stulic wrote:E upravo tako bi mi trebali nastupiti, od prve sekunde kostolom napadanje i presing i dati gol sto prije, onda oni moraju da se otvore trazeci izjednacenje...zavrzlama wrote:Logicki Francuzi ce igrati na fazon da u prvih 10-tak minuta daju gol i primoraju nase da krenu u totalnu ofanzivu, jer nam kasnije trebaju dva gola za pobjedu,tad se stvaraju rupe u nasoj odbrani i francuzi kontaju da daju i drugi gol iz kontre,mi kasnije damo pocasni i to je to....bitno je izdrazat pritisak prvih 15 minuta i gusit utakmicu na sredini terena,ako uspijemo uci u drugo poluvrijeme sa nerijesenim rezultatom,tu nam je sansa, jer francuzi ce u opciju kako vrijeme bude odmicalo ubacivati i igru na nerijeseno,a tad zna svasta biti,neki slobodnjak za Misketa ili da` Dzeko uhvati neki odbitak glavom ili volejom![]()
prvih 15 ako bude 0:0,bice svasta...
Kad bolje razmislim imam osjecaj da cemo vidjeti dosta golova, nadam se u njihovoj mrezi.
Tako ce i biti koliko sam mogao skontat Safeta. Poenta i jeste sa 2 zadnja vezna da sijeku svaki napad a to se osjetilo u utakmicama protiv Bjelorusije. Mi u buducnosti ako zelimo dobar rezultat moramo da igramo sa 5 igraca u veznom redu inace nas nema nigdje.