Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Al haj', hebo ovog peška stilistu, vec kako nemogu da naprave prostor da i direktor produkcije daje svoje mišljenje o emocijama i nacinu kako kandidati iznose emociju Ja većeg šupka vidio nisam, u zadnjih 20 godina, hajd dobro, Belmin Karamehmedovic i Seid Teftedarija....
ema_ wrote:A jest mi uspjeh biti pola muško pola žensko...
Prvo apsolutno netacna tvrdnja sto se tice toga pola-pola i osobe o kojoj se prica... A i da jeste, apsolutna nebita u svemu
Drugo i puno bitnije, za razliku od vecine je uspjeh biti covjek, i o sebi i pri sebi 1/1, postovati druge, i sve sto ide uz to, a onda dalje ostvariti kako treba karijeru, moci sebi u zivotu mnoge stvari prisutiti zahvaljujuci toj istoj karijeri i onome sto si apsolutno sve sam uspio da isgradis, za razliku vecine koji ce te popljuvati...
gledao sam Selmin "šou".. i Selma i dotični, za kojeg ovdje saznadoh da se zove Ado, su ok al' dok ne progovore..
po čemu je on kompetentan da komentariše nekoga? ako je frizer, uhvati se makaza i četke i ok... i kakva su to više izmišljena zvanja stilisti i slično..
emisija - veliki minus za hayat.. a ovakvi projekti opstaju sve dok ima "likova" koji se prijavljuju na iste..
addy_sa wrote:po čemu je on kompetentan da komentariše nekoga? ako je frizer, uhvati se makaza i četke i ok... i kakva su to više izmišljena zvanja stilisti i slično..
Juče čitam jedan Žerin intervju u kojem je fino opisao to izmišljeno zanimanje balkanskih homoseksualaca:
"Neće meni jedan napirlitani peder uređivati ormar i govoriti šta trebam za svoje pare nositi".
hz__semir wrote:
Juče čitam jedan Žerin intervju u kojem je fino opisao to izmišljeno zanimanje balkanskih homoseksualaca:
"Neće meni jedan napirlitani peder uređivati ormar i govoriti šta trebam za svoje pare nositi".
Inace nije mi bas Zera nesto, ali ova izjava mu je super.