To nije izlizana mantra vec je to lako zakljuciti. Osim toga post je upucen SDA glasacima, ako nisi jedan od njih ne znam sto si se nasao prozvan. Bit ce da ti samo glup512MB wrote: ↑18/08/2023 10:57Odakle tebi ko je čiji glasač? To vam je već izlizana mantra...ljubijankic wrote: ↑18/08/2023 10:55 Zašto SDA glasaci prozivaju trojku da vodi istu poliku kao i SDA? To nije razlog za vase prozivanje nego za pohvalu, buduci da slijede politiku SDA stranke, a to je politika za koju ste glasali. U cemu je onda problem? Problem je sto SDA ne vodi tu politiku i to samo pokazuje da nije bitna politika, ni stav prema Dodiku i Covicu, ni stav prema EU nego je bitna stranka.
Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
ljubijankic
#1726 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
-
sumirprimus
#1727 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
mostarci su definitvno najveca enigma uz pdrinjce, kad malo bolje razmislim suticu..._BataZiv_0809 wrote: ↑18/08/2023 10:59 SDA HDZ ih drzao deceniju bez izbora.
Napokon dobise izbore.
Glasase za SDA HDZ
![]()
-
palermo
#1728 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ja kao mostarac navijam za Velez....jakakosumirprimus wrote: ↑18/08/2023 10:58ti kao mostarac treba prvi da se gnusas sda i svegasto vam je ona dole zajedno sa hdzom priredila .
nazalost, vama je stranka iznad svega . doduse licni interes pa stranka, jer siv su iz interesa i u strnakama haha
- 512MB
#1729 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pojasni molim te kad su SDF išli svjesno u konfrontaciju sa zapadom, Amerikom, i kontra EU i NATO?sumirprimus wrote: ↑18/08/2023 10:55nisu nikad sknuti do kraj vids da se grvevito bore, eh ti je moj problem lako je tebi ovo gloginje u kom mi zivimo mlatit iz austrije, valja zivjet s ovim ljudima i njihovim odlukama. valja djecu ostavit da zive u ovom nesistemu i bit patriota!!!
dodji vamo i podijeli sve moje brige i strahove i onda cu ti pruzit ruku i rec aferim lave, ima smisla..
a s ove strane, kad vidim da vode svjesno u konforntaciju sa zapadom i amerikom, kontra eu i kontra nato a sto treba da je nas nacionalni interes.
njonja
To su ipak radili i rade koalicioni partneri Dodik i Čović.
-
palermo
#1730 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Vjerovatno, najveca enigma je kako opstadose....mislim Bosnjaci...sumirprimus wrote: ↑18/08/2023 11:00mostarci su definitvno najveca enigma uz pdrinjce, kad malo bolje razmislim suticu..._BataZiv_0809 wrote: ↑18/08/2023 10:59 SDA HDZ ih drzao deceniju bez izbora.
Napokon dobise izbore.
Glasase za SDA HDZ
![]()
- 512MB
#1731 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa nisam se našao prozvan, želim samo shvatit na osnovu čega zaključuješ ko je za koga glasao?ljubijankic wrote: ↑18/08/2023 11:00To nije izlizana mantra vec je to lako zakljuciti. Osim toga post je upucen SDA glasacima, ako nisi jedan od njih ne znam sto si se nasao prozvan. Bit ce da ti samo glup
-
sumirprimus
#1732 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
mojne meni to zahirovicevskg podmetanja, ja samtuzlak, bosanac, ja sam tvoj mani suplje.palermo wrote: ↑18/08/2023 11:02Vjerovatno, najveca enigma je kako opstadose....mislim Bosnjaci...sumirprimus wrote: ↑18/08/2023 11:00
mostarci su definitvno najveca enigma uz pdrinjce, kad malo bolje razmislim suticu...
ricamo o strnakama, kako mozete za tu istu sda glasat 30 godina sunce ti zarko, dakle vama godi sve ovo, ko i vecini naroda. do naroda je nije do vlasti, kakavnarod takva i vlast, a vlas nam je da bog sacuva.
-
palermo
#1733 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Nesto godi, nesto ne godi.....jbg takav je zivotsumirprimus wrote: ↑18/08/2023 11:06mojne meni to zahirovicevskg podmetanja, ja samtuzlak, bosanac, ja sam tvoj mani suplje.
ricamo o strnakama, kako mozete za tu istu sda glasat 30 godina sunce ti zarko, dakle vama godi sve ovo, ko i vecini naroda. do naroda je nije do vlasti, kakavnarod takva i vlast, a vlas nam je da bog sacuva.
- Mishelinke
#1734 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
A što će tu znak ako su ljudi godinama parkirali na tom mjestu, nikome nisu smetali? Nekom nadobudnom birokrati iz opštine digao se pogrešno i haj da stavi znak.sumirprimus wrote: ↑18/08/2023 10:49 eh tu je moj moralni problem, sa kriticarima trojke. kako ce se nakupit za 10ak mjeseci vlasti ,efektivno 7 8 , a ne poslati racun onima koji decenijama prave nesistem ovde...
ovo je vremenom i zivotom ovde uvjereno da se ovakve stvari mogu radit bez posljedica jer se zivi u nesistemu.
nesistem ne sitit svoje ljude, nego stranku i interes.
ko je postavio temelje nesistema?
to je moj problem, sada nam je nizbro svakako hhaman.
ko sto rsam reko brzo smo i drugi put u svojoj novijoj istoriji prsli olako i preko mrtvih, i sve zaboraviali, ko ribice, a pitace me poslje kojih mrtvih.
a mrtvi se ne prastaju!
ja nemam sumjnu da ce glasaci trojke kaznit trojku za svaki problem, to bar nije tesko dokucivo. a u kontru oni koji svjesno podrzavaju ovaj nesistem ce ih obilato nagraditi za sve padove i lomove za sve ove decenije. pretvorice sve njihove poraze u pobjede. nazalost
Neka ga je odšarafao, pola tih znakova je postavljeno bez ikakve svrhe, samo da
-
moimoi
#1735 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Alan Fordovski_BataZiv_0809 wrote: ↑18/08/2023 10:59 SDA HDZ ih drzao deceniju bez izbora.
Napokon dobise izbore.
Glasase za SDA HDZ
![]()
-
sumirprimus
#1736 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
da da ne godi,palermo wrote: ↑18/08/2023 11:09Nesto godi, nesto ne godi.....jbg takav je zivotsumirprimus wrote: ↑18/08/2023 11:06
mojne meni to zahirovicevskg podmetanja, ja samtuzlak, bosanac, ja sam tvoj mani suplje.
dakle svi vi koji imate i najmanju sumnju a mladi ste, bjezite odavde jer ovde nikad nece biti bolje, bar u blizoj buducnosti. ne dozovlite da vas lazu ko sto su nas lagali!
ne cekajte da vam djeca odrastu, ako ostanete imat cete kad kajati se. sve je ovo lijepo sjajno bjano krasno, no ovaj narod ne zeli promjene, i moze se i sa tim zivjet, dok ne dodjes do prve zivotnee prepreke: da ti zatreba nesto od ove drzave, zdavstvo, sudstvo, zakonodavstvo, policija.
ako nista zrak je vani cisci , ni to se ne mogu dogovorit odakle da plin dovuku.
-
palermo
#1737 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sad ozbiljno. Kad sam vidio ovu sliku I.moj prvi refleks je bio, vidi seljaka, kazni ga sa 1000 KM pa nece nikad vise, al poslije se zapravo sjetih mora tih glupih birokratskih odluka koje uticu na nas zivot (jebo te, kad.mi dodje prijayelj u Mostar, ja sam na grdnim mukama sta sa parkingom, ovo primjera radi) pa mu ha ovaj potez dodje kao neka vrsta gradanskog neposluha, borbe za prava covjeka...Mishelinke wrote: ↑18/08/2023 11:10A što će tu znak ako su ljudi godinama parkirali na tom mjestu, nikome nisu smetali? Nekom nadobudnom birokrati iz opštine digao se pogrešno i haj da stavi znak.sumirprimus wrote: ↑18/08/2023 10:49 eh tu je moj moralni problem, sa kriticarima trojke. kako ce se nakupit za 10ak mjeseci vlasti ,efektivno 7 8 , a ne poslati racun onima koji decenijama prave nesistem ovde...
ovo je vremenom i zivotom ovde uvjereno da se ovakve stvari mogu radit bez posljedica jer se zivi u nesistemu.
nesistem ne sitit svoje ljude, nego stranku i interes.
ko je postavio temelje nesistema?
to je moj problem, sada nam je nizbro svakako hhaman.
ko sto rsam reko brzo smo i drugi put u svojoj novijoj istoriji prsli olako i preko mrtvih, i sve zaboraviali, ko ribice, a pitace me poslje kojih mrtvih.
a mrtvi se ne prastaju!
ja nemam sumjnu da ce glasaci trojke kaznit trojku za svaki problem, to bar nije tesko dokucivo. a u kontru oni koji svjesno podrzavaju ovaj nesistem ce ih obilato nagraditi za sve padove i lomove za sve ove decenije. pretvorice sve njihove poraze u pobjede. nazalost
Neka ga je odšarafao, pola tih znakova je postavljeno bez ikakve svrhe, samo danarod, a parking mjesta u u totalnom deficitu.
-
palermo
#1738 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
moimoi wrote: ↑18/08/2023 11:12Alan Fordovski_BataZiv_0809 wrote: ↑18/08/2023 10:59 SDA HDZ ih drzao deceniju bez izbora.
Napokon dobise izbore.
Glasase za SDA HDZ
![]()
![]()
uvijek sam.impresioniran brigom za nas mostarce
-
ljubijankic
#1739 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa ne moram ja zakljucivati, onaj ko se pronađe sam ce komentarisati ukoliko osjeti potrebu. Osim toga ovdje ima forumasa koji su napisali za koga glasaju.512MB wrote: ↑18/08/2023 11:04Pa nisam se našao prozvan, želim samo shvatit na osnovu čega zaključuješ ko je za koga glasao?ljubijankic wrote: ↑18/08/2023 11:00
To nije izlizana mantra vec je to lako zakljuciti. Osim toga post je upucen SDA glasacima, ako nisi jedan od njih ne znam sto si se nasao prozvan. Bit ce da ti samo glup
-
DonieBrasco
#1740 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Meni samo nije jasno kako se ovi iz SDA mogu javiti nakon tridesetak godina u vlasti sa HDZ i SNSD, da poruce da Dino, trojka i ostali "spremaju izdaju".
-
ljubijankic
#1741 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa maloprije sam ti napisao, ne smeta njima to sto trojka radi, to je politika koju oni cijene i za koju glasaju. Smeta im sto umjesto trojke nema SDA.DonieBrasco wrote: ↑18/08/2023 11:24 Meni samo nije jasno kako se ovi iz SDA mogu javiti nakon tridesetak godina u vlasti sa HDZ i SNSD, da poruce da Dino, trojka i ostali "spremaju izdaju".
-
palermo
#1742 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
ljubijankic wrote: ↑18/08/2023 11:35Pa maloprije sam ti napisao, ne smeta njima to sto trojka radi, to je politika koju oni cijene i za koju glasaju. Smeta im sto umjesto trojke nema SDA.DonieBrasco wrote: ↑18/08/2023 11:24 Meni samo nije jasno kako se ovi iz SDA mogu javiti nakon tridesetak godina u vlasti sa HDZ i SNSD, da poruce da Dino, trojka i ostali "spremaju izdaju".
-
A_A_AKCIJA
#1743 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
I kakva je realna korist komentara?
Hoće li ikome u državi biti bolje?
Hoće li spriječiti da opet dolazi?
Bavite se šupljom, jer vas je SDA navukla samo na šuplju. Prepucavanje kao politika, a iza rastaljivanje ovih što se prepucavaju. A nula rezultati.
Pogledati pod Željko Komšić. Malo po prstima, pa onda konzulat, evo Željkice jedan skromni autić za 320 hiljada, a sutra ćemo se prepucavati za ove levate što glasaju za nas...
Ova država će kad tad izaći iz tih govana. Kada građani budu gledali šta se uradilo, a ne šta se reklo.
Za sve vas koji čekate šuplju, upitajte se odakle odjednom izolacija Mileta?
Zašto mu se zavrću pipe, stavljaju saradnici na crne liste, zaustavljaju projekti?
To su rezultati međunarodne aktivnosti naše nove politike. Rad a ne šuplja.
Bakir bi se kofol svađao, a do sada bi se digla dva MMF kredita da se rastali sa Miletom.
-
palermo
#1744 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa recimo, korist.je da kaze.da.smo zivi jos, postojimo, treba se racunati na nas I tako to....sta znam, meni bi bilo drago to cuti....ja sam ti obican cova, treba mi neko da me ohrabri, da.kaze, tu smo mi....I opet tako to.....jbg...nismo svi politicki stratezi ili blizu izvora informacija pa znamo sta se desava u pozadi iA_A_AKCIJA wrote: ↑18/08/2023 11:38I kakva je realna korist komentara?
Hoće li ikome u državi biti bolje?
Hoće li spriječiti da opet dolazi?
Bavite se šupljom, jer vas je SDA navukla samo na šuplju. Prepucavanje kao politika, a iza rastaljivanje ovih što se prepucavaju. A nula rezultati.
Pogledati pod Željko Komšić. Malo po prstima, pa onda konzulat, evo Željkice jedan skromni autić za 320 hiljada, a sutra ćemo se prepucavati za ove levate što glasaju za nas...
Ova država će kad tad izaći iz tih govana. Kada građani budu gledali šta se uradilo, a ne šta se reklo.
Za sve vas koji čekate šuplju, upitajte se odakle odjednom izolacija Mileta?
Zašto mu se zavrću pipe, stavljaju saradnici na crne liste, zaustavljaju projekti?
To su rezultati međunarodne aktivnosti naše nove politike. Rad a ne šuplja.
Bakir bi se kofol svađao, a do sada bi se digla dva MMF kredita da se rastali sa Miletom.
-
ljubijankic
#1745 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Pa u nekim stvarima je doslovno ista.palermo wrote: ↑18/08/2023 11:37ljubijankic wrote: ↑18/08/2023 11:35
Pa maloprije sam ti napisao, ne smeta njima to sto trojka radi, to je politika koju oni cijene i za koju glasaju. Smeta im sto umjesto trojke nema SDA.![]()
![]()
Jesi li ti ovo rekao da je politika SDA I Trojke ista ???
-
A_A_AKCIJA
- Ozimician
#1747 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Zato sto nije svako SDA glasac ko kritikuje poteze trojke, to je malo tesko za shvatiti ?ljubijankic wrote: ↑18/08/2023 10:55 Zašto SDA glasaci prozivaju trojku da vodi istu poliku kao i SDA? To nije razlog za vase prozivanje nego za pohvalu, buduci da slijede politiku SDA stranke, a to je politika za koju ste glasali. U cemu je onda problem? Problem je sto SDA ne vodi tu politiku i to samo pokazuje da nije bitna politika, ni stav prema Dodiku i Covicu, ni stav prema EU nego je bitna stranka.
- Ozimician
#1748 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Ovo je najbolji savjet realnosumirprimus wrote: ↑18/08/2023 11:14da da ne godi,
dakle svi vi koji imate i najmanju sumnju a mladi ste, bjezite odavde jer ovde nikad nece biti bolje, bar u blizoj buducnosti. ne dozovlite da vas lazu ko sto su nas lagali!
ne cekajte da vam djeca odrastu, ako ostanete imat cete kad kajati se. sve je ovo lijepo sjajno bjano krasno, no ovaj narod ne zeli promjene, i moze se i sa tim zivjet, dok ne dodjes do prve zivotnee prepreke: da ti zatreba nesto od ove drzave, zdavstvo, sudstvo, zakonodavstvo, policija.
ako nista zrak je vani cisci , ni to se ne mogu dogovorit odakle da plin dovuku.
Ja sam razmisljao da se vratim u BiH, ali kad vidim da je Ramo postavljen za ministra, ona budala hoce uvesti neradnu nedjelju, neka me gdje sam
-
palermo
#1749 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
Sto bi nas narod rekao isti qrc drugo pakovanje. Jes na to mislio ?
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1750 Re: Politicko desavanje u BiH (all inklusive) Vol 2
A_A_AKCIJA wrote: ↑18/08/2023 11:38 Ova država će kad tad izaći iz tih govana. Kada građani budu gledali šta se uradilo, a ne šta se reklo.