Oni trosi na isti nacin kao i Real, ili misle da su Stoickov, Romario, Ronaldo, Ronaldinho, Alves, Ibrahimovic,
Henry, Rivaldo, Keita, Toure, Abidal, Maxwell, igrali/igraju za kikiriki.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
LSD wrote:Real je sasvim uigrana ekipa dok su skupili 77 bodova iz 31 utakmice..
Sto si se ti namecio na Barsu. Nije valjda da jos boli ono cetvorka sa Nou Campa ...Ave, Nijaz! wrote:Ako ko nema pravo pricati o kupovini igraca Real Madridu, onda su to navijaci Barce.
Oni trosi na isti nacin kao i Real, ili misle da su Stoickov, Romario, Ronaldo, Ronaldinho, Alves, Ibrahimovic,
u rasponu od koliko godina ?Ave, Nijaz! wrote:Ako ko nema pravo pricati o kupovini igraca Real Madridu, onda su to navijaci Barce.
King_Arthur wrote:ne laprdaj sviju ti glupostinego idi upali plejku i pokusaj s realom makar tamo da dobijes
ionako imate vise fanova na tim konzolama
ocigledno lijecenje frustracija preko igrica
Hocu, haj nabroj da vidis kakve gluposti pises.King_Arthur wrote: u rasponu od koliko godina ?![]()
hoces da ti nabrojim igrace koji su prosli kroz real i one koji su prosli kroz barcu zadnjih 10 godina ? da vidis kako na strani reala stoji minimalno duplo vise igracai od ovih svih gore sto si nabrojao cini mi se samo ibra i henry su vec sve izgradili i postigli svoj maksimum pa onda dosli u barcu
ostali su najvecu slavu stekli u barci izuzev mozda ronalda koji je maltretirao protivnike gdje god da je igrao
![]()
Kako ce prekinuti igu iste sekunde kada pomocnik digne zastavicu za ofsajd? To fizicki nije moguceIgrac je prilikom dodavanja bio u ofsajdu, pomocnik je digao zastavicu i tu sva prica prestaje. Taman da je namjerno rukama ufatio loptu, zastavica je bila u zraku
![]()
Cude me ovakve izjave cistokrvnih engleza, kao da vi niste izmislili fudbal
Kakve to ima veze jel vidio ili nije, nije njegovo da gleda u pomocnog sudiju. Glavni sudija nakon upucene lopte pogleda u pomocnog i ako je zastavica podignuta automatski igra prestaje i ne vaze nikakvi ofsajdi i slicno. Udaranje stocem je nesportski potez i on se kaznjava u svakom momentu fudbalske igre, bila podignuta zastavica ili ne.Namjerno je igrao rukom i niti on nije vidio da je onaj digao zastavicu. To je isto da ja gledam kad ce pomocni podic zastavicu, a on kad podigne, ja protivnika opalim stocem.
Izmedu ostalog, pomocni ne moze prekinuti utakmicu, to mora glavni uraditi.
znam da se pravis glup, al eto.Ave, Nijaz! wrote:Onaj je namjerno igrao rukom u cilju sprecavanja 100% gol sanse.
U trenutku kada je to uradio, sudija nije prekunuo igru zbog offsidea, nego je igra bila u toku.
Znaci ovaj je sprijecio 100% sansu, crveni karton, a onda je tek sviran offside.
Pomocni moze mahat koliko hoce, sve dok glavni ne zvizne, igra nije prekinuta.
Ave, Nijaz! wrote:Onaj je namjerno igrao rukom u cilju sprecavanja 100% gol sanse.
U trenutku kada je to uradio, sudija nije prekunuo igru zbog offsidea, nego je igra bila u toku.
Znaci ovaj je sprijecio 100% sansu, crveni karton, a onda je tek sviran offside.
Pomocni moze mahat koliko hoce, sve dok glavni ne zvizne, igra nije prekinuta.
Ne pravim se glup, ozbiljno ti pisem.Admir_1984 wrote:
znam da se pravis glup, al eto.
Uputi se lopta prema napadacu, pomocnik sekund kasnije digne zastavicu, sekund prodje dok ga glavni pogleda i plus sekund dok odsvira. Znaci u istoj sekundi glavni sudija ne moze svirati ofsajd cim se lopta uputi prema napadacima
Pa bio bi sankcionisan da nije bilo ofsajda. Navedi mi jedan jedini stvarni primjer situacije o kojoj govorisAve, Nijaz! wrote:Ne pravim se glup, ozbiljno ti pisem.Admir_1984 wrote:
Uputi se lopta prema napadacu, pomocnik sekund kasnije digne zastavicu, sekund prodje dok ga glavni pogleda i plus sekund dok odsvira. Znaci u istoj sekundi glavni sudija ne moze svirati ofsajd cim se lopta uputi prema napadacima
Offside je bio, trebalo je prekinut igru i prekinula se, to je sve u dure.
Medutim, onaj Barcin je morao dobiti crveni jer je ocito sa namjerom igrao rukom, a to nije dopusteno.
Bože dragi šta ovaj forum mora sve da trpiAve, Nijaz! wrote:Ne pravim se glup, ozbiljno ti pisem.Admir_1984 wrote:
Medutim, onaj Barcin je morao dobiti crveni jer je ocito sa namjerom igrao rukom, a to nije dopusteno.
Hrabra odluka sudije,pogotovu imajuci u obziru gdje se igralo,trebalo je stisnut m..a i ponistit odluku,svaka mu cast na tome,...Ave, Nijaz! wrote:Ne pravim se glup, ozbiljno ti pisem.Admir_1984 wrote:
de ne lupetajte sviju vam gluposti i malo se edukujte o pravilima u fudbalusumirprimus wrote:Hrabra odluka sudije,pogotovu imajuci u obziru gdje se igralo,trebalo je stisnut m..a i ponistit odluku,svaka mu cast na tome,...Ave, Nijaz! wrote:Ne pravim se glup, ozbiljno ti pisem.Admir_1984 wrote:
izvinjavam se ako sam te uvrjiedio.sumirprimus wrote:Kao prvo,ne vrijedjaj,ponasaj se...
Kao drugo,sta ti nije jasno u mom postu,?
Psiholoski momenat je kod sudija od presudnog znacaja u ovakvim utakmicama,nije ni sudijama lako,zna se kako se lako pogrijesi zbog,pritiska igraca,navijaca,cjelokupne atmosfere,zbog toga i imas par sudija svjetske klase,i hiljade anonimaca...
Jos jednom,mislim da je bila ispravna odluka sudije,ali je trebalo stisnut pa ponistit svoju odluku u datom trenutku...
Da je meni da me zale ko njih...da me zale bar ko njihovog ekonoma...veljaca wrote:U subotu mi je bilo zao od realovaca: Kasiljasa, Raula i Gutija ..... Ostalo je sve bez veze ....
I ja se nadam... pa izgubljena je jedna utakmica, prekinut niz od 12 uzastopnih pobjeda u Primeri, treba to nastaviti dalje, treba ustimavati ekipu, treba vidjeti ko, sta, kako, u smislu, gdje skripi. Ono sto ja vidim (mada se nadam da Pelegrini vidi sto treba da vidi), vezni red skripi i treba se na tom poraditi, evo Kaka je povrijedjen, Guti skoro opacio kopacke o klin, treba vidjeti moze li se tu sta uraditi sa postojecim kadrom ili treba dovesti nekoga (govorim o narednoj sezoni).ultima_palabra wrote:Sasvim realnoJedino ako Pellegrini ne ponovi ono što je Juande uradio (izgubi respekt svlačionice i počne redati poraze nakon izgubljenog Clasica), nadam se da neće...