ja sam imala suprotan problem, male trepavice pa im ne uradi ništa posebno, a sva se umažem.Partizzanka wrote:ja samo da javnem da mi je art deco bb krema jako dobra! imam nijansu 6 i odgovara i mom tenu (ovdje ima jos i broj 3)
i da mi se ne svidja![]()
-
radenska
#17271 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ima li negdje u sarajevu kupiti original mac kozmetiku, nasla sam neku djevojku na fb sto prodaje ali je to made in china, ovaj prosli sto sam imala je bio made in italy i bio je fenomenalan, doduse u usa kupljen
-
AAmilaAA
#17272 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
I kakvi su utisci?soraya93 wrote:
Ovo sam juce kupila na aerodromunars rumenilo madly, mac karmin blankety, mac pro longwear concealer nw20, mac cetkice 109 i 130 i smashbox primer (jedva cekam da vidim sto ga svi toliko hvale)
- emmahill
#17273 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Svijet kozmetike na Fb iz Mostara je jedino što znam da je orginal u BiH.radenska wrote:ima li negdje u sarajevu kupiti original mac kozmetiku, nasla sam neku djevojku na fb sto prodaje ali je to made in china, ovaj prosli sto sam imala je bio made in italy i bio je fenomenalan, doduse u usa kupljen
- emmahill
#17274 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Posto ne zalazim u parfumeriije pa nisam upućena, bude li u kakvoj snizenja ikad?
- Digla_da_kreci
#17275 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Moram pohvaliti essence lip linere, kupila sam cute pink 07, wish me a rose 12, in the nude 11 i super su. Imam od ranije i neke olovke za oci, lakove za nokte itd. sve mi se svidja i zadovoljna sam. S druge strane, maskara I love extreme crazy volume mi je grozna, sve slijepi i ne lici na nista.
Bez obzira na to, Essence mi je omiljeni drogerijski brend.
Bez obzira na to, Essence mi je omiljeni drogerijski brend.