Forumasi zaposljavaju

Ekonomija, biznis, dionice, posao, (ne)zaposlenost...

Moderator: anex

Post Reply
DenyFilozof

#1726 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by DenyFilozof »

Pozuri_Polako wrote:
DenyFilozof wrote:Momak 22 godine, traži posao bilo kakav, znanje Engleskog 10/10, informatika 10/10, Njemački 6/10, položen certifikat turističkog vodiča, završena Turistička škola, smjer Turistčki tehničar, iskustvo u terenskoj prodaji, izražene vještine pregovaranje i prodaje, isto tako audio/video produkcija je na zavidnom nivou :)
Da li bi se ženio? :-D

Još malo :D
Dzole_SSS

#1727 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Dzole_SSS »

DenyFilozof wrote:
Pozuri_Polako wrote:
DenyFilozof wrote:Momak 22 godine, traži posao bilo kakav, znanje Engleskog 10/10, informatika 10/10, Njemački 6/10, položen certifikat turističkog vodiča, završena Turistička škola, smjer Turistčki tehničar, iskustvo u terenskoj prodaji, izražene vještine pregovaranje i prodaje, isto tako audio/video produkcija je na zavidnom nivou :)

Ako znas programirati (mislim na IT struku), a kako vidim poznajes jezike, onda furaj vani odmah.
romp

#1728 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by romp »

konkurs za Odgajatelj/ice predskolske djece

Firma romp iz frankfurta trazi odgajatelj/ice za djecije vrtice kojima je sjediste u Frankfurtu i Wiesbaden (Hessen).

Potrebno nam je dvadeset (20) kandidata.

Uz neogranicen radni odnos dajemo mogucnos nostrifikacije u opisanoj struci i neogranicen boravak u njemackoj.

Kandidati koji su zainteesovani i ispunjavaju zahtjeve konkurasa mogu se prijavit na radna mjesta preko
Mail:

[email protected]
[email protected]

Ili na broj telefona:
Home: +49 (0)69 66 105 105
Fax: +49 (0)69 66 105 106
Mobil: + 49 (0) 172 3936040

https://www.facebook.com/pages/ROMP/863021410407076

Zu prijau na oglas dostavite nam:
• CV na njemackom ili engleskom jeziku
• kopije skolovanja svih godina
• kopiju o zavrsenoj praksi
• kopijom drzvne diplome i strucnog ispita
• detaljnu radnu biografiju sa referencama
• B1 certifikat (Goethe ili Ösd)
• Kopija pasosa
Broj pozicija: 20

U slučaju da kandidat ne bude izabran dokumenta se ne vraćaju.

Kandidati koji uđu u uži izbor biće pozvani na razgovor. Ostale prijave neće se dalje razmatrati u postupku prijema, a kandidati o tome neće biti posebno obaviješteni.
brown.sugar

#1729 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by brown.sugar »

Ned071

#1730 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ned071 »

Pozuri_Polako

#1731 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Pozuri_Polako »

DenyFilozof wrote:
Pozuri_Polako wrote:

:-D :-D Furaj vani! Kako kaže Svetlana Cenić u ovoj državi još uvijek žive 3 vrste ljudi: vlada (političari zajedno sa uhljebljenim porodicama), optimiste i budale! :-D
Sve su prilike da sam ovo treće. :/
DenyFilozof

#1732 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by DenyFilozof »

:-D :-D Furaj vani! Kako kaže Svetlana Cenić u ovoj državi još uvijek žive 3 vrste ljudi: vlada (političari zajedno sa uhljebljenim porodicama), optimiste i budale! :-D
Neću vani, tu sam se rodio tu ću se i snaći :) :bih:
[Emma]

#1733 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by [Emma] »

Pozuri_Polako wrote: :-D :-D Furaj vani! Kako kaže Svetlana Cenić u ovoj državi još uvijek žive 3 vrste ljudi: vlada (političari zajedno sa uhljebljenim porodicama), optimiste i budale! :-D
Kako otići vani? Ja bih išla sutra odmah :D
Android Knego

#1734 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Android Knego »

DenyFilozof wrote:
Neću vani, tu sam se rodio tu ću se i snaći :) :bih:
tu sam se rodio, tu me cijene... :D
dzasmill

#1735 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by dzasmill »

Tesko je naci dobar i siguran posao, danas preduzeca nicu kao gljive, ali se isto tako brzo i zatvaraju.
Sigurnosti skoro pa nema niti u ijednoj firmi, zalosno...
Treba se boriti i traziti posao, ali isto tako treba se ukljuciti i zaraditi nesto i honorarno da bi se opstajalo u ovoj nasoj zemlji
veeky

#1736 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by veeky »

Da li je neko u zadnje vrijeme izlazio na testiranja za radna mjesta drzavnih sluzbenika preko Agencije za drzavnu sluzbu BiH.
Zanima me kako izgleda test, jer koliko vidim dobije se zadatak i ne govore ti literaturu iz koje se treba spremati
Dino_noDi

#1737 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Dino_noDi »

Vidim oglas na posao.ba veritas u rajlovcu trazi dosta saradnika pa me zanima ima li fajde se prijavljivat iskustva kakav je ambijet isplata napredovanje? hvala
mirsek

#1738 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mirsek »

Dino_noDi wrote:Vidim oglas na posao.ba veritas u rajlovcu trazi dosta saradnika pa me zanima ima li fajde se prijavljivat iskustva kakav je ambijet isplata napredovanje? hvala
Pa posto se radi o njemackoj firmi i vodi je direktor stranac tj. covjek iz Njemacke vjerovatno je ambijent natprosjecan kao i plate.
I ja cu da se prijavim na neke pozicije.
vjesticanametli

#1739 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by vjesticanametli »

Nije bas tako ali idi i vidi......Sretno
mirsek

#1740 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by mirsek »

vjesticanametli wrote:Nije bas tako ali idi i vidi......Sretno
Pa daj nam vise informacija ako ih znas. :bih:
celava_dlaka

#1741 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by celava_dlaka »

naletih na fb

Danas dok sam radio na Carsiji u objekat mi je usao covjek (50-ak godina),pristojno se pozdravio i pitao me da li imam neki posao za njega.Kaze da dolazi iz nekog sela kod Breze i da bi radio bilo sta za minimalnu dnevnicu,da je kod kuce ostavio gladnu zenu i dvoje male djece i da vec 3 noci spava na zeljeznickoj stanici a preko dana ocajnicki trazi da zaradi kako kaze ''koju marku'' ali ne uspijeva.Neko ga je poslao da na Carsiji gdje se jutrom okupljaju fizicki radnici koji cekaju da ih neko povede da rade na dnevnicu.Otisao je i na komad kartona napisao "RADIM CIJELI DAN ZA 15 KM" ovi ljudi koji su tu standardni su ga prebili i otjerali.Kaze da mu je neki taksist spasio zivu glavu.Rekao sam mu da mi da br telefona pa cu mu javit u toku dana dok mu nadjem neki poslic,kanu mu suza ljuta.Od suza i od stida mi je jedva izgovorio da je,prije nego sto je krenuo u Sarajevo,u granapu kod komsije uzeo na veresiju vrecu brasna i litar ulja i da je u zalog ostavio telefon i da ce biti nedostupan dok ne izmiri dug u granapu.Ljudi moji,neko ce ostati ravnodusan na ovu pricu a neko nece,al uglavnom da je bilo ko od vas dozivio ono sto sam ja vjerujte dusa bi vas boljela isto kao i mene sto boli.Moj kolega i ja smo skupili nesto novca da barem izmiri dug,da moze biti dostupan na telefon i da ode do kuce da nesto odnese djeci.Zapisao sam mu na papir svoj br telefona i obecao da cu mu za par dana pokusati naci da nesto zaradi.Kaze da ne trazi puno,minimalnu dnevnicu,tek da do septembra moze djeci osnovcima obezbijedit knjige i da nisu gladni.Vas molim da mi se u inbox javite ako imate bilo kakvu ideju,covjeku ocajnicki treba pomoc.Znaci ako poznajete nekoga kome treba fizicki radnik molim vas da se javite Allah vas nagradio...

https://www.facebook.com/nauar.fazlibas ... 40?fref=nf
Last edited by celava_dlaka on 06/08/2015 17:46, edited 1 time in total.
JanuaryJones

#1742 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by JanuaryJones »

celava_dlaka wrote:Danas dok sam radio na Carsiji u objekat mi je usao covjek (50-ak godina),pristojno se pozdravio i pitao me da li imam neki posao za njega.Kaze da dolazi iz nekog sela kod Breze i da bi radio bilo sta za minimalnu dnevnicu,da je kod kuce ostavio gladnu zenu i dvoje male djece i da vec 3 noci spava na zeljeznickoj stanici a preko dana ocajnicki trazi da zaradi kako kaze ''koju marku'' ali ne uspijeva.Neko ga je poslao da na Carsiji gdje se jutrom okupljaju fizicki radnici koji cekaju da ih neko povede da rade na dnevnicu.Otisao je i na komad kartona napisao "RADIM CIJELI DAN ZA 15 KM" ovi ljudi koji su tu standardni su ga prebili i otjerali.Kaze da mu je neki taksist spasio zivu glavu.Rekao sam mu da mi da br telefona pa cu mu javit u toku dana dok mu nadjem neki poslic,kanu mu suza ljuta.Od suza i od stida mi je jedva izgovorio da je,prije nego sto je krenuo u Sarajevo,u granapu kod komsije uzeo na veresiju vrecu brasna i litar ulja i da je u zalog ostavio telefon i da ce biti nedostupan dok ne izmiri dug u granapu.Ljudi moji,neko ce ostati ravnodusan na ovu pricu a neko nece,al uglavnom da je bilo ko od vas dozivio ono sto sam ja vjerujte dusa bi vas boljela isto kao i mene sto boli.Moj kolega i ja smo skupili nesto novca da barem izmiri dug,da moze biti dostupan na telefon i da ode do kuce da nesto odnese djeci.Zapisao sam mu na papir svoj br telefona i obecao da cu mu za par dana pokusati naci da nesto zaradi.Kaze da ne trazi puno,minimalnu dnevnicu,tek da do septembra moze djeci osnovcima obezbijedit knjige i da nisu gladni.Vas molim da mi se u inbox javite ako imate bilo kakvu ideju,covjeku ocajnicki treba pomoc.Znaci ako poznajete nekoga kome treba fizicki radnik molim vas da se javite Allah vas nagradio...

Prelistaj Avaz male oglase, pogotovo od utorka, i pod posao pogledaj ima li ko da nudi fizički posao.
Zokipfc

#1743 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Zokipfc »

celava_dlaka wrote:Danas dok sam radio na Carsiji u objekat mi je usao covjek (50-ak godina),pristojno se pozdravio i pitao me da li imam neki posao za njega.Kaze da dolazi iz nekog sela kod Breze i da bi radio bilo sta za minimalnu dnevnicu,da je kod kuce ostavio gladnu zenu i dvoje male djece i da vec 3 noci spava na zeljeznickoj stanici a preko dana ocajnicki trazi da zaradi kako kaze ''koju marku'' ali ne uspijeva.Neko ga je poslao da na Carsiji gdje se jutrom okupljaju fizicki radnici koji cekaju da ih neko povede da rade na dnevnicu.Otisao je i na komad kartona napisao "RADIM CIJELI DAN ZA 15 KM" ovi ljudi koji su tu standardni su ga prebili i otjerali.Kaze da mu je neki taksist spasio zivu glavu.Rekao sam mu da mi da br telefona pa cu mu javit u toku dana dok mu nadjem neki poslic,kanu mu suza ljuta.Od suza i od stida mi je jedva izgovorio da je,prije nego sto je krenuo u Sarajevo,u granapu kod komsije uzeo na veresiju vrecu brasna i litar ulja i da je u zalog ostavio telefon i da ce biti nedostupan dok ne izmiri dug u granapu.Ljudi moji,neko ce ostati ravnodusan na ovu pricu a neko nece,al uglavnom da je bilo ko od vas dozivio ono sto sam ja vjerujte dusa bi vas boljela isto kao i mene sto boli.Moj kolega i ja smo skupili nesto novca da barem izmiri dug,da moze biti dostupan na telefon i da ode do kuce da nesto odnese djeci.Zapisao sam mu na papir svoj br telefona i obecao da cu mu za par dana pokusati naci da nesto zaradi.Kaze da ne trazi puno,minimalnu dnevnicu,tek da do septembra moze djeci osnovcima obezbijedit knjige i da nisu gladni.Vas molim da mi se u inbox javite ako imate bilo kakvu ideju,covjeku ocajnicki treba pomoc.Znaci ako poznajete nekoga kome treba fizicki radnik molim vas da se javite Allah vas nagradio...

Veliki covjece :thumbup:
madesa

#1744 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by madesa »

e tuge , nadam se da ste mu sta nasli :(
JanuaryJones

#1745 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by JanuaryJones »

@celava_dlaka
Imaš danas u Avazu:
Potrebno više radnika za rad u šumi
061 555 597
Ana Maria

#1746 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by Ana Maria »

:arrow:
Last edited by Ana Maria on 10/08/2015 16:11, edited 1 time in total.
JanuaryJones

#1748 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by JanuaryJones »

Cuspis Group - Konkurs za pripravnike/volontere
Cuspis Group poziva sve zainteresirane studente da se jave na konkurs za pripravnika/volontera i to na sljedećim pozicijama:

Asistent za odnose s medijima i održavanje društvenih mreža:

Kontaktiranje medija
Pisanje priopćenja/izvješća
Praćenje objava
Ažuriranje i praćenje web i Facebook stranice
Svakodnevno postavljanje novih informacija o sajmu
Svakodnevna komunikacija s fanovima
Pravovremeno postavljenje fotogalerije i teksta za vrijeme trajanja sajma te po završetku
Pisanje izvještaja po završetku sajma
Slanje zahvale svim medijskim partnerima

Asistent za izradu i realizaciju festivalskog dijela programa:

Kontaktiranje škola/vrtića za nastupe u oficijelnom dijelu festivalskog programa sajma
Izrada festivalskog programa
Izrada scenarija
Realizacija programa za vrijeme trajanja sajma
Pisanje izvještaja po završenom sajmu
Slanje zahvalnica učesnicima u programu

Uslovi:

- Student fakulteta sljedećih smjerova: žurnalistika, političke nauke, komunikologija, ekonomija, menadžment, pravo ili drugih ukoliko kandidat zadovoljava uslove

- posjedovanje vozačke dozvole – B kategorija i svakodnevno iskustvo u vožnji prednost

- iskustvo na istom ili sličnim poslovima prednost

Traže se: izražene organizacijske vještine, fleksibilnost, sposobnost obavljanja paralelnih zadataka, sposobnost rada pod pritiskom i promjenama prioriteta radnih zadataka, naglašena radna etika i odgovorno raspolaganje povjerljivim informacijama, izvrsne komunikacijske vještine, profesionalni pismenost, poznavanje poslovnog bontona i izvrsno vladanje engleskim jezikom (u usmenoj i pismenoj formi).

Mjesto obavljanja posla: Sarajevo.

Prijave za posao poslati putem e-mail adrese:

[email protected]

najkasnije do 31.8.2015. Prilikom prijave u subject maila obavezno navesti: Ime i prezime – mjesto za koje se prijavljujete. U attachmentu maila staviti svoj CV i evenutalno druge priloge. Svi prilozi maila moraju biti u PDF formatu.
armminn

#1749 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by armminn »

ima li kakvog posla za fizioterapeute.... :roll: :roll:
wickerman

#1750 Re: Forumasi zaposljavaju

Post by wickerman »

Zna li neko gdje je izasao "Javni konkurs za izbor i nominovanje za imenovanje članova nadzornih odbora u privrednim društvima sa učešćem državnog kapitala u kojima nadležnosti Federacije BiH vrši federalna Vlada"?
Pise 5. august, ali ja na internetu nisam naso, bio sam gledao i na stranici Ministarstva energije i rudarstva FBiH.
Post Reply