.

.

.

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Bitno je da pratis ... Doci ce i igra, samo budi dosljedan ..cico x wrote:vala sam vise ocekivao od skretnicara za ovu tekmu,a vi nista specijalno!
a nekome smeta i ulicna rasvjeta...nekima je teško sa asfaltom se boritiemigracija wrote:Hebi ga, neko uziva u evropskim utakmicama..... a neko u ulicnoj rasvjeti
E jes' vala, nek si mi reko'.....u dugogodisnjem nedostatku razloga za zadovoljstvo dobri su ponekad i lampioni. Samo se vi ogledajte, a neko drugi ce da putuje......pitace vas starost gdje vam je bila mladostLSD wrote:a nekome smeta i ulicna rasvjeta...nekima je teško sa asfaltom se boritiemigracija wrote:Hebi ga, neko uziva u evropskim utakmicama..... a neko u ulicnoj rasvjeti
pošteno i to stoji ...ali samo deklarisani šaban može biti zavidan na vecerašnje reflektore nakon skoro 18 godina i od toga praviti šprdnju.emigracija wrote:E jes' vala, nek si mi reko'.....u dugogodisnjem nedostatku razloga za zadovoljstvo dobri su ponekad i lampioni. Samo se vi ogledajte, a neko drugi ce da putuje......pitace vas starost gdje vam je bila mladostLSD wrote:a nekome smeta i ulicna rasvjeta...nekima je teško sa asfaltom se boritiemigracija wrote:Hebi ga, neko uziva u evropskim utakmicama..... a neko u ulicnoj rasvjeti
campa_xxx wrote:Evo i od mene mali doprinos temi....
.
.
.
emigracija wrote:emigracija wrote:E pa upravo sabani koji se kote oko tog vaseg kolektiva su od svega toga napravili cirkus da ne moze biti veci. Samo ste vi razlog sto se sve svelo na te lampione i nista vise. Iskreno, ne bi me zacudilo da vam je na otvaranju zapjevo' Ljuba Alicic. Ja sam rodjen u ovom gradu, i nisam bas mlad da ne pamtim neke stvari, ali brate ako cemo realno NK zeljeznicar je danas jedan obicnan provincijski klub
Nama na proslavi nije pjevao ni Ljuba ni Hanka ni peti ni deseti, a drugo pod pojmom saban se uopce ne misli na to sto ti mislis. Buraz mogao si se roditi na vrh sebilja al papak si u dusi... nije NK nego FKemigracija wrote:E pa upravo sabani koji se kote oko tog vaseg kolektiva su od svega toga napravili cirkus da ne moze biti veci. Samo ste vi razlog sto se sve svelo na te lampione i nista vise. Iskreno, ne bi me zacudilo da vam je na otvaranju zapjevo' Ljuba Alicic. Ja sam rodjen u ovom gradu, i nisam bas mlad da ne pamtim neke stvari, ali brate ako cemo realno NK zeljeznicar je danas jedan obicnan provincijski klub
NK je bio preko 70 godina. Oni koje to zanima mogu provjeriti da su radnici na željeznici (koji su osnovali klub) bili dobrim dijelom Hrvati, ako je te nekom bitno, meni ne. Isto tako svi oni ciju su djedovi sarajlije mogu ih pitati za koga su navijali prije II Svjetskog rata. Svaka nacija je otprilike imala svoj klub. Treba li se vratiti na to stanje? Meni ponašanje određenog dijela navijača Željezničara smeta već dugo, ali zato i ne idem utakmice. Indikativno je da u klubu od njegovih starih igrača nema skoro niko, te mi se čini da je i stadion kako su ga agresori zapalili izgubio i dio duše. Na kraju želim da pozdravim sve stare i nove navijače Želje.Englez-66 wrote:Nama na proslavi nije pjevao ni Ljuba ni Hanka ni peti ni deseti, a drugo pod pojmom saban se uopce ne misli na to sto ti mislis. Buraz mogao si se roditi na vrh sebilja al papak si u dusi... nije NK nego FKemigracija wrote:E pa upravo sabani koji se kote oko tog vaseg kolektiva su od svega toga napravili cirkus da ne moze biti veci. Samo ste vi razlog sto se sve svelo na te lampione i nista vise. Iskreno, ne bi me zacudilo da vam je na otvaranju zapjevo' Ljuba Alicic. Ja sam rodjen u ovom gradu, i nisam bas mlad da ne pamtim neke stvari, ali brate ako cemo realno NK zeljeznicar je danas jedan obicnan provincijski klub
Dovidjenja prijatno!!!
sta prolazio, cucao si kod ulaza i ucio kako se navijaF.G.R. wrote:Sinoc sam prolazio pored Grbavice i cuo navijace Selje kako pjevaju "Letece medvjedice"![]()
Kakav klub takvi i navijaci...