pazi, napisao si nesto sto sam protumacila kao vrijedjanje moje inteligencije...
ja nisam zaslijepljena tabloidima....
i ovu pricu ne pratim na forumu, vec samo na vijestima....
i neki ljudi koji se nalaze preko bare i rade za bitnije instititucije kazu da ima jebena piramida tamo...
sto se tice JEBES ZEMLJU KOJA PIRAMIDE NEMA i PIRAMIDA OD POVRCA na poljoprivrednom sajmu, to se treba obratiti autorima a ne meni i ljudi slicnih meni...
na pocetku rata u Sarajevu, prvo sto je unisteno je sve ono sto je cinilo ovaj grad zanimljivim turistima - Olimpijski objekti....
onda se udarilo po objektima na carsiji....
sve ono sto je imalo bilo kakvu kulturno istorijsku vrijednost je unisteno...
sad ti zamisli da se stvarno otkrije piramida....
nece francuz platiti malo bogastvo da ode u egipat vec ce doci ovdje .... za jad i bijedu od para...za njihove uslove...
ne snamtram ja da ce BiH nesto extra dobiti ako se fakat otkopaju piramide, ali zar bas moramo biti toliko sitnicavi i zar bas moramo tako sami sebe spustiti i ubijediti sami sebe da mi pod zemljom imamo samo ugalj i nista vise?
a sto se komunikacije tice, nema ovdje bas toliko fine komunikacije...
ili si NAS ili si NEPRIJATELJ o cemu god da se prica...
a kad neko pokusa dati svoje misljenje o necemu, uvijek se nadje grupica koja ce ga izresetati nadriinteligentnim jednorednim postovima...
eto napricah se ja

PS Sto se tice tvojih pitanja i americkih arheoloskih instituta, trebamo sacekat april pa cemo vidjeti ko ce mu fakat pruziti podrsku....
i da se razumijemo, ne vjerujem da ce biti piramida popout egipatskih sa silnim bogastvom, ali iskreno (i vrlo prizemno) sve da je piramida od govana, NASA je i trebali bi je cijeniti...ili cemo i to zapishati ko i sve sto je NASE...