Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
samo malo wrote:Sto je ova drzava dobra, kad drzavni sud osudi pedofila ili onda je to islamofobija, pritisak na pravosudje, korumpirani sudije, a kad oslobode Brankovica i Bicakcica onda govorimo o slovu zakona i pravdi
Moze i obrnuto, kad osude pedofila kazu u 60min da je to pobjeda pravde a kad se oslobodi Brankovic, Bicakcic, Covic, Ivanic (jbt, imal' koji politicar da nije optuzen pa onda oslobodjen?) eh onda je to uticaj politike, mracni talovi iza paravana etc. etc.!
A sto je najsmjesnije gore navedene oslobodi "hrabra, neustrasiva, nepotkupljiva" Dalida Burzic koja je Gasija osudila na 20 godina. I onda Bakir sam sebi skocio u usta.
Prvo je hvalio i velicao, a sada zbog nje ne smije da spominje vise ovaj slucaj (Brankovic-Bicakcic)
NightSkyWalker wrote:Jednog dana ce gradjani skontati da nema smisla placati FTV pretplatu jer se tim parama finansira medijsko-politicka kriminalna hobotnica. Umjesto da gradjani dobiju tacnu i objektivnu informaciju koju zasluzuju, oni putem ovog medija koji je davno prestao biti javni servis a postao privatna prcija SDP-ovaca i njihovih kriminalaca dobijaju lazi, papanluk, i referate pristigle iz centrale stranke im pokroviteljske.
Ipak je isuvise ocigledno.
Zato ima Moja TV kod BHTELECOMA, ili uzmes nekog drugog privatnog operatera fiksne telefonija i nema vise RTV pretplate.
I za kraj danasnjeg pisanja jos jedan dokaz Bakirovog rezimskog uredjivanja emisije, a to je odlazak Arijane Saracevic iz novinarskog tima 60 minuta zbog neobjavljivanja posljednjih nekoliko njenih priloga.
Toliko o slobodnom novinarstvu u reziji Bakira Hadziomerovica!!!
Alcho.1980 wrote:I za kraj danasnjeg pisanja jos jedan dokaz Bakirovog rezimskog uredjivanja emisije, a to je odlazak Arijane Saracevic iz novinarskog tima 60 minuta zbog neobjavljivanja posljednjih nekoliko njenih priloga.
NightSkyWalker wrote:Jednog dana ce gradjani skontati da nema smisla placati FTV pretplatu jer se tim parama finansira medijsko-politicka kriminalna hobotnica. Umjesto da gradjani dobiju tacnu i objektivnu informaciju koju zasluzuju, oni putem ovog medija koji je davno prestao biti javni servis a postao privatna prcija SDP-ovaca i njihovih kriminalaca dobijaju lazi, papanluk, i referate pristigle iz centrale stranke im pokroviteljske.
Ipak je isuvise ocigledno.
Zato ima Moja TV kod BHTELECOMA, ili uzmes nekog drugog privatnog operatera fiksne telefonija i nema vise RTV pretplate.
Draga djecice, ne postoji nesto sto se zove rtv pretplata... Placate taksu na rtv prijemnike... Iz te mase koja se skupi finansiraju se svi javni emiteri u BiH... Od bhrt do rtrs... Neplacanje podlijeze sankcijama...
Alcho.1980 wrote:I za kraj danasnjeg pisanja jos jedan dokaz Bakirovog rezimskog uredjivanja emisije, a to je odlazak Arijane Saracevic iz novinarskog tima 60 minuta zbog neobjavljivanja posljednjih nekoliko njenih priloga.
a šta je istraživala
ocito nesto sto nije po volji trepcuceg sefa...
znaci ovojj sapunici zvanoj 60min i gay ljubavi Bakira i Zlaje dolazi kraj????
odavno nema ljubavi izmedju zlaje i bakira ali to je sad veza iz navike. sdp poklopila strukturu ftv-a pa lakse bakiru pare uzet nego glavom kroz zid...
Ne znam čemu tvoja udivljenost ovim člankom? Ako samo zbog toga što pljuje po Bakiru, onda ok. Imaš ispod članka link na njene ostale komentare. Pročitaj i "uživaj".
BiH je odavno postala loša država, ali ovi tekstovi su dno. Mogla je pisati i za neki desni portal.
Ima ovdje mojih postova koji su debelo kriticni prema Bakiru i njegovoj "objektivnosti", ali ako je druga opcija da se priklonim uz "zieg heil" ideologiju.... hvala lijepa! BTW, hoce se sad opravdati Siroki Brijeg jer je eto nacelnik opcine i jos par zvanicnika nemusto progovorilo protiv zastave i sl. Prica o "dvije budale" koje su dosle sa Hitlerovom zastavom je otprilike isto kao i prica da je samo dva-tri pripadnika "Skorpiona" pucalo u ledja onim srebrenicanima. Da nije zalosno bilo bi smijesno. Hajde da vidimo kako bi se proveo neko u publici sa istom tom zastavom u Sarajevu, Zenici ili Tuzli! Ja garantujem da bi dobio degenek OD NAVIJACA a tamo nije ni policija reagovala i sad se pravi neka ljigava vadiona, eto taman sam pomislio kako je Siroki Brijeg bastion antifasizma jer je nacelnik opcine tako zustro osudio taj cin! Jadno!
kad ovo čitam stičem utisak da smo mi krivi što ovo osuđujemo, što smo bili žrtve u neredima ranije u ŠB-u, što gdje god da odu navijači iz Sarajeva dobiju preko leđa, a oni su cvjećke...
šta je reći manipulacija medijima, cccc
Bloger wrote:odavno nema ljubavi izmedju zlaje i bakira ali to je sad veza iz navike.
I ja sam načuo da je puko između Bakira i Zlaje, navodno je Bakir nezadovoljan jer mu Lagumdžija nije obezbijedio diplomatsku funkciju...
Znaci, imacemo novog Pecanina....
Od onoga sto smo imali 10 godina ne moze gore. Onolika kolicina gluposti i neprofesionalnosti se mogla vidjeti samo na srni. Sada je Bakir u dubokoj dubiozi jer mu Zlaja ulazi u vlast sa neprijateljima pa koga ce sada da pljuje. Sad moze komotno da ugasi emisiju.
samo malo wrote:Sto bi gasio, ZagraBiH nece u vlast (vjerovali ili ne)
Pa onda ce stvarno biti krajnje degutantno slusati kako ce nam i u naredne 4 godine za sve biti kriv Haris i SzBiH iako ih se sad pita ko Andje u mlinu!
bože moj, kakva ugrožena jadnica... zanimljivo da bi recimo u demokratskom i lijepom Mianmaru za ovakvo laprdanje o vlastitoj državi u stranim medijima, platila glavicom... Ali nije to tema... Uglavnom, kakva ugrožena jadnica i bezveznjača bez presedana... Njen komentar : "ŽEljko Komšić će izgubiti veliki dio bošnjačkih glasova jer je posjetio Sinjsku Alku na kojoj su pobjeđeni Turci" sve govori o inteligenciji dotične i činjenici da su je još kao dijete tukli loncima po glavi...
Btw. Bakir ! Komentar za Široki je bio brutalan i istinit !
Velika je razlika izmedju Bakira 60min i portala poput poskoka i sličnih. To su privatni portali i tu se može baljezgat šta čovjeku padne na pamet. Ali za FTV svi mi plaćamo i to treba da bude zajednička televizija a ne program jedne stranke. Bakir krši sva moguća novinarska pravila.