Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Skocio mi pritisak od filma
Krajnja nocna mora...ne hodaju sporo...vec se elegantno odraze od zid i balkon kao friggin spiderman i skoce ti na glavu...i brzi su od ljudi...
Ako vec moram birati, gimme those slow moving bastards anytime
Slažem se Fol se raspadaju a sve Flashevi...
Chaaaaange...Chaaaaange...Do you have any change?...
obecava, iako garland ima tendenciju da za*ebe dobru premisu u trecem cinu. buduci da je ovo netflixova stvar, ocekujem da ce uskoro na net. altered carbon razocarenje nakon jedne episode
obecava, iako garland ima tendenciju da za*ebe dobru premisu u trecem cinu. buduci da je ovo netflixova stvar, ocekujem da ce uskoro na net. altered carbon razocarenje nakon jedne episode
Ako je netflixova, eto njega na torrentima isto veče nakon premijere, a ni titlovi neće puno kasniti.
nije loš ali nije ni dobar
prva polovica filma je OK druga malo lošija
E to, to je kletva sci-fi.
Ili je do nas pa mi dlaku u jajetu trazimo..?
Ne trazimo dlaku u jajetu nego taj isti film nije uopste trebao biti Cloverfield Paradox nego je baziran na God Particle skripti koja je nije povezana uopste sa Cloverfieldom pa zato izgleda tako.
JoseMujica wrote:Altered Carbon je žešće preseravanje
Meni solidan, ono klasicni "ko je uradio" sa dosta krivina. Malo mi je islo na zice ono proseravanje sa onom sto je izmislila tehnologiju pa se predomislila.