BH klubovi u Evropi - 2012/13

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Pitari-CHWIILA

#1726 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Pitari-CHWIILA »

LSD wrote:
rashtiman wrote:Zar je komsijama toliko tesko sto nismo potopljeni
Ma teže pada stvaranje novog mita divova (ne znam više ni kojeg po redu, u nizu) o nekakvim velikim "prosvjetiteljima obraza BH fudbala" :lol: :) ....nova foluška je na pomolu, plasirana je i sve se više raja prima na tu ublehu (ovo je gore od onih ubleha Blekya, usput receno)....mislim, nije da to plaho teško pada nama manijacima, ali se mora stati u kraj tim nebulozama... to za vaše dobro govorim :mrgreen: :-) jer su neki baš umislili da su to, i uveliko mantraju tu spiku.
Kod vas se vec 3 god raja primila na novog i jakog zelju a to smo sinoc praaavo dobro vidjeli...da ne spominjemo vase nebuloze i ublehe u euro kupovima 2010 i 2011 protiv onih cifuta. Pored toga , vasa raja su se primila na novi stadion i ublehu u vezi toga da je to za plakati. Izvini , sta bi sa tim bagerima i novom grbo..ubleha , a zna se i iz cije kuhinje.
Nije vas NIGDJE BILO od one kataklizme protiv litexa pa sve do sezone 2008-09..a to je pravo dug period..i na kraju , o kakvoj ti ublehama pricas..jelmozda o lovi od kloca , koje nema vise a treba amara pitati gdje je ili o tome sto su vas turci izlevatili za sehu (niste banke dobili i hoce da vam ga vrate)...nijedan klub od rata pa do sada nije imo priliv love ko vi (oko 2 mil za kloca) pa jos uvijek dugujete 1.200 000 samo za poreze..jel to mozda UBLEHA
Ps..e evo i prica o klocu nije istina..jbt a bio centralni zatvor kad je onaj novinar Boro Kontic (inace redovan na zeljinom zapadu) priznao da je sve krenulo sa zapada i da mu je on prvi drekno KLOCU
hypko_nurko

#1727 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

rashtiman wrote:Steta razocarase nam se komsije
evo i braca vam nisu razocarala, jel proslo i jedno gostovanje da nije neko zavrsio u zatvoru

U Sofiji uhapšena četverica navijača Sarajeva

http://www.klix.ba/vijesti/bih/u-sofiji ... /120719163
rahmanjin

#1728 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by rahmanjin »

Ma nasi klubovi nemaju kvalitet. Ja sam Zeljovac, ali gledam i ostale bh ekipe u Evropi, i ne pamtim ni jednu utakmicu gdje je neka ekipa isla na pobjedu. Svi se nesto kao zatvore, pa kao igraju na kontre, pa jos ako uleti neka frljoka...
The 51st State

#1729 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by The 51st State »

LSD wrote:
cindrlimindrli wrote:Sarajevo :thumbup: ...ova prica iskompleksiranih likova kao Levski spor, neuigran, bla, bla je smijesna. Bugarski fudbal je institucija za slovenacki. Razlika izmedju ovih nastupa je sto je jedna ekipa sastavljena od placipizdana koji pojma nemaju o fudbalu pa se od faking maribora dozivi debakl, a druga ekipa od sivonja koji se ne boje protivnika, mada kao i prvi veze s vezom nemaju. Moze ovo Sarajevo proci, u revansu ostro, na prepad, pa ako upali-upali, na znanje sigurno ne mogu uzeti Levski dva razlike.
Ti "placipizdani" su završili 17 bodova ispred tih "sivonja" koji su odjednom veceras dobili mitske moći i volovske cohonese kojih nije bilo protiv ribara sa malte ;-) - završili u debeloj hladovini minusa od -17 stepeni, u ligi u kojoj se zajedno takmice....zaboravljaju se neke osnovne cinjenice, ali bitne je istaknuti sivonje na placipizdanima, samo u evropskim okvirima ;-) majke mi, ko da vam Blekić govore piše.

Rekoh vec, novi mit o "prosvjetiteljstvu obraza države i grada" je rođen i sad slijedi upgrade po volji pojedinaca...sad je lahko štiklati na matricu koja se vec formirala.
ovaj je tvoj, realan covjek.
armin071

#1730 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by armin071 »

rashtiman wrote:Steta razocarase nam se komsije
Sve je bilo spremo da se pravi "novi raspad". Kokice, TV, Full HD, bugarska policija, HZ prave nerede, 6 kom od amatera, ko se zadnji smije(podjebavanje za Maribor noć ranije), bugari sila, Dupovac+Čomor u prvoj postavi........ i onda je F.K.Sarajevo odigralo utakmicu sa MUDIMA. Ostaje žal za makar jednim golom ali zato je tu revanš.
dino84

#1731 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by dino84 »

The 51st State wrote:
Naravno da mi je poznata,ali se ne osjecam odgovornim jer nisam bio medju tim dijelom publike koji mu je to skandirao.Od toga se napravio mit,fama,prica,uopste nije istina cak ni da je veci dio tribine to skandirao ali da je dobar dio bio jeste i to ne sporim.Isto kao sto sam siguran kada se kod vas Istok naklati nekome na kosti da nije garant stoprocentno.Nisam recimo ni Adilovicu skandirao "zenicka picko" pocetkom prosle sezone kada ga nije islo,jer svaki igrac koji nosi Zeljin dres i trudi se zasluzuje podrsku,a to da li zna ili ne,ima ko brine o tom.
Ali zato sam psovao Romeu Filipovicu i skandirao iz petnih zila jer to po meni zasluzuje svako ko skine i baci Zeljin dres pored klupe sto je on uradio u Tuzli.

Uglavnom,ovo sto sam govorio gore je na individualnoj osnovi,taman posla da sam mislio generalno na navijace.Konkretno znaci na forumasa kao pojedinca
ipak nisi otiso spavati :D .
Evo se logovah jos jednom da i tebi pozelim laku noc,a u pravu si totalno,zbog glupe price cu krmeljati ujutro.Jebi ga :thumbup:
kokuz_sa

#1732 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by kokuz_sa »

ne moze on bez njegovih 17 bodova..
s njima mozes guzicu obrisat..
mi s -17 bodova smo fino odigrali u bugarskoj a vi sa +17 u odnosu na nas ste odigrali sampionski

mjerilo je teren a ne stanje na tabeli..
odsutraopetultra

#1733 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by odsutraopetultra »

LSD wrote:Levski je komedija od ekipe, daleko više muke i patnje su nanijeli oni ribali sa malte koji su zabili 6 komada... ovo ako se ne prođe neka se Jova objesi sam javno.
ovo bi Željezničar riješio već u Sofiji sa 0-3,Bogićević dva i Benjamin Čolić volejom sa svoje polovine

edit: Željezničar do finala pa tamo ša Bog da
Last edited by odsutraopetultra on 19/07/2012 23:09, edited 1 time in total.
Iker C

#1734 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Iker C »

Sve što kažu navijači Sarajeva upravu su mi navijači Želje sve što kažemo nakon debakla u krivu smo. Sarajevo ima bolju ekipu i mi imamo lijepo upakovanu qarinu. Naša igra više liči na rugby nego na fudbal, većinu golova u našoj ligi dajemo iz sumnjivih prekida. Tri godine gol razlika 2:18 ne može biti slučajnost.
LSD

#1735 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

kokuz_sa wrote:ne moze on bez njegovih 17 bodova..
mi s -17 bodova smo fino odigrali u bugarskoj a vi sa +17 u odnosu na nas ste odigrali sampionski

Tabela je mjerilo, a ona ne laže nikad...teren :? pa izgubili ste veceras na terenu i šta sad :?: hocete li to ko braća srbi od poraza sad nekako uspjeti napraviti pobjedu :? :shock: :shock: pa dobro, može i to...ništa novo što se mitomanski preokupacija tice....divovi sve mogu kad hoce :-) fino vas nafali Marjan, a vama drago i milo :D vidim
hypko_nurko

#1736 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

Iker C wrote:Sve što kažu navijači Sarajeva upravu su mi navijači Želje sve što kažemo nakon debakla u krivu smo. Sarajevo ima bolju ekipu i mi imamo lijepo upakovanu qarinu. Naša igra više liči na rugby nego na fudbal, većinu golova u našoj ligi dajemo iz sumnjivih prekida. Tri godine gol razlika 2:18 ne može biti slučajnost.
:lol: bipolarity :dance:
Last edited by hypko_nurko on 19/07/2012 23:08, edited 1 time in total.
Impavidus

#1737 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Impavidus »

EdoI wrote:Najbolje sinoć Impavidus reče: http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 9#p7564349 :thumbup:
Zahvaljujem što je barem neko obratio pažnju na post. :) :thumbup:

Prije izvlačenja: Daj Maribor, može se igrati, a i otići će nas milion i 3 hiljade.
Izvlačenje: Odlično, protivnik po mjeri.
Nakon utakmice: Pa ono nisu fudbaleri, ono su vanzemaljci gdje ćeš sa njima igrat, čitava Europa strahuje da ne dobije Maribor.

Izvlačenje: Malta, pa Levski.
Nakon 1. Utakmice: Pa vama oni konobari i ribari dok mijenjaju smjene zabiju 6, Levski će vas oderat.
Nakon Maribora: Samo se vi smijte našoj muci, šta će tek vama Levski uradit.
Nakon 2. Utakmice: Čuj Levski, kad su oni fudbala igrali, za njih Maribor izmislio loptu 1321 hidžretske godine.

Nema veze moje komšije, IDETE DO FINALA!
emigrazione

#1738 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Sramota, ultra poznati po kataklizmama u euro kupovima. Prvo poslijeratno masovnije gostovanje, jes' da je Slovenija al' haj pikacemo :D
cindrlimindrli

#1739 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by cindrlimindrli »

LSD wrote:
cindrlimindrli wrote:Sarajevo :thumbup: ...ova prica iskompleksiranih likova kao Levski spor, neuigran, bla, bla je smijesna. Bugarski fudbal je institucija za slovenacki. Razlika izmedju ovih nastupa je sto je jedna ekipa sastavljena od placipizdana koji pojma nemaju o fudbalu pa se od faking maribora dozivi debakl, a druga ekipa od sivonja koji se ne boje protivnika, mada kao i prvi veze s vezom nemaju. Moze ovo Sarajevo proci, u revansu ostro, na prepad, pa ako upali-upali, na znanje sigurno ne mogu uzeti Levski dva razlike.
Ti "placipizdani" su završili 17 bodova ispred tih "sivonja" koji su odjednom veceras dobili mitske moći i volovske cohonese kojih nije bilo protiv ribara sa malte ;-) - završili u debeloj hladovini minusa od -17 stepeni, u ligi u kojoj se zajedno takmice....zaboravljaju se neke osnovne cinjenice, ali bitne je istaknuti sivonje na placipizdanima, samo u evropskim okvirima ;-) majke mi, ko da vam Blekić govore piše.

Rekoh vec, novi mit o "prosvjetiteljstvu obraza države i grada" je rođen i sad slijedi upgrade po volji pojedinaca...sad je lahko štiklati na matricu koja se vec formirala.
Ja nisam pisao o prosloj sezoni prvenstvu, konobarima, Belkicima itd, vec o ova dva nastupa. Btw, navijam za Zeljeznicar
:) :x
Dead Man Walking

#1740 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Dead Man Walking »

:lol:

E cuj molim te, s titulom se moze guzica obrisati, a poraz u Bugarskoj je uspjeh. Evo da uoci ovog mubarek mjeseca zamolim Uzvisenog da mi vazda osvajamo te titule, a vi nam svjetlate obraz minimalnim porazima po Bugarskoj. Amin.
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1741 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by bordo gandalf »

Impavidus wrote:
EdoI wrote:Najbolje sinoć Impavidus reče: http://www.klix.ba/forum/viewtopic.php? ... 9#p7564349 :thumbup:

Prije izvlačenja: Daj Maribor, može se igrati, a i otići će nas milion i 3 hiljade.
Nakon utakmice: Pa ono nisu fudbaleri, ono su vanzemaljci gdje ćeš sa njima igrat, čitava Europa strahuje da ne dobije Maribor.

Nakon 1. Utakmice: Pa vama oni konobari i ribari dok mijenjaju smjene zabiju 6, Levski će vas oderat.
Nakon 2. Utakmice: Čuj Levski, kad su oni fudbala igrali, za njih Maribor izmislio loptu 1321 hidžretske godine.

Ne ne oni to nisu rekli oni nisu najavljivali petarde
JThomas

#1742 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

podsvjesno je htio reći da bi za titulu dali guzice, kakva je da je.
LSD

#1743 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

JThomas wrote:podsvjesno je htio reći da bi za titulu dali guzice, kakva je da je.
to podsvjesno, dobro.... a svjesno izvalio da je vrijedniji poraz od Levskog nego titula prvaka države u 30 kola....pa šta reci :? :roll: :-) :D
hypko_nurko

#1744 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by hypko_nurko »

rashtiman wrote:
Impavidus wrote:

Ne ne oni to nisu rekli oni nisu najavljivali petarde
naravno, vi ste najavljivali petarde vise nego iko drugi
Baltazar_khan

#1745 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by Baltazar_khan »

koliko samo nervoze zbog toga što nije sarajevo poderano kao njihova ekipa. bože sačuvaj i zakloni :run:
LSD

#1746 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by LSD »

Ih koliko si sinoc slavilo i nazdravljala pobjeda janeza, odmah se potrcalo ovdje da se podjeli ta opšta radost...Bože sacuvaj i sakloni :-) :D
emigrazione

#1747 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by emigrazione »

Eeee jebeno je kad nema babe iza đale :D
kokuz_sa

#1748 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by kokuz_sa »

Dead Man Walking wrote:

:lol:

E cuj molim te, s titulom se moze guzica obrisati, a poraz u Bugarskoj je uspjeh. Evo da uoci ovog mubarek mjeseca zamolim Uzvisenog da mi vazda osvajamo te titule, a vi nam svjetlate obraz minimalnim porazima po Bugarskoj. Amin.
strasni sampion..koji je pobjegao 17 bodova nama..
koji je imao ipozantan niz nepobjedjenosti
koji je imao golmana koji obara rekorde po neprimanju gola..
dupla kruna

stoperi u koje se svi kunu..
prva odbrana lige
prvi napad lige..

i onda dodje maribor..
mali gradic od cirka 100 000 stanovnika koji je poznat po vinovoj lozi i ima giganta od fudbalskog kluba..u rangu barselone

a mi eto imali manjak od 17 bodova..dobili neke bugarske amatere koje nazalost nismo uspijeli pobijediti i koji su nam ocitali lekciju nogometa..i sada ce ovamo biti na kosevu samo formalnost da se utakmica odigra..jer mi s njima nemamo sta traziti..
vinnie_jones

#1749 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by vinnie_jones »

govna ciganska

Image
JThomas

#1750 Re: BH klubovi u Evropi - 2012/13

Post by JThomas »

priča k'o u lešinara, titula nam ne treba...al' znamo svi da nije tako.
Locked