60 MINUTA - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
Alcho.1980

#1726 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alcho.1980 »

wolf07 wrote:
samo malo wrote:Sto je ova drzava dobra, kad drzavni sud osudi pedofila ili onda je to islamofobija, pritisak na pravosudje, korumpirani sudije, a kad oslobode Brankovica i Bicakcica onda govorimo o slovu zakona i pravdi :D

Moze i obrnuto, kad osude pedofila kazu u 60min da je to pobjeda pravde a kad se oslobodi Brankovic, Bicakcic, Covic, Ivanic (jbt, imal' koji politicar da nije optuzen pa onda oslobodjen?) eh onda je to uticaj politike, mracni talovi iza paravana etc. etc.!

A sto je najsmjesnije gore navedene oslobodi "hrabra, neustrasiva, nepotkupljiva" Dalida Burzic koja je Gasija osudila na 20 godina. I onda Bakir sam sebi skocio u usta.
Prvo je hvalio i velicao, a sada zbog nje ne smije da spominje vise ovaj slucaj (Brankovic-Bicakcic)
Alcho.1980

#1727 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alcho.1980 »

NightSkyWalker wrote:Jednog dana ce gradjani skontati da nema smisla placati FTV pretplatu jer se tim parama finansira medijsko-politicka kriminalna hobotnica. Umjesto da gradjani dobiju tacnu i objektivnu informaciju koju zasluzuju, oni putem ovog medija koji je davno prestao biti javni servis a postao privatna prcija SDP-ovaca i njihovih kriminalaca dobijaju lazi, papanluk, i referate pristigle iz centrale stranke im pokroviteljske.

Ipak je isuvise ocigledno.

Zato ima Moja TV kod BHTELECOMA, ili uzmes nekog drugog privatnog operatera fiksne telefonija i nema vise RTV pretplate. :D
Alcho.1980

#1728 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alcho.1980 »

NightSkyWalker wrote:U cijim je rukama Bakir i njegova emisija?

Ulazem kviska!!!
Alcho.1980

#1729 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Alcho.1980 »

I za kraj danasnjeg pisanja jos jedan dokaz Bakirovog rezimskog uredjivanja emisije, a to je odlazak Arijane Saracevic iz novinarskog tima 60 minuta zbog neobjavljivanja posljednjih nekoliko njenih priloga.

Toliko o slobodnom novinarstvu u reziji Bakira Hadziomerovica!!!
StupskaBitanga

#1730 Re: 60 MINUTA - All about

Post by StupskaBitanga »

Alcho.1980 wrote:I za kraj danasnjeg pisanja jos jedan dokaz Bakirovog rezimskog uredjivanja emisije, a to je odlazak Arijane Saracevic iz novinarskog tima 60 minuta zbog neobjavljivanja posljednjih nekoliko njenih priloga.

a šta je istraživala
nosara

#1731 Re: 60 MINUTA - All about

Post by nosara »

Alcho.1980 wrote:
NightSkyWalker wrote:Jednog dana ce gradjani skontati da nema smisla placati FTV pretplatu jer se tim parama finansira medijsko-politicka kriminalna hobotnica. Umjesto da gradjani dobiju tacnu i objektivnu informaciju koju zasluzuju, oni putem ovog medija koji je davno prestao biti javni servis a postao privatna prcija SDP-ovaca i njihovih kriminalaca dobijaju lazi, papanluk, i referate pristigle iz centrale stranke im pokroviteljske.

Ipak je isuvise ocigledno.

Zato ima Moja TV kod BHTELECOMA, ili uzmes nekog drugog privatnog operatera fiksne telefonija i nema vise RTV pretplate. :D
Draga djecice, ne postoji nesto sto se zove rtv pretplata... Placate taksu na rtv prijemnike... Iz te mase koja se skupi finansiraju se svi javni emiteri u BiH... Od bhrt do rtrs... Neplacanje podlijeze sankcijama...

Ne placaju pretezno domaci izdajnici...

Vole vas vasi covic i dodo... :D
skojotovski

#1732 Re: 60 MINUTA - All about

Post by skojotovski »

StupskaBitanga wrote:
Alcho.1980 wrote:I za kraj danasnjeg pisanja jos jedan dokaz Bakirovog rezimskog uredjivanja emisije, a to je odlazak Arijane Saracevic iz novinarskog tima 60 minuta zbog neobjavljivanja posljednjih nekoliko njenih priloga.

a šta je istraživala

ocito nesto sto nije po volji trepcuceg sefa...
StupskaBitanga

#1733 Re: 60 MINUTA - All about

Post by StupskaBitanga »

skojotovski wrote:
StupskaBitanga wrote:

a šta je istraživala

ocito nesto sto nije po volji trepcuceg sefa...
znaci ovojj sapunici zvanoj 60min i gay ljubavi Bakira i Zlaje dolazi kraj????
skojotovski

#1734 Re: 60 MINUTA - All about

Post by skojotovski »

prije ce biti kraj "ljubavi" Bakira i Dzemaludina Aspek-a Sabica ... valja puncu na oci... :D
StupskaBitanga

#1735 Re: 60 MINUTA - All about

Post by StupskaBitanga »

skojotovski wrote:prije ce biti kraj "ljubavi" Bakira i Dzemaludina Aspek-a Sabica ... valja puncu na oci... :D
ko bi rekao da je u sivom domu tako veselo
alex00

#1736 Re: 60 MINUTA - All about

Post by alex00 »

odavno nema ljubavi izmedju zlaje i bakira ali to je sad veza iz navike. sdp poklopila strukturu ftv-a pa lakse bakiru pare uzet nego glavom kroz zid...
Karabaja

#1737 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Karabaja »

Koja je glupača ova Martina.. pa svaki tekst joj veze s pameću nema. Nikako mi nije jasno što Index objavljuje njene škrabotine :-?
maslina

#1738 Re: 60 MINUTA - All about

Post by maslina »

Ne znam čemu tvoja udivljenost ovim člankom? Ako samo zbog toga što pljuje po Bakiru, onda ok. Imaš ispod članka link na njene ostale komentare. Pročitaj i "uživaj".
BiH je odavno postala loša država, ali ovi tekstovi su dno. Mogla je pisati i za neki desni portal.
wolf07

#1739 Re: 60 MINUTA - All about

Post by wolf07 »

Ima ovdje mojih postova koji su debelo kriticni prema Bakiru i njegovoj "objektivnosti", ali ako je druga opcija da se priklonim uz "zieg heil" ideologiju.... hvala lijepa! BTW, hoce se sad opravdati Siroki Brijeg jer je eto nacelnik opcine i jos par zvanicnika nemusto progovorilo protiv zastave i sl. Prica o "dvije budale" koje su dosle sa Hitlerovom zastavom je otprilike isto kao i prica da je samo dva-tri pripadnika "Skorpiona" pucalo u ledja onim srebrenicanima. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Hajde da vidimo kako bi se proveo neko u publici sa istom tom zastavom u Sarajevu, Zenici ili Tuzli! Ja garantujem da bi dobio degenek OD NAVIJACA a tamo nije ni policija reagovala i sad se pravi neka ljigava vadiona, eto taman sam pomislio kako je Siroki Brijeg bastion antifasizma jer je nacelnik opcine tako zustro osudio taj cin! Jadno!
NightSkyWalker

#1740 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

Zaista je zanimljivo gledati i citati prepucavanja budala i medijskih kriminalaca. Na koga covjek da prvo pljune :?
vee-jay

#1741 Re: 60 MINUTA - All about

Post by vee-jay »

NightSkyWalker wrote:Zaista je zanimljivo gledati i citati prepucavanja budala i medijskih kriminalaca. Na koga covjek da prvo pljune :?
mozda prvo pogledas u ogledalo :wink:
salle_eh1986

#1742 Re: 60 MINUTA - All about

Post by salle_eh1986 »

kad ovo čitam stičem utisak da smo mi krivi što ovo osuđujemo, što smo bili žrtve u neredima ranije u ŠB-u, što gdje god da odu navijači iz Sarajeva dobiju preko leđa, a oni su cvjećke...
šta je reći manipulacija medijima, cccc
Bloger

#1743 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Bloger »

odavno nema ljubavi izmedju zlaje i bakira ali to je sad veza iz navike.

I ja sam načuo da je puko između Bakira i Zlaje, navodno je Bakir nezadovoljan jer mu Lagumdžija nije obezbijedio diplomatsku funkciju...
seln

#1744 Re: 60 MINUTA - All about

Post by seln »

Bloger wrote:odavno nema ljubavi izmedju zlaje i bakira ali to je sad veza iz navike.

I ja sam načuo da je puko između Bakira i Zlaje, navodno je Bakir nezadovoljan jer mu Lagumdžija nije obezbijedio diplomatsku funkciju...
Znaci, imacemo novog Pecanina....
NightSkyWalker

#1745 Re: 60 MINUTA - All about

Post by NightSkyWalker »

seln wrote:
Bloger wrote:odavno nema ljubavi izmedju zlaje i bakira ali to je sad veza iz navike.

Znaci, imacemo novog Pecanina....
Od onoga sto smo imali 10 godina ne moze gore. Onolika kolicina gluposti i neprofesionalnosti se mogla vidjeti samo na srni. Sada je Bakir u dubokoj dubiozi jer mu Zlaja ulazi u vlast sa neprijateljima pa koga ce sada da pljuje. Sad moze komotno da ugasi emisiju.
samo malo

#1746 Re: 60 MINUTA - All about

Post by samo malo »

Sto bi gasio, ZagraBiH nece u vlast (vjerovali ili ne) :D
wolf07

#1747 Re: 60 MINUTA - All about

Post by wolf07 »

samo malo wrote:Sto bi gasio, ZagraBiH nece u vlast (vjerovali ili ne) :D
Pa onda ce stvarno biti krajnje degutantno slusati kako ce nam i u naredne 4 godine za sve biti kriv Haris i SzBiH iako ih se sad pita ko Andje u mlinu! :lol:
skojotovski

#1748 Re: 60 MINUTA - All about

Post by skojotovski »

samo malo wrote:Sto bi gasio, ZagraBiH nece u vlast (vjerovali ili ne) :D

zato sto ce mu mentor Zlaja napraviti deal sa Dodikom :wink:
Been

#1749 Re: 60 MINUTA - All about

Post by Been »

bože moj, kakva ugrožena jadnica... zanimljivo da bi recimo u demokratskom i lijepom Mianmaru za ovakvo laprdanje o vlastitoj državi u stranim medijima, platila glavicom... :D :D Ali nije to tema... Uglavnom, kakva ugrožena jadnica i bezveznjača bez presedana... Njen komentar : "ŽEljko Komšić će izgubiti veliki dio bošnjačkih glasova jer je posjetio Sinjsku Alku na kojoj su pobjeđeni Turci" sve govori o inteligenciji dotične i činjenici da su je još kao dijete tukli loncima po glavi...

Btw. Bakir ! :thumbup: :thumbup: Komentar za Široki je bio brutalan i istinit !
granap

#1750 Re: 60 MINUTA - All about

Post by granap »

Velika je razlika izmedju Bakira 60min i portala poput poskoka i sličnih. To su privatni portali i tu se može baljezgat šta čovjeku padne na pamet. Ali za FTV svi mi plaćamo i to treba da bude zajednička televizija a ne program jedne stranke. Bakir krši sva moguća novinarska pravila.
Locked