Sta vas najvise nervira kod vozaca

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
semirsar

#1726 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by semirsar »

hopcup wrote:ovdje sve neki mangupi, ima li ko da je isp'o pička? :D
Jesam ja.
Jedne zime, prije rata...
Penjem se na trebevic, i nedje kod Jasika mi izleti folcika 1300, frajer prokliz'o i umalo me gurnu u provaliju. Izas'o sam iz aVta sa onim preklopnim vojnickim asovom da se vozacu najebem svega od do... otvorim vrata i tad vidim da covjek nema desne ruke i noge, jbt... ja se njemu na kraju i hanumi mu u autu izvinu i pobjegoh otale. Valjalo je biti majstor pa zimi i po onom snijegu folciku popet tu i zdravom insanu akamoli invalidu... Vjeruj da od tad vise ne letim na taj nacin, lajem i dalje, ali ne skacem odma' da se bijem. Osim kad krene na mene :evil:
kakavdanakneiskustvu

#1727 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by kakavdanakneiskustvu »

The BEN10 wrote:Hajvan sa Golfom prođe čitavu kolonu na punoj - ja kontam hoće lijevo da skrene, i onda se ubaci kao prvi na semafor!
Hajvan

ne bi ga ja pustio da se ukljuci nema šanse
BadBoy

#1728 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by BadBoy »

Nije konkretno u vožnji ali me je samo tako iznerviralo. Nov Lexus SUV parkiran na trotoar, dva metra ispod PARKINGA! Eno ga dole preko puta zatvora. Ako imaš brate 150 000 kermica za auto, plati 2 marke parkinga, a još je k tomu nedjelja, znači da su oni njihovi parkinzi sa automatima - besplatni!!

Ovo je gore i od onoga kad ima mobitel od 1 500 a nikad nema kredita...
quarterback

#1729 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

nije stvar u tome ima li 2 marke ili nema, stvar je u tome da je on veci od zakona i policije
xamp

#1730 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by xamp »

Kad kupis bijesno auto, imas ugovor koji potpisujes i daje ti pravo da radis sta hoces i kako hoces... Zar ne znate za to? :S :S
dede merdzane

#1731 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by dede merdzane »

Raskrsce na spajanju ulice Kosevo u Titovu. Lik, kao s poslom, iz krajnje desne trake iz Koseva ode pravo u Branislava Djurdjeva :shock:
quarterback

#1732 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by quarterback »

e jest, prijestonica, metropola, cudo jedno :lol:
nek ste ti i klinci dobro :thumbup:
goran16v

#1733 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

Vogoscanski trkaci vec odavno misle da je potez Vogosca - Kobilja glava privativozana babovina na kojoj mogu da demonstriraju svoja vozacka umjeca.
sema911s

#1734 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sema911s »

pa kako neki kazu tu testiraju sposobnosti vozila jer na toj dionici imas nekoliko mjesta gdje se pokaze prenos tezine po osovinama,. samo zna bit isto gadno radnim danom od 15:45 zna bit pobjegulja iz drzavnih firmi koji jure na hanumin grah
Bakir1

#1735 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by Bakir1 »

pa nije to slucaj samo na toj dionici ceste, ovi istrenirani znaju kad i gdje koja patrola stane pa ako kojim slucajem od vogosce do rakovice vozis manje od 120 km/h ima da te nema, pa oko srednjeg, cevljanovica, olova, kladnja, sve je to slicno lokalne kabadahije voze 300 stizu na punoj, okukama, izljecu sa nekih kaldrma
goran16v

#1736 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

Sinoc jedan takav debil lokalac u starom A6 predje mene preko pune izmedju 2 tunela Vranduk, a lika ispred mene kroz tunel.
lavic

#1737 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by lavic »

goran16v wrote:Sinoc jedan takav debil lokalac u starom A6 predje mene preko pune izmedju 2 tunela Vranduk, a lika ispred mene kroz tunel.
Ako si ti bio u Skodi a on u Audi-u A6, onda je sve redu, dozvoljeno je njima.
sema911s

#1738 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sema911s »

za te tuneldzije ima lijek,.,ako vas pestize u tunelu, cim vas prestigne upalite duga i maglenke,., 98% sanse ce da ce mu oci dobit previse svjetla i ugasit se(ono zatvorice se) posto ide brzo a nevidi lupanje mu je zagarantovano,., tako samo mu vratite istom mjerom,.,oni nas mi njihh

metod oprobann
insomnia78

#1739 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

???
hopcup

#1740 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by hopcup »

sema911s wrote:za te tuneldzije ima lijek,.,ako vas pestize u tunelu, cim vas prestigne upalite duga i maglenke,., 98% sanse ce da ce mu oci dobit previse svjetla i ugasit se(ono zatvorice se) posto ide brzo a nevidi lupanje mu je zagarantovano,., tako samo mu vratite istom mjerom,.,oni nas mi njihh

metod oprobann
majke ti, jesi li ti lud?
vjesticanametli

#1741 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by vjesticanametli »

:lol:
goran16v

#1742 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by goran16v »

lavic wrote:
goran16v wrote:Sinoc jedan takav debil lokalac u starom A6 predje mene preko pune izmedju 2 tunela Vranduk, a lika ispred mene kroz tunel.
Ako si ti bio u Skodi a on u Audi-u A6, onda je sve redu, dozvoljeno je njima.
Bilo bi tako da ta ista Skoda nema koji KS vise od njegovog mezara ali debil ne konta da je to moja dobra volja, a ne njegov mangupluk i jak auto...
sorcerer

#1743 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

nedavno je mene u povratku iz mostara preticao zeleni golf dvicina u tunelu crnaja .kad se poravnao samnom ja sam dodao gas a u suret mu je dolazio kamion hladnjaca ,srecom su mu radile kocnice :lol: :lol: :lol: :lol:
semirsar

#1744 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by semirsar »

sorcerer wrote:
sema911s wrote:za te tuneldzije ima lijek,.,ako vas pestize u tunelu, cim vas prestigne upalite duga i maglenke,., 98% sanse ce da ce mu oci dobit previse svjetla i ugasit se(ono zatvorice se) posto ide brzo a nevidi lupanje mu je zagarantovano,., tako samo mu vratite istom mjerom,.,oni nas mi njihh

metod oprobann
nedavno je mene u povratku iz mostara preticao zeleni golf dvicina u tunelu crnaja .kad se poravnao samnom ja sam dodao gas a u suret mu je dolazio kamion hladnjaca ,srecom su mu radile kocnice :lol: :lol: :lol: :lol:
Ova dva komentara, da su i zajebancija, su u najmanju ruku idiotski. :roll:
insomnia78

#1745 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

Čisti poziv na ubistvo s predumišljajem
sorcerer

#1746 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

pa nisam ni sumnjao da ce se javiti moralisti

naravno ja sam idiot jer vozim u svojoj traci 60km/h u tunelu u kojem je ogranicenje 40km/h i papak me pretice u tunelu, gdje je dupla puna linija i naravno da je normalan ,a ja nenormalan i presporo vozim za njegovu ljutu masinu .....
izvinite necu vise tita mi
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
insomnia78

#1747 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by insomnia78 »

Za te stvari ima policija.
sorcerer

#1748 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

takve nikad policija nece zaustaviti niti placaju kazne .to su lokalni papani koji se voze u krugu 10 km neregistrovani vjerovatno...i on mahne lokalnim policajcima i to je to.navedeni papan je izletio iz neke ulicice u jablanici u namjeri da mi oduzme pravo prvenstva u cemu nije uspio,pa se vjerovatno htio osvetit prestizanjem u tunelu kao da mi pokaze da je on nepobjediv s golfom dvicom ...poslije tunela je skrenuo na neku sporednu cestu....
semirsar

#1749 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by semirsar »

sorcerer wrote:takve nikad policija nece zaustaviti niti placaju kazne .to su lokalni papani koji se voze u krugu 10 km neregistrovani vjerovatno...i on mahne lokalnim policajcima i to je to.navedeni papan je izletio iz neke ulicice u jablanici u namjeri da mi oduzme pravo prvenstva u cemu nije uspio,pa se vjerovatno htio osvetit prestizanjem u tunelu kao da mi pokaze da je on nepobjediv s golfom dvicom ...poslije tunela je skrenuo na neku sporednu cestu....
I jesi li sad ponosan i pun sebe, hej ba, nije sala, dokaz'o si sam sebi i drugima da i ti znas biti jos veci papan, bar u nekim situacijama? A sto si pritom mogao ugroziti ne samo sebe i tog lokalpapana, vec mozda i druge koji su se slucajno zadesili u tom tunelu je ipak neki drugi film, ha. Svega bas u ovoj basci...

P.S. Da je papak bio u bilo kom drugom avtu ne bi ti to tako, al' dvicina, mrka kapa, jelde? :mrgreen:
sorcerer

#1750 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Post by sorcerer »

semirsar wrote:[
I jesi li sad ponosan i pun sebe, hej ba, nije sala, dokaz'o si sam sebi i drugima da i ti znas biti jos veci papan, bar u nekim situacijama? A sto si pritom mogao ugroziti ne samo sebe i tog lokalpapana, vec mozda i druge koji su se slucajno zadesili u tom tunelu je ipak neki drugi film, ha. Svega bas u ovoj basci...

P.S. Da je papak bio u bilo kom drugom avtu ne bi ti to tako, al' dvicina, mrka kapa, jelde? :mrgreen:
ponosan sam naravno,jer sam papanu dao lekciju ,usrao se ko foka i mislim da mu nece past na pamet da vise pretice u tunelu . jedini koji je tu ugrozio sebe je papak u dvicini...jer je isao u susret man-u od 10 tona .ne bojim se nikoga,da je bio bilo ko u bilo kojem autu opet cu ponoviti isto i neka sam po tebi papan i idiot. znas koliko me zaboli za tvoje misljenje i slicnih moralista skrivenih iza nickova koji su samo jaki na forumima .meni je dosta vise idiota koji ne postuju propise i kurce se po cesti kao da je samo njihova .
Post Reply