Nemojte mene preskakat,love sam se dokopala,pa sad namisljambez_ideje wrote:Jel CM u Titovoj najopremljeniji sa essencom i ovim njihovim programom za nokte?
I dje da kupim umjetne trepavice,jel to sve isto ,kako se ljepe one u pramencicima,cupa li moje kad se odljepljuju ?
@Alexis-pogledaj make up tutorijale za Azijatinje...one mahom imaju te jastucice na vise nacina,a bas lijepo im bude kad se nasminkaju
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- bez_ideje
#1726 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
-
Gospoda Ministarka
#1727 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Breskvasto rumenilo je sjajno
, nekako ljepse i prirodnije stoji na licu od rozog.
- Michun
#1728 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
essence, ja jednom kupila onu olovku za kozice i bacila nakon 3 dana. alessandro rules. e sad ne znam sta si naumila kupovat.bez_ideje wrote:Nemojte mene preskakat,love sam se dokopala,pa sad namisljambez_ideje wrote:Jel CM u Titovoj najopremljeniji sa essencom i ovim njihovim programom za nokte?
I dje da kupim umjetne trepavice,jel to sve isto ,kako se ljepe one u pramencicima,cupa li moje kad se odljepljuju ?
@Alexis-pogledaj make up tutorijale za Azijatinje...one mahom imaju te jastucice na vise nacina,a bas lijepo im bude kad se nasminkaju
pa zavisi sta hoces da proguscas ili da produzis svoje. u sustini sve isto. ne cupa puno, po koju
julie ima dobar tutorial za stavljanje trepusa, ne stavlja ih na kozu oka nego na korijen trepusa i super izgleda. pogledaj kad stignes.
- Michun
#1729 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
kako kome, meni ni pod raznoGospoda Ministarka wrote:Breskvasto rumenilo je sjajno, nekako ljepse i prirodnije stoji na licu od rozog.
treba svako u sustini probat prije nego kupi...da se pare ne bacaju. poneses svoju cetkicu u raNJu i malo oprobas, ha ya.
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#1730 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
evo mene!
hvala vam puno puno punooooooo
(ja sam mislila da moj opis niko nece shvatit
)
hvala vam puno puno punooooooo
(ja sam mislila da moj opis niko nece shvatit
- Michun
#1732 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Kad hocete*mima* wrote:Michunko........kad je kafa?
Ja sam hepi to mi ju ol
Ako cete da se sminkamo, treba nam prostor osim kafane. Ako cete nako da se upoznamo, ondaK dje hocete.
- Cholina_Lokica
#1733 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Michun wrote:Kad hocete*mima* wrote:Michunko........kad je kafa?
Ja sam hepi to mi ju ol![]()
Ako cete da se sminkamo, treba nam prostor osim kafane. Ako cete nako da se upoznamo, ondaK dje hocete.
- Michun
#1734 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Cholina_Lokica wrote:Michun wrote:Kad hocete*mima* wrote:Michunko........kad je kafa?
Ja sam hepi to mi ju ol![]()
Ako cete da se sminkamo, treba nam prostor osim kafane. Ako cete nako da se upoznamo, ondaK dje hocete.![]()
![]()
![]()
![]()
- bez_ideje
#1735 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma one djidje midje ,kristalice i hvataljke za kristalice za nokte....za svrljanje i sl. Necu nista "ozbiljno"Michun wrote:essence, ja jednom kupila onu olovku za kozice i bacila nakon 3 dana. alessandro rules. e sad ne znam sta si naumila kupovat.bez_ideje wrote:Nemojte mene preskakat,love sam se dokopala,pa sad namisljambez_ideje wrote:Jel CM u Titovoj najopremljeniji sa essencom i ovim njihovim programom za nokte?
pa zavisi sta hoces da proguscas ili da produzis svoje. u sustini sve isto. ne cupa puno, po koju
julie ima dobar tutorial za stavljanje trepusa, ne stavlja ih na kozu oka nego na korijen trepusa i super izgleda. pogledaj kad stignes.
A za trepavice......ma ne treba mi ni jedno ni drugo,nego sam kontala one pramencice trepavica sto se stave u cosak da su malo duze od ostatka
- swirl
#1736 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Niske temperature, vjetar i suhi zrak mogu biti vrlo agresivni prema vašoj koži. Kako bi je zaštitili od isušivanja, prištića i crvenila potrebna joj prava njega koja mora biti redovita i učinkovita. Donosimo nekoliko savjeta o njezi svih tipova kože:
Masna koža
Kako bi vaša koža ostala meka i blistava potrebno ju je čistiti nježnim preparatima koji ne sadrže alkohol. Koristite pjenu ili gel za pranje lica i izbjegavajte mlijeko za čišćenje. Jednom tjedno napravite piling kojim ćete odstraniti odumrle stanice kože i dozvoliti koži da diše. Idealna krema za masni tip kože je ona koja sadrži puno vlage, a to mogu biti kreme s voćnim ekstraktima. Izbjegavajte masne kreme, a koristite li masku za lice kao neka to bude maska od gline.
Suha koža
Mlijeko ili ulje za čišćenje lica idealni su za ovaj tip kože jer će spriječiti njezino isušivanje i ublažiti neugodan osjećaj zatezanja kože. Također jednom tjedno napravite blagi piling. Krema za suhu kožu u vrijeme zimskih dana trebala bi biti nešto jača i masnija. Odaberite kremu koja će nahraniti vašu kožu i vratiti joj izgubljenu vlagu. Dnevna krema neka bude nešto blaža, a večernja masnija. Maska za lice trebala bi biti umirujuća na bazi kamilice, pantenola i divljeg kestena ili jača, hranjiva.
Mješovita koža
Mješovitu je kožu možda najteže održavati jer treba biti umjeren u svemu. Lice bi trebalo čistiti s blagim sapunom ili gelom za pranje lice koji ne isušuje kožu ili blagim mlijekom. Jedan dan u tjednu predvidite za piling, ali vrlo blagi kako ne bi dodatno nadražili kožu. Za zimske dane najbolje će vam odgovarati lagane kreme za lice koje intenzivno hidratiziraju kožu. Izbjegavajte teške i masne kreme. Na masnu zonu na licu stavljajte masku od gline, a na obraze stavljajte hranljivu masku.
Masna koža
Kako bi vaša koža ostala meka i blistava potrebno ju je čistiti nježnim preparatima koji ne sadrže alkohol. Koristite pjenu ili gel za pranje lica i izbjegavajte mlijeko za čišćenje. Jednom tjedno napravite piling kojim ćete odstraniti odumrle stanice kože i dozvoliti koži da diše. Idealna krema za masni tip kože je ona koja sadrži puno vlage, a to mogu biti kreme s voćnim ekstraktima. Izbjegavajte masne kreme, a koristite li masku za lice kao neka to bude maska od gline.
Suha koža
Mlijeko ili ulje za čišćenje lica idealni su za ovaj tip kože jer će spriječiti njezino isušivanje i ublažiti neugodan osjećaj zatezanja kože. Također jednom tjedno napravite blagi piling. Krema za suhu kožu u vrijeme zimskih dana trebala bi biti nešto jača i masnija. Odaberite kremu koja će nahraniti vašu kožu i vratiti joj izgubljenu vlagu. Dnevna krema neka bude nešto blaža, a večernja masnija. Maska za lice trebala bi biti umirujuća na bazi kamilice, pantenola i divljeg kestena ili jača, hranjiva.
Mješovita koža
Mješovitu je kožu možda najteže održavati jer treba biti umjeren u svemu. Lice bi trebalo čistiti s blagim sapunom ili gelom za pranje lice koji ne isušuje kožu ili blagim mlijekom. Jedan dan u tjednu predvidite za piling, ali vrlo blagi kako ne bi dodatno nadražili kožu. Za zimske dane najbolje će vam odgovarati lagane kreme za lice koje intenzivno hidratiziraju kožu. Izbjegavajte teške i masne kreme. Na masnu zonu na licu stavljajte masku od gline, a na obraze stavljajte hranljivu masku.
- Cholina_Lokica
#1737 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Michun wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
pa shega mi, kad cemo na kafu, hocemo se sminkati?
- Michun
#1738 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
pa traje konverzacija vec duze vremena
- Cholina_Lokica
#1739 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
znam, pratim, samo mi je to bilo sega kako je recenoMichun wrote:pa traje konverzacija vec duze vremena
- bez_ideje
#1740 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Znaci,zabranit vas treba-ZABRANIT! ( i mene sa vama)

Ja sam samo po ovo prvo posla

-
mimsy
#1741 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Jel ovaj puder za masnu kozu i koliko je paja?bez_ideje wrote:Znaci,zabranit vas treba-ZABRANIT! ( i mene sa vama)![]()
-
BJB
#1742 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

-
mimsy
#1743 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
koliko je para ovaj od artdeca?BJB wrote:Divan je ovaj Healthymix od Bourjois, slazem se, ali sad kad je ArtDeco na snizenju mogla si uzeti neki njihov puder, recimo
ili
-
mimsy
-
BJB
#1748 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Istina, mozda bi mi odgovarao i Clinique, ali dzepu mom ne bi nikako
Mimi, koliko kosta Clinique? Je l' 90KM?
-
*mima*
#1749 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
pa tako.....oko 90 km....ali moze da trajeeeeee........namaziv je......ali je fantazija.
- bez_ideje
#1750 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Buržoa je 25 KM....Meni je divan na prvu.....mirise fino,mekana koza,maziv.......fina pumpica i cini mi se da fino pokriva....kod mene je to bitno...
Kod mene je koza mjesovita,nos se guli,obrazi i dio oko usta suhi i perutaju se...celo se sjaji i onaj dio oko nosa ...imam i fleka od bubuljica po obrazima
Eh,i kod nas je najsvjetlija nijansa 52 vanilla......a originalno ima i 51 light vanilla kod nas je ne nabavljaju
Nisam uzela Artdeco,neko rece da se razocarao,par stranica unazad....mislim mima
....vidis kako vas slusam
a za ovaj nisam cula nish negativno
P.S-kad mi omanja nesaser za sminku,vama cu racun uspostavit.....samo da znate
Kod mene je koza mjesovita,nos se guli,obrazi i dio oko usta suhi i perutaju se...celo se sjaji i onaj dio oko nosa ...imam i fleka od bubuljica po obrazima
Eh,i kod nas je najsvjetlija nijansa 52 vanilla......a originalno ima i 51 light vanilla kod nas je ne nabavljaju
Nisam uzela Artdeco,neko rece da se razocarao,par stranica unazad....mislim mima
a za ovaj nisam cula nish negativno
P.S-kad mi omanja nesaser za sminku,vama cu racun uspostavit.....samo da znate