Nadjite se - sexy horoskop

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
NEMOHOES

#1726 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by NEMOHOES »

Big Ang wrote:
NEMOHOES wrote:
Big Ang wrote:Sta je bolan ovo? Pa nismo mi skorpije brkate...toliko :lol:
niste vi skorpije,jesmo mi skorpioni 8-)
a ovo je neki pirmin fetish valjda :lol:

Skorpion? Jeeeee :D Pa dje ste vi muske skorpije? Nidje vas. :lol: . Dje izlazite? :D

Joj sto bih ja voljela cijelom svijetu objasniti da skorpije nisu ni ljubomorne ni posesivne. Mi samo jako dobro opazamo. I ne sutimo kad nesto opazimo. Jer ne damo ama bas nikom da pravi budale od nas. Nismo ljubomorne. Nismo posesivne. I kapak vise. 8)
...gdje mi hocemo 8-) ...osim ako ces me ti negdje izvest :kiss:
NEMOHOES

#1727 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by NEMOHOES »

pirmin wrote:
NEMOHOES wrote: a ovo je neki pirmin fetish valjda :lol:
:lol: :lol: ha ja

Rekoh da prilozim primjer Skorpije iz opisa :mrgreen:
ahaaa znaci akcenat je na...kako god izgledaju... :D
Big Ang

#1728 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Kazu da se niko ne razumije i ne voli ko skorpijà skorpiju :lol:
Haj...dje cemo? :eh: Dje je mracno? :hm:
sheilak

#1729 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

Big Ang wrote:Kazu da se niko ne razumije i ne voli ko skorpijà skorpiju :lol:
teska je vasa ljubav. :D i kad je dajete i kad je osjecate. ;-)
Big Ang

#1730 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

sheilak wrote:
Big Ang wrote:Kazu da se niko ne razumije i ne voli ko skorpijà skorpiju :lol:
teska je vasa ljubav. :D i kad je dajete i kad je osjecate. ;-)
Niko te nije volio ako te skorpija nije voljela. :diva:.
Nisam ja to izmislila nego je reko Nostradamus. :D
Ziva istina :eh:
ing-ecc

#1731 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by ing-ecc »

Big Ang wrote:Niko te nije volio ako te skorpija nije voljela. :diva:.
Nisam ja to izmislila nego je reko Nostradamus. :D
Ziva istina :eh:
:thumbup:
sretjko

#1732 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sretjko »

imao sam jednu skrorpiju koja je, da sam ja to od nje trazio, bila spremna da se skine gola na sred ulice da vodimo ljubav. ali destruktivnijeg i autodestruktivnijeg znaka vidio nisam. ustvari, tu su negdje sa ovnovima a onda idu ribe i rakovi. :run:
sheilak

#1733 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

sretjko wrote:imao sam jednu skrorpiju koja je, da sam ja to od nje trazio, bila spremna da se skine gola na sred ulice da vodimo ljubav. ali destruktivnijeg i autodestruktivnijeg znaka vidio nisam. ustvari, tu su negdje sa ovnovima a onda idu ribe i rakovi. :run:
pa o ovome ja i govorim. kod njih su eros i tanatos haman jedno. naravno da te niko nece voljeti kao skorpija. jer nece nista od tebe ostati nakon toga. :D
GaRGa

#1734 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by GaRGa »

da mi je vise probat tu skorpiju pa da mogu rahat umrijet :)
Big Ang

#1735 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

GaRGa wrote:da mi je vise probat tu skorpiju pa da mogu rahat umrijet :)
+1 :lol:
KPNCTNJAH

#1736 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by KPNCTNJAH »

Nije ba jedini znak, dobro je o skorpijama :mrgreen: ima i u meni toga valjda jer mi je to podznak, al' pretjeraste :mrgreen: mozda skorpija najvise voli, ali zato kako jarac ignorise :oops: :mrgreen:
Big Ang

#1737 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

KPNCTNJAH wrote:Nije ba jedini znak, dobro je o skorpijama :mrgreen: ima i u meni toga valjda jer mi je to podznak, al' pretjeraste :mrgreen: mozda skorpija najvise voli, ali zato kako jarac ignorise :oops: :mrgreen:

:twisted:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1738 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Velkoski »

bolje da ga staviš u rolnu toalet papira.
KPNCTNJAH

#1739 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by KPNCTNJAH »

To i ti mlitavi imas iskustva s njima... ja uvijek zaboravim pitati sta su u horoskopu... :-?
Big Ang

#1740 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Woole Triwunovich wrote:
bolje da ga staviš u rolnu toalet papira.
:pisnula:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1741 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Velkoski »

Mene to uvijek odmah pitaju :-) :lol:
Big Ang

#1742 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Iako znamo da lagati nije lepo, svejedno ponekad sami sebe uhvatimo kako izmišljamo neke stvari, a nekada se laž zaista ne može izbeći.

Što se Zodijaka i njegove generalne situacije tiče, nisu svi znakovi jednaki. Nekima je laganje urođeno i na njihove dobro razrađene laži bi svako naseo, dok drugima to nikako ne ide, pa se na kraju sami zapetljaju u vlastitim pričama.

BLIZANCI
To su najveći lažovi horoskopa, a kada vam se sa naivnim izrazom lica zakunu u suprotno, znajte da lažu. Oni to čine zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome.

ŠKORPIJA
Veoma je uverljiva – ona izmišlja bezobrazno i hladno, ali često ne da bi naudila nekome, već samo želi da proveri tuđu inteligenciju. U stvari, ona traži sebi ravne osobe ili još bolje izazov.

LAV
On ne laže, on preuveličava svoje događaje, stvarajući priče, a sve u silnoj želji da se njihovoj stvarnosti da pompeznost i značaj.

OVAN
Lažu nespretno i retko i može se reći da su jedni od najlošijih lažljivaca Zodijaka. Impulsivno se odlučuju na laž, ali s tako usijanom glavom, često zaborave šta su izrekli u afektu, pa drugi put pružaju sasvim drugačiju verziju događaja.

STRELAC
Slično kao i Ovan – istina je njegovo najjače oružje, pa se oseća nesiguran kada laže. Tada okoliša i crveni, moleći da ga otkriju, pa da može da prekine farsu.

VODOLIJA
Ne voli da laže, ali je spremna na kompromise i "zataškavanje istine", ukoliko oceni da li će tako spasiti neku vezu ili sprečiti prijatelja da bude povređen.

VAGE
Zaobilaze laž ako je to ikako moguće, pa radije prećute nešto ili diskretno promene temu sa ljubaznim smeškom. Kada su prisiljene, lažu da bi ublažile neke neugodne stvari.

RAK
Teško ćete ga uhvatiti u laži – ima izvrsnu memoriju i tačno pamti šta je kome i kako slagao. Tome pribegava kako bi pomogao bližnjem.

RIBA
Laže majstorski, ali to su najčešće sitne prevare o svakodnevnim zbivanjima i zdravlju, pošto želi da odloži svoje obaveze i učini svoj život zanimljivijim.

JARAC
Ne laže prozirno, njegove laži su dobro smišljeni alibiji, ojačani uverljivim razlozima i opravdanjima. On laži retko izgovara u afektu, uvek se radi o pomnom planiranju.

BIK
Izmišlja samo u izvanrednim situacijama, inače prezire sve što nije stvarno i konkretno, a i tada su to gotovo poluistine u koje bi i sam mogao da poveruje.

DEVICA
Retko se služi lažima, ali kada ih već upotrebi, onda ih priča i razradi do najsitnijeg detalja, a najčešće su u vezi sa vlastitim zdravljem i poslom.

:skoljka:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure

#1743 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Velkoski »

RIBA
Laže majstorski

istina 8-)
Big Ang

#1744 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

ŠKORPIJA
Veoma je uverljiva – ona izmišlja bezobrazno i hladno, ali često ne da bi naudila nekome, već samo želi da proveri tuđu inteligenciju. U stvari, ona traži sebi ravne osobe ili još bolje izazov.

Istina :diva:
Ramzess Veliki

#1745 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Ramzess Veliki »

Da je meni probat' bilo koji znak. :lol: :lol: :lol:
sheilak

#1746 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by sheilak »

Big Ang wrote: BLIZANCI
To su najveći lažovi horoskopa, a kada vam se sa naivnim izrazom lica zakunu u suprotno, znajte da lažu. Oni to čine zabavljajući se, glumeći, to je mala igra koja ne škodi nikome.
ma, ja sam def. blizanac. :D

a za djevicu-lazu. :D djevica jako pazi na detalje, laz mora biti savrsena. a lazu kada treba. ;-) samo, ja sam primijetila da ja u zadnje vrijeme ne zelim lagati osobi/osobama koje volim. ne da ne mogu, vec ne zelim. :(

Woole Triwunovich wrote:RIBA
Laže majstorski

istina 8-)
riba se uzivi u te svoje fantazije i pocne ih smatrati istinom. :-D
Big Ang

#1747 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Spremite se za poljupce! Svaki horoskopski znak se ljubi na drugačiji način, recimo škorpije vole da se ljube dugo i strasno, a blizanci vole lagano i nežno.

Iako vam neko savršeno odgovara kada je u pitanju ljubljenje, to ne znači da ćete imati savršenu vezu i da ćete se venčati, ali je zabavno vežbati. Pogledajte kako se ljubi koji horoskopski znak i izaberite onaj koji je baš po vašoj meri.

OVAN
Energični i snažni, ovnovi su vođeni planetom Mars, a ako nešto Mars zna, to je kako da podigne temperature. Ovnovi umeju da kanališu svu tu neverovatnu energiju u jedan vrući poljubac. Ovaj znak doživljava ljubljenje kao i sve ostalo- vrlo impulsivno. Ako ste u vezi sa nekim ovnom, pripremite se za vatromet.

BIK
Lagano, senzualno i čvrsto, to je bik, a baš zato im i veze traju mnogo duže nego ostalim znacima. Drugi razlog je njihovo čulo dodira- način na koji vas bik dodiruje po ruci tačno po kazuje da se sprema da vas poljubi. Sa bikovima samo romantika.

BLIZANCI
Ako ste zanimljivi i veseli, vi ste prava mera za blizance. Ali, prvo morate da privučete njihovu pažnju. Proces izgleda ovako: prvo ga pogledajte, pa mu namignite ili se nasmešite, zatim mu recite nešto duhovito i šarmantno. Blizanci vole ljude koji umeju da održavaju konverzaciju. I za kraj ide poljubaac. Ako ste brzi, seksi i zabavni, blizanac će želeti još. A, ako vas odbiju, to je to, znajte da ste uprskali stvar.

RAK
Rakovi su topli i brutalno iskreni. Rakovi vole dom i porodičnu atmosferu. Kada se ljubi, rak je topao i divan i verovatno se nećete sa njim zaustaviti na samo jednom poljupcu.

LAV
Sa lavovima se uvek osećate kao da ste na takmičenju “ko će osvojiti neženju”. Ako vam se dopada neki lav, znajte da sigurno niste jedini u redu za poljubac. Pobedićete samo ako se maksimalno potrudite i pokažete svoja osećanja. Vrlo jednostavno.

DEVICA
Device mrze prljavštinu, neorganizovanost i haotično orkuženje, tako da se potrudite da budete potpuno savršeni da bi devica mogla da se opusti i da vas poljubi. Pomerite se u stranu na žurki gde možete da budete sami. Potrudite se da poljubac bude nežan i čist. Sačuvajte strastveno razmenjivanje pljuvačke za neki drugi put.

VAGA
Vage su jedan od najromantičnijih znakova zodijaka. Oni žive da zadovolje druge. Caka je u tome što isto očekuju zauzvrat. Ako ste osoba koja se maksimalno posvećuje partneru, vaga je idealan izbor za vas, još ako mu pokažete da želite vezu sa njim, definitivno je vaš. Izađite na romantičan sastanak i onda mu pružite najromantičniji i najstrastveniji poljubac ikada. Dobra vest je da će vam uzvratiti istom merom.

ŠKORPIJA
Postoji jedna reč koja opisuje škorpiju u bilo koje doba dana ili noći- strast. Škorpije svemu pristupaju sa puno strasti. Zato, možete samo da zamislite šta se desi kada stanu lice u lice sa osobom koja im se dopada. Škorpija ne može da vas ne poljubi. I naravno, sećaćete se tog poljupca mnogo, mnogo godina.

STRELAC
Strelčevi uvek žele više, pogotovo kad su u pitanju poljupci. Zato, ako želite da vas poljubi neki strelac, znajte da to neće biti teško. Ali se potrudite da bude nezaboravno, jer ćete imati brojne suparnice. Da biste očuvali pažnju strelca, bitno je da se ljubite sa njim i to stalno!

JARAC
Jarčevi mogu biti jako teški kada je u pitanju romansa, ali nije baš ni nemoguća misija. Jedino će vam trebati čelični živci i puno strpljenja da to ostvarite. Morate dugo vremena da pripremate teren pre nego što krenete u akciju, ali biće vredno truda. Neka vaš poljubac bude elegantan, prefinjen i seksi.

VODOLIJA
Vodolije su ekscentrične i ponosne na to, ali su vrlo neupadljive kada je u pitanju romantika. Iako to neće priznati, vodolije se ne vezuju sve dok ne naiđe “onaj pravi”. To možete biti i vi, u zavisnosti od toga kako ih ljubite. Vodolije vole iznenadne, strasne i drugačije poljupce. Ako ste za izazov, priđite im, pogledajte ih prodorno u oči i krenite!

RIBE
U umu riba, prvi korak ka odluci da li da vam dozvole da im se približite ili ne zavisi od toga da li im je prijatno u vašem prisustvu. To neretko ima veze sa tim kako mirišete, bez šale. Zato, pre nego što priđete ribama, dobro se naparfemišite, ali ne prenapadno. Neka poljubac bude nežan i mek i polako uplovite u romansu sa ovim vrlo osetljivim i romantičnim znakom.
Big Ang

#1748 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

ŠKORPIJA

Postoji jedna reč koja opisuje škorpiju u bilo koje doba dana ili noći- strast. Škorpije svemu pristupaju sa puno strasti. Zato, možete samo da zamislite šta se desi kada stanu lice u lice sa osobom koja im se dopada. Škorpija ne može da vas ne poljubi. I naravno, sećaćete se tog poljupca mnogo, mnogo godina.

:diva:
klixoris

#1749 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by klixoris »

Taaa ces ti, insektu jedan :D

STRELAC
Strelčevi uvek žele više, pogotovo kad su u pitanju poljupci. Zato, ako želite da vas poljubi neki strelac, znajte da to neće biti teško. Ali se potrudite da bude nezaboravno, jer ćete imati brojne suparnice. Da biste očuvali pažnju strelca, bitno je da se ljubite sa njim i to stalno!

8-)
Big Ang

#1750 Re: Nadjite se - sexy horoskop

Post by Big Ang »

Volite ili ne volite flert? Odgovor na ovo pitanje zavisi i od vašeg horoskopa. Pročitajte kako.

OVAN
Lak ste plen za iskusne šarmere i zavodnice, reagujete spontano, nagonski na erotski zov avanture. Prilike za flert vrebaju sa svih strana, to može da bude mlada, ljupka koleginica ili onaj zgodni komšija koji ne skida pogled s vas. Grižu savesti prema stalnom partneru, osetite kada već sve prođe.

BIK
Iako ste vi teško osvojiva tvrđava, onaj ko se dobro pomuči oko vas, može da vas zavede. Šanse mu rastu, ako je uporan, nežan i obasipa vas poklonima, bombonjerama i cvećem, ako je pored vas kada vam je potrebna podrška. Ako vas mazi i ljubi satima, bez prestanka, nećete toliko misliti na stalnog partnera.

BLIZANCI
Vas je lako zavesti, to uvek priželjkujete, jer bez flerta i avanture, život vam nije dovoljno zanimljiv. Čak i onda kada se zaklinjete na vernost stalnom partneru, velike su šanse da ćete da "padnete" na nečiji šarm. Možda baš onda kada vas onaj galantni kolega ili dugonoga, brbljiva koleginica pozove na kafu.

RAK
Iako ste odani, maštate o avanturi i grehu, naročito ako vas stalni partner zapostavlja. Lagana muzika, opuštena atmosfera, iskusni udvarač koji ništa ne prepušta slučaju, vuku vas u avanturu, iz koje uvek izlazite još snažniji. Za svaki slučaj, ostajete u kontaktu sa osvajačem ili fatalnom zavodnicom.

LAV
Iako ste vrlo temperamentni, ne skrećete tek tako sa pravog puta. Da bi vas neko osvojio, mora da vam pruži mnogo više od stalnog partnera. Jer, za "kraljicu" ili "princa", treba dobro da se potrudi. Tek kada se uverite da je "žrtva prineta", udvarač može da se nada tajnom erotskom sastanku sa vama.

DEVICA
Vi ste tvrd orah koji nije lako slomiti. Vaš urođeni smisao za realnost sprečava vas da uletite u nepromišljenu avanturu. Međutim, i taj vaš "stegnuti" eros, jednom može da popusti, i vi se tada prepuštate uživanju... možda s onom nasmejanom, romantičnom koleginicom ili šarmantnim, duhovitim kolegom.

VAGA
Volite da vas dugo osvajaju, šarmiraju, "lome" se oko vas... Ipak, šarmantnom kavaljeru lepih manira, teško možete da odolite. Ako je diskretan i strastven, rođen je za romansu sa vama. Iako uživate u večitoj igri zavođenja i predavanja, stalnog partnera, ipak ne ispuštate ni iz vida, a ni iz ruku.

ŠKORPIJA
Vi, uvek, pa i u ljubavi igrate na sve ili ništa. I volite kada se neko bori za vas! Odolevate čak i dugotrajnom udvaranju onog zgodnog tipa koji vas uvek guta pogledom u liftu. Ako imalo posumnjate u partnerkinu vernost, bez griže savesti, prepuštate se komšinici iz prizemlja, svojoj tajnoj erotskoj opsesiji.

STRELAC
Strelac je šarmantan i nasmejan, voli da namiguje, ostavlja brojeve telefona. U seksu ume da bude jako dobar ljubavnik. Sklon je amoralnim vezama, voli seks u prirodi, pod vedrim nebom, u kolima, na žurkama, pred publikom. Nije perverzan, voli zdrav - sportski seks.

JARAC
Skloni ste avanturama, ali u mašti. Ipak, vaši snovi ponekad postaju stvarnost. Onaj ko uspe da vas fascinira svojim profesionalnim uspesima i društvenim statusom, ima više šansi da vas osvoji. Ali, to nije dovoljno. Više od romanse, priželjkujete srodnu dušu, nekoga ko će da vam imponuje ali i da vas razume.

VODOLIJA
Vi, najčešće, "padate" na prvi utisak, fizički izgled, naročito ako ste muškarac. Neobavezna avantura vas privlači, tako uvek zadržavate ono što vam je najvažnije, ličnu slobodu. Ako ste dama, ponekad je dovoljan prijateljski smešak i ćaskanje o zajedničkim temama, pa da bezazleno flertovanje preraste u nešto više.

RIBE
Vi ne možete da živite bez ljubavi i onih pogleda koji sve govore. Avanture su za vas, samo, bekstvo od surovog sveta koji vas plaši. Vaš topao, iskren pristup i iskre u vašim očima mogu da raspale erotski žar kod više udvarača. Vas može da osvoji samo neko kao vi, kome nikada nije dosta nežnosti i ljubavi.
Post Reply