Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
PalaSa Marsa

#1726 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

dječak sa šibicama wrote:
neocekivana_sila wrote:
Ridjobrki wrote:Krajišnik ljuti??? A nebil' još neko na temi to potegao pa da mu ja demonstriram krajiški temperament... :-)

Jajara jajačka, pravi Krajišnik bi se prije objesio neg' ovo sebi dopustio.

Marsovko, kvotaj ti slobodno, pa nismo valjda zavađeni...
izvini ridji, ucinilo mi se zbog akcenta Aldinovog da se radi o Krajisniku. A ne bi vi nikad tako, zar ne :D
Aldinovi roditelji su iz Kozarca i Sanskog mosta (mama).

Koliko ja znam.
Ama joj, kakve to veze ima. Sad ja trebam sve krajisnike gledat' isto, zato sto nekolicina njih ima po pet zena, a ni s' jednom nista ni s' cim. Ne znam, meni to nema smisla.

Svi u nekom naletu ljutnje, kad je adrenalin na stotki su skloni uradit' neku glupost, pa pobogu ljudi su ubijali zene na smrt gluho bilo, sto su samo ufatili u prici (a dokaza nigdje s' glave) ..i sta ..nista, nikom nista. Nekom smrt, a nekom dozivotna cuza. :-)
PalaSa Marsa

#1727 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

PalaSa Marsa wrote:
Ridjobrki wrote:Krajišnik ljuti??? A nebil' još neko na temi to potegao pa da mu ja demonstriram krajiški temperament... :-)

Jajara jajačka, pravi Krajišnik bi se prije objesio neg' ovo sebi dopustio.

Marsovko, kvotaj ti slobodno, pa nismo valjda zavađeni...
A da pitam, sta onda dopustaju Krajisnici inace?
Nisam bas skontala ovu prvu recenicu. :-) :zoka: Jel' 'pak dopustaju nesto gore od ovog? :-)

(Strah me da ne odemo s' teme) zalosna ti Svicelend. :D :D
Nisam krajisnik, ali ih dovoljno poznajem.... samo primjer, zena/supruga od nekog krajisnika iz Buzima, samim tim i ona je iz Buzima jelte, bila je izbjeglica u Ribnici ako se sjecam, Republika Slovenija (ili je Crnomelj, ne sjecam se vise tacno) i dok je muz bio na ratistu, ona se kurvala (kao i dobar broj nasih zena, nazalost) sa lokalnim Albancima, Sandzosima, Srbijancima i slicnom mafijom... kad je deblokiraT Bihac odnosno Cazinska krajina, muz je naravno cuo o supruginim podvizima, regularno dosao "u posjetu", priklao zenu, bacio je u kontejner i vratio se na ratiste.
Pa evo .. gore napisah sta bi bilo kad bi bilo. Vjerovatno u tom afektu covjeku svasta padne na pamet. :-) :)
Ridjobrki

#1728 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ridjobrki »

Prvo, nije ga prevarila fizički. Drugo, da bi nekoga osuđivao trebaš svojim primjerom biti bolji od njega. Treće, postoje neke granice koje se ne prelaze.

Čuj šta bih ja uradio, razveo se k'o sav svijet što se razvodi ako je dotleN došlo. Pa ja sve i da pročitam tuđu poruku stidio bih se toga pred sobom a kamoli da onima fahraonovim balegarima dajem municiju protiv majke svoje djece! Pička. Tačka.
drekalica28

#1729 Re: Oprostiti prevaru

Post by drekalica28 »

Ja sam bez teksta ostala sad.
Ovolika hampa, a zbog koga i čega. :| Tužno, zaista tužno. :sad:
dječak sa šibicama

#1730 Re: Oprostiti prevaru

Post by dječak sa šibicama »

Nema nikakve veze odakle je Aldin, nego eto kad se vec poteze pitanje.

Mogao je biti iz Salzburga, papak je.

A ovo da ga nije prevarila fizicki, jos mi cijelu pricu baca na tragikomediju.
snaga_znanja

#1731 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

I jos sto joj se indirektno pripisuje da ga je primala za ramazana... :lol:
PalaSa Marsa

#1732 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

JThomas wrote:skontali smo i od prve da ovo nije sramota samo za krajinu već za cijeli ljudski rod :D
Meni Bogme nije, svako zase travu pase. Ha ya! :-D
snaga_znanja

#1733 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

I jos da dodam da je doticni recitator blago receno pickica :lol: .

Prevarila te zena!

Opcija a) razvedes se
b) ubijes hljeb u njoj i copavom amerikancu i budes manguf, odlezis 3-5 dana istrage i mirna kuca :lol:

a ne ovako ko picka po novinama places da ti se zena tambura dok ti negdje recitujes... sramota za muski rod..

:sax:
PalaSa Marsa

#1734 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

dječak sa šibicama wrote:Nema nikakve veze odakle je Aldin, nego eto kad se vec poteze pitanje.

Da je on bio posten ovo bi me recimo dotaklo u smislu - sto je ona njega prevarila. Al' posto je i on sver'o u 16, neka je. Nek' i on osjeti kako je bit' prevaren i tacka. :)
Rauber

#1735 Re: Oprostiti prevaru

Post by Rauber »

Kad procitah ovo danas, tacno me bi stid sto sam ga jucer jos i podrzavao.
Fuj fujeva :run:
dječak sa šibicama

#1736 Re: Oprostiti prevaru

Post by dječak sa šibicama »

drekalica28 wrote:Ja sam bez teksta ostala sad.
Ma hajde bogati, mahala se zabavlja kao i inace, sam je kriv sto je isao u javnost.

U principu, ovo nije samo prica o Aldinu i Arduani, vec o moralu naseg drustva. Ovo je samo ogledni primjer.

Licemjerstva i dvolicnosti... kao kad jedna Hanka Paldum recimo na svaki Bajram na Hayatu glumi veliku vjernicu, kao eto ne znamo je mi, jebote Muradif Brkic je tarabio i gurao po novinama, pravio od nje instant zvijezdu, do tada je pjevala po kafanskim stolovima, znam sve iz prve ruke i nije nikakvo olajavanje (olajavanje bi bilo da sad pisem detalje, sto mi ne pada na pamet) i sad Hanka glumata muslimanku veliku i prica kako je ona uvijek slavila Bajrame na isti nacin. Na rende kora...

To je nas jet set i nase drustvo u cjelini, vasar licemjerja.
dormeo

#1737 Re: Oprostiti prevaru

Post by dormeo »

Ridjobrki wrote:Prvo, nije ga prevarila fizički. Drugo, da bi nekoga osuđivao trebaš svojim primjerom biti bolji od njega. Treće, postoje neke granice koje se ne prelaze.

Čuj šta bih ja uradio, razveo se k'o sav svijet što se razvodi ako je dotleN došlo. Pa ja sve i da pročitam tuđu poruku stidio bih se toga pred sobom a kamoli da onima fahraonovim balegarima dajem municiju protiv majke svoje djece! Pička. Tačka.
Pa bil bolan ikakav belaj napravio da saznas??! Pitam fakat realno! Ovako ide tvoja prica: Krajisnici su zajebaTi praavo, ljuuuti da bi sve rokali okolo, i onda saznas da te zena prevari i ti kazes: ja bi se eto postavini gledaoci i gledateljke razveo a sada lahku noc svima odoh na spavanje ... karikiram malo naravno, ali se vracamo opet na onaj post od aldinovog jarana u kojem covjek pokusava objasnit cijeli kontekst da se ne bi donosili brzopotezni zakljucci. AKo je ista u ovoj prici tacno, to je da je Aldino volio zenu do suludih razmjera, sto je po meni suludo, jer da nije, ne bi valjda bio drogiran mjesec dana nakon sto se osjetio prevarenim, i ne bi ovo raspravio preko havaza. mislim da je to pokusao da kaze njegov prijatelj. toliko od mene na ovoj tebi, zaboli me ki*a za ovakve teme i novine koje ih objavljuj, toliko od mene, gut baj :run:
snaga_znanja

#1738 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

PalaSa Marsa wrote:
dječak sa šibicama wrote:Nema nikakve veze odakle je Aldin, nego eto kad se vec poteze pitanje.

Da je on bio posten ovo bi me recimo dotaklo u smislu - sto je ona njega prevarila. Al' posto je i on sver'o u 16, neka je. Nek' i on osjeti kako je bit' prevaren i tacka. :)
Ono bez da se stidim moze pitanje?

Osim traceva, jel znas iz prve ruke od neke kolegice da ga je primila od 'Dine ili ili si eventualno ti pa tako cvrsto i samouvjereno tvrdis da se svalero?
FnatiC

#1739 Re: Oprostiti prevaru

Post by FnatiC »

:D :D
snaga_znanja

#1740 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

Ma hajde bogati, mahala se zabavlja kao i inace, sam je kriv sto je isao u javnost.

U principu, ovo nije samo prica o Aldinu i Arduani, vec o moralu naseg drustva. Ovo je samo ogledni primjer.

Licemjerstva i dvolicnosti... kao kad jedna Hanka Paldum recimo na svaki Bajram na Hayatu glumi veliku vjernicu, kao eto ne znamo je mi, jebote Muradif Brkic je tarabio i gurao po novinama, pravio od nje instant zvijezdu, do tada je pjevala po kafanskim stolovima, znam sve iz prve ruke i nije nikakvo olajavanje (olajavanje bi bilo da sad pisem detalje, sto mi ne pada na pamet) i sad Hanka glumata muslimanku veliku i prica kako je ona uvijek slavila Bajrame na isti nacin. Na rende kora...

Pa sta ako zena voli na hastalu zaplesat medju mezom. Bitno je veselje... sta se ibretis :lol:
PalaSa Marsa

#1741 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

Ma dobro, ta vrsta posla ima i previse rizika. Tezak je to pos'o nema sta. Neka ih, mora se necim hljeb zaradit'. :) Pa nek' bar rade ono sto vole i ono za sta imaju dara. Sve je to za ljude. :)
Ridjobrki

#1742 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ridjobrki »

@drekalice: upravo suprotno! Jako zanimljiva hampa jer je u pitanju raspad iluzije koncepta društveno poželjnog braka i ponašanja supružnika u noveau-bošnjačke elite. Seljebriti licemjerje u školskom primjeru. :wink:

Shit hits the fan u puno širem društvenom kontekstu gdje su njih dvoje samo paradigma određenih vrijednosti u današnjoj BiH.
PalaSa Marsa

#1743 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

snaga_znanja wrote:
PalaSa Marsa wrote:

Ono bez da se stidim moze pitanje?

Osim traceva, jel znas iz prve ruke od neke kolegice da ga je primila od 'Dine ili ili si eventualno ti pa tako cvrsto i samouvjereno tvrdis da se svalero?
:-) :lol: Ma nisam ja svega mi. Nije moj tajp. :D :-D

Malo poradi na kontanju, ne branim njega, ne branim nju, samo iznosim licno misljenje o sicuejsen. :D

Miran? :mrgreen:
Last edited by PalaSa Marsa on 01/10/2011 13:49, edited 1 time in total.
snaga_znanja

#1744 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

Ridjobrki wrote:@drekalice: upravo suprotno! Jako zanimljiva hampa jer je u pitanju raspad iluzije koncepta društveno poželjnog braka i ponašanja supružnika u noveau-bošnjačke elite. Seljebriti licemjerje u školskom primjeru. :wink:

Shit hits the fan u puno širem društvenom kontekstu gdje su njih dvoje samo paradigma određenih vrijednosti u današnjoj BiH.
Bosnjacka elita bi bila jedno sretnija da se udala za Sabana Burhana. Onda bi to bilo po mjeri... :lol:
PalaSa Marsa

#1745 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

snaga_znanja wrote:
Ridjobrki wrote:@drekalice: upravo suprotno! Jako zanimljiva hampa jer je u pitanju raspad iluzije koncepta društveno poželjnog braka i ponašanja supružnika u noveau-bošnjačke elite. Seljebriti licemjerje u školskom primjeru. :wink:

Bosnjacka elita bi bila jedno sretnija da se udala za Sabana Burhana. Onda bi to bilo po mjeri... :lol:
Al' je zniamljivo to sto ga bas nije sa Bosancem prevarila. :-) :mrgreen:
snaga_znanja

#1746 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

PalaSa Marsa wrote: :-) :lol: Ma nisam ja svega mi. Nije moj tajp. :D :-D

Malo poradi na kontanju, ne branim njega, ne branim nju, samo iznosim licno misljenje o sicuejsen. :D

Nemam ja nista protiv da ti branis nekog, samo vidim u recenici onako uvjereno da znas da sara pa reko da pitam kolki mu je :lol:
Jer po ovoj prici iz novina haman ima plaho malu alatku. Em nesmije Kejsiju njonjaru razbit kao pravi muskarac, jos place po novinama da mu se zena trpa...

btw. nisam te napad'o ;)
ema_

#1747 Re: Oprostiti prevaru

Post by ema_ »

WTH :shock: , šta se ovdje svašta izdešavalo od sinoć :lol:

:-)

Šta je ono, sutra i njena priča dolazi? :|

Ja bih samo da reČem, da meni neko javno objavi dnevnik.... :x , mislim da ga više ne bi imao čime čitati. FUJ. :cry: :cry:
snaga_znanja

#1748 Re: Oprostiti prevaru

Post by snaga_znanja »

PalaSa Marsa wrote:
snaga_znanja wrote:

Al' je zniamljivo to sto ga bas nije sa Bosancem prevarila. :-) :mrgreen:
Avaz zbog tiraza ne moze prezalit sto nije neki srbin ili hrvat pa da se i sam Mustafa Ceric ukljuci u debatu! :lol:
drekalica28

#1749 Re: Oprostiti prevaru

Post by drekalica28 »

Šibicaru....svjesna sam toga i odlično znam kako dobro gđa Paldum glumi. Zato mi svaki Ramazan i Bajram bude i iznimno loše kad je vidim i čujem.
Generalno mi je pun klinac više u duplih aršina i licimjerstva koje vlada kod nas. A o pametovanju da i ne govorim, svi znaju bolje i svi bi nešto da morališu. Nek svak počisti ispred sebe svoja sranja pa neka krene drugog kritikovat i palamudit.
Svi znamo da BiH najtiražnija novina nije vrijedna ni k'o tariguz da se koristi. I taman kad sam pomislila oni ne mogu niže pasti, oni to učine.
Haj što je dotični "gdin" MORAO istresti svoju intimu na način na koji je to uradio, nego su ovi kreteni gladni senzacije još i objavili detalje privatnog života dvoje ljudi.
Zaista.....ljudskoj gluposti nema kraja. :roll:
PalaSa Marsa

#1750 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

snaga_znanja wrote:
PalaSa Marsa wrote: :-) :lol: Ma nisam ja svega mi. Nije moj tajp. :D :-D

Nemam ja nista protiv da ti branis nekog, samo vidim u recenici onako uvjereno da znas da sara pa reko da pitam kolki mu je :lol:
Jer po ovoj prici iz novina haman ima plaho malu alatku. Em nesmije Kejsiju njonjaru razbit kao pravi muskarac, jos place po novinama da mu se zena trpa...

btw. nisam te napad'o ;)
:lol: :lol: :lol: :lol: Ma jok bolan, nemam ja pojma o tome. :lol: :-) :D
Ama i da jesi napad'o ne sikirat', znam se branit'. :D :D
Locked