Alhemicarkaa wrote:De ba šafran, nisi ti za našeg kluba, čuj nije peglala čarape

Je li ti to ozbiljno
Ozbiljno, ja sam i čarape peglala, ali evo, to sam prestala prije nekoliko dana.
.
Peglaš li siperke? Ja i to prestala neki dan
Ja neplansko dijete

Pola života mi mama pričala kako me rodila da brat ne bi bio sam, dok mi nije neki dan priznala da me eto neplanski dobila u skoro 40-oj. Brat stariji 10 godina. Pošto nisu imali ženu da me čuva, a u vrtićima nije bilo mjesta, čuvao me brat. Tako sam se tek u dvadesetim riješila autoriteta dosta starijeg brata. Da su me mazili sve troje, jesu

I uvijek se na mene mislilo i o meni brinoul. Samo, ja sam nekako po prirodi dosta samostalna, tako da čitav život sama rješavam svoje probleme. Nažalost, rat nas je dosta poremetio, pa i nismo uspjeli izgraditi odnos kakav smo trebali u godinama koje su meni bile najbitnije. U tom periodu sam nekako naučila da rastem sama. Posljednjih godina se više ja brinem za njih, nego oni za mene, što je valjda i normalno.
Eto Alhemicarka, kad sam morala izvaditi jajnik, mama je pala u tešku depresiju, brat je bio izbezumljen

Meni bilo bitno samo da nalaz bude OK, a to ostalo onako ko usput
Ja zaista planiram nemati više djece od ovog, koliko god to zvučalo bezveze ili sebično ili ovako ili onako... Osim ako mi se ne desi kao i mojoj mami

Uglavnom, iako je rano za priču o tome, ne želim imati dijete koje će sa 30 godina biti sin jedinac, ako me razumijete. Ja imam brata, a odgajana sam kao jedinica