PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Mea_parvitas

#1726 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Mea_parvitas »

Hahah, pa dobro ti je i rekao... A mozda je mislio da ubaci malo soka fante ili sprite pa tako razblazi, a jos se eto i znate :D
drag_gost

#1727 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by drag_gost »

vješalica wrote:Lijepa iskustva se ponekada temelje na neobjektivnim dozivljajima
Kao i losa.
triconja

#1728 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by triconja »

teuta06 wrote:Anegdota iz jednog kafića.

Sjedimo, i dolazi konobar, mlad momak (20 godina), čak se nekako i poznajemo. Pitam ima li Radler, on odgovara NEMA, JEDINO DA TI IZMUĆAM OBIČNU PIVU!
Bezobrazluk na kvadrat. Zatekao me, nisam stigla nista da odgovorim. Znam ja što mnogi misle o Radleru i sl., ali tvoje je da usluzis ili da fino odgovoris moze li nesto drugo, ako nema tog pića.
Taj radler je sranje, jednom popio 7 tijeh sranja i malo me ko nosalo dok sam hodo :lol: :lol: :lol:
JThomas

#1729 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by JThomas »

popiješ karton, presječeš sa dvije rakije i možda se onda malo i osjeti :mrgreen:
teuta06

#1730 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by teuta06 »

Ne pijem radler da se napijem, nego mi osvjezavajuce pice poslije rucka/vecere. Bas ugasi zeđ :D
triconja

#1731 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by triconja »

JThomas wrote:popiješ karton, presječeš sa dvije rakije i možda se onda malo i osjeti :mrgreen:
Podrazumjeva se da ima rakije, bez rakije ne mozes ni u halu :lol:
Heller

#1732 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Heller »

triconja wrote:

Sjedimo, i dolazi konobar, mlad momak (20 godina), čak se nekako i poznajemo. Pitam ima li Radler, on odgovara NEMA, JEDINO DA TI IZMUĆAM OBIČNU PIVU!
Bezobrazluk na kvadrat. Zatekao me, nisam stigla nista da odgovorim. Znam ja što mnogi misle o Radleru i sl., ali tvoje je da usluzis ili da fino odgovoris moze li nesto drugo, ako nema tog pića.
Taj radler je sranje, jednom popio 7 tijeh sranja i malo me ko nosalo dok sam hodo :lol: :lol: :lol:
dobar za usrat se izavrata
musicman80

#1734 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by musicman80 »

Trebala si uzeti taj Radler i prosuti mu po glavi, bezobraznik jedan.
insomnia78

#1735 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by insomnia78 »

Cuj da ti izmuckam obicnu
Hahahahah kralj
Krizzia

#1736 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Krizzia »

nagibSA wrote:Narucio proizvod sa njihove stranice, technoshop stanic je u pitanju. Prolazi par dana, ni traga ni glasa, zovem, kaze poslali smo, stici ce danas/sutra. Zovem posle toga opet kaze kao pogrijesili smo broj, nije mogao postar vjerovatno Vas dobiti. Posle toga govori kao ja vu Vam licno sutra donijeti do 12h. Kao budala cekam kuci pored svojih obaveza da ispostujem, ni traga ni glasa. Zovem opet kao poslali smo postom ponovo, bice danas kod vas (to je bio petak). Danas je ponedeljak, ako danas ne dodje, a sve su prilike da nece, nece ni dolaziti, niti cu vise zvati, samo cu udariti losu reklamu gdje god stignem.

Kontao sam ozbiljna firma, ne razumijem zasto lazu i petljaju, vjerovatno nisu ni poslali.

Mislim ako ti je guzva i zbog toga izbjegavas slati u okolinu Sarajeva (I. Sarajevo) reci, postenije je, i razumjecu.

Ne bih zapeo za njih jer taj artikal sam nasao jedino kod njih (Philips hr2782 blender), inace bih ih davno odyebao, jer ne zelim da se ponizavam za SVOJ novac, ne salju mi dzaba, pa da ih ja ganjam. Niti cu vise ikad kupovati kod njih.

Ne znam kakva su iskustva drugih...

Vidim imaji na PiKu nalog TechnoShop iz Zenice, i imaju taj artikal, kontam od njih, da zaobiljem ovu sarajevsku jaliju i bagru...
Sve je to isto sra*e.
Cherry-Cherry

#1737 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Cherry-Cherry »

Najjače mi je kad neko kaže : mora biti nasmijana i srdačna. :-) Ne mora. Neće hodati nacerena i iskežena cijeli dan kao budala, klovn, dvorska luda. Dosta im je što rade sa narodom, pa se još trebaju i keziti.
azurna_obala

#1738 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by azurna_obala »

felichi wrote:BADEM u bbi i onaj iznad prema vjecnoj vatri uvijek zakidaju na vagi. hajde i nekako do sada se moglo tolerisati deset odsto ali sada su poceli zavrtati po cetvrtinu :?
za razliku od ovih dole badem radnja na carsiji je uvijek bilo korektno

Tolikom brzinom ona izvaga, da ne uspijem vidjeti ni koliko zaista ima tačno. A računa nikad nema.
zdruzdjo

#1739 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by zdruzdjo »

azurna_obala wrote: Tolikom brzinom ona izvaga, da ne uspijem vidjeti ni koliko zaista ima tačno. A računa nikad nema.
Ah pa molim te: Kazes dedera vrati na vagu da vidim. Kupujes poguzluke i stalo ti je da ga sto vise ima.
A racun bih uredno cekao.

Jedne prilike sam kod "kovacevica" u jablanici bio na janjetini. Pojelo se i popilo da smo izgubili pojam o kolicini. Dolazi hamsa konobarica i ispuca cjenu onako sa blokica. Reko' molim vas donesite nam racun. Isto kao da sam je udario usranom krpom po faci. Cekali smo sigurno 4-5 minuta ali je bilo jos na stolu za popiti. Donosi drugi stariji konobar racun koji je bio manji za 8km od hamsinog.
Platim konobaru i kazem da hamsi-kolegici(bas sam tako i naveo) kaze da bi dobila baksis svakako i da nema potrebe da pokusava da zavrne.
vješalica

#1740 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by vješalica »

Usranom krpom po faci :lol: :thumbup:
mk ultra
Grijem se na: Ugalj
Vozim: Bahato
Horoskop: Maćak

#1741 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by mk ultra »

Kako bi talijani lagano Coperto od 3-4€ x broj osoba :mrgreen:
vjesticanametli

#1742 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by vjesticanametli »

Mi kakvi smo ne bi mu ni sjedili...nek mami koperta :lol:
iceman ze

#1743 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by iceman ze »

Lora, neljebazna sefica, ne zna odgovoriti na dobar dan, jer udjoh s djetetom kroz restoran do igraone. Konobari su bili ok. Teta u igraoni selektivno radi posao,ne bi smjela djeca do 3 g. biti bez roditelja u igraoni, barem troje sam vidio tih godina bez nadzora. Inace tu praksu i ranije sam primjetio.
invincible1921

#1744 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by invincible1921 »

Mene je konobaar skoro svaki put zakinuo kad sam sjedio u City Pubu i sto je najgore valjda konta da sma glup i da necu skontat. Nedavno sam mu diskretno bez teznija dokazao da znam sta radi i onda klasicna joj zbunio se ovo ono...

Zaista sramota za jedan poprilicno poznat lokal u srajevu u samom centru da se bavi takvim stvarima...tj za njegove konobare.
JThomas

#1745 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by JThomas »

jok, zakidaće kvartovski lokal na periferiji svojih 10 mušterija iz zgrade i zgrade do :mrgreen:
invincible1921

#1746 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by invincible1921 »

JThomas wrote:jok, zakidaće kvartovski lokal na periferiji svojih 10 mušterija iz zgrade i zgrade do :mrgreen:
Haj jednom bili prijatelji iz CG ia zacugali se i mi zajeali nije niko od nas 8 vodio racuna kolko ko narucuje i donese racun koji je bar za 30 maraka veci od onog sto sma ja vako odokativno izracuno, al ok al jbg haj sta cu tu dali svi po petaka vise i platili....Međutim par puta me pokusao zakinut na vjerovao ili ne 5/6 piva :-)

Neko ode ranije i plati svoje i onda ti dodje lola uredno da na tvoj racun doda i to sto je taj neko platio :-) :-)
ujkasam

#1747 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by ujkasam »

Care ... kad se nekontrolisano cuga onda gledas da ti konobara zakines ... kad on hoce 20 piva naplatiti ko 25-30 ... samo slozis kontru ... popili po 2 pive nas trojica koji ti je ba
moonca

#1748 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by moonca »

Cherry-Cherry wrote:Najjače mi je kad neko kaže : mora biti nasmijana i srdačna. :-) Ne mora. Neće hodati nacerena i iskežena cijeli dan kao budala, klovn, dvorska luda. Dosta im je što rade sa narodom, pa se još trebaju i keziti.
U sudnici ne ocekujem da se sudija smije, ali u vecini usluznih djelatnosti je pozeljno da je osoba vedra, nasmijana.
Niko ne treba da bude natjeran da radi ono sto ne voli i ne zeli ili ga to vrijedja. To bar mozemo birati.
Heller

#1749 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by Heller »

moonca wrote:
Cherry-Cherry wrote:Najjače mi je kad neko kaže : mora biti nasmijana i srdačna. :-) Ne mora. Neće hodati nacerena i iskežena cijeli dan kao budala, klovn, dvorska luda. Dosta im je što rade sa narodom, pa se još trebaju i keziti.
U sudnici ne ocekujem da se sudija smije, ali u vecini usluznih djelatnosti je pozeljno da je osoba vedra, nasmijana.
Niko ne treba da bude natjeran da radi ono sto ne voli i ne zeli ili ga to vrijedja. To bar mozemo birati.
Ne mora bit vedra, nek je ljubazna, nek nije nadrkana i nek mi frustracije ne prosipa. I nek mi se ne obraća ko na koridi.
vješalica

#1750 Re: PREVARANTI,NAJGORE USLUGE I NAJNEUSLUŽNIJI LJUDI U SARAJEVU!

Post by vješalica »

moonca wrote:
dovoljno je biti prijatan i ljubazan
određene profesije zahtjevaju ozbiljnost i drugačiji pristup
ne treba nikome prosječna kleberuša da bi mi bili zadovoljni uslugom i tretmanom
Post Reply