Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Beg_Babic wrote:ne kontam sta je sega pariranje RS3 ili RS-u ?, 'ladano to ovaj BMW moze izgurati
a sa druge strane gdje si procitao da izlazi uskoro nova jedinica ? ... de sibni link
Jeste da sam BMW fanatik , ali poraz se nekada mora priznati - pročitah negdje da RS3 već ima bolje performanse od ove zujalice. Barem bolje ubrzanje eto.
Beg_Babic wrote:ne kontam sta je sega pariranje RS3 ili RS-u ?, 'ladano to ovaj BMW moze izgurati
a sa druge strane gdje si procitao da izlazi uskoro nova jedinica ? ... de sibni link
Jeste da sam BMW fanatik , ali poraz se nekada mora priznati - pročitah negdje da RS3 već ima bolje performanse od ove zujalice. Barem bolje ubrzanje eto.
Oba su opremljena sa motorima od 340KS a da audi brze ubrzava...to je tacno .
Od 0 do 100 za 4.6 sec dok je BMW M1 potrebno 5sec........
Kod Audija je 2,5 l petocilindricni turbo motor iz Audi TT-RS sa obrtnim momentom od 450 Nm( I pogonom na sva 4 tocka) a kod BMW-a je 3.0 motor iz Z4 35is.sa 500 Nm.
corolla02 wrote:This CTS-V Coupe is rated at 556 horsepower and 551 lb-ft. of torque
CTS-V hits 60 mph in 3.9 seconds; who wants to compete, next
Ovo 3.9 ima samo na papiru , na svakom testu je isao preko 4sec. Na stazi protiv E63 nema sanse , a jaci je i laksi , jos mu je prednost sto je coupe , jedino sto ga yebe je sto Amerikanac
eto nek je e63 dobar pu pu pu i kod cadillaca je samo na papiru da ide toliko, a taj e63 eto može ić sve kako stoji u papirima, ne sumnjam da si ti to sve testiro, vozio i tako doktore
mišmaš wrote:eto nek je e63 dobar pu pu pu i kod cadillaca je samo na papiru da ide toliko, a taj e63 eto može ić sve kako stoji u papirima, ne sumnjam da si ti to sve testiro, vozio i tako doktore
Ovdje je sedan u pitanju , posto su E63 i ovaj CTS-V pravi konkurenti
ubrzanje kod oba auta 0-100 je 4.1sec , Cadillac koci 2ft prije a u krivinama , e to pogledaj i sam
Svidja mi se dizajn i noviteti ali tesko ce s ovim autom napraviti bum. Prije svega-preskup je. Uvijek je bio skuplji od passata, camryja, accorda ali nikad nije isao ovako visoko tj dosezao cijenu bmw 5 serije, audija a6 i slicno. Kad se tome doda cinjenica da su ljudi prilicno skepticni zbog svega sto se desavalo zadnju godinu-dvije bojim se da se nece bas proslaviti s ovim modelom.
Druga stvar koja mi je zasmetala, ne dolazi sa manuelnim mjenjacem uopste?!? Kakva glupost! Rezu granu na kojoj sjede. Njihov automatski mjenjac je fakat super ali ljudi vole i manuelni. Ja lakse prodam manuelca nego automatika i sam nikad ne bih sjeo u automatika. Po meni velika greska jer ce ovim potezom izgubiti pravo puno istinskih saabovaca .