almirony wrote:Pitarrr82 wrote:Ti poranio pravo, ja bih do 00:30 popio i pojeo mezu
![]()
tajna je u dobrom zagrijavanju
Ja mislio i odspavati mozda sat, dva dok ne pocnu
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
almirony wrote:Pitarrr82 wrote:Ti poranio pravo, ja bih do 00:30 popio i pojeo mezu
![]()
tajna je u dobrom zagrijavanju
ne znam kakvo je to pitanje, budući da sam Steelers kao i tiPitarrr82 wrote:@almirony
P.S. Za koga navijas?
almirony wrote:ne znam kakvo je to pitanje, budući da sam Steelers kao i tiPitarrr82 wrote:@almirony
P.S. Za koga navijas?![]()
uvijek protiv Ravensa
Admir_1984 wrote:poceo gledati, vidio prvi TD, zaspao, probudio se kad onaj diže trofej i et taman
NFC ce beton biti, bit ce tu i Saintsi kojima se vraca trener , Atlanta standardno nevjerujem da Carolina moze ista ako ne dovedu nekog. Dakle bice tu dobrih 7-8 timova koji su bare-bare , AFC patriots, broncos i steelers , nevjerujem da ce ravens ista postici malo ce biti u soku nakon osvajanja i penzije ray lewisaRas Al Ghul wrote:Najbolji Super Bowl što sam gledao do sada, šteta navijao sam za Ninerse radi mog omiljenog igrača Randy Mossa, ali opet ostade kratak, čestitke Ravensima na zasluženoj pobjedi i oproštaju Velikog Raya kako mu i dolikuje na vrhu!Luda utakmica, Ravensi imali kontrolu do nestanka struje
, poslije toga dominacija Ninersa, i malo je nedostajalo do potpunog preokreta ali ipak 22 poena je bilo izgleda previše za dostići!Flacco izdominirao čitav playoff, 11 TD pasova bez INT-a
, i sinoć kad je trebalo vodio je ekipu do potrebnih yardi, lik je mrtav-hladan u clutch situacijama, dobija novi ugovor od 100 miliona sigurno!S druge strane boljka Ninersa kroz playoff se nastavlja prvo poluvrijeme nemaju pojma i prime previše poena, i onda moraju u drugom poluvremenu stizati prednost, ovaj put nije uspjelo!Valja sad čekati 7 mjeseci
, do nove sezone!Mislim da će biti klanje u NFC-u, Seattle, Washington, Green Bay, Chicago, Ninersi, Giantsi i očekivati od Caroline da se probudi sa Newtonom jer će se sigurno pojačati pogotovo u odbrani!S druge strane AFC će biti nezanimljiv opet dominirat će Patriotsi sa zdravim Gronkom, Broncosi i Ravensi mada im odbrana ima dosta kuka na plećima, pa ćemo vidjeti, možda se uključe i Coltsi imaju Lucka i najbolji free cap u čitavoj ligi pa se očekuju pojačanja i naravno Texansi ali mislim da konkurencija nije ni upola jaka kao u NFC-u!
i da Beyonce![]()