NFL all about

Rukomet, tenis, odbojka, atletika, vaterpolo,...

Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Pitarrr82

#1726 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:
Pitarrr82 wrote:Ti poranio pravo :-D , ja bih do 00:30 popio i pojeo mezu :mrgreen:
:-D :-D tajna je u dobrom zagrijavanju :thumbup:

Ja mislio i odspavati mozda sat, dva dok ne pocnu :lol: :lol:
Pitarrr82

#1727 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

@almirony

P.S. Za koga navijas? :razz:
almirony

#1728 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

Pitarrr82 wrote:@almirony

ne znam kakvo je to pitanje, budući da sam Steelers kao i ti :D :D uvijek protiv Ravensa :dance:
Pitarrr82

#1729 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

almirony wrote:
Pitarrr82 wrote:@almirony

ne znam kakvo je to pitanje, budući da sam Steelers kao i ti :D :D uvijek protiv Ravensa :dance:

Samo te provjeravam :skoljka:, najgore je sto je nekako imam osjecaj iskustvo na njihovoj strani... Idem vidjeti sta kazu na ESPN-u :)
almirony

#1730 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

Ovo je repriza emisija od danas poslijepodne, pregledao sam ih, tona analiza. Ja imam osjecaj da ce ih SF poderati.
slikarr

#1731 Re: NFL Balkan

Post by slikarr »

evo ugleda postavili na www.netraja.net pod sports. presno s arenasport1 veceras.
Rob_Atl

#1732 Re: NFL Balkan

Post by Rob_Atl »

Samo cu da gledam zbog reklama, da vidim sta su spremili ove godine , i beyonce :D :dance:
Mustang1

#1733 Re: NFL Balkan

Post by Mustang1 »

Ima li gdje da se gleda sa reklamama .. To je car jebo ovo na espn.u ovom europskom nema reklama nema niceg :D Kako ide sopcast ono nesto moze u HD.u sta ja znam .. Kako cu to nastimati :D
Mustang1

#1734 Re: NFL Balkan

Post by Mustang1 »

Nasao sam ali sad je pitanje jel ovo americki espn ili je ovo europsko sranje :D

EDIT: Jebala me reklama sta ova Bar Rafaeli uradi :( Nadam se da je montaza :D
Mustang1

#1735 Re: NFL Balkan

Post by Mustang1 »

Jel to niko ne gleda ? :D :oops: Zanimljiviji nestanak struje od super bowla :D
almirony

#1736 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

neko ukr'o ulje iz trafo stanice :lol:
Mustang1

#1737 Re: NFL Balkan

Post by Mustang1 »

Bosnjo neki krao bakar :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovo je smijesno .. Citam na espn.u sta ameri pisu .. Sutra nigdje nece ni pisati rezultat :D A sta ce tek biti ako SF okrene :lol: :lol: :lol: :lol:
MaroonBrigade

#1738 Re: NFL Balkan

Post by MaroonBrigade »

iiideeeeeemooooo :dance:
Mustang1

#1739 Re: NFL Balkan

Post by Mustang1 »

Joj jest ova droga dobra .. Hajmooooooooooooo okrenuti :D
almirony

#1740 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

evo ih na jedan posjed :dance:
Mustang1

#1741 Re: NFL Balkan

Post by Mustang1 »

Eh hajmo sad jos malo pa nestalo :D 2 posjeda :D Fali im poen :oops:

Maloprije ako je neko gledo reklama za Axe najjaca :D :oops:
Rob_Atl

#1742 Re: NFL Balkan

Post by Rob_Atl »

Nisu im reklame bile bog zna nesto, meni je dobra bila ona go dady gdje se zvalje :lol: . Jbt zamal' da se vrate al ne moze svaki put, Ravensi zasluzeno i drago mi je zbog ray lewisa nek se oprosti sa pobjedom
almirony

#1743 Re: NFL Balkan

Post by almirony »

Mogli su suditi mirne duse pass interference na Crabtree-u, ali to ni u kom slucaju ne umanjuje zasluzenu pobjedu meni mrskih Ravensa, izdrzali su na 5 yardi i time dobili utakmicu. Dobra tekma, SF opet spavaju i sporo ulaze u tekmu, to im se ovaj put obilo o glavu i to kad je najvaznije. Kvalitetniji su od Ravensa i vjerovatno bi ih od 10 tekmi dobili 6-7, ali to vec spada u "sta bi bilo kad bi bilo", zato i jeste Superbowl jedna tekma. MIslim da je tekmu dobila OL Ravensa, to je bio kljuc utakmice. Flaccu je trebalo samo stvoriti prostora i vremena, a toga je imao napretek, nigdje pass rusha ni blitza, osim u kriticnim situacijama kad su se odlucivali na blitz.

Cekamo sljedecu sezonu.
Ras Al Ghul

#1744 Re: NFL Balkan

Post by Ras Al Ghul »

Najbolji Super Bowl što sam gledao do sada, šteta navijao sam za Ninerse radi mog omiljenog igrača Randy Mossa, ali opet ostade kratak :x , čestitke Ravensima na zasluženoj pobjedi i oproštaju Velikog Raya kako mu i dolikuje na vrhu!Luda utakmica, Ravensi imali kontrolu do nestanka struje :lol: , poslije toga dominacija Ninersa, i malo je nedostajalo do potpunog preokreta ali ipak 22 poena je bilo izgleda previše za dostići!Flacco izdominirao čitav playoff, 11 TD pasova bez INT-a :shock: , i sinoć kad je trebalo vodio je ekipu do potrebnih yardi, lik je mrtav-hladan u clutch situacijama, dobija novi ugovor od 100 miliona sigurno!S druge strane boljka Ninersa kroz playoff se nastavlja prvo poluvrijeme nemaju pojma i prime previše poena, i onda moraju u drugom poluvremenu stizati prednost, ovaj put nije uspjelo!Valja sad čekati 7 mjeseci :shock: , do nove sezone!Mislim da će biti klanje u NFC-u, Seattle, Washington, Green Bay, Chicago, Ninersi, Giantsi i očekivati od Caroline da se probudi sa Newtonom jer će se sigurno pojačati pogotovo u odbrani!S druge strane AFC će biti nezanimljiv opet dominirat će Patriotsi sa zdravim Gronkom, Broncosi i Ravensi mada im odbrana ima dosta kuka na plećima, pa ćemo vidjeti, možda se uključe i Coltsi imaju Lucka i najbolji free cap u čitavoj ligi pa se očekuju pojačanja i naravno Texansi ali mislim da konkurencija nije ni upola jaka kao u NFC-u!

i da Beyonce :shock: :dance:
Animal

#1745 Re: NFL Balkan

Post by Animal »

Sinoćna taktika, lezi u 21h, produbi se u 00:15h :) je upalila, tako da se moglo uzivati u cijeloj utakmici..

Steta za ninerse.. Mislim da su igrali u nekom grcu, pogotovo napad.. Nije bilo one raznovrstnosti u njihovoj igri i prelako su ispustali mogucnosti za poene.. I nakon prvog pol. mislio sam da nijanse odlucuju, i tako se ispostavilo poslije prekida..

Generalno, mislim da zbog sistema takmicenja u Play off-u NFL-a cesto losije ekipe prodju - odluce neki momenti, jedno trcanje, dodavanje ili greska u nezgodnom trenutku.. Mozda to i nije posteno, ali tako je kako je i treba se prilagoditi.. Relativno sam novi u pracenju NLF-a, ali mislim da bi dobro bilo da sezonu produze na bar 25-30 utakmice (a izbace preseason), te playoff igraju na dvije dobijene.. Pratim sport generalno i ne znam niti jedan primjer gdje je pauza izmedju sezona cak 7 mjeseci :-) Vjerujem da je na ovu temu bilo prica i u USA? Kapitalizam ne iskoristava NFL dovoljno i cudi me da i do sada nisu produzili sezonu..

Svaka cast Flacco-u, dokazao je da spada u QB elitu.. Sinoc veoma smiren, kompletirao je sve sto se trebalo kompletirati.. Realno, i Broncosi i Patsi su vjerovatno na papiru bili tezi protivnici od Ninersa, a ljudi su uspjeli proci.. Na stranu navijacke zelje, mislim da su Ravensi vise od bilo koga zasluzili ovaj SB.

Sa Ninerse uvijek ima naredna godina.. C'est la vie..
Pitarrr82

#1746 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

:)

Po meni ocekivana pobjeda Ravens-a, zbog iskustva, veoma dobrog Flacco-a kojem su dali vremena do sutra da baca a ne mislim da je SF nesto podbacio, oni su igrali kako i igraju u zadnje vrijeme samo sto ovaj put nije dovoljno...

Sto se tice produzavanja sezone ne pita se samo NFL nego i igraci, produzetak sezone bi sigurno znacio i vece troskove u smislu plata itd a i rizik za povrede bi bio sve veci, ionako mnogi govore kako ovog sporta za 30, 40god nece biti, barem ne na ovakav nacin zbog grubosti...

Prvo sto nam slijedi je draft pa cemo vidjeti dalje, ove sezone se dosta ekipa ubacilo u bitku za PO, vjerujem da ce sljedeca sezona biti jos bolja i interesantnija...
Pitarrr82

#1747 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#1748 Re: NFL Balkan

Post by Admir_1984 »

poceo gledati, vidio prvi TD, zaspao, probudio se kad onaj diže trofej i et taman :D
Pitarrr82

#1749 Re: NFL Balkan

Post by Pitarrr82 »

Admir_1984 wrote:poceo gledati, vidio prvi TD, zaspao, probudio se kad onaj diže trofej i et taman :D

Pa nije ni to lose, eto iznad imas i "show" na poluvremenu i to je to :mrgreen:
Rob_Atl

#1750 Re: NFL Balkan

Post by Rob_Atl »

Ras Al Ghul wrote:Najbolji Super Bowl što sam gledao do sada, šteta navijao sam za Ninerse radi mog omiljenog igrača Randy Mossa, ali opet ostade kratak :x , čestitke Ravensima na zasluženoj pobjedi i oproštaju Velikog Raya kako mu i dolikuje na vrhu!Luda utakmica, Ravensi imali kontrolu do nestanka struje :lol: , poslije toga dominacija Ninersa, i malo je nedostajalo do potpunog preokreta ali ipak 22 poena je bilo izgleda previše za dostići!Flacco izdominirao čitav playoff, 11 TD pasova bez INT-a :shock: , i sinoć kad je trebalo vodio je ekipu do potrebnih yardi, lik je mrtav-hladan u clutch situacijama, dobija novi ugovor od 100 miliona sigurno!S druge strane boljka Ninersa kroz playoff se nastavlja prvo poluvrijeme nemaju pojma i prime previše poena, i onda moraju u drugom poluvremenu stizati prednost, ovaj put nije uspjelo!Valja sad čekati 7 mjeseci :shock: , do nove sezone!Mislim da će biti klanje u NFC-u, Seattle, Washington, Green Bay, Chicago, Ninersi, Giantsi i očekivati od Caroline da se probudi sa Newtonom jer će se sigurno pojačati pogotovo u odbrani!S druge strane AFC će biti nezanimljiv opet dominirat će Patriotsi sa zdravim Gronkom, Broncosi i Ravensi mada im odbrana ima dosta kuka na plećima, pa ćemo vidjeti, možda se uključe i Coltsi imaju Lucka i najbolji free cap u čitavoj ligi pa se očekuju pojačanja i naravno Texansi ali mislim da konkurencija nije ni upola jaka kao u NFC-u!

i da Beyonce :shock: :dance:
NFC ce beton biti, bit ce tu i Saintsi kojima se vraca trener , Atlanta standardno nevjerujem da Carolina moze ista ako ne dovedu nekog. Dakle bice tu dobrih 7-8 timova koji su bare-bare , AFC patriots, broncos i steelers , nevjerujem da ce ravens ista postici malo ce biti u soku nakon osvajanja i penzije ray lewisa :mrgreen:
Post Reply