Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nevoljke čestitke navijačima Uniteda na korektno osvojenoj rekordnoj 19-oj tituli.
Nadam se da će vas u borbi za vrh uskoro napasti pravi rival, ne ovi plastični i beskičmeni.
vaučer wrote:Nevoljke čestitke navijačima Uniteda na korektno osvojenoj rekordnoj 19-oj tituli.
Nadam se da će vas u borbi za vrh uskoro napasti pravi rival, ne ovi plastični i beskičmeni.
Upravo tako.
Pa da gledamo ravnopravan duel Kenny - Ferguson.
Po meni je ovo cista Fergiejeva titula - Manchester mi odavno nije izgledao slabije, a opet tako dominantan. Proturjecan sam sam sebi - znam , al je tako.
U finalu CL cu vjerovatno prvi puta u zivotu pozeljeti da Manchester dobije. Onih "majstora" mi je puna kapa.
Dostojan oprostaj jednog velikog golmana , izmedju ostalog zahvaljujuci i njemu Man Utd osvaja titulu !
Ostaje da se vidi sta se moze napraviti na Wembleyu !
Vjerujem da ce SAF poruciti komsijama iz Blackburna , nemojte se igrati u sljedecoj ut. nek˙ bude miroljubivo da ne biste nista dobili i otisli down ( sto bi reko Nele iz TLN ) .
Ne bih se u potpunosti slozio s tim "nikad slabiji" .... Nema neke zvijezde u ekipi, nema nekoga na koga sve lopte idu ili tako nesto ... Imaju odlicnog golmana i odbranu ( vjerovatno najbolju na svijetu ) . Imaju male burazere Rafaela i Fabia koji vole potrcat prema naprijed , vratio se sjajni Valencia a Nani je tu od prije , a Park standardno dobro igra ... I kada se tu doda iskustvo Giggsa te Rooney koji trci do iznemoglosti .... i u spicu najbolji buy zadnjeg prelaznog roka... Nemaju zvijezde ali igraju dobro kao cijelina i tu je njihova snaga
L00d wrote:Ne bih se u potpunosti slozio s tim "nikad slabiji" .... Nema neke zvijezde u ekipi, nema nekoga na koga sve lopte idu ili tako nesto ... Imaju odlicnog golmana i odbranu ( vjerovatno najbolju na svijetu ) . Imaju male burazere Rafaela i Fabia koji vole potrcat prema naprijed , vratio se sjajni Valencia a Nani je tu od prije , a Park standardno dobro igra ... I kada se tu doda iskustvo Giggsa te Rooney koji trci do iznemoglosti .... i u spicu najbolji buy zadnjeg prelaznog roka... Nemaju zvijezde ali igraju dobro kao cijelina i tu je njihova snaga
505sCrtom wrote:Man United Agree £82m Deal to Sign Inter Milan Playmaker Wesley Sneijder: Sir Alex Ferguson Waits for Owners to Finance Dealhttp://liten.be//mkkEA
82 mil.funti su pare koje MAN UTD dobio za C.Ronalda od kojih Ferguson hoće da uzme 30 mil. da kupi Snajdera
Cestitam Man. U na tituli.. Ove godine ste je defintivno zasluzili kao najbolja ekipa..! Nema govora..
Nadam se da cemo sledece godine gledati malo stabilniji Arsenal... Pa cemo vidjeti..
Ja navijam za Arsenal i kad dobija ali i kada gubi.. prema tome, vidimo se sledece godine..