Vidi fakat!ludost wrote:jao el-bosniaco!El-bosniaco wrote:pa moram i ja potegnut kad mi tlak dignu
jel ti to ustaška riječ uletila?
ajmemeni, šta ćeš sad?!
I ti Bosniaco neki patriota, FUJ!
Moderator: Chloe
garant ima u sobi poster... svi smo mi gotovina...vedderedi wrote:Vidi fakat!ludost wrote:jao el-bosniaco!El-bosniaco wrote:pa moram i ja potegnut kad mi tlak dignu
ajmemeni, šta ćeš sad?!![]()
A i vi bas dlaku u jajetu trazite, cccvedderedi wrote:Vidi fakat!ludost wrote:jao el-bosniaco!El-bosniaco wrote:pa moram i ja potegnut kad mi tlak dignu
ajmemeni, šta ćeš sad?!![]()
ludost wrote:Ne znam ni kome se ti obraæa¹.Sarafcina wrote:ludost
moze jedno pitanje
sto niko sa PMFa nije nasao za shodno da pise peticije i objasnjava svijetu da je .... ja fakat ne znam zbog cega se ljudi nalaze prozvanim i pozvanim da nekome nesto objasnjavaju ... pisuci kilometarske postove, praveci peticije i slicno.
Jer, koliko se ja sjecam, rijetki su domaci istoricari koji su nalazili za shodno da razbucaju onu cetnicku ideolosku pomamu ("potkovanu" istorijom). Ali su svi slozni da ... to sto radite .. jarane nije ljudski... (a s nauko ionako nikada nije imalo veze).![]()
Da proba¹ s tim pitanjima na pravim adresama? Na PMF-u mo¾da?
Lièno nemam nikakve veze ni sa kakvom peticijom.
A ako ti veæa kolièina slova predstavlja problem za savladati, ne tjera te niko da èita¹.
Znam samo sljedeæe - jedino podmetanje noge u ovoj prièi je ono koje je Osmanagiæ (uz pomoæ na¹ih diènih medija koji njegovu prièu furaju bez imalo kritièke distance) napravio Bosni i Hercegovini - njezinim graðanima izluðenim od svih moguæih historijskih mitova i legendi koji su protutnjali ovuda u zadnjih 15-tak godina, kao i svim buduæim generacijama ozbiljnih bosanskohercegovaèkih arheologa i historièara, koji æe, umjesto da se bave stvarnim i ozbiljnim problemima na¹e pro¹losti, morati ra¹èi¹æavati ovu budala¹tinu i od nje se ograðivati.
Ima arheologe u timu, kako da nema.Sarafcina wrote:jer za tvoju informaciju Osmanagic ima arheologe u timu
Ludost, Semir se vraca 14 maja ako nisi stigao proctaiti u novinama...do tada odmori sa provokacijama i prihvati se zajebancije ko i svi miludost wrote:Ima arheologe u timu, kako da nema.Sarafcina wrote:jer za tvoju informaciju Osmanagic ima arheologe u timu
Izvjesnog Moamera Šehovića.
I izvjesnu Silvanu Čobanov. Koja je džentlmenski ostavljena da sama radi na iskopavanju najvažnijeg arheološkog nalazišta u istoriji ljudskog roda, na vrhuncu medijske halabuke.
Wow...
U cijelom projektu ima više ekonomista nego arheologa.
Zapravo, ovo je unikatno arheološko istraživanje, jer u njemu učestvuje najmanje arheologa.![]()
Da sam ja Silvana Čobanov, spakovan kofer bi mi bio pri ruci 24/7.
novalic wrote:dobar razvoj situacije.. k'o da vidim.. cetnici i ustase ce fino biti krivi sto PIRAMIDE nema....
zavadi pa vladaj.. ali kad se pomire.. stradaj
nije problem, sto je problem, ali da je cudno jeste... zamisli.. otkrice.. kolosalno, glavni akter.. odsutan.. ili je tebi logicno da je semir pokupio noge pod rukeshin wrote:Glupo ispada, sada se lopta prebacuje zato sto nema Semira.
Poslije konspiracija, pljacke itd sad je problem sto je S.O odsutan.
novo mozda ti ganjas drske od lopate po zadnjim sjedistima...ja sam fotografisala i to prezentirala javnostinovalic wrote:sta koga briga sta je mirci vidjela sa zadnjeg sjedista... drzalo od lopate.. sta drugo
OK, haj' sad jedno pitanje za tebe, Sarafcino.Sarafcina wrote:ne kontam odakle nekome ideja ... da mene treba braniti ili predstavljati ... i to jos sam sebe da postavi na tu poziciju ... presuticu sta se na to kaze
MiRtzie sine...bih ja spucao i do puno udaljenijih mjesto od te vase Skenderije....ali nema potrebe...jer to bi bila promasena investicija. Jer jedna mala pticica mi jednom prilikom sapnula ...da nova nema obicaj biti ushicena...mekanim i udobnim stvarima. Nego naprotiv ...mIRCerka wrote:
stari, ima na skenderiji kupit mekse i udobnijepa obraduj drugaricu novu
zato sto znamPo cemu po prepoznajes?