Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
suspect_zero wrote:Tužnog srca, uplakanog lica i ucviljene duše obavještavam sve forumašice da se prezgodni, prelijepi, premuževni, pre...pre...pre...svašta nešta Rizo oženio opet
Šta ćemo sada jadna nam Njemačka
pa kad se razvede prije
Ma šutnula ga ona prva kad je post'o planetarno popularan....nije žena mogla više da dura silne obožavateljke
Sarajevski_Marlboro wrote:I da nadodam,nadam se da neće biti incidenata kao prije dosta godina,kada sam po prvi put u svom životu svjedočila koncertu Rizze Ruže,na otvorenom...
Gađali su ga jajima dušmani iz ulice Trg solidarnosti
SRAMOTA više nikada moja noga neće kročiti u tu besramnu ulicu ...NIKADA!!!!...taman da me i Rizo zamoli .....neću, kunem se!!!
Sarajevski_Marlboro wrote:I da nadodam,nadam se da neće biti incidenata kao prije dosta godina,kada sam po prvi put u svom životu svjedočila koncertu Rizze Ruže,na otvorenom...
Gađali su ga jajima dušmani iz ulice Trg solidarnosti
jel to majke ti to billo onda kada je na mjestu sada Mercatora i Gekoma kod Grawe bio Mims a on donio zvučnike i kreštao
Sjećam se toga
Oo to je trebalo snimati
Sarajevski_Marlboro wrote: jeste jeste,prepoznaju se pravi fanovi
ja evo režem vene
R.Ruža je najzvučnije i najbolje ime na BH estradi
Niko mu nije do koljena
Eno hoće Lady Gaga i Rihanna da snime duet a Ricky Martin mu se odavno udvara i nabacuje
El Vanjcho wrote:ako ste raspolozeni, mogu napraviti jedan intervju sa Rizzom onako usput, dok baca smece u subotu ili nedelju, cekat cu ja kod kontejnera?
"Sa Rizzom uz kontejner" rubrika na forumu
dajte pitanja pa ako ga ulovim...
Mene zanima kace svjecka turneja, i da li je istina da je Pique ljubomoran na Rizu jerbo Shakira ima njegove postere po cijeloj vili.
El Vanjcho wrote:ako ste raspolozeni, mogu napraviti jedan intervju sa Rizzom onako usput, dok baca smece u subotu ili nedelju, cekat cu ja kod kontejnera?