Fahrin formalni ulazak u politiku - miniSTAR nebezbednosti

Post Reply
spokojan

#1726 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by spokojan »

Sta je 'vo Fahro naelektrizirao svoje odnose s novinarima FTV i BHTV???

Evo s novinarima FTVa, ali sad je i s BHTV. Gledam kako se prepisuje sms-ovima s novinarima magazina Crta. Presmijesno.
Control panel

#1727 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Control panel »

spokojan wrote:Sta je 'vo Fahro naelektrizirao svoje odnose s novinarima FTV i BHTV???

Evo s novinarima FTVa, ali sad je i s BHTV. Gledam kako se prepisuje sms-ovima s novinarima magazina Crta. Presmijesno.

ponijelo ga. hoce covjek da vedri i oblaci u SA i u BiH. jadna nam majka ako udje u vlast.
1gorstak

#1728 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by 1gorstak »

Control panel wrote:
spokojan wrote:Sta je 'vo Fahro naelektrizirao svoje odnose s novinarima FTV i BHTV???

ponijelo ga. hoce covjek da vedri i oblaci u SA i u BiH. jadna nam majka ako udje u vlast.
BiH ce nestati samo ako Sarajevo pristane na podjelu, a to je sasvim realna opcija ako lider Bosnjaka postane neko ko je u BiH doselio pred rat. Sta to njemu moze znaciti Bosna i Hercegovina ?
Control panel

#1729 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Control panel »

1gorstak wrote: ponijelo ga. hoce covjek da vedri i oblaci u SA i u BiH. jadna nam majka ako udje u vlast.
BiH ce nestati samo ako Sarajevo pristane na podjelu, a to je sasvim realna opcija ako lider Bosnjaka postane neko ko je u BiH doselio pred rat. Sta to njemu moze znaciti Bosna i Hercegovina ?[/quote]

e jebo sve nas sarajlije onda. sve smo im pustili da preuzmu.

dosli divlji otjerali pitome.
1gorstak

#1730 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by 1gorstak »

Control panel wrote:e jebo sve nas sarajlije onda. sve smo im pustili da preuzmu.
Ne treba ici u krajnost, ljudi iz Sandzaka su marljivi a dosta ih je i dalo zivot za BiH. Ali postoje nekakve norme, nekakve zastite, eno Svarceneger ne moze biti americki predsjednik a niko mu nije poklonio pocetni kapital nego je sve stekao vlastitim radom. Nisam ja protiv Sandzaklija, ja sam protiv toga da na celo naroda koji se najvise zalaze za BiH, dodje neko ko je u BiH dosao pred rat. Jer kako rekoh, sta njemu moze znaciti Bosna i Hercegovina ....
spokojan

#1731 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by spokojan »

Jedno je sigurno, a to je da Fahro nece dobiti vise od 30% glasova gradjana bosnjacke nacionalnosti. To znaci da ce morati u koaliciju s jos par stranaka ... a to ce onakvom covjeku biti veliki problem bez obzira sto ce dobiti odredjene resore i pozicije moci.

Ovo navedeno mu je maksimum, a ako dobije manje od 15% glasova bosnjaka, fahro ce dozivjeti zivcani slom.

Pretpostavljam da s retorikom koju ima ne racuna na glasove srba, a narocito ne na glasove hrvata.
Control panel

#1732 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Control panel »

1gorstak wrote: Ne treba ici u krajnost, ljudi iz Sandzaka su marljivi a dosta ih je i dalo zivot za BiH. Ali postoje nekakve norme, nekakve zastite, eno Svarceneger ne moze biti americki predsjednik a niko mu nije poklonio pocetni kapital nego je sve stekao vlastitim radom. Nisam ja protiv Sandzaklija, ja sam protiv toga da na celo naroda koji se najvise zalaze za BiH, dodje neko ko je u BiH dosao pred rat. Jer kako rekoh, sta njemu moze znaciti Bosna i Hercegovina ....
slazem se. ali je valjda normalno kada dodjes u neku sredinu da se ti njima prilagodjavas a ne da se sredina prilagodjava tebi. kod nas je situacija da mi polako mijenjamo i nas sarajevski mentalit. nismo vise one sarajlije od prije rata.

znas onaj izraz kada se neko poseljaci e mi smo se izgleda posandzali ili posrebrencili, ako se tako kaze.
znas na sta mislim.

sve ja mogu shvatiti ali da je nama ''sarajlijama'' fahro postao neka nada ili idol, e to ne mogu svariti nikako.
spokojan

#1733 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by spokojan »

gledam fahru nekoliko minuta na ftv vijestima ... ovo je zivo ludilo ... pa njegovi zivci su tanji od najtanje niti ...
amar_tesanj

#1734 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by amar_tesanj »

Ja uopste ne podrzavam ni Fahru ni Fahrinu politiku, ali brate i ova "novinarka" nema pojma ni o cemu. Samo se provaljuje pokusavajuci da glumi nekog sposobnog novinara. Ako se hoce napraviti takav intervju i ako hoces nekoga "izresetat" neugodnim pitanjima moras znat elementarne stvari i pripremiti se. Ako gledate emisije na HTV-u "Otvoreno" ili "Nedjeljom u dva" ili Mislava Bagu i ako gledate ove nase intrevjue sa nekim interesantnim osobama razlika je ko nebo i zemlja. Ova veceras brate nije imala nikakvog koncepta niti strategije u postavljanju pitanja.
spokojan

#1735 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by spokojan »

gazija88 wrote:kako nece vazda ga napadaju :D

al cu zaokruzit SSB
Dobro kazes. Napadaju ga, a on nevinasce. Nesto kao Laktasenko.
sansun

#1736 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by sansun »

Ne treba ici u krajnost, ljudi iz Sandzaka su marljivi a dosta ih je i dalo zivot za BiH. Ali postoje nekakve norme, nekakve zastite, eno Svarceneger ne moze biti americki predsjednik a niko mu nije poklonio pocetni kapital nego je sve stekao vlastitim radom. Nisam ja protiv Sandzaklija, ja sam protiv toga da na celo naroda koji se najvise zalaze za BiH, dodje neko ko je u BiH dosao pred rat. Jer kako rekoh, sta njemu moze znaciti Bosna i Hercegovina ....
Trebali smo onda 92 to odmah Seferu, Divjaku, Drekoviću i ostalima dati do znanja. A za tvoju informaciju, eto Dodik je rođen u BiH;)
Arnold nije po rođenju Amerikanac a Fahro jeste po rođenju Bošnjak ( ako ćemo etnogeografski stvari vrednovati),znači, miješaš kruške i jabuke.

I od kada se to patriotizam mjeri po mjestu rođenja? Upravo je ovakav površan način razmišljanja uzrokovao da na izborima pobjeđuju oni koji isključivo ovakve etnogeografske kriterije trebaju ispunjavati. Uostalom, BiH prije rata nije ni postojala kao država, stoga nam ni po tom primitivnom kriteriju ne možeš bosanskohercegovački patriotizam mjeriti. Tvoju teoriju ( koja sadrži i elemente fašizma) također obaraju (ne) djela i likovi svih trenutnih bosanskohercegovačkih političara u vladajućim strukturama vlasti, ili ćeš ustvrditi da se ipak o patriotama radi?

Patriotizam se vrednuje isključivo količinom pozitivnog doprinosa koji neko usmjeruje prema državi u kojoj je ( bilo trenutno ili za stalno) nastanjen, a ne običnim činom rođenja, osim ako si ubijeđen da pripadaš onom nebeskom narodu?
1gorstak

#1737 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by 1gorstak »

sansun wrote:
Trebali smo onda 92 to odmah Seferu, Divjaku, Drekoviću i ostalima dati do znanja. A za tvoju informaciju, eto Dodik je rođen u BiH;)
Arnold nije po rođenju Amerikanac a Fahro jeste po rođenju Bošnjak ( ako ćemo etnogeografski stvari vrednovati),znači, miješaš kruške i jabuke.

I od kada se to patriotizam mjeri po mjestu rođenja? Upravo je ovakav površan način razmišljanja uzrokovao da na izborima pobjeđuju oni koji isključivo ovakve etnogeografske kriterije trebaju ispunjavati. Uostalom, BiH prije rata nije ni postojala kao država, stoga nam ni po tom primitivnom kriteriju ne možeš bosanskohercegovački patriotizam mjeriti. Tvoju teoriju ( koja sadrži i elemente fašizma) također obaraju (ne) djela i likovi svih trenutnih bosanskohercegovačkih političara u vladajućim strukturama vlasti, ili ćeš ustvrditi da se ipak o patriotama radi?

Patriotizam se vrednuje isključivo količinom pozitivnog doprinosa koji neko usmjeruje prema državi u kojoj je ( bilo trenutno ili za stalno) nastanjen, a ne običnim činom rođenja, osim ako si ubijeđen da pripadaš onom nebeskom narodu?
Govorim o vezi koju neko ima sa odredjenom sredinom, ako je Radoncic pred rat dosao u BiH, za mene je sasvim logicno postaviti pitanje sta to Radoncicu moze znaciti Bosna i Hercegovina. Sta ga to veze za ovu zemlju da bi se on sa velikosrbima mrcvario satima oko sitnih a vaznih detalja ? Kao sto je stavio ruke u dzepove i dosao u BiH, moze sutra prodati sve i vratiti se. Nisam ksenofob i mislim da su razlicitosti nase bogatstvo a svi koji dodju u BiH su dobrodosli. Samo kazem da se nekom takvom ne treba povjeriti vodjstvo naroda zbog cije volje ova drzava opstaje.
ultima_palabra

#1738 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

Šta kaže Šćepo: Bošnjaci su suverenistički narod u BiH :lol: :skoljka:
zonbirile

#1739 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by zonbirile »

sansun wrote:

-----------------------------------------------
nemoj se provaljivati,zar ne vidiš nemogućnost tvrdnje Amerikanac-Bošnjak.Da Arnold nije Amerikanac,sada jeste i to naturalizovani.Fahro ne može biti Bosanac,jer ne postoji ta odrednica izvedena iz državljanstva/države BiH,to što je Bošnjak je također upitno,on je samo musliman.Falš mu je i državljanstvo,jer je ženidbom ga stekao,a u isto vrijeme bio u braku sa Snježom iz Titograda.
Nego kakvo je ono pisanje o Izetu i seriji,ko to čiju čast brani .
Control panel

#1740 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Control panel »

ovo se on zagrijava i opipava puls dokle moze ici, kao Dodik.

izgleda da cemo od njega ocekivati mLogo losih stvari.
uvjek dobar gost

#1741 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by uvjek dobar gost »

Milorad i Fahro ukoliko osvoje vlast na narednim izborima označiti će konačni krah BiH !
Sa njihovom pobjedom eventualnom mislim da će posljednji konvoj zdravog razuma krenuti na put iz BiH.. u treće zemlje, mislim da ću i ja biti u tom konvoju jer ne može mi više primitivaca stati pod kožu !
veljaca

#1742 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by veljaca »

1gorstak wrote:
Control panel wrote:

BiH ce nestati samo ako Sarajevo pristane na podjelu, a to je sasvim realna opcija ako lider Bosnjaka postane neko ko je u BiH doselio pred rat. Sta to njemu moze znaciti Bosna i Hercegovina ?
Ne sekiraj se .............
Kod Bosnjaka nece niti moze biti neko lider ...... Previse je to komplikovano, uslovljeno dugogodisnjim stanjem ovog naroda .....koga su drugi doveli u to stanje .....
StupskaBitanga

#1743 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by StupskaBitanga »

Al mislim stvarno kada je sutradan tu novinarku BHT nazvao "novinar" Express-a i rekao kako komentariše činjenicu da je posao dobila preko kreveta

Dno dna
Area_51

#1744 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Area_51 »

Dobro, svako ima pravo da udje u politiku i osnuje stranku.
Vise me interesira, kako oni ljudi koji se uclanise ili misle uclaniti u tu kao fol stranku jednog lica, mogu stati iza covjeka kakav je Fahro. Meni to nije jasno, poslije ovoliko nacionalistickih izava, uvreda, stimanja poslova na svoju vodu s ciljem jos veceg bogacenja.

Prva stvar.
Naucili smo kako se poljoprivreda razvija u visinu. Formalni osnov oko kredita Avaza u Razvojnoj banci je razvijanje poljopriovrede. Jel to gaje paradjaz na terasi gore.

Druga stvar.
Iako ima Topic tamo u rubrici Sarajevo, da kratko ponovim, covjek je izgradio Toranj, mlogo visok, ali BESPRAVNO. Neusvajanjem Regulacionih planova i Urbanistickih projekata, a vidimo da nisu usvojeni, taj objekat nema pravni osnov za dozvole, urbanisticke, gradjevinske, upotrebne. Tacnije spada pod divlju i bespravnu gradnju. Kako je Fahro dobio onda kredit, za razvoj poljoprivrede, bespravnog objekta, bez papira.

Treca stvar.
Na stranacke skupove dovozi autobusima oko stotinjak istih ljudi, pretezno sandzosa iz okoline Sarajeva, pa ih smjesta u sale koje maju oko 150-200 mjesta, pa pise clanke kako je u prepunoj sali bilo 1000 ljudi. Daj bolan Fahro, pa nismo naivni. Onda kao pise, bio je uspjesan partijski skup.

Cetrvta stvar.
Covjek se lazno predstavlja. Ta stranka ili sta li je vec, nije registrovana, jer da jeste, onda bismo vec procitali da se odrzala Osnivacka skupstina, na kojoj je izabrano rukovodstvo, Glavni obor, Nazdozni odbor, clanovi rukovodstva. To znaci, takva stranka ne postoji i nema pravo nigdje da se pod tim imenom ocituje, posebno ne Fahro kao predsjednik neceg sto ne postoji. Zasto nije registrovana, jako je jednostavan odgovor. Nema marketinski jakih ljudi da mu cine rukovodstvo stranke, nece da odrzi Osnovacku skupstinu da se ne vidi koliko je to sve suplje.

Zakljucak.
Jedan foler i navodni vjernik, naglo poceo klanjati poslije rata, neredovno, pravi stranku iz licnih interesa, okuplja neke ljude koje iskreno zalim, da mu spasavaju dupe i glavu od zatvora, radeci kako fino navedoh, sve nezakonite stvari od tornja do nepostojece stranke.

kako se zove covjek sto pravi toranj - tornjak, a kako se zovu ljudi koji ga slijede - tornjaci.
Banksy

#1745 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Banksy »

Area_51 wrote: Dobro, svako ima pravo da udje u politiku i osnuje stranku.

Vise me interesira, kako oni ljudi koji se uclanise ili misle uclaniti u tu kao fol stranku jednog lica, mogu stati iza covjeka kakav je Fahro.

Meni to nije jasno, poslije ovoliko nacionalistickih izava, uvreda, stimanja poslova na svoju vodu s ciljem jos veceg bogacenja.
Isto onako kako su stajali iza Alije i Hareta.
Ne dovodi ih Fahro s Marsa. To su stalno isti ljudi, isti glasači. Kupuje ih istim postupcima, fintama, istom retorikom kojom su ih kupovali prethodnici, nije izmislio toplu vodu.
ultima_palabra

#1746 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by ultima_palabra »

Fahrina priča je kako su ovi dosad bili nesposobni, pa on koji zna kako se prave pare će ih napraviti i za državu, a neće krasti jer već ima dovoljno :-) Mnogo je fula u toj priči, al da ne idem u dubinu.
Zanima me kako njegovi fanovi na forumu objašnjavaju da on sad napada oponente: Sulju, Hareta, Zlatka, a svu trojicu je u određenom periodu u zadnjih 10 godina kovao u zvijezde i proglašavao spasiocima Bošnjaka i BiH. Jednostavnim logičkim razmišljanjem dolazimo do zaključka da je taj čovjek ili prelivoda (jer podržava političare u zavisnosti od vlastitog interesa) ili totalno naivan i nesposoban da procjenjuje ljude (jer je eto, svu trojicu vidio kao motore progresa BiH, a sada se Fahro mora odreći svog mira u rotirajućoj mehani da bi se uključio u politiku, jer su ovi upropastili državu).
:-D
popajic

#1747 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by popajic »

zonbirile
...Nego kakvo je ono pisanje o Izetu i seriji,ko to čiju čast brani .
[/quote
Mislis na ovo ludilo ?
IZBiH: Serija Lud, zbunjen, normalan podvaljuje svinjsku šunku kao pureće meso!
Muslimanima ostaje gorko saznanje da ih zakon primorava na plaćanje pretplate, smatraju u IZBiH
Autor: H. PROLIĆ - Fena-Srna
02.02.2010. 07:54
Iz serijala "Lud, zbunjen, normalan": Neprimjeren sadržaj
Foto: Arhiv

Islamska zajednica u BiH danas je saopćila da muslimani imaju pravo da iskažu nezadovoljstvo i protest na sadržaje za koje smatraju da vrijeđaju njihova vjerska osjećanja i istakla da je obaveza javnog servisa da promoviše kulturu dijaloga, razumijevanja, poštivanja različitih tradicija, te da ima zakonsku obavezu da eliminiše govor mržnje.

- Niko sa strane ne može muslimanima propisivati šta im je uvredljivo, a šta nije, ili im propisivati njihov prag tolerancije u vjeri nazivajući to lažnom preosjetljivošću, poručuje Islamska zajednica BiH, reagujući na proteste nezadovoljnih vjernika zbog emitovanih sadržaja u seriji "Lud, zbunjen, normalan" na Federalnoj televiziji.

Islamska zajednica je podsjetila da Zakon o slobodi vjere zabranjuje omalovažavanje ili izrugivanje bilo koje vjere, te istakla da bi možda poslanici u parlamentu BiH, koji je usvojio ovaj zakon, trebali odgovoriti da li je on na snazi, "a posebno kada su u pitanju muslimani koji su često predmet omalovažavanja i izrugivanja na javnom servisu".

- Muslimanima ostaje gorko saznanje da ih zakon primorava na plaćanje pretplate, dok istovremeno javni servis krši zakon o slobodi vjere. Primjer licemjerja i selektivne primjene zakona. Jedni zakoni vrijede za jedne, a drugi za druge, navodi se u saopćenju.

Islamska zajednica u BiH smatra i da je uznemiravajući i odgovor menadžmenta Federalne televizije,"da će dobronamjerni gledalac shvatiti da ničija vjerska prava nisu povrijeđena".

- Ovakva tvrdnja implicira da su zlonamjerni oni koji protestuju i koji izražavaju nezadovoljstvo onim što im televizija plasira. Vrijedi li, u percepciji menadžmenta Federalne televizije, boljševičko pravilo `samo je istina ono što ja kažem, ja imam monopol na istinu`, i nije li televizija instrument nametanja diktature mišljenja i uvjerenja u BiH, navodi se u saopćenju Službe za odnose s javnošću Rijaseta Islamske zajednice u BiH.

Sporni dijelovi

U 76. i 77. epizodi protagonisti serije pokušavaju na prevaru prodavati svinjsku šunku pakujući je kao pureće meso te ismijavaju čovjeka koji u Farukovom studiju želi snimiti CD s ilahijama i kasidama. Upravo te dijelove serije šokirani gledaoci smatraju spornim i stoga ističu da ne namjeravaju putem pretplate finansirati ovaj televizijski sadržaj.

Feđa Isović, scenarista serije "Lud, zbunjen, normalan", pak, u cijeloj priči ne vidi ništa diskutabilno.

- U obje epizode ne postoji nijedna uvreda koja bi se odnosila na bilo koja vjerska osjećanja. Ko pažljivo prati epizode, shvatit će to. Neka lažna preosjetljivost mene, iskreno, ne interesuje. Čudi me da niste dobivali takve SMS-ove kada smo imali slične epizode s katoličkim fratrima. Te epizode desetinama puta su prikazivane u Hrvatskoj i niko se nije žalio - govori Isović.

Na činjenicu da su mnogi gledaoci najavili otkazivanje plaćanja pretplate upravo zbog neprimjerenog sadržaja serije, Isović kaže:

Riječ "krme"

- Zakonska obaveza je plaćanje pretplate. Na to nemam šta reći. Kod nas, izgleda, kada se spomene riječ "krme", to nekome vrijeđa vjerska osjećanja. Onda neka i u kulinarskim šouima izbace krmetinu, ako im to vrijeđa vjerska osjećanja.
Boli glava od ovakve "brige" za muslimane...Havaz i gazde mu dijele samare gdje stignu - utjerivanje u suru u punom jeku :x
Insajder

#1748 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by Insajder »

Banksy wrote:
Area_51 wrote: Dobro, svako ima pravo da udje u politiku i osnuje stranku.

Vise me interesira, kako oni ljudi koji se uclanise ili misle uclaniti u tu kao fol stranku jednog lica, mogu stati iza covjeka kakav je Fahro.

Meni to nije jasno, poslije ovoliko nacionalistickih izava, uvreda, stimanja poslova na svoju vodu s ciljem jos veceg bogacenja.
Isto onako kako su stajali iza Alije i Hareta.
Ne dovodi ih Fahro s Marsa. To su stalno isti ljudi, isti glasači. Kupuje ih istim postupcima, fintama, istom retorikom kojom su ih kupovali prethodnici, nije izmislio toplu vodu.
Upravo to,jednostavan i oproban recept po principu:ja tebi kilo kafe i šećera-ti meni glas. Jednostavno to je maximalno dostignuće njegove tzv.političke ideologije.
spokojan

#1749 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by spokojan »

Istina je da novinari na ftv, bhtv i nekih tiskanih medija fahrudina maltretiraju i mrcvare na kretenski nacin i idiotskim pitanjima. U principu se radi o nekompetentnim novinarima sto je jedna od rak rana naseg drustva.

Medjutim Fahrudinove reakcije su neprirodne i nerezonske. On se kao zgraza nad budalastim pitanjima i tezama novinara koji ga propituju ... a istovremeno mnogi novinari u njegovom biltenu Avazu se koriste nista manje laznim, tendencioznim i maloumnim informacijama i konstrukcijama.

Dakle, fahrudinu se kao bumerang vraca njegov visegodisnji stil maltretiranja hareta, zlatka, safeta i drugih ... to je bas simpaticno za gledati.

Da sam novinar i da imam priliku pitati ga pitanja to bi izgledalo otprilike ovako:

1. Fahrudine, buduci da se danas predstavljas kao zastitnik bosnjackih nacionalnih interesa, molim te kako si se izjasnio po pitanju nacionalnosti na popisu stanovnistva 1981.godine i u studentskom indeksu? Ako to nije bilo ni Bosnjak ni Musliman, idemo malo razgovarati o tome?

2. Je li istina da je u par navrata bio gost Miloradu Dodiku na njegovom imanju u Laktasima? O cemu su razgovarali i je li istina da su se tada sprdali na racun tadasnjeg premijera, a danasnjeg istaknutog clana SBBBiH, adnanom terzicem?

3. Je li istina da dnevno prijavi prodaju od oko 50.000 komada avaza, a da uistinu proda oko 20.000 komada, a razliku od 30.000 remitende sam od sebe otkupi prljavim novcem i tako opere oko 30 hiljada maraka dnevno, sto je 10ak miliona opranih maraka godisnje?

Da ne idem dalje, eto Fahro, ako citas internet odgovori na pitanja svog potencijalnog biraca :)
mustang

#1750 Re: Fahrin formalni ulazak u politiku

Post by mustang »

spokojan wrote:Istina je da novinari na ftv, bhtv i nekih tiskanih medija fahrudina maltretiraju i mrcvare na kretenski nacin i idiotskim pitanjima. U principu se radi o nekompetentnim novinarima sto je jedna od rak rana naseg drustva.

Medjutim Fahrudinove reakcije su neprirodne i nerezonske. On se kao zgraza nad budalastim pitanjima i tezama novinara koji ga propituju ... a istovremeno mnogi novinari u njegovom biltenu Avazu se koriste nista manje laznim, tendencioznim i maloumnim informacijama i konstrukcijama.

Dakle, fahrudinu se kao bumerang vraca njegov visegodisnji stil maltretiranja hareta, zlatka, safeta i drugih ... to je bas simpaticno za gledati.

Da sam novinar i da imam priliku pitati ga pitanja to bi izgledalo otprilike ovako:

1. Fahrudine, buduci da se danas predstavljas kao zastitnik bosnjackih nacionalnih interesa, molim te kako si se izjasnio po pitanju nacionalnosti na popisu stanovnistva 1981.godine i u studentskom indeksu? Ako to nije bilo ni Bosnjak ni Musliman, idemo malo razgovarati o tome?

2. Je li istina da je u par navrata bio gost Miloradu Dodiku na njegovom imanju u Laktasima? O cemu su razgovarali i je li istina da su se tada sprdali na racun tadasnjeg premijera, a danasnjeg istaknutog clana SBBBiH, adnanom terzicem?

3. Je li istina da dnevno prijavi prodaju od oko 50.000 komada avaza, a da uistinu proda oko 20.000 komada, a razliku od 30.000 remitende sam od sebe otkupi prljavim novcem i tako opere oko 30 hiljada maraka dnevno, sto je 10ak miliona opranih maraka godisnje?

Da ne idem dalje, eto Fahro, ako citas internet odgovori na pitanja svog potencijalnog biraca :)
:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Post Reply