FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- karanana
#1726 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
meni je samo drago da su potencijali i pismeni otjerani sa ovakvih televizija i iz zemlje, jer ako nista, svoj potencijal, pismenost i pamet ce koristiti na boljim mjestima i u korisne svrhe.
a na nama nepismenim ostaje da se divimo ovim autonomasko-velikosrpskim placenicima. sta ces....nekog sudbina pazi a drugi se guse u svojim govnima i govnima ljudi koje velicaju.
a na nama nepismenim ostaje da se divimo ovim autonomasko-velikosrpskim placenicima. sta ces....nekog sudbina pazi a drugi se guse u svojim govnima i govnima ljudi koje velicaju.
- Erzsebet
#1727 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Da, i kad ti čovjek pruži ruku, ti reci neću, draže mi je gušiti se.karanana wrote:meni je samo drago da su potencijali i pismeni otjerani sa ovakvih televizija i iz zemlje, jer ako nista, svoj potencijal, pismenost i pamet ce koristiti na boljim mjestima i u korisne svrhe.
Nisu to velikosrpski plaćenici, takva retorika nije svojstvena meni, to su obični ratni profiteri. Nego, jesi li kupio Senadove transkripte koje je nazvao knjigom i prodavao budalama za 70 eura?
-
StupskaBitanga
#1728 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne može Dodo toliko platiti kao Senadov glavni finansijer
- Erzsebet
#1729 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Pa ne može toliko, ali može dovoljno da mu se ovaj naguzi.StupskaBitanga wrote:ne može Dodo toliko platiti kao Senadov glavni finansijer
-
StupskaBitanga
#1730 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
malo Senadove glavne zabave i biće taman, nije sve u novcu vjerujteErzsebet wrote:Pa ne može toliko, ali može dovoljno da mu se ovaj naguzi.StupskaBitanga wrote:ne može Dodo toliko platiti kao Senadov glavni finansijer
- lijan
-
FreakyStyley
#1732 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
...a to je ?StupskaBitanga wrote:ne može Dodo toliko platiti kao Senadov glavni finansijer
- lijan
-
brucos7
#1734 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Senadu svaka cast na intervju sa D. Hadzicom. Nekoliko puta je maherski argumentovano unezgodio Lagumdzijinog poltrona. respect!
- karanana
#1735 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma senad radi najbolje intervijue. Otvoreno, bez nekih suzdrzavanja. Bas kao u kafani ili negdje neformalno. A to je meni bas dobro.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1736 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Večeras dobri prilozi, gosti sve.... ALI, opet prilog one žene što je forsira... ono je katastrofa od neusmenosti jednog "novanara". Neki prilog o nekom muškom striptrizu iz Beograda, dikcija, naglasci, sve... takav ODRON da sam mislila da se za***va na momente. Bože, ne može ono raditi na Tv, ali nikako. Ne znam šta je Senadu sa takvim saradnicima. Sve što on dobro uradi, ova uprska..
- Damir_5
#1737 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne kontam, ono izgled trebe je sasvim OK, sta bi ti jos od nje? Da sam ja na mjestu Hadzifejzovica i ja bih je forsirao.KatarinaKosaca wrote:Večeras dobri prilozi, gosti sve.... ALI, opet prilog one žene što je forsira... ono je katastrofa od neusmenosti jednog "novanara". Neki prilog o nekom muškom striptrizu iz Beograda, dikcija, naglasci, sve... takav ODRON da sam mislila da se za***va na momente. Bože, ne može ono raditi na Tv, ali nikako. Ne znam šta je Senadu sa takvim saradnicima. Sve što on dobro uradi, ova uprska..
- lijan
- KatarinaKosaca
#1739 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ne radi se o izgledu, nego o dikciji i naglasku.. To je tako loše, da sam u jednom momentu pomislila da se zeza. I to je za novinara koji nije isključivo u pisanim medijima nedopustivo. A to kako žene nazivaš, tebi na obraz.Damir_5 wrote:e kontam, ono izgled trebe je sasvim OK, sta bi ti jos od nje? Da sam ja na mjestu Hadzifejzovica i ja bih je forsirao.
- KatarinaKosaca
#1740 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
I meni. Postavi najneugodnija pitanja, super to radi. Zato i jeste šteta što su mu saradnici tako loši.karanana wrote:Ma senad radi najbolje intervijue. Otvoreno, bez nekih suzdrzavanja. Bas kao u kafani ili negdje neformalno. A to je meni bas dobro.
-
StupskaBitanga
#1741 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ljudi oko njega kojima vjeruje prave greške i pada pod uticaj njih. Valjda ste i primijetili da se postava voditelja/novinara mjenja a taj podatak vam sve govori
- KatarinaKosaca
#1742 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ja prije mislim da je u pitanju lova. TV je skup projekat, RAK pije krv koliko uzima da radi ništa (samo zagorčava život medijima, ali uvijek je samo lova u pitanju, jer ih preko nekoliko tamo vegetira od doznaka medija), snimanje, struja, marketing je slab i još slabije naplativ, država uzima svoje, tako da, vjerujem, da je financisjki privatnim tv kućama zaista teško opstajati. Ipak, u konkretnom slučaju, bolje je uzeti talentiranog studenta da zna izgovarati riječi pravilno bez čudnih naglasaka, nego ovo što imamo priliku vidjeti i što natjera da se uzme daljinski.StupskaBitanga wrote:Ljudi oko njega kojima vjeruje prave greške i pada pod uticaj njih. Valjda ste i primijetili da se postava voditelja/novinara mjenja a taj podatak vam sve govori
-
Nero Histrion
#1743 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
A Vi se bas uhvatili ove mlade novinarke? Mogu li Vas upitati kakvo to Vi iskustvo imate pred TV kamerama? Pratim od pocetka ovu TV, ocigledno je da se sa mladim novinarima radi u svakom pogledu. Znam o cemu govorim, vjerujte mi, jezik je moja uza specijalnost. Eto, nemojte se sada uvrijediti, ali i sami ste napravili greske tipa "lapsus calami" ili jos bolje "lapsus clavis". Nekada sam radio u medijima i znam sta je dobra dikcija. Djevojka na koju ste se okomili ima vrlo prijatan glas, ne guta vokale, a to sto se omaklo mozda je " lapsus linguae", pa to se i dugogodisnjim voditeljima desi. Treba dati podrsku ovim mladim ljudima, a ne popljuvati ih u startu. Kakvi smo to mi ljudi? Lako je kriti se iza "anonimnih imena" po forumima i davati misljenje o svemu i svacemu. Svaka cast Senadu sto je dao sansu mladoj ekipi. Mogao bih ja jos na temu jezika ... nisam primijetio da tamo neko ima problema sa frikativima i afrikatima, a akcenat u rijeci "Beogradjanke" mozda je bio i namjeran, s obzirom na to da je proslava 8. marta sa muskim striptizetama izgledala potpuno groteskno.KatarinaKosaca wrote:Večeras dobri prilozi, gosti sve.... ALI, opet prilog one žene što je forsira... ono je katastrofa od neusmenosti jednog "novanara". Neki prilog o nekom muškom striptrizu iz Beograda, dikcija, naglasci, sve... takav ODRON da sam mislila da se za***va na momente. Bože, ne može ono raditi na Tv, ali nikako. Ne znam šta je Senadu sa takvim saradnicima. Sve što on dobro uradi, ova uprska..
Mozda preferirate ovakvu vrstu govora?
http://youtu.be/HJIyebpTpj4
...ili ovakvu?
http://youtu.be/wmcUiROL2To
Ma dajete, molim Vas ... pa ovi na Face TV su 100 % urbana televizija.
Da li je iko primijetio mladu novinarku koja je razgovarala sa gospodinom Mesicem? Izuzetno profesionalno obavljen intervju, a ona divno izgleda. Respect, please!
Last edited by Nero Histrion on 12/03/2013 20:37, edited 3 times in total.
- KatarinaKosaca
#1744 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Naravno da mogu napraviti i napravim grešku. Bilo u tipkanju, bilo gramatičku. Ovo je forum, ovo nije moj profesionalni angažman, nisam posvećena. Ne gutati vokale nije = imati dobru dikciju. I to ta žena definitivno nema. A koje ja imam iskustvo, potpuno nerelavantno. Ovdje ljudi pričaju (na forumu) i o životu na drugim planetama, pa nemaju iskustvo. Ja sam, možete pročitati, od početka dala podršku ovoj Tv, pratim, gledam i baš zato mi je žao što je naš najbolji novinar izabrao tako lošu saradnicu. Nije nikakvo okomljavanje na nju, niti za to imam razloga, ali jeste razlog da uvijek uzmem daljinski. Ako su naglasci u prilogu o stip tizu bili namjerno tako napravljeni.. onda se izvinjavam, mada mislim da često ima takve "namjerne" istupe.Nero Histrion wrote:A Vi se bas uhvatili ove mlade novinarke? Mogu li Vas upitati kakvo to Vi iskustvo imate pred TV kamerama? Pratim od pocetka ovu TV, ocigledno je da se sa mladim novinarima radi u svakom pogledu. Znam o cemu govorim, vjerujte mi, jezik je moja uza specijalnost. Eto, nemojte se sada uvrijediti, ali i sami ste napravili greske tipa "lapsus calami" ili jos bolje "lapsus clavis". Nekada sam radio u medijima i znam sta je dobra dikcija. Djevojka na koju ste se okomili ima vrlo prijatan glas, ne guta vokale, a to sto se omaklo mozda je " lapsus lingvae", pa to se i dugogodisnjim voditeljima desi. Treba dati podrsku ovim mladim ljudima, a ne popljuvati ih u startu. Kakvi smo to mi ljudi? Lako je kriti se iza anonimnih imena po forumima i davati misljenje o svemu i svacemu. Svaka cast Senadu sto je dao sansu mladoj ekipi. Mogao bih ja jos na temu jezika ... nisam primijetio da tamo neko ima problema sa frikativima i afrikatima, a akcenat u rijeci "Beogradjanke" mozda je bio i namjeran, s obzirom na to da je proslave 8. marta sa muskim strizetama izgledala potpuno groteskno.
Pogledaću drugi put, sad nemam vremena, fakat.Nero Histrion wrote:Mozda preferirate ovakvu vrstu govora?
http://youtu.be/HJIyebpTpj4
...ili ovakvu?
http://youtu.be/wmcUiROL2To
Gdje sam napisala da nije? Urbana Tv, utoliko žena o kojoj govorim potpuno iskače iz tog imidža. Što ne znači da vremenom ne može naučiti i dikciju i pravilan naglasak.Nero Histrion wrote: Ma dajete, molim Vas ... pa ovi na Face TV su 100 % urbana televizija.
Nije loše to uradila. Slažem se. Vidi se da nedostaje malo prakse, ali za mladog novinara, dobro.Nero Histrion wrote:Da li je iko primijetio mladu novinarku koja je razgovarala sa gospodinom Mesicem? Izuzetno profesionalno obavljen intervju, a ona divno izgleda. Respect, please!
-
StupskaBitanga
#1745 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
e bravoJa prije mislim da je u pitanju lova. TV je skup projekat
Ovdje treba i da počne i da završi sva priča oko ovoga. Bez obizra ko i u kojoj mjeri kapa Senadu H. nije moguće napraviti televiziju u BiH samo na osnovu imena i prezimena odnosno imidža koji Senad ima radeći u medijima preko 20 godina. Ekonomska računica oko 100 eura za godišnju pretplatu putem satelita je aspurdna jer sav patriotizam naše dijaspore pada u vodu kada im se traži novac a ako ćemo i najrealnije mnogo naše dijaspore će prije uzeti pink paket koji je jeftiniji i dobije se ja mislim oko 15 kanala.
TV tržište u BiH je prezasićeno i ovdje konačno mora doći do dobrog čišćenja jer situacija je postala totalno smiješna a nažalost i tužna jer se vrši totalna degradacija profesije
- opa22
#1746 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
- karanana
#1747 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
dobar vehabija.
je li tako?
je li tako?
- opa22
#1748 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
ne znam, tek sam prebacio... pogledam reprizu, pa kazem je li mislim da je dobar ili loš 
- karanana
#1749 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
pa mora da je dobar kad ima 4 zene u kuci.
"je li tako?"
"je li tako?"
- opa22
#1750 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
hahaha sto se tice zena i klinaca nema mu ravnog....4 hanume i 16klinaca....alal vera