wannabe_ultra wrote:u nedostatku pravih odgovora vazda repliciras isto.Gdje su vam pare koje ste morali namaci nakon godina dominacije i gdje vam je natpis umjesto budi zeljo ?
jeste nema nas nigdje u zadnjih par godina u odnosu na vas, ali kako to da smo mi na 0 i da imamo pare.Nemoze bez para nista i znas i sam to.Dok je bilo para od dzekinog transfera guralo se nekako, ali treba opet cekati nece li neka budala kupiti edina.
Tesko bez finansija se moze, pogotovo u danasnje vrijeme, moras to priznati.

Kakve bolan pare ? O čemu ti i kolege pričate, ne kontam vas. Široki i Zrinjski su polu-politički projekti iza kojih stoje firme, kantoni, opštine, po naređenju, a ne što oni hoće tako. Vaša uprava je napravila super posao, skidam kapu, na neku fintu prodali priču milioneru. Bez svega navedenog nijedna ekipa ne bi imala para u BiH. Mi nit imamo tržište koje bi privuklo sponzire, nit sponzori namjeravaju da daju pare. Država također ne daje ništa, za razliku od Hrvatske i Srbije.
Gubitnička je priča uz mnogo samozavaravanja i laganja sebe, kao, uzeli ste mnogo titula, gdje su vam pare, a svima u ligi najbolji igrači idu za 50.000-100.000 KM, sponzori daju od 10.000 do 50.000 KM na godišnjoj bazi, država u kurcu, privreda na koljenima, nezaposlenih između 25-35% što je tragedija.
De ba, prihvatite realnost, bezveze se lažete.