idi bolan vjezbaj padanje, sta ces ovdje?LSD wrote:Bayern, Čelzi, Arsenal, Real M., Benfica,APOEL...dakle Milan može moliti Boga da izvuku APOEL u 1/8 finala, eventualno Benficu (mada bi i tu bili donji)....ovi ostali ce ih obrukati....a Inter može tražiti od Uzvišenog da izvuku samo Basel i nikog više, jer samo njih i mogu proci sa onim svojim olupinama od igraca.
Champions League 2011/12
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Jeff Bingham
#1726 Re: Champions League 2011/12
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1727 Re: Champions League 2011/12
Milan sa igrom kao protiv Barse moze dobiti svakoga.
Na osnovu cega je Benfica jaca od Milana ?
-
LSD
#1728 Re: Champions League 2011/12
Jeff Bingham wrote:idi bolan vjezbaj padanje, sta ces ovdje?LSD wrote:Bayern, Čelzi, Arsenal, Real M., Benfica,APOEL...dakle Milan može moliti Boga da izvuku APOEL u 1/8 finala, eventualno Benficu (mada bi i tu bili donji)....ovi ostali ce ih obrukati....a Inter može tražiti od Uzvišenog da izvuku samo Basel i nikog više, jer samo njih i mogu proci sa onim svojim olupinama od igraca.
Leet, na osnovu svega...mlađi, brži, poletniji...kakav je to tim kojem je Seedorf od 200 godina glavi igrac na sredini uz provjerene antitalent Van Bomela i Flaminia...takva sredina puca odmah ko ledenica
Last edited by LSD on 08/12/2011 20:50, edited 1 time in total.
- Jeff Bingham
#1729 Re: Champions League 2011/12
- vejza00
#1730 Re: Champions League 2011/12
na osnovu toga sto pricaju a nisu pogledali ni 3 utakmice ove sezone u italijileet wrote:Milan sa igrom kao protiv Barse moze dobiti svakoga.
- Jeff Bingham
#1731 Re: Champions League 2011/12
jesil ovo rekao da je slowdorf glavni igrac tima na sredini
dobro, sad znam da fakat nisi gledao nijednu utakmicu milana, osim mozda ove protiv barcelone
ziv ti meni bio, boateng je daleko najvazniji veznjak ove godine, a taj flamini kojeg spominjes nije odigrao niti jednu utakmicu ove sezone

- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#1732 Re: Champions League 2011/12
Jeff Bingham wrote:jesil ovo rekao da je slowdorf glavni igrac tima na sredinidobro, sad znam da fakat nisi gledao nijednu utakmicu milana, osim mozda ove protiv barcelone
ziv ti meni bio, boateng je daleko najvazniji veznjak ove godine, a taj flamini kojeg spominjes nije odigrao niti jednu utakmicu ove sezone
![]()
Ja se jos uvijek nadam da je samo ironican/sarkastican
-
LSD
#1733 Re: Champions League 2011/12
Ma dobro, Boateng je dobar ali realan budi - to su ohrdani igraci koji više nemaju kuveta...pa jbt znaš i sam da je prosjek godina 35 kod njih...pa ne mogu na siluJeff Bingham wrote:jesil ovo rekao da je slowdorf glavni igrac tima na sredinidobro, sad znam da fakat nisi gledao nijednu utakmicu milana, osim mozda ove protiv barcelone
![]()
Nemoj ti mene pogrešno shvatiti - meni je Milan najdraži talijanski klub ali oduvijek , ali ovo je sramota šta se radi.
-
missko
#1734 Re: Champions League 2011/12
Ono sto je sigurno u sljedecoj fazi takmicenja je ,da se na kladioni jos na nevidjeno dok se ne znaju parovi, odigra na prolaz Bayerna, Barce i Reala. Ovdje bi sad mogli raspravljati i o Evropskoj ligi jer sada ima kvalitet kao i Lp 
-
ibizza
#1735 Re: Champions League 2011/12
Nemoj ni ti mene pogresno shvatiti,al ti pojma nemas o Milanu.LSD wrote:Ma dobro, Boateng je dobar ali realan budi - to su ohrdani igraci koji više nemaju kuveta...pa jbt znaš i sam da je prosjek godina 35 kod njih...pa ne mogu na siluJeff Bingham wrote:jesil ovo rekao da je slowdorf glavni igrac tima na sredinidobro, sad znam da fakat nisi gledao nijednu utakmicu milana, osim mozda ove protiv barcelone
![]()
, ne može se protiv prirode...kako ce??
mislim, svaka njima cast, ljudi unuke dobili ali još uvijek se nekako bore...Milan je daaavno zakazao sa podmlađivanjem ekipe, vole dovesti isluženu ragu nego se hljeba najesti i tako godinama... možda se nekako provuku da 1/4 finala i onda ce ih neko pomesti i to je to....pa vidimo sve šta se dešava sa Milanom cec godinama.
Nemoj ti mene pogrešno shvatiti - meni je Milan najdraži talijanski klub ali oduvijek , ali ovo je sramota šta se radi.
- Jeff Bingham
#1736 Re: Champions League 2011/12
dobro, da vidimo iz prve postave, stariji igraci su Abbiati (zapravo za golmana i nije star), Nesta, i Van Bommel. Jel' to nesto previse?
Drugo, navedi mi kojeg je to starijeg igraca milan doveo zadnjih godina?
Mogu se samo sjetiti Yepesa, ali lik je dosao za dzaba, ne igra puno a i ono sto odigra, odigra solidno.
Sta je tu problem?
Van Bommel ce izgleda nazad u Holandiju vec sljedeceg mjeseca, a na kraju sezone ugovori isticu Ambrosiniju, Inzaghiju, i ne mogu se sjetit sad iz glave jos par starijih igraca i nece biti obnovljeni...
Ove sezone, nakon loseg starta igraju odlicno, Ibrahimovic je jedan od najboljih napadaca svijeta, Thiago Silva mozda i najbolji odbrambeni fudbaler, Pato, kad je zdrav, je takodje fantastican, Boateng procvjetao konacno..
da ti nije merak podjebavat, a znas da cu se ja upalit
ne bi ti takve gluposti valjao 
Mogu se samo sjetiti Yepesa, ali lik je dosao za dzaba, ne igra puno a i ono sto odigra, odigra solidno.
Sta je tu problem?
Van Bommel ce izgleda nazad u Holandiju vec sljedeceg mjeseca, a na kraju sezone ugovori isticu Ambrosiniju, Inzaghiju, i ne mogu se sjetit sad iz glave jos par starijih igraca i nece biti obnovljeni...
Ove sezone, nakon loseg starta igraju odlicno, Ibrahimovic je jedan od najboljih napadaca svijeta, Thiago Silva mozda i najbolji odbrambeni fudbaler, Pato, kad je zdrav, je takodje fantastican, Boateng procvjetao konacno..
da ti nije merak podjebavat, a znas da cu se ja upalit
-
LSD
#1737 Re: Champions League 2011/12
Jeff Bingham wrote:dobro, da vidimo iz prve postave, stariji igraci su Abbiati (zapravo za golmana i nije star), Nesta, i Van Bommel. Jel' to nesto previse?
Sta je tu problem?
da ti nije merak podjebavat, a znas da cu se ja upalitne bi ti takve gluposti valjao
- ultima_palabra
#1738 Re: Champions League 2011/12
Hajmo realno, Milan nije mogao dati gola u 180 minuta protiv Tottenhama
Hajd recimo da je sad 20% jači, to još uvijek nije blizu da ga se ubroji u krug favorita za klempu.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1739 Re: Champions League 2011/12
Ma nema Milan šanse osvojiti ali realno, nema niko osim Reala i Barcelone. To je finale osim ako se ne sretnu ranije.
Ali nije Milan sad toliko loša ekipa i sa Bayernom bi to bilo vjerovatno dosta izjednačeno. Bayern je imao jednu strašnu seriju na početku sezone i to im je diglo dionice više nego što su zaista jaki. U zadnje vrijeme se to već polako vratilo u neku normalu.
Jaki jesu ali meni čudno pravo kad ih neko uspoređuja sa dva španska kluba.
Ali nije Milan sad toliko loša ekipa i sa Bayernom bi to bilo vjerovatno dosta izjednačeno. Bayern je imao jednu strašnu seriju na početku sezone i to im je diglo dionice više nego što su zaista jaki. U zadnje vrijeme se to već polako vratilo u neku normalu.
Jaki jesu ali meni čudno pravo kad ih neko uspoređuja sa dva španska kluba.
- fosil
#1740 Re: Champions League 2011/12
Ako skontaju Teveza sad u Januaru mogu lako i do finala.
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#1741 Re: Champions League 2011/12
pa što ih nije Barcelona obrukala već im je trebao penal što im ga amidža ne bi svirao da ih dobiju makar jednom ?LSD wrote:Bayern, Čelzi, Arsenal, Real M., Benfica,APOEL...dakle Milan može moliti Boga da izvuku APOEL u 1/8 finala, eventualno Benficu (mada bi i tu bili donji)....ovi ostali ce ih obrukati....a Inter može tražiti od Uzvišenog da izvuku samo Basel i nikog više, jer samo njih i mogu proci sa onim svojim olupinama od igraca.
-
ibizza
#1742 Re: Champions League 2011/12
Ne moze Tevez igrati u LP.fosil wrote:Ako skontaju Teveza sad u Januaru mogu lako i do finala.
-
Madrid
#1743 Re: Champions League 2011/12
Moze Bayern daleko ako Roben, Ribery, i Gomez odigraju najbolje kad bude trebalo (logicno jel
)
Ali ako Roben ne mogne uci u neku seriju utakmica zbog povreda, tesko da mogu sta Realu i Barci...
Ali ako Roben ne mogne uci u neku seriju utakmica zbog povreda, tesko da mogu sta Realu i Barci...
-
missko
#1744 Re: Champions League 2011/12
Ljudi realno gledajuci postoje samo 2 favorita za osvajanje LP a to su Real i Barca, svi ostali mogu doci do trofeja ali samo uz mnogo mnogo srece. Evo sutra bih stoju ulozio kad bi se mogli sastati Bayern i Benfika da bi ih Benfika izbacila, suludo je uporedjivati neki klub danas sa Realom i Barcom. Usput da pitam da mi neko odgovori ko prati statistiku, da li je ikada neki klub igrao finale LP na svom stadionu?
- Bosanski_kralj
#1745 Re: Champions League 2011/12
U Bayernu je i dalje problem odbrana. Iako su taj dio igre ove godine popravili, nije to baš neki visoki nivo potreban za osvajanje LP. Kako Van Buyten da čuva npr. Messia?Madrid wrote:Moze Bayern daleko ako Roben, Ribery, i Gomez odigraju najbolje kad bude trebalo (logicno jel)
-
Baudelaire
#1746 Re: Champions League 2011/12
Real 1957. i Inter 1965 su osvojili na svom stadionu. Sad, ne znam jel još neki klub igrao kući pa izgubio tu utakmicu.missko wrote:Ljudi realno gledajuci postoje samo 2 favorita za osvajanje LP a to su Real i Barca, svi ostali mogu doci do trofeja ali samo uz mnogo mnogo srece. Evo sutra bih stoju ulozio kad bi se mogli sastati Bayern i Benfika da bi ih Benfika izbacila, suludo je uporedjivati neki klub danas sa Realom i Barcom. Usput da pitam da mi neko odgovori ko prati statistiku, da li je ikada neki klub igrao finale LP na svom stadionu?
Izvor:http://champions-league.betting-directo ... venues.php
-
missko
#1747 Re: Champions League 2011/12
Jel se tada igralo po sadasnjem sistemu da se zna domacin finala unaprijed ili se igralo 2 tekme finala?Baudelaire wrote:Real 1957. i Inter 1965 su osvojili na svom stadionu. Sad, ne znam jel još neki klub igrao kući pa izgubio tu utakmicu.missko wrote:Ljudi realno gledajuci postoje samo 2 favorita za osvajanje LP a to su Real i Barca, svi ostali mogu doci do trofeja ali samo uz mnogo mnogo srece. Evo sutra bih stoju ulozio kad bi se mogli sastati Bayern i Benfika da bi ih Benfika izbacila, suludo je uporedjivati neki klub danas sa Realom i Barcom. Usput da pitam da mi neko odgovori ko prati statistiku, da li je ikada neki klub igrao finale LP na svom stadionu?
Izvor:http://champions-league.betting-directo ... venues.php
-
Baudelaire
#1748 Re: Champions League 2011/12
Igrala se samo jedna utakmica finala, i znao se unaprijed stadion.
- East_side
#1749 Re: Champions League 2011/12
Roma izgubila finale od Liverpoola na Olimpicu.Baudelaire wrote:Sad, ne znam jel još neki klub igrao kući pa izgubio tu utakmicu.
EDIT: 1984
http://en.wikipedia.org/wiki/1984_European_Cup_Final
Last edited by East_side on 08/12/2011 23:51, edited 1 time in total.
- Jack Be Nimble
#1750 Re: Champions League 2011/12
Nije LP, ali Roma je igrala i izgubila od Liverpula 84' meni se cini.missko wrote:Ljudi realno gledajuci postoje samo 2 favorita za osvajanje LP a to su Real i Barca, svi ostali mogu doci do trofeja ali samo uz mnogo mnogo srece. Evo sutra bih stoju ulozio kad bi se mogli sastati Bayern i Benfika da bi ih Benfika izbacila, suludo je uporedjivati neki klub danas sa Realom i Barcom. Usput da pitam da mi neko odgovori ko prati statistiku, da li je ikada neki klub igrao finale LP na svom stadionu?
To je ono kada je Liverpulov golman lomio se u koljenima da bi romin igrac opalio penal preko precke.
Last edited by Jack Be Nimble on 08/12/2011 23:51, edited 1 time in total.