Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Od 6 utakmica i 18 bodova u opticaju gosti su dobili 3 utakmice i odnjeli 9 (pola) bodova. Opet lazem da pomaka ima ali dobro, treba sacekati i proljece ..
hz__semir wrote:
25.09. 15:30 Velež - Željezničar 0:1
25.09. 15:30 Drina Z. - Leotar 0:1
25.09. 15:30 Čelik - Travnik 2:0
25.09. 15:30 Sloboda - Široki B. 1:0
25.09. 15:30 Zrinjski - Rudar P. 3:0
25.09. 15:30 Budućnost B. - Borac 1:2
26.09. 15:30 Slavija - Zvijezda 1:1
26.09. 19:30 Sarajevo - Olimpic 3:1
Realno, s tim što mislim da Leotar neće uzeti u Zvorniku, te da će Slavija dobiti Zvijezdu.
Rekoh ti ja da će Drina uzeti
Eto jedino si Slobodu fulio, što je i po meni jedino iznenađenje danas. Ostalo sve realni i očekivani rezultati.
pogodih 4 znaka i jedan rezulltat. relno drina - leotar x. al ja sam ocekivao da mozda iznenadi leotar. a sloboda obicno svakog kuci pobijedi, al ne i ovaj put. prvi put u istoriji da izgube od njih. rekli bi da je i iznenadjenje al siroki se vraca u formu lagano
Baltazar_khan wrote:Pfff ovaj Borac u naredna 2 kola igra kući. Sloboda, i Rudar P. Ima da se odvoje ko Kosovo od Srbije, kad su u pitanju ostali konkurenti
Sarajevo i Željezničar imaju koliko-toliko normalna gostovanja, gdje se može igrati (Gradačac, Lukavica), tako da ja ne bih reko da će se tek tako odlijepiti.
Baltazar_khan wrote:Pfff ovaj Borac u naredna 2 kola igra kući. Sloboda, i Rudar P. Ima da se odvoje ko Kosovo od Srbije, kad su u pitanju ostali konkurenti
Dvije gostujuće pobjede su ostvarili u posljednjim minutama, međutim, s obzirom da su nas otresli na sred Koševa, i to kad smo bili u najvećoj euoriji, čovjek mora biti realan i reći zasluženo....
Mi se moramo baciti na kup, i držati do 2 mjesto do kraja polusezone, a onda se definitivno baciti na nova pojačanja.....
Plavih_11 wrote:Od 6 utakmica i 18 bodova u opticaju gosti su dobili 3 utakmice i odnjeli 9 (pola) bodova. Opet lazem da pomaka ima ali dobro, treba sacekati i proljece ..
Ocekivane dvije vezane pobjede u prvenstvu. Niz se sigurno nastavlja i u naredne tri utakmice. Bice neizvjesna utrka Zelje i Borca do kraja sezone, sa identicnim ishodom kao i prosle godine.