Gledate seriju - preporučite je

Najbolji i najgori filmovi, serije, sve o sedmoj umjetnosti...

Moderator: _BataZiv_0809

Post Reply
Mariella

#1726 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Mariella »

A sto uopste skidas, sto ne gledas direktno preko neta?

Joj, American Horror Story bas izopacena serija :lol: Onaj gologuzi valjda mjesecari, tj. neki glasovi mu govore sta da radi, tako sam ja bar skontala :D Kad ih pobije na kraju :shock:
Pitarrr82

#1727 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Pitarrr82 »

De nam ispricajte sve serije i to po mogucnosti sva desavanja pa da ne moramo gledati jbg :dance: :x
Mariella

#1728 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Mariella »

Jao jesam ti puno rekla, da neko gologuz mjesecari po kuci, sta ces sad, znas sve :-)
Pitarrr82

#1729 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Pitarrr82 »

Mariella wrote:Jao jesam ti puno rekla, da neko gologuz mjesecari po kuci, sta ces sad, znas sve :-)

Ma mislim uopceno, zato nikoga i nisam citirao da se previse prica o desavanjima u serijama nista licno :wink:
Mariella

#1730 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Mariella »

Ok, onda moja greska :)

Uglavnom, potrudit cu se da pratim American Horror Story na Fox life, cini mi se da ce biti zanimljivo :D
vicious2

#1731 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by vicious2 »

AHS - upavo odgledala pilot ... mislim da imaju jos 4 epizode available ... nije lose, svidjaju mi se perspektive likova i kako se ispreplicu, mjuza cool ... vidim nakon ove 4 epizode sta dalje ... ali nije lose ...
Zvoncica123

#1732 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Zvoncica123 »

Ja sam sinoc pregledala Revenge, svih 7 epizoda. Meni se sviđa, iako sam citala par recenzija koje nisu bas pozitivne, ali mi je Emily VanCamp simpaticna pa sam odlucila da gledam. Ako ne naprave 1000 sezona po 10000 epizoda bit ce super.
VenomousV

#1733 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by VenomousV »

Mariella wrote:A sto uopste skidas, sto ne gledas direktno preko neta?

Joj, American Horror Story bas izopacena serija :lol: Onaj gologuzi valjda mjesecari, tj. neki glasovi mu govore sta da radi, tako sam ja bar skontala :D Kad ih pobije na kraju :shock:

zato sto ih poslije przim na dvd-ove i volim da imam (da ljudima dijelim i upucujem ih u dobre serije :D - ova recenica je nekako glupa :lol: )
alica.k

#1734 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alica.k »

VenomousV wrote:zato sto ih poslije przim na dvd-ove i volim da imam (da ljudima dijelim i upucujem ih u dobre serije :D - ova recenica je nekako glupa :lol: )
i ja volim da imam sve epizode na kompu barem od trenutne sezone :)
kod dr who se mozes stalno vracat i vidjet nove stvari :) ili onaj a-ha momenat :)
VenomousV

#1735 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by VenomousV »

alica.k wrote:
VenomousV wrote:zato sto ih poslije przim na dvd-ove i volim da imam (da ljudima dijelim i upucujem ih u dobre serije :D - ova recenica je nekako glupa :lol: )
i ja volim da imam sve epizode na kompu barem od trenutne sezone :)
kod dr who se mozes stalno vracat i vidjet nove stvari :) ili onaj a-ha momenat :)
e i to :D
kad ne mogu neceg da se sjetim da mi je pri ruci :D
chakany

#1736 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by chakany »

Preporuke za Braću i sestre (4. sezona), Privatna praksa (trenutno gledam 4. sezonu), Kosti (pregledao prve dvije sezone i odlične su), Carstvo poroka (ovu seriju stvarno vrijedi da gledate - 1. sezona ima samo 12 epizoda tako da nije strasno sto se gledanja tice, 2. sezona uskoro na HBO Adria), za one koji vole mini-serije iz HBO produkcije od 5. epizoda imate Mildred Pierce sa Kate Winslet u glavnoj ulozi (odlična je serija), i bilo bi ih jos, ali mi sada nista ne pada na pamet.
Imam namjeru uskoro poceti gledati seriju Momci sa Madisona, pa eto nadam se da ce ispuniti moja ocekivanja :)
sheilak

#1737 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by sheilak »

American Horror Story :D

Jao, kako bolesno. :lol: Svidja mi se, posebno jer je serija brza. Nema dugih uvoda u desavanja, odjednom se nadjes u sceni.

Cool. Nadam se da je nece zeznuti i, naravno, da cu smoci snage da je gledam. :D
da ljudima dijelim i upucujem ih u dobre serije :D
The Mesiah :D
vicious2

#1738 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by vicious2 »

chakany wrote:Preporuke za Braću i sestre (4. sezona), Privatna praksa (trenutno gledam 4. sezonu), Kosti (pregledao prve dvije sezone i odlične su), Carstvo poroka (ovu seriju stvarno vrijedi da gledate - 1. sezona ima samo 12 epizoda tako da nije strasno sto se gledanja tice, 2. sezona uskoro na HBO Adria), za one koji vole mini-serije iz HBO produkcije od 5. epizoda imate Mildred Pierce sa Kate Winslet u glavnoj ulozi (odlična je serija), i bilo bi ih jos, ali mi sada nista ne pada na pamet.
Imam namjeru uskoro poceti gledati seriju Momci sa Madisona, pa eto nadam se da ce ispuniti moja ocekivanja :)

Gledala Mad Men - ne znam sta bih rekla ... prva sezona OK moze se pogledati ... nakon toga postane dosadno, barem meni ... izrazito dosadno

Druga serija, ne znam je li stigla kod nas - Big Love, prva sezona super... nakon toga bezze
alibaba_i_30_godina

#1739 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alibaba_i_30_godina »

Nastavite sa gledanjem AHS, nije lose serija, u dosad objavljenih 5 epizoda dosta interesantnih stvari se dogodilo. I da, nista ne brinite za golotinju, neJma toga vise. :mrgreen:

Sto se tice Homeland, to sam odlucio da cu gledati kada bude pauza ... dosta mi je ovih sto sada pratim. :roll:

Revenge prave pauzu ove sedmice ... :x
alica.k

#1740 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alica.k »

opet psych preporuka :D sad sam odgledala ovih par epizoda nove sezone i <3

to mi je inace (pored scrubs, al scrubs se zavrsila) jedina serija gdje se ono bas odvalim smijat naglas. i ganjajte ananase :).

Image
Jeff Bingham

#1741 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by Jeff Bingham »

jel to onaj lik sto se pravi da je vidovit, a ustvari ima odlicnu moc zapazanja?

meni nije bas zanimljiva, ima na foxu.
alica.k

#1742 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by alica.k »

Jeff Bingham wrote:jel to onaj lik sto se pravi da je vidovit, a ustvari ima odlicnu moc zapazanja?

meni nije bas zanimljiva, ima na foxu.
jap.
beco

#1743 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by beco »

NeyDan wrote:Nastavite sa gledanjem AHS, nije lose serija, u dosad objavljenih 5 epizoda dosta interesantnih stvari se dogodilo. I da, nista ne brinite za golotinju, neJma toga vise. :mrgreen:

Sto se tice Homeland, to sam odlucio da cu gledati kada bude pauza ... dosta mi je ovih sto sada pratim. :roll:

Revenge prave pauzu ove sedmice ... :x
Ma daj za Revenge cekam srijedu aaaaaa
neo7

#1744 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by neo7 »

Ma kako se zove ona serija cij je pilot izasao kada i Grimm ? Ono zacarano kraljevstvo u buducnosti :mrgreen:
VenomousV

#1745 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by VenomousV »

neo7 wrote:Ma kako se zove ona serija cij je pilot izasao kada i Grimm ? Ono zacarano kraljevstvo u buducnosti :mrgreen:

Once upon a time? :D
suncica24

#1746 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by suncica24 »

Je li ko gleda seriju Boss, beskrupulozni gradonacelnik Chicaga i njegov ured, nakon sto on sazna da je bolestan (koja izlizana fora) i smeksa...?

Gledam kritike... nije losa, a izgleda da se tek zakuhava...
alibaba_i_30_godina

#1747 Re: Gledate seriju - preporucite je

Sinoc sam pregledao drugu epizodu Grimma, nisam stigao ranije, i nije lose.

Sumnjiva mi ona njegova djevojka ... ima nekakvu cudnu facu. :mrgreen:
VenomousV

#1748 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by VenomousV »

ja nisam odusevljena drugom epizodom, valjda nisam toliki fan te bajke... inace mi serija nije nesto posebno ali kao sto rekoh, zanima me kako ce ostale bajke uraditi :D
alibaba_i_30_godina

#1749 Re: Gledate seriju - preporucite je

Sad si sve pomijesala ... ti pricas o Once Upon a Time?! :mrgreen:
VenomousV

#1750 Re: Gledate seriju - preporucite je

Post by VenomousV »

NeyDan wrote:Sad si sve pomijesala ... ti pricas o Once Upon a Time?! :mrgreen:

grimm bolan :D

ti pisao kako si pogledao drugu ep pa se ja nadovezah :D

a once upon a time mi se nikako, ali nikako ne gleda... ne volim onu glumicu otkako je zahebala chase-a u :D :D :D
Post Reply