Pa realno i ne trebaju, treba zadržati 5-6 igrača i dovesti prava pojaċanja i naravno Nenada Markovica za trenera. Za pocetak Vrabac, Marinković bye bye
K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
chino
#1726 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1727 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
VRabac je jedan od najstandardnijih i najkvalitetnijih igraca u ovom rosteru. Ulaskom Vrapca veceras odbrana je pocela da igra fantasricno. Oba nasa centra su imala 9 skokova a Vrabac sam 8. To sto ne pogadja slobodna nadoknadjuje na drugim stranama. Vrabac treba pod obavezno ostati u Bosni, Luke, Lutette, Gutic, Arslanagic koji ce igrati za prvaka BiH a sto ce biti bas dobro pojacanje na beku.
- Logovan
#1728 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Ostaviti Westa

-
Messier
- Logovan
#1730 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Dončić bio na utakmici
još Marković, Hukić, Zdovc...
- hrasno38
- Edin H.
- Altsa
#1733 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Ne slazem se. Vrabcu nije mjesto u KK Bosna kolko god nam bio simpatican i drag pogotovo ako se bude igrala ABA 1 liga. Meni licno je drag kao osoba kao igrac je ocajan. To sto odigra dobro odbranu jednom u deset utakmica a uz to usere sve otalo nije opravdanje da ostane u ekipi. Za ovu nasu odron ligu je jos i ok a za nesto ozbiljnije kao sto je ABA 1 liga nema teorije. I nije on jedini.hrasno38 wrote: ↑07/05/2025 23:26VRabac je jedan od najstandardnijih i najkvalitetnijih igraca u ovom rosteru. Ulaskom Vrapca veceras odbrana je pocela da igra fantasricno. Oba nasa centra su imala 9 skokova a Vrabac sam 8. To sto ne pogadja slobodna nadoknadjuje na drugim stranama. Vrabac treba pod obavezno ostati u Bosni, Luke, Lutette, Gutic, Arslanagic koji ce igrati za prvaka BiH a sto ce biti bas dobro pojacanje na beku.
- hrasno38
#1734 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Ma jarane mozemo ti i ja misliti sta god hocemo ali statistika kaze drugacije i Vrabac je poslije Westa najkorsniji igrac, prvi skakac, drugi strijelac....ne zaboravi kako je odigrao utakmicu protiv Francuske u Francuskoj. On je fizcki najspremniji igrac Bosne i najbolji odbrambeni igrac.Altsa wrote: ↑08/05/2025 10:17Ne slazem se. Vrabcu nije mjesto u KK Bosna kolko god nam bio simpatican i drag pogotovo ako se bude igrala ABA 1 liga. Meni licno je drag kao osoba kao igrac je ocajan. To sto odigra dobro odbranu jednom u deset utakmica a uz to usere sve otalo nije opravdanje da ostane u ekipi. Za ovu nasu odron ligu je jos i ok a za nesto ozbiljnije kao sto je ABA 1 liga nema teorije. I nije on jedini.hrasno38 wrote: ↑07/05/2025 23:26VRabac je jedan od najstandardnijih i najkvalitetnijih igraca u ovom rosteru. Ulaskom Vrapca veceras odbrana je pocela da igra fantasricno. Oba nasa centra su imala 9 skokova a Vrabac sam 8. To sto ne pogadja slobodna nadoknadjuje na drugim stranama. Vrabac treba pod obavezno ostati u Bosni, Luke, Lutette, Gutic, Arslanagic koji ce igrati za prvaka BiH a sto ce biti bas dobro pojacanje na beku.
- Altsa
#1735 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Opet ti isto. On nije za KK Bosne ako se bude igrala ABA 1 liga. Ako ti mislis da jeste ondahrasno38 wrote: ↑08/05/2025 10:25Ma jarane mozemo ti i ja misliti sta god hocemo ali statistika kaze drugacije i Vrabac je poslije Westa najkorsniji igrac, prvi skakac, drugi strijelac....ne zaboravi kako je odigrao utakmicu protiv Francuske u Francuskoj. On je fizcki najspremniji igrac Bosne i najbolji odbrambeni igrac.Altsa wrote: ↑08/05/2025 10:17Ne slazem se. Vrabcu nije mjesto u KK Bosna kolko god nam bio simpatican i drag pogotovo ako se bude igrala ABA 1 liga. Meni licno je drag kao osoba kao igrac je ocajan. To sto odigra dobro odbranu jednom u deset utakmica a uz to usere sve otalo nije opravdanje da ostane u ekipi. Za ovu nasu odron ligu je jos i ok a za nesto ozbiljnije kao sto je ABA 1 liga nema teorije. I nije on jedini.hrasno38 wrote: ↑07/05/2025 23:26
VRabac je jedan od najstandardnijih i najkvalitetnijih igraca u ovom rosteru. Ulaskom Vrapca veceras odbrana je pocela da igra fantasricno. Oba nasa centra su imala 9 skokova a Vrabac sam 8. To sto ne pogadja slobodna nadoknadjuje na drugim stranama. Vrabac treba pod obavezno ostati u Bosni, Luke, Lutette, Gutic, Arslanagic koji ce igrati za prvaka BiH a sto ce biti bas dobro pojacanje na beku.
- hrasno38
#1736 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Apsolutno nije tacno. On nije vrhunski kosarkas ali je jako koristan igrac na kraju krajeva i reprezentativac BiH. Treneri vole takve igrace mada gledaoci imaju lose misljenje o njima. To sto ne zna pogoditi slobodna bacanja nista ne govori o njemu kao igracu. Ni Raso Radovanovic nije znao pogoditi ali je bio jedan od najboljih centara tadasnje Jugoslavije. Decko igra fantasticnu odbranu, skace pod kosem, ne trosi puno lopti i itekako je potreban Bosni. Na kraju krajeva ako Neno preuzme Bosnu vidjet cemo hoce li ga ostaviti. U reprezentaciji i te kako igra znacajnu rolu sa svojom odbranom.Altsa wrote: ↑08/05/2025 10:32Opet ti isto. On nije za KK Bosne ako se bude igrala ABA 1 liga. Ako ti mislis da jeste ondahrasno38 wrote: ↑08/05/2025 10:25Ma jarane mozemo ti i ja misliti sta god hocemo ali statistika kaze drugacije i Vrabac je poslije Westa najkorsniji igrac, prvi skakac, drugi strijelac....ne zaboravi kako je odigrao utakmicu protiv Francuske u Francuskoj. On je fizcki najspremniji igrac Bosne i najbolji odbrambeni igrac.Altsa wrote: ↑08/05/2025 10:17
Ne slazem se. Vrabcu nije mjesto u KK Bosna kolko god nam bio simpatican i drag pogotovo ako se bude igrala ABA 1 liga. Meni licno je drag kao osoba kao igrac je ocajan. To sto odigra dobro odbranu jednom u deset utakmica a uz to usere sve otalo nije opravdanje da ostane u ekipi. Za ovu nasu odron ligu je jos i ok a za nesto ozbiljnije kao sto je ABA 1 liga nema teorije. I nije on jedini.Nije tesko biti najkorisniji igrac u ovakvoj ekipi kao sto je KK Bosna danas. I neko je napravio medvjedu uslugu Vrabcu kada ga je posavjetovao da se bavi kosarkom. On je kosarkaski poluproizvod.
- Altsa
#1737 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Ne znam sta ti gledas pa tvrdis da ne trosi puno lopti. Kriminal je ubacivati Rašu u ovu pricu o kosarkaskom poluproizvodu kao sto je Vrabac. Mnogo strpljenja je publika imala s njim i davala mu sansi i sansi ali on vise ne moze igrati za KK Bosnu ako ova ekipa zeli da bude imalo konkurentna ostalim akipama u ABA 1 ligi. Da ne nabrajam stvari koje se uce od pionira pa na dalje koje Vrabac nije a ni nece nikada savladati. Do sada si x puta bio izrazito kritican prema njemu. Medutim ti si poznat kao danas ovako sutra onako.hrasno38 wrote: ↑08/05/2025 10:49Apsolutno nije tacno. On nije vrhunski kosarkas ali je jako koristan igrac na kraju krajeva i reprezentativac BiH. Treneri vole takve igrace mada gledaoci imaju lose misljenje o njima. To sto ne zna pogoditi slobodna bacanja nista ne govori o njemu kao igracu. Ni Raso Radovanovic nije znao pogoditi ali je bio jedan od najboljih centara tadasnje Jugoslavije. Decko igra fantasticnu odbranu, skace pod kosem, ne trosi puno lopti i itekako je potreban Bosni. Na kraju krajeva ako Neno preuzme Bosnu vidjet cemo hoce li ga ostaviti. U reprezentaciji i te kako igra znacajnu rolu sa svojom odbranom.Altsa wrote: ↑08/05/2025 10:32Opet ti isto. On nije za KK Bosne ako se bude igrala ABA 1 liga. Ako ti mislis da jeste ondahrasno38 wrote: ↑08/05/2025 10:25
Ma jarane mozemo ti i ja misliti sta god hocemo ali statistika kaze drugacije i Vrabac je poslije Westa najkorsniji igrac, prvi skakac, drugi strijelac....ne zaboravi kako je odigrao utakmicu protiv Francuske u Francuskoj. On je fizcki najspremniji igrac Bosne i najbolji odbrambeni igrac.Nije tesko biti najkorisniji igrac u ovakvoj ekipi kao sto je KK Bosna danas. I neko je napravio medvjedu uslugu Vrabcu kada ga je posavjetovao da se bavi kosarkom. On je kosarkaski poluproizvod.
- hrasno38
#1738 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!

Evo gore ti je statistika najboljih 7 igraca u reprezentaciji pa pogledaj u odnosu na minutazu koliko je Vrabac koristan igrac u reprezentaciji. Prvo mu pogledaj procente suta, pa onda skokove, ukradene lopte a poslije Gegica ima najmanje odigranih minuta.
- hrasno38
#1739 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Da kritican sam kao navijac kada je utakmica ali kad pogledam statistiku ona me demantuje. On zaista izgleda izuzetno nezgrapno i nekosarkaski ali je strasno koristan igrac radi svojih fizickih predispozicija. Rasu sam stavio u kontekst slobodnih bacanja a ne kao usporedbu igraca. Ja ti garantujem da ce ga Neno ako bude trener ili Beciragic ostaviti u klubu jer ponavljam treneri vole takve igrace.Altsa wrote: ↑08/05/2025 10:56Ne znam sta ti gledas pa tvrdis da ne trosi puno lopti. Kriminal je ubacivati Rašu u ovu pricu o kosarkaskom poluproizvodu kao sto je Vrabac. Mnogo strpljenja je publika imala s njim i davala mu sansi i sansi ali on vise ne moze igrati za KK Bosnu ako ova ekipa zeli da bude imalo konkurentna ostalim akipama u ABA 1 ligi. Da ne nabrajam stvari koje se uce od pionira pa na dalje koje Vrabac nije a ni nece nikada savladati. Do sada si x puta bio izrazito kritican prema njemu. Medutim ti si poznat kao danas ovako sutra onako.hrasno38 wrote: ↑08/05/2025 10:49Apsolutno nije tacno. On nije vrhunski kosarkas ali je jako koristan igrac na kraju krajeva i reprezentativac BiH. Treneri vole takve igrace mada gledaoci imaju lose misljenje o njima. To sto ne zna pogoditi slobodna bacanja nista ne govori o njemu kao igracu. Ni Raso Radovanovic nije znao pogoditi ali je bio jedan od najboljih centara tadasnje Jugoslavije. Decko igra fantasticnu odbranu, skace pod kosem, ne trosi puno lopti i itekako je potreban Bosni. Na kraju krajeva ako Neno preuzme Bosnu vidjet cemo hoce li ga ostaviti. U reprezentaciji i te kako igra znacajnu rolu sa svojom odbranom.Altsa wrote: ↑08/05/2025 10:32
Opet ti isto. On nije za KK Bosne ako se bude igrala ABA 1 liga. Ako ti mislis da jeste ondaNije tesko biti najkorisniji igrac u ovakvoj ekipi kao sto je KK Bosna danas. I neko je napravio medvjedu uslugu Vrabcu kada ga je posavjetovao da se bavi kosarkom. On je kosarkaski poluproizvod.
- Altsa
#1740 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Vidi ja ne govorim da se on jadnik ne trudi, pokusava pa ponekad nesto i uspije ali vecinu stvari on ne radi dobro. Ako KK Bosna zeli da ne bude kanta za nabijanje u ABA 1 ligi ko god dodje kao trener mora dovesti boljeg od njega i od 80% ekipe.hrasno38 wrote: ↑08/05/2025 10:59Da kritican sam kao navijac kada je utakmica ali kad pogledam statistiku ona me demantuje. On zaista izgleda izuzetno nezgrapno i nekosarkaski ali je strasno koristan igrac radi svojih fizickih predispozicija. Rasu sam stavio u kontekst slobodnih bacanja a ne kao usporedbu igraca. Ja ti garantujem da ce ga Neno ako bude trener ili Beciragic ostaviti u klubu jer ponavljam treneri vole takve igrace.Altsa wrote: ↑08/05/2025 10:56Ne znam sta ti gledas pa tvrdis da ne trosi puno lopti. Kriminal je ubacivati Rašu u ovu pricu o kosarkaskom poluproizvodu kao sto je Vrabac. Mnogo strpljenja je publika imala s njim i davala mu sansi i sansi ali on vise ne moze igrati za KK Bosnu ako ova ekipa zeli da bude imalo konkurentna ostalim akipama u ABA 1 ligi. Da ne nabrajam stvari koje se uce od pionira pa na dalje koje Vrabac nije a ni nece nikada savladati. Do sada si x puta bio izrazito kritican prema njemu. Medutim ti si poznat kao danas ovako sutra onako.hrasno38 wrote: ↑08/05/2025 10:49
Apsolutno nije tacno. On nije vrhunski kosarkas ali je jako koristan igrac na kraju krajeva i reprezentativac BiH. Treneri vole takve igrace mada gledaoci imaju lose misljenje o njima. To sto ne zna pogoditi slobodna bacanja nista ne govori o njemu kao igracu. Ni Raso Radovanovic nije znao pogoditi ali je bio jedan od najboljih centara tadasnje Jugoslavije. Decko igra fantasticnu odbranu, skace pod kosem, ne trosi puno lopti i itekako je potreban Bosni. Na kraju krajeva ako Neno preuzme Bosnu vidjet cemo hoce li ga ostaviti. U reprezentaciji i te kako igra znacajnu rolu sa svojom odbranom.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1741 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
tačno, al kad krene srati je užasanhrasno38 wrote: ↑08/05/2025 10:25Ma jarane mozemo ti i ja misliti sta god hocemo ali statistika kaze drugacije i Vrabac je poslije Westa najkorsniji igrac, prvi skakac, drugi strijelac....ne zaboravi kako je odigrao utakmicu protiv Francuske u Francuskoj. On je fizcki najspremniji igrac Bosne i najbolji odbrambeni igrac.Altsa wrote: ↑08/05/2025 10:17Ne slazem se. Vrabcu nije mjesto u KK Bosna kolko god nam bio simpatican i drag pogotovo ako se bude igrala ABA 1 liga. Meni licno je drag kao osoba kao igrac je ocajan. To sto odigra dobro odbranu jednom u deset utakmica a uz to usere sve otalo nije opravdanje da ostane u ekipi. Za ovu nasu odron ligu je jos i ok a za nesto ozbiljnije kao sto je ABA 1 liga nema teorije. I nije on jedini.hrasno38 wrote: ↑07/05/2025 23:26
- hrasno38
#1742 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Pa uzasan je onda i Delalic i Salic i West i Marinkovic i Zubac kad pocnu srati a to je skoro svaku utakmicu. Jose jebo to sto ti i ja vidimo i sto nam se svidja ili ne statistika je ta koja govori o tome kako je ko igrao i kako ko igra a Vrabac je statisticki drugi igrac Bosne u ABA 2 ligi. Bila ona losa ili ne a jeste losa on je drugi igrac i tu se sva prica zavrsava. Kakav ce on biti i hoce li igrati ABA ligu ako Bosna udje vidjet cemo ali kod mene bi uvijek igrao kao igrac zadatka. Na zalost onaj idiot od Damjanovica ne zan koristiti Underwooda koji je isto tako fantastican odbrambeni igrac, fizicki dominantan i siguran sam da je sinoc cuvao onog njihovog crnca da pola koseva ne bi pogodio.JoseMujica wrote: ↑08/05/2025 11:06tačno, al kad krene srati je užasanhrasno38 wrote: ↑08/05/2025 10:25Ma jarane mozemo ti i ja misliti sta god hocemo ali statistika kaze drugacije i Vrabac je poslije Westa najkorsniji igrac, prvi skakac, drugi strijelac....ne zaboravi kako je odigrao utakmicu protiv Francuske u Francuskoj. On je fizcki najspremniji igrac Bosne i najbolji odbrambeni igrac.Altsa wrote: ↑08/05/2025 10:17
Ne slazem se. Vrabcu nije mjesto u KK Bosna kolko god nam bio simpatican i drag pogotovo ako se bude igrala ABA 1 liga. Meni licno je drag kao osoba kao igrac je ocajan. To sto odigra dobro odbranu jednom u deset utakmica a uz to usere sve otalo nije opravdanje da ostane u ekipi. Za ovu nasu odron ligu je jos i ok a za nesto ozbiljnije kao sto je ABA 1 liga nema teorije. I nije on jedini.
Ako pratis Bosnu svaku utakmicu citave sezone a ja pratim vecina igraca u pocetku sezone je bila duplo bolja nego sada. Pogledaj Delalica i suta za tri poena koje mu je bilo najjace oruzje na pocetku sezone pa sve negdje do polovine. Pogledaj sta je onaj idiot radio Lutetteu koji je ubjedljivo najjaca ruka u rosteru a jos ljevak. Vrlo moguce je da i on ostane za ABA ligu. Kao da je vecini igraca neko sihre bacio a u tvari u pitanju su katastrofalno losi treninzi i sa Kascelanom i sa Acom.
- Altsa
#1743 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Ti samo potvrdujes ono sto sam i rekao, a to je da se ekipa mora skoro sva promijeniti ako ne zele da svaku utakmicu izgube 30 i vise razlike. Krenuvsi od trenera. A kad se zeli neki uspjeh onda sentimentalnost ne postoji pa makar to bio i Vrabac.hrasno38 wrote: ↑08/05/2025 11:24Pa uzasan je onda i Delalic i Salic i West i Marinkovic i Zubac kad pocnu srati a to je skoro svaku utakmicu. Jose jebo to sto ti i ja vidimo i sto nam se svidja ili ne statistika je ta koja govori o tome kako je ko igrao i kako ko igra a Vrabac je statisticki drugi igrac Bosne u ABA 2 ligi. Bila ona losa ili ne a jeste losa on je drugi igrac i tu se sva prica zavrsava. Kakav ce on biti i hoce li igrati ABA ligu ako Bosna udje vidjet cemo ali kod mene bi uvijek igrao kao igrac zadatka. Na zalost onaj idiot od Damjanovica ne zan koristiti Underwooda koji je isto tako fantastican odbrambeni igrac, fizicki dominantan i siguran sam da je sinoc cuvao onog njihovog crnca da pola koseva ne bi pogodio.JoseMujica wrote: ↑08/05/2025 11:06tačno, al kad krene srati je užasanhrasno38 wrote: ↑08/05/2025 10:25
Ma jarane mozemo ti i ja misliti sta god hocemo ali statistika kaze drugacije i Vrabac je poslije Westa najkorsniji igrac, prvi skakac, drugi strijelac....ne zaboravi kako je odigrao utakmicu protiv Francuske u Francuskoj. On je fizcki najspremniji igrac Bosne i najbolji odbrambeni igrac.
Ako pratis Bosnu svaku utakmicu citave sezone a ja pratim vecina igraca u pocetku sezone je bila duplo bolja nego sada. Pogledaj Delalica i suta za tri poena koje mu je bilo najjace oruzje na pocetku sezone pa sve negdje do polovine. Pogledaj sta je onaj idiot radio Lutetteu koji je ubjedljivo najjaca ruka u rosteru a jos ljevak. Vrlo moguce je da i on ostane za ABA ligu. Kao da je vecini igraca neko sihre bacio a u tvari u pitanju su katastrofalno losi treninzi i sa Kascelanom i sa Acom.
- hrasno38
#1744 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
To smo davno ustanovili da vecina ekipe treba da ide ali vidjet ces da ce Vrabac ostati. Pogledaj jednu stvar....Bosna strasno gubi time sto na centarskim pozicijama ima dva nevidjena centarska kloca i onda drugi igraci moraju nadoknadjivati ono sto bi oni trebali da rade. Oni bi trebali da skacu, zabijaju pod kosem, igraju sa bekovima pa dobro odsutaju i po koju trojku jer recimo Salic zna zabbiti. E posto oni fakticki ne postoje Vrabac i Zubac prevashodno pokrivaju te pozicije ikao su obojci klasicni krilni igraci ili ajde nekakvi krilni centri za ovu ligu. Da postoji makar jedan centar u kojeg se mozes pouzdati igra Bosne bi bila bolja za 50%. Ja bih stvarno volio da znam ko je doveo ovoga Marinkovica ili preporucio jer ovo je najveci centarski kloc u istoriji sarajevske kosarke a ni Salic nije daleko od njega. Ali hajde Salica izvlaci ona utakmica protiv Vojvodine a ovoga nema sta da izvuce. I ponavljam sa igracima Bosne se nesto dogodilo jer ovo nisu uopste oni igraci iz prvoga dijela. Vecina njih izgleda na kraju sezone kao da su totalno van formeAltsa wrote: ↑08/05/2025 11:28Ti samo potvrdujes ono sto sam i rekao, a to je da se ekipa mora skoro sva promijeniti ako ne zele da svaku utakmicu izgube 30 i vise razlike. Krenuvsi od trenera. A kad se zeli neki uspjeh onda sentimentalnost ne postoji pa makar to bio i Vrabac.hrasno38 wrote: ↑08/05/2025 11:24Pa uzasan je onda i Delalic i Salic i West i Marinkovic i Zubac kad pocnu srati a to je skoro svaku utakmicu. Jose jebo to sto ti i ja vidimo i sto nam se svidja ili ne statistika je ta koja govori o tome kako je ko igrao i kako ko igra a Vrabac je statisticki drugi igrac Bosne u ABA 2 ligi. Bila ona losa ili ne a jeste losa on je drugi igrac i tu se sva prica zavrsava. Kakav ce on biti i hoce li igrati ABA ligu ako Bosna udje vidjet cemo ali kod mene bi uvijek igrao kao igrac zadatka. Na zalost onaj idiot od Damjanovica ne zan koristiti Underwooda koji je isto tako fantastican odbrambeni igrac, fizicki dominantan i siguran sam da je sinoc cuvao onog njihovog crnca da pola koseva ne bi pogodio.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1745 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
ja ne mogu da vjerujem da mu Latif sjedi na klupihrasno38 wrote: ↑08/05/2025 11:24Pa uzasan je onda i Delalic i Salic i West i Marinkovic i Zubac kad pocnu srati a to je skoro svaku utakmicu. Jose jebo to sto ti i ja vidimo i sto nam se svidja ili ne statistika je ta koja govori o tome kako je ko igrao i kako ko igra a Vrabac je statisticki drugi igrac Bosne u ABA 2 ligi. Bila ona losa ili ne a jeste losa on je drugi igrac i tu se sva prica zavrsava. Kakav ce on biti i hoce li igrati ABA ligu ako Bosna udje vidjet cemo ali kod mene bi uvijek igrao kao igrac zadatka. Na zalost onaj idiot od Damjanovica ne zan koristiti Underwooda koji je isto tako fantastican odbrambeni igrac, fizicki dominantan i siguran sam da je sinoc cuvao onog njihovog crnca da pola koseva ne bi pogodio.JoseMujica wrote: ↑08/05/2025 11:06tačno, al kad krene srati je užasanhrasno38 wrote: ↑08/05/2025 10:25
Ma jarane mozemo ti i ja misliti sta god hocemo ali statistika kaze drugacije i Vrabac je poslije Westa najkorsniji igrac, prvi skakac, drugi strijelac....ne zaboravi kako je odigrao utakmicu protiv Francuske u Francuskoj. On je fizcki najspremniji igrac Bosne i najbolji odbrambeni igrac.
-
Messier
#1746 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Aha, trebao sam napisati ..Imam moc predvidjanja zarez ono sto sam napisao.
Dobicemo ih 12 razlike u revansu, jel sad ok?
- hrasno38
#1747 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
https://sportsport.ba/kosarka/kk-bosna- ... iga/498178
Nema prosirenja ABA lige znaci pobjeda je imperativ nad imperativima da se ne zajabavmo sa neki barazima i wild-kartama. Ako ne mozemo pobjediti Iliriju u sigurno krcatoj Skenderiji onda nismo ni zasluzili da udjemo u ABA ligu.
Nema prosirenja ABA lige znaci pobjeda je imperativ nad imperativima da se ne zajabavmo sa neki barazima i wild-kartama. Ako ne mozemo pobjediti Iliriju u sigurno krcatoj Skenderiji onda nismo ni zasluzili da udjemo u ABA ligu.
- Edin H.
#1748 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
-
bob_1921
#1749 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
gdje se moze vrabac pravdati jbt ne zna slobodno dati a argumenat igra odbranu pa nismo u 90-tim danas ako centar ne puca trice za klupe je
salu na stranu al vrabac je za specijalnog tima da udje par min odbranu neku da odigra izadje .. 2 min u svakoj cet .. u penal zavrsnici i slicno na tribine 
- hrasno38
#1750 Re: K.K. BOSNA 05/04/1979!!!
Dobro kako je onda statisticki drugi igrac Bosne u ABA 2 ligi kad tako tvrdis?? U stvari kad pogledas koliko je West koji je statisticki prvi igrac proveo vise minuta na terenu ispada da je Vrabac ubjedljivo prvi igrac Bosne.bob_1921 wrote: ↑08/05/2025 20:17 gdje se moze vrabac pravdati jbt ne zna slobodno dati a argumenat igra odbranu pa nismo u 90-tim danas ako centar ne puca trice za klupe jesalu na stranu al vrabac je za specijalnog tima da udje par min odbranu neku da odigra izadje .. 2 min u svakoj cet .. u penal zavrsnici i slicno na tribine
![]()
Postigao je 148 poena u 16 utakmica sa ukupnim procentom od 50% i 4 je strijelac ekipe. Recimo sut za 2 poena mu je 56,8 % sto je sasvim solidno. Ubjedljivo je prvi skakac ekipe i ima drugu minutazu poslije Westa. Dakle nije to bas tako kako si ti napisao. Da slazem se ja da on zna izbiti iz cipela ali to znaju i najbolji igraci da urade sa svojim promasajima. On je jedan dobar i vrijedna momak, timski igrac, izuzetno fizicki jak i zilav i u masi utakmica njegov rad je bio krucijalan. Pa u utakmici protiv Vojvodine presjekao je kljucnu loptu i asistirao Delalicu.