Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Joj kad se sjetim komsijinog Lexusa, neki dzip je bio u pitanju, bijeli perla, unutra sve kozno, cini mi se i plafon da je bio koza, kakvo je to auto bilo u to vrijeme
mk ultra wrote:Da ga jebes ti mehanicki crkli, goriva nema, ulja nema, napon -5V, a pici lola 60
Znaju ovi sto su juge,stojadine,lade,fiate starije vozili - odmah garazu pretvoris u mini mehanicku radionicu pa posle voznje odmah na sanaciju da ne moras svracati do mehanicara na putu kuci
Joj kad se sjetim komsijinog Lexusa, neki dzip je bio u pitanju, bijeli perla, unutra sve kozno, cini mi se i plafon da je bio koza, kakvo je to auto bilo u to vrijeme
i sad su ovi novi,imaju bolje materijale od mercedesa unutra
славянин wrote:Ne valja puno ekrana moze se pokvariti , ovako treba.
Mozda bi bilo dobro i bez motora jer se i on zna pokvariti.
sta ti je lakse podesit,na tom tuaregu(koluti) ili na ovom sranju digitalnom..uslov je da ne skidas pogled sa ceste
Sve sto ti treba imas isto na tipkama na volanu mozes kontrolisati - tako da ne moras da cackas touch screen osim za podesenja kompleksnija (pokreti svjetala,retrovizori itd.) kada ionako treba to da radis dok si parkiran .
amar1994 wrote:podesavanje klime na volanu,to jos nisam cuo,ima glasovna naredba a i to je gimick
Da ne mozes klimu , doduse ako nisi sposoban namjestiti klimu na display-u sa ogromnim izbornikom onda bi trebao peglicu da vozis.
Ne znam,mozda u voznji hocu da se smrznem,a suvozacu da ugrijem,zao mi je ovi displayi su preseravanje i mislim da im je cak jeftinije za proizvodnju.
Ok je display za navigaciju i muziku,sa tim nemam problem al ovo sa ekranima za sve bezveze,al posto su to svabe implementirale medju novinarima je to hit i mjerilo za unutrasnjost ostalih
Nema sta inovativno u p.m.. prva slika golf 5 iz 2004/2005 godine i slika 2 golf 7 iz 2019 godine. 14 godina evolucije enterijera wv uzdanice i najprodavanijeg modela. Sa passatom je jos gore samo mi mrsko stavljati slike. Znaci odron, odron. Fuj.