ali onaj crni sa ljiljanom, ovaj zadnji je čađav previše
Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
sencobih
#1726 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- Logovan
#1727 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
PRIHVAĆEN POZIV FK MLADOST ZA SASTANAK
https://fksarajevo.ba/vijesti/prihvacen ... tanak/6097
Odlično što prihvatiše poziv.

Sad će i Vinka vratiti.
-
Anquilla
#1728 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Svaka čast što nastavljaju s onim što su započeli u vezi borbe za pravedniju ligu.Logovan wrote: ↑02/06/2021 16:14 PRIHVAĆEN POZIV FK MLADOST ZA SASTANAK
Sad će i Vinka vratiti.![]()
I to je sve na čemu im se može čestitrati
Otpustiše Emira, proglasiše ga glavnim krivcem i sad bujrum nazad
Moguće je da ova skauting služba sad znači da više neće svaki odjel imati demokratiju kao do sada, da će predlagati skauti, a UO odobravati.
Naravno da o tome nećemo biti obavješteni do sljedećeg "potresa" u Klubu
- Analiticarr
#1729 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Nece niko od BH ''novinara'' da objavi istinu pa evo ukratko da znate o cemu se radi:
Prevarantu hadzicu niko nista nije ponudio nego je u pitanju njegova ucjena klubu. Trazi ostanak na bilo kojoj poziciji i isplatu ugovora koji je (NEPROVJERENO) sestocifren. Takodje sa prijateljem husaricem traze plate ili isplatu ugovora za Mesanovica gdje se radi o STOTINAMA HILJADA MARAKA. To je plan kojeg su napravili upravo husara i hadzic prije potpisa Mesanovica.
Prihvatice Bosnjo pricu svakog kriminalca pa tako i hadzica da nije imao novce za Catakovica i Hadzica ali nece bosnjo razmisliti otkud ima PREKO MILION MARAKA za husaru i cmiljanica? Cudan smo mi narod.
Prevarantu hadzicu niko nista nije ponudio nego je u pitanju njegova ucjena klubu. Trazi ostanak na bilo kojoj poziciji i isplatu ugovora koji je (NEPROVJERENO) sestocifren. Takodje sa prijateljem husaricem traze plate ili isplatu ugovora za Mesanovica gdje se radi o STOTINAMA HILJADA MARAKA. To je plan kojeg su napravili upravo husara i hadzic prije potpisa Mesanovica.
Prihvatice Bosnjo pricu svakog kriminalca pa tako i hadzica da nije imao novce za Catakovica i Hadzica ali nece bosnjo razmisliti otkud ima PREKO MILION MARAKA za husaru i cmiljanica? Cudan smo mi narod.
-
izbjeglica_iz_besmisla
#1730 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa mozda hadzic ima ugovor i moramo ga placati dok ne nadje drugi posao. Po italiji je bruka takvih primjera...
U tom slucaju i bolje da su mu nasli nekog posla, da bude koristan ali ne previse bitan.
U tom slucaju i bolje da su mu nasli nekog posla, da bude koristan ali ne previse bitan.
- Pitar sa Kariba
- Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.
#1731 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
A sa kim je Hadzic potpisao ugovor(e)?
Sa Sojom i zenom mu?!
Sa Sojom i zenom mu?!
-
karabaja1987
#1732 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ali i sama Sabrina je rekla da nisu imali para za njih,znaci svi su u talu !?Analiticarr wrote: ↑02/06/2021 17:15 Nece niko od BH ''novinara'' da objavi istinu pa evo ukratko da znate o cemu se radi:
- Analiticarr
#1733 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Mozda i jesu.karabaja1987 wrote: ↑02/06/2021 23:01Ali i sama Sabrina je rekla da nisu imali para za njih,znaci svi su u talu !?Analiticarr wrote: ↑02/06/2021 17:15 Nece niko od BH ''novinara'' da objavi istinu pa evo ukratko da znate o cemu se radi:
Prihvatice Bosnjo pricu svakog kriminalca pa tako i hadzica da nije imao novce za Catakovica i Hadzica ali nece bosnjo razmisliti otkud ima PREKO MILION MARAKA za husaru i cmiljanica? Cudan smo mi narod.![]()
- Logovan
#1734 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Lijep oproštaj, hvala na svemu i sretno. I hvala Bogu pa je otišao.- Oproštaj od FK Sarajevo u kojem sam proveo pet nevjerovatnih godina, na ovaj način mi je jedan od najtežih momenata u karijeri. Uživao sam u svakoj utakmici koju sam odigrao za Bordo dres, a nezaboravni momenti sa naših Evropskih takmičenja i podizanje svih titula ostat će mi omiljene uspomene u životu. Zahvalan sam svim ljudima iz kluba, što su mi pružili priliku da budem i ja dio Bordo priče, trenerima na predanom radu, saigračima koji nisu samo sjajni fudbaleri, nego i sjajni prijatelji. Zahvalan sam i navijačima koji su svaku utakmicu bili tu za nas, i koji nikada nisu prestali vjerovati da možemo svi zajedno napraviti zavidne rezultate. Svojim prijateljima i saigračima želim sreću u narednim izazovima, jer sam uvjeren da imamo i dalje sjajnu ekipu koja će da pravi još mnogo historijskih uspjeha. Drago mi je što sam bio dio ovakve FUDBALSKE HISTORIJE i VELIČINE kao što je FK Sarajevo, poručio je Dušan Hodžić putem društvenih mreža.
- East_side
#1735 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
U rezultatskom smislu ocekujem par sezona slicnih onim nakon titule 14/15. Pa ako bude bolje od ocekivanog, dobro i jest. Ako ne bude, bilo je ocekivano.
Razlika izmedju tog perioda i ovog sad je sto smo tada sami sebi radili o glavi a sada (uz ovaj isti, navedeni problem) o glavi nam rade i drugi. Nazalost...
Razlika izmedju tog perioda i ovog sad je sto smo tada sami sebi radili o glavi a sada (uz ovaj isti, navedeni problem) o glavi nam rade i drugi. Nazalost...
- GandalfSivi
#1736 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Koliko vidim na FB, sin od Nama se ukazao u mojoj mahali. Mozda je decko dosao studirati, trebalo bi ga izvesti u grad, pokazati mu DC, malo ga pripaziti
Svakako sam expert level u ophodjenju sa Vijetnamcima 
-
Piaty
#1737 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Uf daj Boze da bude kao taj period.East_side wrote: ↑03/06/2021 17:23 U rezultatskom smislu ocekujem par sezona slicnih onim nakon titule 14/15. Pa ako bude bolje od ocekivanog, dobro i jest. Ako ne bude, bilo je ocekivano.
Meni je ovo najteza godina od rata pa na ovamo. Najvece razocarenje, vece nego kada se sva razocarenja saberu zajedno.
- video
#1738 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Hajde Allah te nagradio, uradi bar ti nesto po tom pitanju. Otvori decku oci, objasnu mu o cemu se radi jer ako ostane sabra odosmo svi u qrac krasniGandalfSivi wrote: ↑03/06/2021 18:03 Koliko vidim na FB, sin od Nama se ukazao u mojoj mahali. Mozda je decko dosao studirati, trebalo bi ga izvesti u grad, pokazati mu DC, malo ga pripazitiSvakako sam expert level u ophodjenju sa Vijetnamcima
![]()
- East_side
#1739 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Meni nikad toliko stvari nije smrdilo istovremeno kao ove sezone. Sve mi izgleda kao neki prislini 'dogovor' ili sta vec. Zato sada, kad su se vec slegle misli i strasti, hladne glave mogu reci da i nisam toliko razocaran. Mislim, bilo je i vecih razocarenja ipak.Piaty wrote: ↑03/06/2021 20:04Uf daj Boze da bude kao taj period.East_side wrote: ↑03/06/2021 17:23 U rezultatskom smislu ocekujem par sezona slicnih onim nakon titule 14/15. Pa ako bude bolje od ocekivanog, dobro i jest. Ako ne bude, bilo je ocekivano.
Meni je ovo najteza godina od rata pa na ovamo. Najvece razocarenje, vece nego kada se sva razocarenja saberu zajedno.
A da sam zabrnut za dalje, to jesam...
- Raigor Stonehoof
#1740 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ne moze bit vece razocarenje od stative Damira Hadzica
- Blixen
#1741 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Kusisi 80-tih
-
Karikaturist
#1742 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Damiru Hadzicu mogu i halaliti..
- rocco_siffredi
#1743 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
- Blixen
#1744 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
ne znas ti sta je tugarocco_siffredi wrote: ↑04/06/2021 11:21Cluj majstore. Kakve osamdesete![]()
vracamo se sa Koseva nakon tih Finaca
muk
kao da nas strijeljanje vode
- rocco_siffredi
#1745 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Shvatio sam da spominješ Hadžića u kontekstu osamdesetih.
Ma nema gore od finala play offa 98.
Ma nema gore od finala play offa 98.
- Grean
#1746 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Valjda je danas uprava trebala imati sastanak sa Namom.osmorici fudbalera istekao ugovor (kapiten Krste Velkoski, te Dušan Hodžić, Elvis Džafić, Kenan Dervišagić, Anel Hebibović, Slobodan Milanović, Haris Handžić, Mersudin Ahmetović).
Većinski vlasnik ulagačkih prava Nguyen Hoai Nam bi se u narednim bi se trebao sastati sa čelnicima kluba i prenijeti im viziju za naredni period, ali i pokušati riješiti probleme koji su nagomilani.
U pitanju je rezanje troškova, smanjenje plaće, a najavljeno je i podmlađivanje ekipe.
Početkom naredne sedmice svi igrači trebali bi da obave razgovore upravo sa Namom.
Da li to znači da će klub odreći usluga više od 10 igrača, od toga iskusnih poiput Velkoskog i Ahmetovića, znat ćemo naredne sedmice.
Dženan Ušćuplić skoro pa sigurno neće sjediti na klupi u narednoj sezoni.
Prvi kandidat za novog trenera je Mirza Varešanović, jedan od onih koji su se pominjali nakon odlaska Vinka Marinovića.
https://sportske.ba/kakva-sudbina-ceka- ... a-struke/#
Ovo za Varesanovica uvijek dolazi od Sportskih ali samo od njih koliko sam upratio tako da ne znam. Ja ne bih imao nista protiv.
Vidjet cemo kako ce i igraci reagovati vezano za smanjenje plate, ko bi pod tim uslovima ostao.
- emigrazione
#1747 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Sve je to precijenjeni šljam koji se predstavlja nekakvim fudbalerima i sportistima...šatro talentovana nacija, blage veze sa fudbalom nemamo, od 90-tih smo otišli u kurac krasni, svako 17.dijete koje se ovdje rodi zna loptu osutati kako treba. Razlika je već sada tolika da naprednom fudbalskom svijetu nemaš šta ponuditi, ni talenta ni znanja, ništa. A za 20-30-50 godina razlika će biti kao danas npr. u nanotehnologiji, nećemo znati koristiti ono što drugi stvore, a kamoli da mi budemo od nekakve koristi...i onda dovedeš nekog domaćeg rahitičara i das mu 30 milja platu, pa dovedi Rumuna, Bugarina, nekog crnca za te pare
-
TheTraveler
#1748 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Eno stoje u redu i Bugari, Rumuni i ostali igraci iz EU da dodju u BiH da igraju 
Vidjecemo hoce li talijan moci napraviti nesto od ove djece. Potencijala ima!
Pa ja imam primjer u porodici, buraz mi igrao zadnjeg veznog/stopera, strasan potencijal bio, ali sisa, gandja i kurve su ga kostale karjere. Sa njim jos dvojica strasnih talenata, ali nije se znalo raditi sa njima, a i njihov mentalni sklop je bio za kurac, kao i kod mog burazera.
Jedini koji je uspio napraviti nesto od te njegove generacije je Suljic, ma da mu je buraz bio veci potencijal, ali jebase ga skocni zglobovi.
Nasa rak rana su treneri u mladjim generacijama, pa onda infrastruktura.
Kako je moguce da se nasa reprezentacija sastoji od djece koja su odrasla vani, na zapadu? Hoces mi da su svi sa dobrim genima odselili?
Pa ja imam primjer u porodici, buraz mi igrao zadnjeg veznog/stopera, strasan potencijal bio, ali sisa, gandja i kurve su ga kostale karjere. Sa njim jos dvojica strasnih talenata, ali nije se znalo raditi sa njima, a i njihov mentalni sklop je bio za kurac, kao i kod mog burazera.
Jedini koji je uspio napraviti nesto od te njegove generacije je Suljic, ma da mu je buraz bio veci potencijal, ali jebase ga skocni zglobovi.
Kako je moguce da se nasa reprezentacija sastoji od djece koja su odrasla vani, na zapadu? Hoces mi da su svi sa dobrim genima odselili?
-
kakaljin
#1749 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Ja bi vratio Kodru i krenuo sa njim na dugorocno da se pocne raditi i sa akademijom i prvim timom da se krene u izgradnju tima za nekoliko godina.
- emigrazione
#1750 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo
Pa nasa reprezentacija je kurac, ni jedan nije nista posebno i moze igrati samo u nasoj reprezentaciji, pogotovo nije nista u poredjenju sa svojim komsijama gore...TheTraveler wrote: ↑04/06/2021 12:55 Eno stoje u redu i Bugari, Rumuni i ostali igraci iz EU da dodju u BiH da igraju