prosao prije pola sataRauber wrote:Opet izgleda neka frka kod bicakcica, policija se ispred nalazi, hitna takodjer...
nigdje nista
kad je to bilo
prosao prije pola sataRauber wrote:Opet izgleda neka frka kod bicakcica, policija se ispred nalazi, hitna takodjer...
Meni kolega tacno u 02:30 javio,prolazio autom pored bicakcica i javlja mi da su policija i hitna ispred.lolo_lolo wrote:prosao prije pola sataRauber wrote:Opet izgleda neka frka kod bicakcica, policija se ispred nalazi, hitna takodjer...
nigdje nista
kad je to bilo
klima razdrmala znatno slabije nosive stubove od predvidjenih projektomterra_incognita wrote:Jesi gledala dokumentarac o rušenju tržnog centra u Koreji ?zijancer wrote:vezano za urusavanje stakla u holu BBI.. ne znam da li ste primjecivali, za vrijeme kafica i tako toga, dosta jake vibracije u objektu..koje vjerovatno poticu od postrojenja klima komore na krovu?
izgleda da se stedilo na izolaciji vibracija![]()
a to hoce razmrdati neke stvarcice na objektu
morala sam ovdje zaheftatineko je zakljucao tu temu
Klima sve razdrmala.....
Fakat odron!uvjek dobar gost wrote:http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /090819055
Hoće li proći dan... da me nešto ne dočeka kao štoc u glavu... nešto je u vodi il u havi... jeli do SFF-a il jednostavno nema nam gdje više stati pod kožu.... ovo je strašno !!!!!!!!!!
karanana wrote:evo sta neko napisa:
usasssssss, provalio joj je frajer u stan, nisam siguran jesu li bili u odnosima ubo je nozem i bacio je i onda se on ubio, bila je prava frka na spratu, policija taman dolazila i ovo se desi, moj je buraz sokiran izlazio iz ulaz i vidi to pred njim, ispred ulaza 23 sve blokirano, novinara ko lesinara na sve strane. zao mi je S, bila je fina cura, as ta se desava.....
Asana wrote:Bilo da je u stan upao provalnik, ili da je u pitanju bio njen mladic... cula se dakle iz stana neka buka, neko je pozvao policiju... ali se susjedi NISU SMJELI UMJESATI ... da jesu, mozda ne bi doslo do borbe pored prozora- bacanja kroz prozor ...
Djevojka je jos jedna zrtva suzdrzanosti sugradjana u kriticnim situcijama
pa jeli ja treba da skacem i upadam susjedima na svaku njihovu svadju i galamu? pa onda bi mi to mogao cijelodnevni i svakodnevni posao i zaduzenje u mom ulazu.Asana wrote:Bilo da je u stan upao provalnik, ili da je u pitanju bio njen mladic... cula se dakle iz stana neka buka, neko je pozvao policiju... ali se susjedi NISU SMJELI UMJESATI ... da jesu, mozda ne bi doslo do borbe pored prozora- bacanja kroz prozor ...
Upravo to.mima wrote:Asana wrote:Bilo da je u stan upao provalnik, ili da je u pitanju bio njen mladic... cula se dakle iz stana neka buka, neko je pozvao policiju... ali se susjedi NISU SMJELI UMJESATI ... da jesu, mozda ne bi doslo do borbe pored prozora- bacanja kroz prozor ...
Odkud znas sta se i kako desilo.
Dobra dijagnoza.ArtefakT wrote:
Ja mislim da ljudi vise ne mogu ovog sivila... Ode covjek psihicki ako oko njega nema nista pozitivno.
iz prve ruke da ti prepričam: jednom su tako komšije negdje na dobrinji bile savjesne, i zvale su policiju jer je muž ubijao hljeb u ženi. policija je došla i momci potreseni odvedu ga malo u stranu, i dobrano ga išamaraju rizikujući tako sebi i smanjenje plate i disciplinski i štošta.Asana wrote:Nije normalno iz stana cuti krikove, borbu, tucu! Zakljucujem da su zvukovi bili takvi, jer su nekoga dovoljno uznemirili da zakljuci da je provaljeno u stan i da pozove policiju.
Ko zna bolje od susjeda sta je "normalna" a sta "nenormalna" buka iz nekog stana?
Meni je zao ako su takvi zvukovi ucestali u vasem susjedstvu pa na njih ne reagirate, ali ne bi bilo zgoreg s vremena na vrijeme aktere barem upozoriti na to da se to cuje i pozivati policiju, jer i nasilje u porodici je nasilje koje se ne smije tolerirati.
Upravo iz takvih porodica potice vecina nasilnika na ulicama.