Čuj izbija frustracijawebby-x wrote:Možeš to ponavljati, ali frustracija izbija iz svakog posta.hercegovac_pravi wrote:Bola kakva frustracija? Premalo vas je da biste bilo kog frustrirali. Mene ponajmanje.
![]()
Mostar jeste centar hrvatskog naroda u BiH.hercegovac_pravi wrote: Zašto vas toliko frustrira činjenica da Mostar nikad neće biti "stoni" grad a da je šuplja o ekonmoskoj "dominaciji" najgluplja utjeha za naivne ?
što tebi znači "stolni" to ne znam.
![]()
Ja Rome nikada nisam spomenuo, a ti "škutore" u svakoj poruci.hercegovac_pravi wrote:Čuj ljubomoran na škuce ?
Što si ti ljubomoran na Rome sa Bišća polja?
![]()
Pa prijavi policiji imena tih "škutora".hercegovac_pravi wrote:A škuce imaju veze sa Mc-om jer su oni ti koji ga reketiraju.
Kazneno je djelo ako znaš nešto, a ne prijaviš.
"Stoni" meni naravno ne znači ništa ali očigledno vama znači jer se za njeg borite već 20 godina..a njeg nema pa nema..čak šta više svaki dan je sve dalje i dalje..
A Mostar je centar Bošnjačkog naroda Hercegovine i nikakav "stoni" grad. Što to prije shvatite lakše će vam se biti spakovati
Naravno da ću pominjati škuce jer sve zlo koje je zadesilo Mostar u zadnjih 20 godina je prouzrokovano upravo tim škutorima. To bi ti bilo isto ko da neko kaže da su Bošnjaci "frustrirani" Srbima jer pominju genocid u Srebrenici..dakle veoma plitak pristup problematici
Pa bola vidiš li da je već prijavljeno? Možda bi ti bilo korisno da pročitaš novinski članak pa da se tek onda upustiš u diskusiju o njemu .